PARAS VALAISTU MEIKKIPEILI X2

23.11.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Kunnon meikkausvalo on onnistuneen meikin tärkeimpiä tekijöitä. Keltaisessa vessan valossa tulee helposti lisättyä liikaa aurinkopuuteria ja päivän valossa voikin vahingossa näyttää siltä, että olisi käynyt suihkurusketuksessa muutaman kerran liikaa. Itselläni on työn puolesta kotona kunnon studiovalot, mutta päivinä, jolloin en kuvaa, käytän näitä pienempiä peilejä.

OMA SUOSIKKI

Alla olevassa kuvassa vasemmalla puolella näkyy oma suosikkini ja se on *Riki Skinny -peili, joka on monen kansainvälisenkin kauneusvaikuttajan suosikki. Kuvassa näkyy, että siihen saa halutessaan kiinni setin mukana tulevan kännykkätelineen ja itse käytänkin sitä IG-stooreja tehdessäni. Tähän kiinnittyy myös setin mukana tuleva suurentava peili. Kiinnitys on magneetilla, joten peili on kiva ilman näitä härpäkkeitäkin.

Erityisen hyvän tästä tekee sen, että tämä latautuu piuhalla ja siksi ympäristölle haitallisen patterit voi unohtaa. Lisäksi se on todella kevyt ja kulkee mukana helposti. Hinta kyllä kirpaisi, sillä tämä maksaa 247,95€. En ole tosin ostostani katunut kertaakaan ja suosittelen tätä ehdottomasti jokaiselle vaikuttajan työstä haaveilevalle ja hieman enemmän meikkaamisesta innostuneille.

BUDJETTIYSTÄVÄLLINEN VAIHTOEHTO

*Shelas meikkipeili onkin sitten edullisempi vaihtoehto ja valo on yhtä ihanan kylmä kuin Rikissäkin. Tämä peili on hyvin jämäkkä ja painava, joten laadullisesti se tuntuu todella hyvältä. Reissuun sitä ei kuitenkaan voi painonsa puolesta oikein ottaa mukaan. Tässäkin saa säädettyä valon voimakkuutta, kuten Rikissä, mutta ikävä kyllä peili toimii pattereilla, joka ei ole kovin ympäristöystävällistä. Budjettivaihtoehdoksi tämä tosin on aivan loistava, vaikka pattereiden osto tekee siitä hiljalleen kalliimman.

  • Taina

    Hankin Riki Skinny-peilin noin vuosi sitten ja se on hyvä! Meikkaan lähes päivittäin ja iso apu on tällaisesta valaistusta peilistä, jossa saa sen suurentavankin peilin siihen kiinnitettyä. Ikää on jo neljänkympin verran, niin suurentava peili tekee ehostamisesta paaaaljon miellyttävämpää. 😀
    Meikkaan aamulla jo kuuden aikoihin, joten ison osan vuodesta luonnonvalo ei vain riitä millään ja kodin valot vääristää meikkien sävyjä, tämä ei.

  • TeijaH

    Lisävinkki kaikille, jotka meikkaavat vessassa, jonne ei mahdu valaistua meikkipeiliä: loisteputkiakin on erilaisia eli voi ostaa kylmemmän valon tai ihan päivänvalonputken. Vähintäänkin erikoisliikkeestä löytyy, mutta omaan vessaani löysin kylmemmän valon muistaakseni Prismasta. Haaveilin jo kovasti erillisestä meikkauspisteestä ja neliöt olisivat sen sallineetkin. Ennen kuin sain mitään muutoksia aikaan, tajusin että käytän koko ajan sormia ja haluan pestä kädet joka välissä. Siksi se vessa on kuitenkin paras. Ja tuleepa sekin aika seisottua eikä istuttua. ☺️

    • Markit

      Hei TeijaH; Et sattumalta muista lampun watteja ja kelvineitä, elikkä esim 11W ja 3000K? Tutkailin itse tuota vaihtoehtoa ja löysin jopa 4000K tavallisesta loisteputkesta. Kädessä hankala pitää peiliä, joten tuo voisi olla halpa kokeilu.

      • TeijaH

        Säästin paketin vastaisuuden varalta ja kaivoin esiin… 15 W ja 4000 K. Eli tavanomaista kylmempi valo, mutta ei tuo toki päivänvaloa vastaa.

        • Markit

          Kiitokset!😊 Omaan lamppuuni saa laittaa 11W. Ostin tuollaisen 3000K, mutta pitää kokeilla 4000K. Tuossakin oli jo huima ero, kun vanha 2700K. Kasvot näkee ( ikänäköinenkin) paljon paremmin. Olipas erinomaisen hyvä vinkki, eipä tullut itselle mieleen! Hienoa, kun vinkkejä jaetaan.🌹

          • TeijaH

            ☺️

  • Hanna

    Oisko sulla suositella meikkivaloja jotka saisi vaikka vessan peilikaappiin kiinni? Pelkät valot siis ilman peiliä 🙂

    • Kati

      Täälläkin kaivattaisiin vinkkejä peiliin kiinnittettävistä meikkivaloista. Meikkaus, kun tapahtuu itellä aina vessassa ison peilin edessä.

  • Annica

    Mulla pienempi RIKI CUTIE ja loistava reissupeili! 👍🏻

    • Amilda

      Mistä tuollaisen RIKI CUTIE peilin saa ostettua?

  • Anu

    Riki Skinny peili on kyllä kallis, mutta ehdottomasti joka euron arvoinen. Ostin sen nyt vihdoinkin itselleni nelikymppis lahjaksi 😊

  • Annika

    Mulla on tuo shelasin versio isompana ja se syö patterit kyllä tosi nopeasti! Ajattelin ratkaista ongelman joko ladattavilla pattereilla, tai tällä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/konstsmide-5153-000-aaax3-4-5v-ip20-muuntaja?searchTerm=Muuntaja

    Itse peilihän on aivan loistava kapistus 😍

    • Miia Johansson

      Hei looooistava idea 😃👌

  • Jelena

    Valaistuja meikkipeilejä löytyy peilistore.fi osoitteesta . Ja edullisemmin kuin tuota Riki-peiliä. Ja tarpeeksi kylmällä valolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram