SILMÄMEIKIN ALKEET: 3 HELPPOA ASKELTA

07.06.2020

helppo silmämeikki

*Sisältää mainoslinkin.

Mielestäni yksinkertainen silmämeikki on kaikista kaunein. Se on helppo tehdä vain muutamalla tuotteella, joten tämän postauksen vinkitkin ovat todella yksinkertaiset niin aloittelijalle kuin myös sellaiselle, joka haluaa tehdä nopeasti kauniin silmämeikin.

Olethan jo lukenut MEIKKIPOHJAN ALKEET – 4 HELPPOA ASKELTA.

1. MAAILMAN HELPOIN LUOMIVÄRI

Voidemainen luomiväri on kaikista helpoin. Sen voi levittää suoraan luomelle ja levittää sormin. Olen kokeillut todella monia erilaisia voidemaisia luomivärejä ja nyt on vihdoin löytynyt sellainen, joka pysyy! *Laura Mercier Caviar Stickit ovat sellaisia. Käytin alla olevassa kuvassa sävyä Metallic Taupe, josta on muodostunut yksi lemppareistani. Tarjolla on myös *upeita mattasävyjä ja näistä kaikista upeista sävyistä on tulossa postausta pian.

Jos päätät käyttää puuterimaista luomiväriä, niin luomivärin pohjustusvoide on silloin ehdoton. Ihan paras ja edullinen on *Wet n Wild Photo Focus Primer.

laura mercier caviar stick metallic taupe

2. AMMATTIMAISEN NÄKÖINEN RAJAUS

Kajaalirajauksen voi jättää sellaiseksi, mutta itse tykkään häivyttää sen, koska omasta mielestäni se on heti huolitellumman näköinen. Myöskään rajauksen ei tarvitse olla ihan justiinsa kun sen häivyttää kuitenkin. Parhaista ja pysyvistä geelirajauskynistä kirjoitin TÄSSÄ postauksessa.

Rajauksen tykkään häivyttää *Sigman pehmoisella kynäsiveltimellä tai hieman jämäkämmällä *Luxien 217 kynäsiveltimellä. Häivytyksen apuna voi käyttää myös rajauskynän sävyistä luomiväriä.

helppo rajaus kajaalilla

3. RIPSIVÄRI, JOKA PYSYY

Ensinnäkin ripsiväri näyttää huomattavasti paremmalta, kun ripset ensin taivuttaa. Taivuttimissa on aivan hurjia eroja ja ehdottomasti parhaat ovat *Shiseidon taivuttimet.

Tässä ovat yleisimmät ongelmat ripsivärien kanssa ja parhaat ratkaisut niihin:

  • RIPSIVÄRI TAHRIINTUU YLÄ- TAI ALALUOMELLE PÄIVÄN AIKANA: Valitse 38:n asteisessa vedessä lähtevä ripsiväri. Vedenkestävä ripsiväri ei tähän riitä, sillä se lähtee rasvalla ja näin myös tuhriintuu ihon oman rasvan kanssa. Oma suosikkini on tällä hetkellä *Maybelline Snapscara. Muista vaihtoehdoista voi lukea vertailun TÄSTÄ ja suosittelen tutustumaan näihin, koska jotkut teistä ovat sanoneet, ettei tuo oma suosikkini heillä oikein pysy. Ripsarijuttuja on aina tosi hankala suositella.
  • TAIVUTUKSET EIVÄT PYSY: Valitse vedenekestävä ripsiväri. Oma suosikkikini on tällä hetkellä *Lumenen Nordic Berry Curl Mascara. Muista vedenkestävistä voi lukea vertailun TÄSTÄ.
  • EXTRAVINKKI: Jos taivutukset eivät pysy ja ripsiväri tahriintuu luomille, niin laita hieman vedenkestävää ripsiväriä taivutuskohtaan ja ripsien pituuksille 38:n asteisessa lähtevää ripsaria, niin molemmat ongelmat on ratkaistu.

ripsiväri, joka pysyy

On monta tapaa tehdä kulmakarvat ja se riippuu hyvin paljon lähtötilanteesta. Kulmakarvoista löydät askel askeleelta oppaan TÄSTÄ.

sisley huulipuna sävy 40

P.S. Huulipuna on oranssiin taittava puna Sisleyltä ja sävy on 40. Se sopii loistavasti ruskettuneelle tai keltaiseen taittavalle iholle. Sisleyn tuotteita saa mm. Sokokselta tai Stockmannilta.

  • kukkis

    Sopiiko tämä voudemainen kynäluomiväri kuulonsa kanssa ei niin sokeille luomille, eli siis rypyille?

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 Mä valitsisin juonteisille luomille noista jonkin mattasävyn.

  • Nancy

    Kiitos tuosta ripsareiden yhdistämisvinkistä!!! Mul on nimenomaan tuo Lumene Berry käytössä, koska se on ainut, jolla oon saanu taivutukset pysymään. Mutta se leviää alas ja ylös päivän aikana.. Nyt täytyy testata tuota sun vinkkiä! Jee!!

  • Lumi

    Mistä nuo korvarenkaat on ostettu/merkki? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Lumi! Nää taitaa olla ihan Cailapin korvikset, joita saa Cittareista vissiin. Mutta on jo useamman vuoden vanhat.

  • PauliinaH

    Ripsientaivututtimista; entäs kun silmät on syvällä ja ripset lyhyet, niin millä sellaiset taivutellaan? On meillä moninaiset ongelmat 😂. Mulla on ne perus-Duroyt eikä niillä pääse lähellekään ripsiä kun on niin isot. Ei uskalla investoida kalliisiin…

    • Miia Johansson

      Heippa Pauliina! 🙂 Hmm.. sellaisia ihan pieniäkin kyllä on, mutta en nyt muista olleenkaan niiden nimiä. Niillä voi taivuttaa ripset osioissa ja saa muistaakseni Amazonilta.

  • Ems

    Mistä tietää, että ripsiväri on tuollainen ”38”? Kaikissa sitä ei jostain syystä sen kummemmin mainita ja monet ottavatkin sen takia aina kalliimman Sensain tai Estee Lauderin, kuten itsekin tein, ennen kuin luin muista vaihtoehdoista blogissasi.

    • Miia Johansson

      Heippa Ema! 🙂 Joo, hei hyvä kysymys ja sitä oon itsekin välillä miettinyt. Monessa ei ole tarkasti sitä edes sanottu. Yleensä se lukee kuitenkin niin, että lähtee lämpimällä vedellä.

  • Anni

    Minkälaisia eroja taivuttimissa on?

    • Miia Johansson

      Jotkut ei taivuta paljon yhtään, jotkut on silmänmalliin huonoja ja vaikka ja mitä. 😀

  • Herkistyneet silmät

    Hei! Minulla on ollut pidempään ongelmia ripsareiden kanssa, vaikka ennen käytin päivittäin. Mietin, että tietäisitkö sinä mahdollisia aineita ripsiväreissä, joille tietäisit ihmisten herkistyneen. Tai olisiko sinulla suositella jotain merkkiä, jota kokeilla vielä? Olen kokeillut useita herkille silmille tarkoitettuja ripsareita, enkä vielä ainakaan ole löytänyt sellaista, joka ei saisi aikaan ärsytysrektiota. Olisi ihanaa jos löytäisin sopivan ennen loppukesän tärkeitä juhlia<3

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Voi ei.. en oikein osaa sanoa, koska niin monelle eri kosmetiikan raaka-aineelle voi olla herkistynyt. Yleisin kaikessa kosmetiikassa on hajusteet. En tiedä oletko kokeillut mitään luonnon ripsareita, jos et olisi niille herkistynyt.. esim Boho.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram