#MUUTOSMAANANTAI

10.02.2020

Aloitan tänään Instagram stoorien puolella #muutosmaanantai -sarjan. Siinä meikkaan teitä mun upeita seuraajia ja vien jokaisen pois omalta mukavuusalueeltaan meikin suhteen. Eli voitte seurata muutosta videon muodossa Instagramissa, jossa myös kerron mitä tuotteita käytän. Täällä blogissa taas vuorostaan kerron miksi päädyin tiettyihin asioihin kunkin mallin meikissä. Ensimmäinen muutokseen saapunut malli on Suvi.

On pakko myöntää, että luulin tämän projektin olevan paljon helpompi kuin se onkaan, joten pitää katsoa millä tyylillä jatkan näiden tekemistä jatkossa, jos sarjasta lopulta pidetään. Neljän mallin meikkaaminen yhtenä päivänä ei ole homma eikä mikään, mutta kun mukaan sekoittaa stoorien videoinnin niin homma onkin aika eri juttu.

Videointi kun ei ole mikään “kamera päälle ja puhu” vaan Instagramiin pitää saada suoraan 15-30 sekuntia kestäviä klippejä, joissa on kaikki tieto tiivistettynä lyhyesti ja mielenkiintoisesti. Tietenkin haluan samaan syssyyn vielä tutustua paremmin meikattaviin, koska he ovat seuraajiani, niin itse työhön on hyvin vaikea keskittyä. Tämän vuoksi minulla ei ollut aikaa ottaa malleista kunnon kuvia, hiuksia en kerinnyt laittamaan sekä muutaman mallin kohdalla meikissäkin olisi ollut viilattavaa. Eli sanotaan, etten vaan pystynyt keskittymään oikein mihinkään 100%. Ymmärrän todellakin miksi kuvauksissa on normaalisti tiimi eikä yksi ihminen, joka tuottaa koko sisällön. 

MIKSI TEIN KUVAN MUKAISET VALINNAT?

  • Kun ikää tulee lisää, niin ihan hitusen tummempi meikkivoide näyttää paremmalta ja tekee kasvoista raikkaamman näköiset. Tämän valinnan voi tehdä erityisesti silloin, jos on pukeutunut käsivarret ja dekolteen peittävään paitaan.
  • Mallin kulmakarvojen ja silmien välinen alue on hieman suurempi kuin normaalisti ja siksi pienellä optisella harhalla tämä on helppo muuttaa. Luomiväriä nostetaan yksinkertaisesti reilusti ylemmäksi. Samalla tavoin jos silmät ovat kaukana toisistaan, niin luomiväriä kannattaa tuoda lähemmäksi silmien sisänurkkia, jolloi silmät eivät näytä olevan niin kaukana toisistaan.
  • Punaiseen taittava luomiväri on todella imarteleva, mutta on todella tärkeää minkä sävyistä punaista käytetään. Yleensä varmin valinta on kylmä punainen, kuten tässä meikissä Suvilla.
  • Suvin iho on niin kaunis ja kuulas, ja siksi sitä ei kannata peittää puuterilla. Puuterilla kannattaa poistaa kiilto vain tietyiltä alueilta, jos on tarve. Kun meikkivoide on valittu ihotyypin mukaan, niin se kyllä pysyy ilman puuteriakin. Suvin iho ei kiiltele edes t-alueelta, joten puuteri jätettiin kokonaan pois.

Seuraava muodonmuutos on tiedossa heti ensi maanantaina ja jos haluatte nähdä koko prosessin, niin kannattaa ottaa Instagramini @miiajii seurantaan.

  • Kaisa

    Moikka Miia! En tiedä oletko huomannut, mutta instagramin storyhin pystyy lisäämään kameran rullasta pidempiäkin videoita, kuin tuo 15-30sek, jolloin videoiden kuvaaminen huomattavasti helpottuisi samalla meikaten. Jos esim. otat yhden pitkän videon, voit itse pätkiä sen osiin rajaamalla videota ja näin saat sen helposti lisättyä instaan.

  • Kaisa

    Jatkoa edelliseen kommenttiini! Nyt kun kokeilin instassa videoida ”ilman käsiä”-toiminnolla, pystyin videoimaan 2,5 minuutin pätkän ja tämä varmasti helpottaa jo paljon, kun ei 15 sekunnin välein tarvitse keskeyttää videota ja aloittaa taas uutta. Eli ei välttämättä tarvitse kuvata edes kameran rullaan videota.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 joo, siis oon tietoinen tästä, kun kuvailen näitä stooreja muutenkin työkseni. Mutta siis tarkoitus on, että paljon infoa pitää mahtua 15-30 sekuntiin, koska muuten stooreista tulee jäätävän pitkiä ja kukaan ei jaksa katsoa. 🙈 ja jälkieditointiin mulla ei resurssit riitä. Kaikista helpoin on siis tehdä kaikki yhdellä nopealla otolla, luen normisti teen kun kuvaan omaa naamaa. 😊 Mutta siis ihanaa kun vielä katsoit erikseen tuon, mutta se ei oikein onnistu mun sisällön kanssa.

      • Eveliina K-H

        Mä huutelen tähän väliin vielä että kyllä meitä ’pitkän’ stoorien kattojia täällä varmasti on muitakin kuin minä 😂 kannatan ehdottomasti tuota Kaisan ehdottamaa pidempää stooria tai jopa instaliveä.
        Tästä ekasta jäi nyt vähän sellanen fiilis että kauheen nopeesti mentiin kaikki kohdat 😵 mutta älä vaan lopeta! Ihan huippua nähdä sun tekemä meikki toisen kasvoilla. Esim Suvin silmät on aika samallaiset kuin itsellä ja oon kokenut itselle haastavaksi että uskaltaudunko nostamaan silmämeikkiä tarpeeksi ylös. Sain tästä taas vahvistusta että kyllä, ylös vaan. Kiitos!

        • Heidi J.

          Mä kans tykkään katsoa pitkiä videoita ja rauhallista puhetta 🙂 Tulee vähän levoton olo jos paljon mahduttaa yhteen 15 sek pätkään. Ehkä myös taustalla kuuluva musiikki vähän häiritsi. Lopputulos kyllä todella kaunis. Miten malliksesi pääsi? Tosi kiva idea tämä ja makeoverit aina kiinnostaa ja virkistävää nähdä lukijoitasi malleina 🙂

        • I

          Sama täällä, pitkien meikkaus stoorien ystävä! Ei kiirettä videoissa, jaksan kyllä katsoa!
          Mutta uskon, että meikkaus ja kuvaaminen yhtä aikaa on haastavaa!
          Ens kerralla tiedät jo varmasti monta niksiä enemmän, kuinka saat päivän rullaamaan paremmin, ei mikään uusi asia voi mennä ensimmäisellä kerralla täysin putkeen.
          Ja oli kyllä tosi kiva katsoa mallille syntyvä muutos, peukut mallille ja sulle Miia!
          Huippu sarja tää muutos maanantai, toivottavasti jatkuu vielä!

          • I

            Ja se vielä, että tämä postaus muutoksesta oli tosi kiva lisä stroorien rinnalle!

          • I

            Ja en itse huomannut kuvissa mitään parannettavaa, kun kirjoitat ettet saanu kunnon kuvia, silmääni ne näyttävät kunnon kuville!
            Ja hiuksetkin on hyvin, olin ajatellutkin että pää juttu kuitenkin on se meikki!

      • Marjut

        Pitkät stoorit ja livet, joissa tuotteet ja tekniikat näytettäisiin tarkasti ja rauhassa olisi mieluisimpia 🙂 Kiitos paljon tästä mahtavasta muutosmaanantai-sarjasta!

        • Miia Johansson

          Ihanaa kuulla, että nää mun jutut kiinnostaa, että jaksaisi katsoa pidempääkin juttua. 😍

  • Tiia

    Olipa mukava nähdä tämä story ig:n puolella. Virkistävää nähdä muitakin, kuin sinulle itsellesi tehtyjä meikkejä. Upea kaunis, tavallinen suomalainen nainen siinä kuvassa hehkuu ja hymyilee. Ihana malli ja hyvä meikki. Taas opin uutta. Ja erilailla näin nyt tuon keltaisella neutraloijalla peitetyt kohdan. Nyt sen eron huomasi todella hyvin. Kiitos tästä! Näitä lisää. 🙂

    • Miia Johansson

      Ihan superihana kuulla, että tykkäsit. 😍 Mua niin jännitti julkaista tämä, kun on uudenlaista sisältöä.

  • Anni

    Moi. Miksi instastoorissa asiakkaalla ei ollut silmät auki ku laitoit yläluomelle luomivärin? Sähän pidät silmät auki ku laitat itelle 😊

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Kun meikkaa toista, niin se on todella erilaista. Itseään kun meikkaa niin pystyy nostamaan tarvittaessa kulmakarvat ylös ja peiliin on tietty kokoajan katsottava. Mutta kun toista meikkaa niin asiakkaalla on joko silmät kiinni tai hönbkatdoo alas päin. 😊 en tiedä osasinko nyt selittää..

  • Maiju

    Moi Miia! Hauska muodonmuutos olisi myös sellainen, että joku tulisi sun luo omatekemässään ”perusmeikissä”, pesisitte sen pois, ja sitten meikkaisit sun ammattilaistyyliin hänelle uudelleen perusmeikin. Näin sellainen ihan tavis näkisi eron, joka voi tulla tuotteita vaihtamalla ja vähän rutiineja muuttamalla! 🙂
    Tällaisesta olisi mielenkiintoista nähdä ennen ja jälkeen kuvat. Omatekemä arkimeikki vs. ammattilaisen tekemä, samoille kasvoille siis.

    Suvin meikki on tosi kaunis, ja kaunis nainen muutenkin!

    • Outi

      Tästä tuli mieleen, että olisi kiva joskus saada meikkikonsultaatiota niin, että ammattilainen katsoisi, miten teen meikin ja antaisi samalla kommentteja/neuvoja, jos jotain kannattaisi tehdä toisin. Olen ollut useasti jonkun muun meikattavana, mutta siinä ei opi samalla tavalla kuin jos saisi ihan kädestä pitäen -ohjeita. Jos siis mietit Miia uusia bisnesideoita niin tätä saa hyödyntää, lupaan tulla asiakkaaksi 😄

      • Miia Johansson

        Hih.. joo mä oon itseasiassa tehnyt tällaisia pienryhmissä, mutta tällä hetkellä ei aika riitä enää niiden tekemisiin. 😔

    • jenniina

      Minä mietin tätä ihan samaa! Mielelläni näkisin,miten lähtisit muuttamaan asiakkaan omatekemää meikkiä 🙂

  • Moona

    Aivan mielettömän ihana ja freesi lopputulos! Tykkään. ❤️ Ja mun mielestä oli tosi kiva seurata ig stoorissa meikkausta! Vaihtelu on piristävää ja virkistävää. Vaikka tykkään kyllä seurata sun omia meikkauksia myös todella paljon! 😊

  • Elina

    Tosi kiva oli tämä muutosmaanantai. Olisiko mahdollista saada myös blogiin tuotteet, joita käytit?

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 😊 Katsotaan jatkossa, jos saisin. Tämä oli itseasiassa alunperin tarkoitettu ainoastaan Instagramiin, niin tämä postaus oli tällainen extra. 😊 Mutta hyvä ehdotus!

  • hennamaria

    Olen niin odottanut tätä! Upea Suvi, hieno lopputulos ja sopivan nopea story. Sain tästä paljon oppeja ja ideoita omiin kasvoihin. Kiitos ihanat! Lisää näitä ❤️

    • Miia Johansson

      Jee! Ihana kuulla 😍

  • Maeri

    Siis aivan upea muodonmuutos! 😍😍 minäkin haluan sinun malliksi! 😁💪

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍

  • Tiia

    Mä oisin kyl jaksanu kattoo aiheesta vaikka livenkin. Olis just kiva kuulla asiakkaistaki et miten ne on yleensä meikannu ja mitä ne oppi ja mitä mieltä meikistä. Nyt tuli vaikutelma et siinä vaan puhumaton malli töröttää ja sille laitetaan meikkiä. Silti tää muutosmaanantai on superhyvä juttu!!!

    • Miia Johansson

      Kiitos Tiia! 😊 Joo, itseasiassa kaikki neljä mallia sanoi, että tuossa oli niin vaikea puhua mitään. Kuvaan yhdessä videopätkässä niin nopean ja tiiviin paketin. Ja jos ei ole tottunut olemaan kameran edessä niin se on itseasiassa melko hankalaa. Pyysin jokaista olemaan juuri niin kuin itse parhaalta tuntuu.

  • Marjut

    On mukava nähdä, mitä tulisi huomioida riippuen meikattavan ominaisuuksista, omat värit jne. Olisi kiva tietää myös taustaa mallista, esim. ikä, ihotyyppi ym sekä lisäksi kuulla luomivärien sävyjen nimet. Kiitos paljon hyvästä ideasta, jään innolla seuraamaan jatkoa 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 Kiitos hyvästä palautteesta. Koitan ottaa nämä vielä huomioon. Tässä tapauksessa tosin malli ei halunnut ikäänsä esille.

  • Hanna

    Kiva video ja kaunis lopputulos! 😊 Mikä sävy tässä oli Sensain meikkivoiteesta? Mitä tässä tapauksessa tarkoittaa “ikääntyvä” iho, kannattaisiko esim. näin 32 vuotiaana valita jo astetta tummempaa sävyä?

  • Charming Nails

    Pitääpäs mennä Instaan katsomaan stoori 🙂 mallilla lähti kyllä heti ainakin kymmenen vuotta kasvoilta pois, meikki kyllä nuorentaa ja freesaa. Upea nainen <3 äläkä ole liian ankara ja kriittinen itseäsi kohtaan, itse kiinnitän huomiota vaan meikkiin ja siihen mitä pystyn ottamaan inspiraatioksi itselle. En katso onko hiukset vimosen päälle laitettu 🙂

  • Hanna

    Aivan upea meikki! Olet mielettömän taitava 😍

  • Suvi

    Kiitos, tätä oli todella kiva katsoa! Itsekin opin nyt tuon neutraloijan käytön tästä “oikein” omia silmäpusseja peittämään, ihan eri tavalla hahmottaa videolta kuin kirjoitetusta tekstistä. Samaa toivon kuin joku aiemmin näissä kommenteissa, että malli kertoisi esim vikassa 15 sek klipissä että mitä uutta hän oppi meikkaamisesta ja miten aikoo ottaa opit käyttöön.

  • Eveliina

    Moi!
    Tää muutosmaanantai on ihan huippu juttu, ehdottomasti lisää näitä 😍 Olisin toivonut että kulmien tekeminenkin olisi näytetty videolla. Muuten tykkäsin kovin♡

  • Amilda

    Hyvä muutos! Olisin mielelläni katsonut hieman pidemmänkin pätkän :). Vähän taustamusat häiritsi, kun oli vain pätkiä

    Onko sulla suositella jotain luomiväripalettia missä olisi lähinnä hyviä punasävyjä (ei liian räikeitä) Sellaists katsellut jo pidempään

  • Moona

    Ihan mahtava muutosmaanantai, kiitos tästä. Tämä on tosi mielenkiintoista ja tuo variaatiota sun sisältöön! 😊 Yleisesti olen samaa mieltä kuin muutkin kommentoijat, eli itse toivoisin että tämä sarja keskittyisi siihen, että miten malli on meikannut aiemmin itse, millaista meikkiä teet hänen tyyppiselle iholle/hänen muotoisille kasvoille ja jos malli suostuu, niin olisi kyllä ihana bonus kuulla vikassa klipissä hänenkin mietteet. En kiinnittänyt ollenkaan huomiota esimerkiksi juuri hiuksiin. Mulle myös riittäisi, että käytetyt tuotteet tulisi mainituksi ig storyssa. Teit hienoa työtä, älä turhaan yritä tehdä turhan laajaa hommaa tästä editointeineen tms! 😊

  • Malva

    Tää on huippu postaussarja, toivottavasti jaksat jatkaa tätä! Ei kai nyt ekalla kerralla voikaan odottaa täydellisyyttä. Vähän jäin harmittelemaan että monta vaihetta jäi näkemättä meikistä ja vähän hätäinen olo jäi siis koko hommasta ja muita pointteja mitä nyt olikin jo kommentoitu. Ig-livekin voisi tosiaan toimia?

    Mitenhän katie jane hughes tekee nämä muiden mallien meikkaus-storyt? Ne on yleensä tosi “ammattimaisen” oloisia.

    • Miia Johansson

      Varmasti samalla tapaa ja useamman vuoden kokemuksella. 🤪

  • Riina

    Täytyy itsekin tulla kommentoimaan, että tätä muutosmaanantaita oli tosi mukava seurata ign puolelta! Ja taas oppi uutta 😊 Kiitos Miia ❤️

  • Anne-Maria

    Tosi kiva idea! Onko instagramissa mahdollista tehdä voice over -videoita eli äänittää ääni jälkikäteen? Se saattaisi helpottaa

  • Janna

    Tää oli tosi kiva! Ja kuten muutkin sanoneet, älä oo liian ankara itseäsi kohtaan, ihan uus juttu ja upea meikki!

    Tuo oli kyllä hyvä kehitysehdotus, että mallin “historiaa” olisi kiva kuulla, sais vielä enemmän itselle oppia 🙂

  • Anu

    Kiitos tästä uudesta sisällöstä storyihin! Oli mielenkiintoinen ja innolla odotan uusia. Tästä tuli vähän hätäinen fiilis, kun jäi paljon osioita videoimatta. Ethän ota itseesi näistä kommenteista, vaan ota ne kohteliaisuutena kun meitä kiinnostuneita seuraajia on niin paljon 😊 Kannatan sitä, että mallista olisi kuva hänen itse meikkaamana ja sit tekisit uuden meikin ja kertoisit mitä siinä muutit ja miksi. Tämä oli tosiaan vasta ensimmäinen kerta, ihan varmasti kehityt tässäkin ja hoksit miten mitäkin kannattaa tehdä erilailla. Kiitos kaikista opeista, niin meikkaamisen kuin ihonhoidon saralla 😍

    • Miia Johansson

      nooh.. onhan näissä ollut vähän sulattelemista, kun petyin jo muutenkin itseeni etten heti ekalla kerralla osannutkaan olla yhden naisen tuotantotiimi. 😅 aikataulukin oli liian tiukka, joten kaikkea ei siksi pystynyt laittamaan nauhalle.

  • Julia

    Mun mielestä ihan huikean mielenkiintoinen sarja ja toivon todella, että jatkat vaan, vaikka tuntuisi ettei menisi ihan nappiin kuvaamisen osalta. Kehityt varmasti ja keksit uusia juttuja, kun jatkat! En oikein osaa antaa kuvaamistavasta palautetta, sillä jo tämä eka versio antoi mulle ihan hirveesti, esim. Itsellä hyvin samantyyliset luomet ja korkea tuo väli, ja sain heti tipsejä näihin, mutten oisi ikinä osannut kysyäkään neuvoa, ellei ne olisi tällain tullut ilmi. Mulla on myös luomissa tuommoinen “ekstraviiva” keskellä ja olen aina miettinyt miten väri pitää sen kohdalle asetella, ja näin selkeästi miten laitoit väriä koko luomelle tai vain luomivakoon, ja selvisi sekin että luomivako on se luun alapuolinen, eikä tuo “extraryppy” joka minullakin on. Ja nuo keltaisella häivyttämäsi rajat silmien alla, siis ihan täydellistä, menee mulla testiin myös! En muista että olisit itsellesi vastaavaa tehnyt, mutta voi olla että on vain mennyt multa ohi…

    Itse ainakin koin niin tämän ekan muutosmaanantain, että vaikkei kuvaus ehkä omasta mielestäsi mennyt nappiin, niin koska mallilla oli paljon itselleni yhteneväisiä piirteitä, sain tästä videosta ihan hirvittävästi lisäarvoa, ja kuvaamistyyli oli kyllä ihan toisiarvoista minulle, enkä kokenut sitä lainkaan heikoksi. Ehkä jos mallin piirteet poikkeaisivat paljon omista kasvojen piirteistäni, niin olisin kokenut videon heikommaksi tai vaikeammaksi, mutta tätähän en nyt siis vielä ainakaan tiedä, ehkä ensi maanantaina “mallilla ei ole annettavaa juuri minulle” 😀

    Mun mielestä oot huippu ja teet hienoa blogia, seuraan tätä niin mielelläni! Oon varma et kaikki kokemasi haasteet tässä on vain astinkiviä kohti menestystä.

  • Minna

    Tämä muutosmaanantai oli tosi virkistävä uusi juttu! Ja todella upea lopputulos, kaunis ja hehkeä Suvi! Mukavaa nähdä, kun meikkaat ihan tavallisia ihmisiä.

  • Emilia

    Hei ja kiitos kivasta uudesta sarjasta.
    Plussaa siitä että jaksoit ja ehdit vielä tänne avata meikatessa tehtyjä päätöksiä 😊 Odotan innolla seuraavaa!

    Seuraajasi ovat varmasti tottuneet lyhyisiin ja tiiviisiin videoihin, kun olet ne niin hyvin tehnyt. Jos se tuntuu vielä jatkossa hankalalta tämän muutosmaanantain yhteydessä, voisi ig tv:tä myös pohtia.

    Miulla ei ole käsitystä kuinka kauan meikkaamiseen oikeasti kului aikaa, mutta sillä tavoin pystyy etukäteen kuitenkin kuvaamaan videon ja sitä ei tarvitse leikata. Toki tekstitys jää pois, mutta tärkeimmät kohdat voi laittaa kuvatekstiin, jota voi lukea videon katsomisen aikana. Muistaakseni puhelimelta saa ladattua 15 minuutin videon ja koneelta jopa tunnin mittaisen! Tätäkin vaihtoehtoa kannattaa pohtia, kuulun myös niihin jotka jaksaisivat kuunnella meikkijuttujasi pidempäänkin 😍

  • Aino

    Vau mikä uusi aluevaltaus. Oot Miia ihan huippu!

  • Joshua

    Tämä oli kiva! Toivottavasti saat näistä myös itse kaipaamaasi vaihtelua Alkuhan aina kaikessa uudessa tuntuu vaikealta, mutta ai että tuntuu sitten hyvältä kun huomaa osaavansa!♥ Sanoit videolla, että Suvilla voi laittaa alaluomella luomivärin koko matkalle. Mistä tämän osaa katsoa?

    • Miia Johansson

      Heippa Joshua! 😊 Superhyvä kysymys! Siis mä en itseasiassa edes osaa vastata tähän. 🙈 Sen vaan näkee, kun joillekin sopii ja se tekee lookista paremman. Joillekin taas sopii vaan alaluomen ulkoreunaan, kuten mulle paremmin. En oikein tiedä mikä sen määrittää.. pitää vaan katsoa mikä imartelee. 🤔

      • Laura

        Mistä johtuu se, että aina kun laitan luomivärin alaluomelle, niin meikistä tulee jotenkin tunkkasen näköinen? Olen yrittänyt eri sävyjen kanssa, eri mittaisille osioille, mutta ei, aina sama ongelma.
        Tästä samasta syystä en voi kuvitellakkaan laittavani ripsaria alaripsiin.

        • Miia Johansson

          Siis oon huomannu, että kaikille ei varsinkaan arkimeikissä tai kevyemmässä juhlameikissä edes sovi. Mä kuulun sun kanssa tähän samaan jengiin. 😊 Kuvissa mulla ne on jees, mutta livenä juurikin tuo mitä sanoit.. tunkkainen. 😔

  • Sansku

    Moi Miia! 🙂
    Aivan tosi ihana juttu tää muutosmaanantai! Ihanaa kun jaksat keksiä kaikkea uutta!
    Sun opeilla ja neuvoilla olen saanut ihoni ja meikkaukseni toimimaan niiiin paljon paremmin! Silti usein huomaan lannistuvani, kun kaikki tuotteet, värit, rajaukset ynm näyttävät sun kasvoilla niin täydelliseltä ja itselleni kun kokeilen niin näyttääkin sitten ihan surkealta. Siksi on kivaa vaihtelua nähdä kun meikkaat muita ja heti oli pakko ruveta etsimään tuota Bohon keltaista peiteväriä kun näki niin ison eron sun mallilla! Eli täällä toivotaan jatkossakin sun omien kasvojen meikkausta mutta myös malleja <3

    Oli aika nopsa tahti, mutta se että saan ilmaiseksi katsella jo tämän verran muutoksia ja ammattilaisen työtä on jo mahtavaa!
    Eli älä vain ota itseesi palautteesta (mitä et varmaankaan edes pyytänyt :D), vaan huomaa se kuinka innoissaan kaikki tästä on ja sun työnjälki on upeaa!
    Se että hiukset ja stailaus jäi ei haitannut yhtään! <3

    • Miia Johansson

      Ihanaa kuulla! 😍 Joo ja tää oli ensimmäinen kerta (ja seuraavat kolme kuvattu samana päivänä ja samalla tyylillä) ja uusiin kuvauksiin uskalla ja ajallisesti pystyn tekemään pidempiä. 😊

  • Meri

    Moi! Osaisitko kertoa miten kannattaa hoitaa auringossa pahasti palanutta kasvojen ihoa? Kannattaako kuoria kun iho kesii vai antaa kuolleen ihon irrota itsestään? Kiitos jo etukäteen 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Meri! 🙂 Nyt mun on pakko myöntää, etten ole opiskeluissa vielä näin pitkällä ja en osaa tähän hätään sanoa mikä olisi paras. Itse en ehkä kuorimalla häiritsisi ihoa enempää, mutta kosteuttaisin hyvällä kasvovedellä, jossa on aloeta (se rauhoittaa) ja lukitsisin tämän laadukkaalla öljyllä ihoon.

  • Heidi

    Kaunis meikki kauniilla naisella. Mikäli oikein muistat käytit hänelle lemppari huultenrajauskynääsi mauve movmenttia. Millä saat terotettua sen?! Minulla teroitin ei vain pysty siihen kynään. Mutta siitä on tullut minunkin lempparini.

    • Miia Johansson

      Heippa Heidi! 🙂 Joo, oon nyt kuullut, että monella ei ole ehkä kovin hyvää terotinta meikkikokoelmissaan tai joillakin on ollut niin pitkään, että ovat kuluneet. Mutta Laveralla on ainakin todella hyvä terotin ja se puree näihin muovisiinkin kyniin. 🙂

  • Markit

    Hei; Kaunis! Ikää vaikea arvioida (epäoleellinen asia), mutta meikki nuorensi ja toi esille tosi upean naisen, kaunis on kyllä ilman meikkiäkin. Suvin silmät vaan loistavat. Onneksi et hiuksia laittanut, koska nämä hiukset sopivat minusta valtavan hyvin. Minusta hyvä suoritus sinulta Miia.
    Koitapa nyt taas muistaa, ettet sinä ( todennäköiseesti) pyörälläkään oppinut ajamaan ensi yrittämällä.😀 Rutiini tähänkin tulee vasta tekemällä ja kovasti olet positiivista kommenttia saanut. Ja toiveita jos minkälaisia, mutta niitä mahtuu maailmaan. Kaikkea et voi tehdä, vaikka niin haluaisit. Idearikasta lukijakuntaa 😃. Taputapa itseäsi olalle ja hihkaise että hyvä Miia!🌹

    • Miia Johansson

      Kiitos Markit <3

  • Minkku

    Wau! Niin mielenkiintoista nähdä millaisia ratkaisuja teit, ja tästä sai vinkkejä ihan uudella tavalla! Mahtava uusi aluevaltaus, seuraavaa maanantaita odotellen 😊👍

    • Miia Johansson

      Jee 😍 Kiva kuulla, että tykkäsit 🥰

  • Elli

    Tämä oli kyllä huippu! 😍Itse katsoisin myös mielelläni hieman pidempiä videoita. Lisäksi se, miten erilaisen meikin tekisit kuin esim meikattava itse olis tosi mielenkiintoinen. Vielä kun itse pääsisi sun meikattavaksi ❤

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram