PARHAAT HUULIKIILLOT – 3 ERI KOOSTUMUSTA

05.05.2020

Huulikiillot ovat edelleen hurjassa nousussa pitkän mattahuulipunakauden jälkeen ja itselläni yleisin huulimeikkikombo onkin rajauskynä ja huulikiilto. Valitsin tähän postaukseen ne, jotka usein päätyvät arkena mukaan ja loppuviikosta ne kaikki löytyvät laukun pohjalta.

1. PIGMENTTISEN KIILTÄVÄT

Uudet suosikkini ovat postauksen kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyvät *Smashboxin huulikiillot. Kuten otsikkokin kertoo, niin ne ovat todella väririkkaita, mutta myös todella pehmoisia huulilla. Sävyvalikoima on ihana, mutta omaan kokoelmaan ja ahkeraan käyttöön on päätynyt postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä vaalean pinkki *Surf Bunny ja toisessa kuvassa persikkainen *Sorbet Watch, joka on upea kesäsävy.

2. OHUEN HOHTAVA (ja hieman metallinen)

Hauskan näköisissä paketeissa tulevat Jeffree Starin huulikiillot ovat eniten teinien suosiossa ja meikäläinen vana vedessä. Tarjolla on pieniä glitterhippusia sisältäviä sävyjä, jotka loistavat hieman metallisina. Glitterhippuja hädintuskin kuitenkaan erottaa ja ne jäävät huulille hohtamaan, kun muu kiilto kuluu pois.

Itselläni on kaksi kylmän sävyistä huulikiiltoa tältä merkiltä. Toinen on yllä olevassa kuvassa näkyvä *Candy Drip ja toinen lähes samanlainen *Control Freak, jossa ei ole glitterhippuja. TÄSSÄ Jeffree Starin IG-kuvassa näette hyvin kaikki eri sävyt.

3. LUONNONKOSMETIIKKA

Pigmenttisiä sekä myös kevyempiä huulikiiltoja löytyy Kjaer Weisilta. Kyseinen merkki valmistaa luksusluonnonkosmetiikan meikkejä hauskalla kierrätysidealla. Huulikiiltoihinkin löytyy siis täyttöpakkaus, mutta pitää muistaa vaan säilyttää vanhan huulikiillon melko painava ja hieno metallinen korkki. Kauniin roosa sävy nimeltään *Intimate on yksi suosikeistani ja uusimpana sävy *Cherish, jonka näette postauksen viimeisessä kuvassa. Sävyjä voitte kurkkia brändin omilta sivuilta TÄSTÄ. Jopa merkin huultenrajauskynissä on täyttöpakkaus – vaihdat vaan vanhan korkin uuteen kynään. Merkkiä Suomessa myy *Jolie.

Yksi käytetyimmistä huulikiilloistani ei itseasiassa edes ole huulikiilto vaan se on *Novexpertin Lip’ up huulivoide. Se kuitenkin antaa huulille upean kiillon ja ihan vähän sävyä. Näette tämän yllä olevassa kuvassa.

  • Tiipi

    Kaikki niin ihania. Kaunis olet. Kysymys Olivia Kleinistä. Vaikka se on Suomalainen, niin tuotteet tehdään Jenkeissä, yllätyin. Just tili postissa 3 Olivian tuotetta. Valmistusmaa USA. En huomannut tilattaessa.

    • Miia Johansson

      Heippa Tiipii! Joo, jenkeissä valmistus ainakin tällä hetkellä. 😟 Toivottavasti asia muuttuu. 😊

  • Taija

    Mielettömän inspiroivia lookkeja tässä postauksessa 😍🙏

    • Miia Johansson

      Kiitos Taija! <3

  • Outi

    Hei! Oletkohan päässyt testaamaan Absolutionin uutta Le Lip Glow -huuliöljyä? Haussa on peilimäisen kirkkaan kiillon antava väritön tai vain vähän sävytetty huulikiilto ilman glittereitä, joten öljy voisi kuulostaa lupaavalta. Vai onkohan tuo Novexpertin huulivoide juuri tällainen?

    • Miia Johansson

      Helou Outi! 🙂 En oo testannu tuota absolutionia, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuossa Novexpertissä on hieman sävyä, niin ei ole ihan väritön. Mutta ehdottomasti yksi kiiltävimmistä, mitä oon testannu. 🙂

      • Outi

        Okei kiitos, ehkäpä testaan tuotakin! 😊

        • LAVIS!

          Kokeile Outi Comme Deuxin huuliöljyä, ihan mahtava 😍

  • Sonja

    Onko näissä huulikiilloissa samalla tavalla tarkkaa kuin huulipunissakin, että on kylmälle ihonsävylle sopiva sävy jne? Sopiiko kumpikin Smashboxin sävy kylmälle ihonsävylle? Näyttävät tosi kauniilta, erityisesti tuo persikkainen 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja! 🙂 Joo, huulikiillossa kannattaa myös ottaa huomioon ihon sävy samanlailla kuin huulipunissa. Smashboxin Surf Bunny sopii punaiseen taittavalle iholle ja persikkaisempi sun suosikki paremmin keltaiseen taittavalle iholle, mutta myös punaiseen taittavalle iholle ruskettuneena. Ja siis toki jokainen saa ja pitääkin käyttää niitä sävyjä, joista eniten tykkää, mutta nää mun vinkit on vaan sellaiset, että näiden avulla saa meikistä mahdollisimman imartelevan, koska sävyillä on meikissä todella suuri merkitys. 🙂

  • MK

    Moikka Miia!

    Asiani ei liity nyt tähän postauksen aiheeseen mitenkään, mutta mietin osaisitko auttaa tässä… Nyt kun aurinkosuojan käyttö alkaa olla ajankohtaista, niin pohdin osaisitko sanoa mahtaako puhdistusmaito (jossa inci-listassa mukana öljy, itsellä käytössä Laponie tällä hetkellä) riittää fysikaalisen aurinkosuojan poistoon kasvoilta vai pitääkö käyttää myös öljyputsaria?

    En ole löytänyt super herkästi reagoivalle ja tukkeutuvalle iholleni sopivaa öljymäistä putsaria, vaikka kokeiltu on Flow, Evolve ja Ekopharma ja parit synteettisetkin… ihoni punottaa ja kuumottaa myös hankauksesta hyvin helposti ja siksi en ole pystynyt kaksoispuhdistaa ihoani, tuntuu että mekaanista hankausta tulee siinä liikaa…

    Keep up the great work!! 😍

    • Miia Johansson

      Heippa MK! 🙂 Mulla on vähän sama juttu ettei kasvot oikein kestä hankaamista ja tosiaan spf:n poisto pistäisi mieluiten aina jotenkin pyyhkiä. Mulla on tutkinnassa tää juttu ja palaan tähän ihan postausken muodossa. Oon tänä vuonna tosi myöhässä mun aurinkovoidepostauksen kanssa, mutta laitan siihen yhteyteen. <3 Maitomainen ei tosiaan oikein riitä yksinään ja öljymäinenkin pitäisi vissiin pyyhkiä jollain pois. Selvittelen..

      • MK

        Okei, palataan siis asiaan, kiitos vastauksesta! (:

  • Tarja Huuki

    Mitä huultenrajauskynää käytät huulikiiltojen kanssa?

    • Miia Johansson

      Heippa Tarja! 🙂 Mulla on on aika usein Max Factorin Mauve moment tai Jane Iredalen Nude.

      • Tarja

        Okei. Kiitos tiedosta

  • Satu

    Tämän postauksen viimeisen kuvan meikki on minusta kaunis neutraali meikki kesäpäiviin. 😊 Onkohan sinulla tästä postausta jostakin tai tietoja, mitä sävyjä käytit lähinnä silmämeikissä.

    • Miia Johansson

      Joo löytyy blogin kolmanneksi uusimmasta postauksesta 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram