8 JOULULAHJAIDEAA, JOISTA VARMASTI PIDETÄÄN

13.12.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Tästä postauksesta löydät joulua helpottavat lahjaideat ja sellaiset lahjat, jotka varmasti tulevat käyttöön. Unohda siis turha roina ja persoonattomat suklaarasiat. Näin säästät rahaa ja teet lahjan saajan iloiseksi.

MELKEIN OIKEA JOULUPUKKI AIKUISILLE

Mieheni perheessä jaetaan tänä jouluna aikuisten kesken “Secret Santa” -idealla joululahjat. Arvoimme kuka ostaa kenellekin joululahjan ja emme saa edes puolisoillemme kertoa kenelle on lahjaa ostamassa. Jouluna sitten jokaisen pitää arvata keneltä lahjan on saanut. Näin saamme uutta jännitystä jouluun, kaikki pääsevät helpommalla ja säästävät rahaa. Lapsille voi sitten ostaa jokainen oman lahjansa.

IHONHOITOA KAIKEN IKÄISILLE

Tässä on erilaisia lahjaideoita elämäsi ihmisille. Ihonhoitotuotteet tulee aina käytettyä, joten ne eivät mene koskaan hukkaan.

  • ÄIDILLE: Tämän täydellisen luksusihonhoidon setin kokosin itse ja se sopii melkein jokaiselle naiselle. Ihon hellävarainen puhdistus: *Evolve Cleansing Melt, kosteuttava kasvovesi: *Bybi Mega Mist sekä ihoa pehmentävä ihan mieletön kasvoöljy *Nourish Londonilta. Yhteensä: 66,70€
  • ISÄLLE: Mieheni ihastui aivan täysin suomalaisen Rokuan miesten ihonhoitoon. Heiltä saa *täydellisen setin miesten ihonhoitoon. Voit lukea mieheni arvostelun TÄSTÄ. Hinta: 94€
  • SILLE, JOLLA ON JO KAIKKEA: Tämä on mielestäni aivan täydellinen lahja, koska näin talvella melkein kaikki valittelevat kuivia käsiään. He eivät edes tiedä, että syy on melkein jokaisen kohdalla liian pesevät käsisaippuat, joita esimerkiksi supermarketeissa on melkein kaikki. Tunnistat kuivattavan raaka aineen inci-listalta nimellä Sodium Laureth/Lauryl Sulfate. Voit siis tehdä suurenkin muutoksen lahjan saajan elämään tällä setillä: *Neil’s Yard Remedies käsisaippua ja kylkeen tehokas *luxus käsivoide Nuorilta. Yhteensä: 27,90€

MEIKKI-INTOILIJOILLE

On hyvin vaikea tietää millä tasolla jokaisen meikkausinto on, joten siveltimet ovat ehdottomasti paras ostos. Niistä jokainen meikkauksesta kiinnostunut varmasti ilahtuu. Jopa kauneusalan ammattilaiset tulevat pitämään tällaisesta lahjasta. Tässä muutama idea:

  • *Täydellinen Luxien kasvosetti, jossa on kahdeksan monitoimisivellintä. Näitä käytän paljon Instagram-stooreissani. Hinta: 66,90€
  • Edullinen monitoimisetti aloittelijasta ammattilaiseen: *Real Techniquesin setti sisältää kolme monitoimista sivellintä: Meikkivoidesivellin, puuteri/poskipunasivellin, luomiväri/peitevoidesivellin sekä kätevän meikkipussin matkalle. Hinta: 18,90€

AINEETTOMAT LAHJAT

Tämä on oma suosikkini, jollaista aion suosia itse myös tänä jouluna.

  • Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen toisen puolesta on maailman sydämellisin lahja. Etsi kohde, joka on lähellä lahjan saajan sydäntä. Omani olisi kaikki eläimiin liittyvä, kuten HSI Global ja erityisesti koirien lihamarkkinoiden lopettaminen Aasiassa. Vink vink, jos mulle haluaa ostaa lahjan. Tai jos haluat lahjoittaa lapsille, niin entinen lentoemäntäkollegani Katja on perustanut pienen Kenya Kids Ry:n, jossa joka ikinen sentti menee suoraan lapsille – tämä on todella harvinaista! Katja auttaa lapsia henkilökohtaisesti Keniassa ja häneen voi olla yhteydessä Kenya Kids Ry:n Facebook-sivujen kautta.
  • Netistä löytyy mitä elämyksellisimpiä lahjoja illallislahjakorteista, laskuvarjohyppyyn ja erilaisiin hierontoihin ja hoitoihin. Tästä en ikävä kyllä voi puhua sen enempää, koska muuten oma lahjani paljastuu.
  • Kuulen paljon työssäni sitä, että ihmiset ostavat kokeiluun ihonhoidon tuotteita ja sehän ei kannata sitten ollenkaan. Pitää tietää mitä ostaa ja ihon saa varmasti parempaan kuntoon. Ammattilaisen apuun pyytäminen voi joskus olla vaikeaa. Aivan loistava aineeton lahja onkin *Twistbe ihonhoitorutiinin analyysi, josta jo niin monet ovat saaneet ihoonsa apua. Lämmin suositus. Hinta: 39€

Toivottavasti saitte näistä ideoita omiin lahjahankintoihin. Olisi todella kiva kuulla myös teidän hauskoista lahjaideoista tai jos joku aikaisempien vuosien lahja on ollut todellinen menestys. 

  • Taija

    Heips,
    postausidea: Mitkä alkoholit on iholle ok, kun puhut paljon ettei alkoholi olisi hyväksi iholle? Esimerkiksi juuri siinä Weledan skin foodissa on alkoholia ja samoin muistaakseni siinä Huxleyn putsarissa. Jos tähän aiheeseen sais selvyyttä? :))

    • Miia Johansson

      Joo totta 😊 Jos puhutaan ihan alcohol/alkoholi denat. niin se riippuu tosiaan paljon sitä on tuotteessa ja sen pystyy arvioimaan siitä missä kohtaa inci-listaa kyseinen raaka-aine on. Weleda Skin Foodissa sitä ei kuitenkaan ole niin paljon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram