KOREALAINEN CC-VOIDE – löytö punaiselle iholle!

25.11.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Teen nykyään tasaiseen tahtiin täsmäiskuja joko Stockmannille, Sokokselle tai Kicksiin ja etsin mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita testiin. Pakko myöntää, että tähän menee todella paljon rahaa, mutta tämä on työtäni ja yksi työni huonommista puolista. Silti tietenkin nautin kosmetiikkaosastoilla pyörimisestä. Tavoitteeni on se, että teille tulisi avullani mahdollisimman vähän hutiostoksia, koska otan hudit vastaan puolestanne.

Viime täsmäiskulla mukaan tarttui ainakin tämä *Erborian CC-voide, jota olen käyttänyt jo monta kertaa. 19,50 euron hintakin on mielestäni loistava.

MIKÄ IHMEEN CC-VOIDE? ENTÄ MIKÄ ON BB-VOIDE?

CC-voiteen kirjaimet tulevat sanoista “color correcting” eli värin korjaus – toisin sanoen värin neutraloija. Postauksen CC-voide on siis väriltään vihreää ja se neutraloi iholta punaisuutta, kuten kuvissa näkyy.

Lyhyesti BB-voide (beauty balm tai blemish balm) on meikkivoide, joka sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Nykyään kun tiedän enemmän inci-listoista, niin on pakko sanoa, että moni brändi kyllä saattaa kirjoittaa ihan tavallisenkin meikkivoiteen kylkeen, että se on ominaisuuksiltaa hoitava, mutta inci-lista ammottaa tyhjyyttään hoitavien ainesosien puolesta. Eli hoitavuuden voi varmistaa vain inci-listaa lukemalla. Ei ole näköjään olemassa mitään lakia tälle, että miten kosmetiikkaa saa mainostaa.

ERBORIAN CC-VOIDE

Voide on koostumukseltaa aivan loistava, koska se sulautuu ihon omaan sävyyn täydellisesti. Se ei tee ihosta sen näköistä, että siinä olisi ollenkaan meikkivoidetta, joten tämä sopii loistavasti niille, jotka kaipaavat kevyttä peittoa iholle ja tietenkin punaisuudelle. Lopulliseen meikkiin lisäsin vaan peitevoidetta niihin kohtiin, joihin halusin hieman lisää peittävyyttä.

Ainoa miinus tässä voiteessa on se, että se sisältää Ethylhexyl Methoxycinnamatea eli Octinoxatea, joka on kemiallinen aurinkosuoja ja sen epäillään olevan ihmisille hormonihäirikkö. Kirjoitin kosmetiikan haitallisista aineista TÄSSÄ. Eli jokainen tehköön oman arvionsa tämän suhteen.

POSTAUKSEN MEIKKI

Moni on kysynyt mihin tarvitsen niin paljon luomiväripaletteja ja syy on tässä: Jotta saan luotua erilaisia lookkeja, niin käytän joskus yhdessä silmämeikissä paljon eri sävyjä eri paleteista. Ja tietenkin myös inspiroidun työssäni helpommin, kun sävyjä on monia. Tässä lookissa käytin kahta todella ihanaa palettia: *Jeffree Starin Jawbreaker paletti (ehdottomasti paras värikäs paletti) ja punaisia sävyjä ja upean kultaisen hohtavan sävyn sisältävä *Rincon Cosmetisin Sugar Rush paletti.

Huulissa on varmasti jo monen kyllästymiseen asti käytetty *Joe Blascon huulikiiltoa sävyssä Carmin, mutta vaihteeksi huultenrajauskynänä *MACin rajauskynää sävyssä Dervish.

Korvikset ostin Lontoon reissulta viime kesänä.

  • Elisa Nylund

    Kannattaa testata myös Whamisan bb-voide, siinä mun mielestä aika moni ominaisuus kohdillaan! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 joo, mä oon testannu. Mun harmiksi siinä oli liian vaaleat sävyt ja näytti mun iholla kuivalta. Mutta siis yksi toimii yhdelle ja toinen toiselle. ❤️

  • Heidi

    Onko ensimmäisessä kuvaparissa iholla pelkkä cc-voide?Peittää ja näyttä todella kuulaalta.Aikamoinen tuote jos vie punaisuuden kokonaan.Pitääkin selvitellä sopiiko herkästi tukkiutuvalle iholle. 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, ekassa kuvassa vaan cc-voide 😊 no mulla on aika herkästi tukkeutuvat ihohuokoset ja kemiallisen aurinkosuojam vuoksi en voi käyttää tätä joka päivä. Plus tietty tuo hormonihäirikköasia kummittelee mielessä. 🙈

  • E~

    Ootko testannut cittareistakin saatavilla olevaa Misshan bb-voidetta? Se on itsellä toiminut ihan huippuhyvin. Entäs onko herbinan uusi ksylitolia sisältävä sarja tuttu, miltä inci-listat näyttää noin kokeneemman tarkastelijan silmin? 🙂

    • Miia Johansson

      Joo oon kokeillu.. ne mishan on ihan jees. Ainoa huono puoli niissä on se, että ne on sävyltään aivan liian harmaita. 😒 Herbinam sarjat ei ole tuttuja. En oo vielä löytänyt marketeista oikein mitään hyviä sarjoja. 😔

  • Siiri

    Aloin miettiä että meneekö sitten ihan hurjan paljon meikkejä roskiin kun huomaat ettet pidä jostain? Toivottavasti voi mahdollisuuksien mukaan käyttää näytepakkauksia!

    • Miia Johansson

      Heippa Siiri! Joo, se on monen tämän kaltaisen työn ongelma. Mutta mielummin mulla menee yksin hukkaan, kun teillä tuhansilla. Ja en tottakai heitä mitään roskiin. Kaikki menee ystäville tai hyväntekeväisyyteen. 👌🏽😊

  • Jeppu

    Tasoittaiskohan tuo voide aivan tulipunaisen couperosan? Meikkivoidetta en voi oikein käyttää, koska kuivattaa ihoa niin pahasti. Monia samankaltaisia tuotteita olen kokeillut, tuloksetta ja satoja euroja heittänyt kankkulan kaivoon..

    • Miia Johansson

      Heippa Jeppu! 😊 Ei ihan tulipunaista kyllä peitä. 😖 Mulla on tulossa postausta kyllä punaisuuden peittämisestä erikseen. Niin kun kuvasta huomaa mun lähtötilanteen, niin vaikka punaisuutta on vähän niin silti näkyy punaisuus hieman läpi. Meikkivoiteita on myös kosteuttavampia sellaisia ja tietenkin tärkein on se ihonhoito alla. Meikkivoide ei sinänsä tee iho kuivaksi, jos iho on alla hyvin valmisteltu. 💓😊

  • Leila

    Hei!

    Erborian cc-voide maksoi tänään Treen stockkalla 42,-€,
    mistä ostit hintaan 19,50€ vai onko tuubeja useampaakin kokoa?

    Terkuin Leila

    • Miia Johansson

      Heippa! No katos katos.. tutkin asiaa ja en ollutkaan huomannut, että tuo 19,50€ on siis 15ml:a ja mulla on itselläni 45ml:n voide. Eli näköjään on eri kokoja. Ostin taas aika monta meikkituotetta kerralla tällä mun tutkimusmatkalla, niin en ollut edes katsonut paljon tämän voiteen arvo lopulta kuitissa olikaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram