UUSIA LUONNONKOSMETIIKAN LUOMIVÄREJÄ

05.12.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Rehellisesti sanottuna luonnonkosmetiikan luomiväreistä on vaikea löytää hyviä sävyjä. Usein sävyt ovat melko vanhanaikaisia tai muuten vaan tunkkaisen sävyisiä. Vihdoin mukaan on saatu myös pigmenttinen nestämäinen luomiväri ja upeita hohdemaisia sävyjä nykyaikaisissa sävyissä.

NESTEMÄINEN UUTUUS

Madaralle on saapunut kokonainen *värikosmetiikkasarja, joiden ihanuuksista ylitse muiden nousivat nestemäiset Quilty Shades -luomivärit. Kerrankin luonnonkosmetiikassa on helppo nestemäinen luomiväri ja vielä nykyaikaisissa sävyissä. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä pinkki kylmän sävyinen *sävy nimeltään Seduction 63, joka levittyy ja häivyttyy luomelle kuin unelma.

Itselläni ei oikeastaan mikään voidemainen luomiväri pysy sellaisenaan, mutta jo huomattavasti paremmin, jos päälle laittaa puuterimaista luomiväriä tai irtopuuteria. Tämän postauksen kuviin laitoin päälle Inikan hohdemaista luomiväriä, josta kerron seuraavaksi.

UPEITA HOHTAVIA SÄVYJÄ

Sormin levitettävät *irtoluomivärisävyt Inikalta ovat aivan superhohtavia. Itselleni nämä ovat uusia, mutta eivät sinänsä taida markkinoilla olla uusia. Hohtavat luomivärit ovat sellainen kategoria luonnonkosmetiikassa, joita on yleensä melko vaikea löytää. Kuvissa luomellani on sävyä Peach Fetish, joka on ihanan nykyaikainen ja kaikille sopiva sävy.

Huom! Hohdemaiset luomivärit on aina paras levittää sormin, mutta matan luomivärin kanssa kannattaa käyttää sivellintä. Hyvä luomivärisivellin niin nestemäisen kuin myös puuterimaisen luomivärin kanssa on *Luxien 213 -sivellin

P.S. Huulissani on myös luonnonkosmetiikkaa *Absolutionilta sävyssä 07. Tulen kertomaan mun lemppari luonnonkosmetiikan huulipunista pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram