LUONNONKOSMETIIKAN VEDENKESTÄVÄ RIPSIVÄRI x 2

22.02.2020

luonnonkosmetiikan vedenkestävä ripsiväri

Luonnonkosmetiikan puolella luodaan kokoajan upeampia koostumuksia värikosmetiikan puolella. Veikkaan, että ei mene enää montaa vuotta ja eroa synteettisiin tuskin enää huomaakaan. Suurimman eron huomaa edelleen pysyvyydessä ja luomivärien värivalikoimissa. Itse käytän jo paljon enemmän luonnonkosmetiikan meikkivoiteita kuin synteettisiä ja tämänkin postauksen kuvissa on yksi ehdoton lempparini, josta tein juuri vähän aikaa sitten postauksen TÄSSÄ.

Ripsiväreissä ollaan otettu suuria loikkia kohti parempaa pysyvyyttä ja saatavilla on jo vähän aikaa ollut vedenkestäviä versioita. Tässä vertailussa kaksi markkinoilta löytyvää luonnonkosmetiikan vedenkestävää ripsiväriä.

ERE PEREZ AVOKADO WATERPROOF MASCARA

Kuten jo postauksen ensimmäisestä kuvasta huomaa, niin tämä *Ere Perezin Avokado ripsari pitää taivutukset älyttömän hyvin – mielestäni yhtä hyvin kuin synteettinen vedenkestävä ripsiväri. Ripsari erottelee hyvin ripset, mutta lopputulos on huomattavasti kevyempi kuin synteettisten ripsareiden kanssa, vaikka koitan laittaa monta kerrosta.

Hinta on 27 euroa, joka on ehdottomasti kalleimmasta päästä luonnonkosmetiikkaa. Silti tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan ripsareista ja jos käyttäisin ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, niin tähän investoiminen olisi todellakin sen arvoista.

AVRIL LE MASCARA WATERPROOF

*Avrilin mascara tekee ripsistä ihan hitusen verran paksummat kuin Ere Perezin vedenkestävä versio. Sain testiin ruskean ripsivärin, mutta eroa mustaan tuskin huomaa. Postauksen ensimmäisestä kuvasta tosin näkee selkeästi, että tämä ripsari ei pidä taivutuksia. Ripset alkoivatkin suoristumaan melkein heti lisäämisen jälkeen.

Jos ripset ovat jo luonnostaa kaarevat, niin tämä on varmasti hyvä vaihtoehto – erityisesti 12:n euron hintalapun vuoksi.

ENTÄ VERRATTUNA SYNTEETTISEEN RIPSARIIN?

Postauksen ensimmäisen kuvan perusteella arvata saattaa, että taivun mielummin Ere Perezin ripsarin puoleen. Oli kuitenkin pakko laittaa näiden ripsarien päälle vielä tämän hetken lemppari synteettistä *vedenkestävää ripsaria Essenceltä. Tässä huomaa kuinka paljon enemmän volyymia synteettisellä ripsarilla toistaiseksi vielä saa.

luonnonkosmetiikan vedenkestävä ripsiväri

HUOM! Jos ripsari tarttuu päivän aikana ylä- tai alaluomelle, niin vedenkestävä ripsarikaan ei tätä tahriintumista estä. Tähän on kaksi ratkaisua: Puuteroi se ihon kohta, johon ripsari helposti tarttuu TAI ota käyttöön 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari. Kirjoitin niistä vertailun TÄSSÄ

  • Ellu

    Kiitos ihanasta blogista, se on auttanut paljon vaikean elämäntilanteen keskellä ❤️ Positiivinen asenteesi ja blogin erittäin hyvä sisältö 👌

    Kokeilin suosituksestasi Antipodesin Kiwi seed oil silmänympärysvoidetta, mikä on ihan huippua kamaa! Samoin otin testiin saman merkin Rejoice kevyen päivävoiteen, mikä erityisen hyvä finniin taipuvaiselle iholleni!

  • Tiukkis

    Onko tuo Ere Perez vedenkestävä 100% luonnonkosmea? Muistan fb luonnonkosme keskustelusta jonkun maininneen, että siinä on ainesosa, joka ei kuulu luonnonkosmetiikkaan? Mutta oli vain yksi kommentti toki, en tiedä totuusperää – jäi silti vaivaamaan…

    • Miia Johansson

      Joo, katos.. sisältääkin dimethiconea eli silikonia. Hyvä huomio! 😊 Jos siis haluaa ihan pelkkää luonnonkosmea niin tosiaan tätä ei voi siihen lukea.

      Itse en henk koht ole näissä niin pilkun tarkka synteettisellä puolella on myös todella hyviä vaihtoehtoja näissä melkein luonnonkosmetiikkakategoriassa. Esim Olivia Klein on hyvä esimerkki, joka on muuten luonnonkosmetiikkaa, mutta sisältää synteettistä säilöntäainetta. Luonnonkosmetiikan säilöntäaineet kun saattavat herkistää joitakin. Eli molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

  • Ansku

    Kiitos tästä postauksesta! Olen itsekin (melko lailla sinun ja Twistben ansiosta) siirtynyt käyttämään taas luonnonkosmetiikkaa erityisesti ihonhoidossa ja meikkivoiteissa. Ripsivärinkin haluaisin vaihtaa luonnonkosmetiikkaan, mutta kun yhden halvan ostin Benecosilta ja se oli todella surkea; varisee luomelle, ei pidä taivutuksia eikä anna edes volyymiä. Ere Perezin nimen löysin googlettamalla, mutta korkean hinnan puolesta en uskaltanut ostaa kokeiluun, joten ihanaa, että joku testaa näitä meidän tavan kuluttajien puolesta! <3 Toistaiseksi päädyin nyt vielä ostamaan uuden MAC:n ripsarin, koska se on vaan PARAS. Ehkä seuraavalla kerralla kokeilen tuota Ere Pereziä… 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, tsekkaappa muuten tuosta toinen kommentti, jossa huomattiin, että inci-lista sisältää yhden raaka-aineen, joka ei ole luonnonkosmetiikkassa”hyväksyttyä”. Jos olet siis tarkka tässä. 😊❤️

  • Piia

    Juu essessen vedenkestävä leviää mun alaluomelle pitkin päivää. Sain vinkin, että 38 ainoastaan pysyy sitten ja se on totta. Aivan uutta minulle, että vedenkestävä ei olekaan kestävä.

    • Miia Johansson

      Joo juuri näin Ja sitä tuossa kirjoittelinkkn. 😊👌 vedenkestävää kannattaa käyttää silloin, jos taivutukset ei pysy.

  • E~

    Hei, kiitos aina yhtä kattavista vertailuista, näitä on kiva lukea! Näin jokin aika sitten mainoksen myös essencelle tulevasta 38 -ripsarista, mutten ole varma löytyykö tätä vielä Suomesta – olisi tietty hienoa jos sitäkin kokeilisit! 🙂

    • Outi

      Ostin kokeiluun Essencen 38ripsarin ja oon myyty! Ei varise, ei suttaannu, ja lähtee suihkussa kuin unelma. Harja on vähän muhkea joten nopealla sitaisulla ei kannata ainakaan pieniin silmiin laittaa mutta siitä huolimatta iso suositus.

      • Miia Johansson

        Pakko testaa 😃😍

        • Anni

          Minkä niminen tää Essencen 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari on? En löydä netistä tietoa ja haluisin kans kokeilla, kun tässä niin kehuttiin!

          • Miia Johansson

            Tuosta löytyy. 🙂

            * https://bit.ly/2IHjl64

          • Anni

            Siis tuo vedenkestävä mulla jo onkin, mutta se 38 asteisessa vedessä lähtevä, mistä kommenteissa puhuttiin? 🙂

          • Miia Johansson

            Aaa totta.. mä en tiedä mikä tuo on. 🙂 Jos edelliset kommentoijat sattuisi vastaamaan.

  • Sanna

    Kiitos näistä! Olen aina käyttänyt vedenkestävää ripsaria ja juurikin sen takia että taivutukset pysyvät, muuten ei toivoakaan. Tavallinen ripsiväri suoristaa ripseni oitis. Sellaisen huomion olen tehnyt että koska (?!?!!???) olen aina joutunut puhdistamaan ripsivärini vesi/öljy-kombolla, minulla ei ole minkäänlaisia silmäryppyjä, ei edes alkuja ja olen 38-vuotias….. Lisäksi olen toki aina käyttänyt jonkinlaista silmänympärysvoidetta. Huomasin nimittäin heti eron kun yritin noin viikon ajan käyttää normi ripsiväriä väenvängällä ja heti silmänympärysihoni kuivui ilman tätä vedenkestävälle tarkoitettua putsaria! 👍 Who knows…… 🙈

    • Miia Johansson

      Heippa Sanna! 😊 Vitsit sulla on kyllä hyvä tuuri, jos ei vielä ole ryppyjä. Eniten ryppyihin vaikuttaa hyvät elintavat ja tietenkin geenit. Tietenkin ihon hoitaminen myös, mutta se on vaan kirsikkana kakun päällä. 👌

  • Misty

    Sulla on niin superhyperykköskosmetiikkablogi! Kiitos <3 Mitä luomiväriä sulla on tässä silmämeikissä? Muutenkin tosi kaunis ja kuulas lookki!

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 tässä taitaa olla ihan aurinkopuuteria ja liikkuvalla luomella essencen metallista luomiväriä, joka oli mun kauneusboksissa.

  • Marjo Rosten

    Kiitos ripsari postauksesta 😍
    Mun täytyy käyttää vedenpitävää koska taivutukset ei muuten pysy.
    Mulla on ongelmana ripsarin poistaminen. Millä sä poistat?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram