GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK MEIKKIVOIDE – Hehkuvan peittävää

22.01.2020

giorgio armani luminous silk meikkivoide

*Sisältää mainoslinkin.

Monien meikkigurujen hehkuttama *Giorgio Armani Luminous Silk meikkivoide ei aluksi miellyttänyt, mutta pikkuhiljaa olen alkanut pitämään siitä. Tosin ainesosaluottelosta löytyi yksi inhokki ainesosa. Tässä kuitenkin tämän meikkivoiteen plussat ja miinukset – olkaa hyvä.

Sävy itselläni on 3.5, joka on loistava ruskettuneelle iholle (käytän tällä hetkellä itseruskettavaa). Sävy numero 2 on taas hyvä talvisävy.

Giorgio Armani Luminous Silk meikkivoide

PLUSSAT JA MIINUKSET

+ Uskaltaisin melkein sanoa, että sopii kaikille ihotyypeille.

+ Ihosta tulee kauniin hehkuva ja virheet peittyvät todella helposti.

+ Iho näyttää iholta eikä meikkivoide näytä pakkelimaiselta.

+ Meikkivoide ei ole täysin matta vaan sanoisinko lopputuloksen olevan satiininen.

+ Näyttää hyvältä kuvissa ja siksi hyvä morsiamelle tai ammattimeikkaajalle kuvauksiin. Ei sisällä suojakertoimia, joka on hyvä asia kuvauksien suhteen.

+ Ei tarraa kiinni kuiviin kohtiin.

– Pysyy kyllä rasvoittuvalla t-alueella, mutta saattaa kääntyä päivän aikana hieman liian kiiltäväksi. Ei siis sovellu esimerkiksi sekaihoiselle morsiamelle.

– Vahva tuoksu, joka onneksi häviää levityksen jälkeen.

– Sisältää parabeenejä. Parabeenit on todettu viranomaisten toimesta turvalliseksi, mutta silti niihin on asetettu pitoisuusrajoitukset eli niitä saa käyttää kosmetiikassa rajoitettuja määriä. Ongelma tulee siinä, että jos monessa tuotteessasi (löydetty myös ruoasta) on parabeenejä, niin saat sitä lopulta paljon enemmän. Jokainen siis tekee oman ratkaisunsa tämän kiistellyn raaka-aineen suhteen.

AJATUKSIA MEIKKIVOIDETESTAILUISTA

Sain teiltä paljon vinkkejä siihen mitä meikkivoiteita haluaisitte, että testaan. Suurinta osaa niistä olen jo testannut, mutta en vaan ole pitänyt niiden koostumuksesta ja siksi ne eivät ole päätyneet blogiin. Paljon hyvää sanottavaa ei ole siis ollut.

Olen päättänyt jatkaa vanhaan tyyliini, että teen mielummin kosteet hyvistä meikkivoiteista eri ihotyypeille ja kerron oikeasti vain niistä parhaista. Tämä uusi yhden meikkivoiteen testailu kerrallaan ei ehkä omassa blogissani toimi. Varmasti jäät lukijana monen meikkivoiteen kohdalla ihmettelemään, että no onko tämä nyt sitten hyvä vai ei. Esimerkiksi tämä Armanin meikkivoide on ihan jees, mutta ei se vedä vertoja monelle muulle, joista olen blogissani aikaisemmin kirjoitellut. Seuraavana postauslistalla onkin parhaat meikkivoiteet aikuiselle naiselle. Testailut tähän postaukseen ovat käynnissä.

  • Kati

    Ihana meikki! 🙂

  • Emiilia

    Oon kyllä tykännyt näistä yhden tuotteen meikkivoidepostausista tosi paljon! Jostain syystä meikkivoide on itselle sellainen, jota jotenki aina metsästää sitä “vieläkin parempaa”. Ois kiva, jos näissä postauksissa ois vähän vinkkiä, että miten on meikkivoide paras levittää tai miten meikkivoide käyttäytyy esim. sormilla tai siveltimellä levittäessä. Olen ymmärtänyt, että suosit sivellintä, mutta jostain syystä itsellä tulee aina turhan paksu kerros meikkivoidetta siveltimellä levittässä.

    • Miia Johansson

      Heippa Emiilia! 🙂 Joo, mun kädenjäljelle sivellin on paras ja on pakko sanoa, että itse tein myös siveltimellä ennen paksua jälkeä. Se on jopa monelle ammattilaiselle alkuun vaikea saada meikkivoiteen ohut levitystekniikka kuntoon. <3 Eli älä luovuta. 🙂 Mutta sekin on totta, että meillä jokaisella on eri mieltymykset ja eri kädenjälki. Voi olla, että sulle sopii paremmin Beauty Blender tai ihan vaan sormet.

  • Miime

    Kiitos Miia ❤️

    Giorgio Armani on meikäläiselle liian tyyris ostos.
    Ajattelen, mitä kaikkea sillä saa? Toinen on se Estee Lauder -sarja. Että 20- 25 on ihan maksimi, mitä voisi moisesta meikkivoiteesta maksaa.

    Tottahan sekin, että hinta/laatu menee yleensä käsi kädessä.

    Ja kannatan kyllä sitä, että postaat monta mielestäsi parasta meikkivoidetta ja peiteainetta. Kuten esimerkiksi NYX’n tuotteita, joita tässä olen katsellut 👍👍👍

    Ostin ja olen käyttänyt sitä Maybellinen Concealer Eraser ainetta. Sanottakoon, että olen pettynyt. Siihen sekoitettava kosteusvoidetta.

    Ensinnäkin tuote on hyvin kuivaa silmänaluspeitevoiteeksi. Juonteet tulee esiin päivän mittaan. Pysyy hyvin, mutta koska omaan niin julmetun tummat silmänaluset, eivät korjaajasävytkään oikein toimi. Tai sitten olen liian tarkka????
    Keltainen korjausväri toimi myös minulla paremmin, kuin aprikoosin sävy….

    Kosteutan silmänympäryksia minkä ehdin ja kykenen, mutta silti, turha hakea täydellistä peittävyyttä.
    Ainostaan E.LF. Hydrating Under Eye Primer piti silmänaluset siistinä koko päivän. Tuotteen valmistus lopetettiin. Tilalle tuli jonkin puuteri, josta en oikeastaan pitänyt.

    Ulta Beautyssa olisi mitä vaan, mutta en ostele ameriikoista/euroopasta mitään. Ja Suomeen E.L.F maahantuojat eivät tuo kosmetiikkaa, joka on rankattu todella hyväksi rasvoittuvlle juonteiselle iholle ja ON edullista.

    Puuteria en laita silmänalusille ollenkaan, koska se korostaa enemmän vain juonteita. Koetan hakea kiintopisteen punahuulista. Tosin oli se mikä tahansa puna, se kuluu syödessä pois.

    Mac’n Pro Longwear Concealer myös kuivuu ikävästi kasoihin, silmien alle.

    Luotan siihen, ettei täällä kukaan arvostele. Kosteutus ON avain, tiedän.

    Koska meikkimarkkinat ovat Suomessa pienet, pitäydyn mieluusti vanhoissa hyväksi havaituissa tuotteissa. Nimittäin olen haaskannut rahaa liikaa tuotteisiin, jotka jonkin ajan päästä eivät enää toimi. Mitä tyyriinpi tuote, takuuvarmaa on että käytän kaiken, lisään tarvittaessa peruskosteusvoidetta.

    On todella hienoa, että postaat näitä meikkijuttuja aina vaan uudestaan ja uudestaan, koska näitä tarvitaan yhä uudelleen ja uudelleen. Lykkyä sinulle Miia 🌹🌹🌹

    • Mp

      Olen samaa mieltä peitevoiteesta!!! Se on jotenkin kuivaa koostumukselta! Ja oma iho on kosteutettu ja hyvässä kunnossa. Kiitos siitä Miialle jo ennestään hyvä kuntoinen 40 v iho hehkuu ja on nuoren näköinen!!! Käytän nykyään Miian suosittelemia tuotteita vaikka aiemmillakin tulos oli niin hyvä että kosmetologilta tuli kehuja ihonhoidosta ja veden juonnista!!!!! Se on oikeasti iso osa ihon hyvin vointia.

  • Mia

    Kumpi on mielestäsi parempi, tämä armani vai sensai flawless satin foundation? Kuulostavat aika samantyyppisiltä 🙂

    • Miia Johansson

      Sensai Flawless ehdottomasti, vaikka niissä vaaleat sävyt onkin punaiseen taittavia. 🙂

  • EveliinaK-H

    Kannatan tuota tekemääsi pohdintaa, että ehkä mieluummin ihotyypeittäin muutamia tuotesuosituksia per aihe (esim just meikkivoide). On helpompi käydä sitten poimimassa itselle sopivan hintaista yms siitä postauksesta kun tietää että sopii esim sekaiholle 👍🏻

  • Jaana Rundgren

    Hei Miia! Ensimmäinen kerta kun kirjotan, mutta nyt on pakko! Olit laittanu stooriin negatiivisen palautteen, missä joku oli siirtynyt seuraamaan toista meikkitaiteilijaa kun sinä vaan “toistat itseäsi”. Minusta kommentti oli täysin turha. Kuulun siihen ryhmään joka ei osaa meikata, juhla tai arki, meikki on sama 🙈
    Mutta, sinun instastoorien avulla olen saanu pieniä vinkkejä omaan meikkaamiseen ja annat uskoa että luonnollinen/yksinkertainen on kaunista! Ei tarvi laittaa niin paljoa meikkiä ettei tunnista samaksi ihmiseksi, kuten tämän päivän meikkitrendit näyttää katukuvassa ja netissä olevan. Kiitos siitä! Ja jatka oman jutun tekemistä, täälä ootellaan uusia videoita saapuvaksi ✌️☺️

    • Miia Johansson

      Kiitos Jaana! <3 olipa niin ihanan tsemppaava viesti. Joo, se kommentti stooreissa meni mulla aika ihon alle, mutta oon jo toipunut. 😀

  • Joshua

    Teknokemia.fi-sivulta (http://www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/kosmetiikan_puheenaiheita/parabeenit_kysymyksia_ja_vastauksia/) maininta parabeeneista:
    “Valitettavasti markkinoilla liikkuu paljon väärää tietoa parabeeneistä ja niiden vaikutuksista ihmisten terveyteen. Niiden ei ole todettu aiheuttavan terveysriskiä ihmisille ja ne ovat yleisesti hyvin siedettyjä. Esimerkiksi allergisoitumisriski niille on hyvin pieni. Kosmetiikassa käytettävät parabeenit eivät siis aiheuta terveysriskiä ihmisille ja ne ovat turvallisimpia markkinoilla olevia kosmetiikan säilöntäaineita.”
    Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilla (https://thl.fi/web/ymparistoterveys/ymparistomyrkyt/parabeenit) myös hyvin tietoa.
    Kosmetiikassahan on pakko olla jotain säilöntäainetta. Mikä olisi sinun mielestä parempi vaihtoehto?:)

    • Miia Johansson

      Heippa Joshua! Joo, tosiaan tämä on todettu turvalliseksi, mutta pienissä pitoisuuksissa silti vain sallittu. Kaikista turvallisintahan on säilöntäaineeton tute ja se on mahdollista tuotteissa, joissa on vaan öljyjä. Luonnonkosmetiikassa on esim. limonen ja linalool, mutta jotkut ovat niillekin herkistyneet. Esim Olivia Klein käyttää phenoxyethanolia, jota herkemmätkin sietää paremmin, joten siinä on yksi hyvä vaihtoehto. En ole kuitenkaan vielä mikään tuotteen formuloinnin mestari, joten tyhjentävää vastausta en osaa antaa. Katsotaan jos olisin fiksumpi juuri alkaneen koulun loputtua. 🙂

      • Joshua

        Kiitos vastauksesta! Itse en pidä tässä tapauksessa hälyttävän tuota, että parabeeneja saa olla vain pieninä pitoisuuksina. Se kuitenkin poistuu kehosta melko nopeasti. Ja onhan muitakin aineita, jotka ovat haitallisia suurina pitoisuuksina, mutta pieninä ei, esim. suola. Ei ehkä paras esimerkki, mutta tuli ensimmäisenä mieleen 😀
        Mutta kuten sanoit, jokainen tehköön oman päätöksensä ja onneksi vaihtoehtoja on moneen makuun!:)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram