REAL TECHNIQUES -UUTUUSSIVELTIMET ALOITTELIJOILLE JA HIFISTELIJÖILLE

21.11.2019

Kaupallinen yhteistyö: Real Techniques

Real Techniques lanseerasi juuri nämä herkullisen väriset ‘limited edition’ -siveltimet eli niitä on tehty vain rajoitettu erä. Kuten yleensäkin tämän merkin siveltimet, nämäkin ovat todella laadukkaita ja toimivia. Jokaisen siveltimen testaa ja hyväksyy ennen myyntiin tuloa tunnetut meikkitaiteilijasiskokset Sam ja Nic, jotka tunnetaan parhaiten heidän tubekanavastaan.

Jos on mielessä, että mitä ostaisi joululahjaksi meikki-intoilijalle tai meikeistä juuri kiinnostuneelle, niin näillä ei voi mennä pieleen. 

MITÄ UUTUUKSIA TULI KAUPPOIHIN?

Real Techniques -siveltimet ovat kaikki 100% cruelty free eli eläinkokeettomia ja tässä nämä viisi loistavaa sivellintä, joita itse käytän hieman omaan tyyliini.

  • 001 KABUKI-SIVELLIN: Tällainen kabuki-sivellin on täydellinen kiinteiden meikkivoidenappien ja tuhdimpien nestemäisten meikkivoiteiden levittämiseen. Vain todella valuvien ja ohuiden meikkivoiteiden kanssa käytän erilaista sivellintä.
  • 002 POSKIPUNASIVELLIN: Tämä on aivan loistava poskipunasivellin, mutta muotonsa vuoksi se sopii myös puuterisiveltimeksi. Erityisesti kaltaiselleni tyypille, joka ei käytä puuteria paljon, on tämä sivellin aivan täydellinen.
  • 003 PUUTERISIVELLIN: Itse en käytä suurempia siveltimiä puuterin levittämiseen, koska vältän mattanaamaa ja laitan puuteria vain kasvojen keskiosiin ja silmien alle. Se vuoksi käytän näitä isompia siveltimiä aurinkopuuterille.
  • 004 VARJOSTUSSIVELLIN: Tämä toimii niin varjostusten kuin poskipunankin kanssa.
  • 005 LUOMIVÄRISIVELLIN: Vihdoin on Real Techniquesilla myös littana luomivärisivellin, jolla onnistuu etenkin glitter-liiman ja glitterin lisääminen luomelle.

HUOM! Kokeile siveltimiä eri käyttötarkoituksiin ja näin löydät tekniikan, mikä toimii parhaiten juuri sinun kädenjälkeesi.

MISTÄ NÄITÄ SAA?

Real Techniquesin siveltimiä on hyvä kokoelma Sokoksella ja Sokoksen verkkokaupassa. Suosittelen tutustumaan myös muihin brändin siveltimiin, joista puhuin vanhemmassa postauksessa. Jos siis nämä myydään loppuun, niin merkiltä löytyy myös pysyvän valikoiman siveltimiä.

P.S. Postauksen luomivärit on tehty tarkoituksella hieman läiskämäisesti, koska kokeilin ensimmäistä kertaa vesivärimäistä lookkia. En ihan täysin onnistunut, koska olisin halunnut meikistä hieman läiskikkäämmän ja sotkuisemman. Mutta tälläistä siis tälläkertaa kokeilevassa meikkilaboratoriossani. Luomivärit ovat lemppari värikkäästä luomiväripaletista, josta kirjoitin TÄSSÄ plus lisänä ripaus glitteriä. 

  • Tuulia

    PAKKO saada tutoriaali tästä ihanasta vesivärisilmämeikistä, Miia pakko!

    • Miia Johansson

      Ihana sinä! <3 Joo, varmasti teen jotain tällaistä vesiväripläjäystä vielä uudelleen.

  • Miime

    Miia❤️❤️❤️
    Yksi sana: Nätti 😘😘😘😘
    Want more💞💞💞

    • Miia Johansson

      Oo wau kiitos ❤️😃

  • Lotta

    Cruelty Free tarkoittanee tässä yhteydessä sitä, että siveltimet on valmistettu tekokuidusta.

    • Miia Johansson

      Sitäkin, mutta siis cruelty green tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, ettei ole testattu eläimillä. Tämä suoraan RL:n nettisivuilta:
      Our products are 100% cruelty-free. We never test products on animals. 👌😊

  • Markit

    Heippa; Viidestä siveltimestä käytät kolmea eri tarkoitukseen kuin nimi sanoo. Tämähän on just niin kuin itsekin nykyisin teen. Kun nk poskipunasivellin teki kovasti punaiset posket korvia myöten, vaihdoin pienempään. Ja puuterisiveltimellä onnistuin tupsuttelemaan turhan laajasti puuteria, vaihdoin täsmäsiveltimeen. Eli kannattaa tosiaan katsoa sitä omaa käden jälkeä eikä orjallisesti noudattaa siveltimen nimeä. Lopputuloshan ratkaisee. Eikä kaikki siveltimet vaan istu käteen, ei ainakaan minulla. Se on kiva, kun näistä kerrot, eri vaihtoehdoista jne. Siitä voipi sitten ottaa itselle sopivat jutskat.😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram