RUOTSISSA KOHUTTU BRÄNDI NYT SUOMESSA – Bruns luonnolliset hiustenhoitotuotteet

15.11.2019

Kaupallisessa yhteistyössä: Koreina.com – vastuullisen kosmetiikan verkkokauppa

Myönnän kiinnostukseni heräävän entistä vahvemmin, jos kuulen tuotteen olevan Ruotsissa kehuttu ja kohuttu. Näin kävi tämänkin tuotesarjan kanssa, mutta silti tuttuun tyyliin otin tuotteet ensin testiin ennen kuin suostuin tähän yhteistyöhön. Nämä hiustenhoitotuotteet tekivät kuitenkin itseeni suuren vaikutuksen niin arvoiltaan kuin laadultaankin.

SALONKILAATUA, MUTTA TÄYSIN LUONNOLLISTA

Kun vuosia sitten kokeilin ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikkashampoota, niin muistan hiusteni jääneen suoraan sanottuna likaisiksi. Vaikka olen sen jälkeen löytänyt hyviä juttuja hiustenhoidon puolelta, niin mikään ei ole kuitenkaan tehnyt hiuksistani näin kiiltäviä ja hyvinvoivia.

Bruns -tuotteet on kehitelty ja valmistettu käsin Ruotsissa ja ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Kaikki alkoi siitä, kun kaksi ruotsalaista kampaajaa Johanna ja Cecilia halusivat luoda puhtaita tuotteita niin kampaamoissa työskenteleville kuin asiakkaillekin. Ja mikä pitäisi olla jo itsestään selvyys monelle firmalle (ikävä kyllä näin ei ole), niin Bruns kiinnittää huomiota myös ympäristöön. Tuotteet ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja oman käyttökokemukseni perusteella en ihmettele miksi.

OMAT SUOSIKIT

  • 02 Spicy Jasmin Shampoo – Jos jotain tuotetta kokeilette tältä brändiltä, niin olkoon se tämä. Shampoo vaahtoaa ihanasti, mutta on silti samalla pehmeä. Tätä on vaikea selittää, sillä en ole koskaan kokenut tällaista shampoon kanssa. Yleensä shampoo-pesun jälkeen hiukseni ovat suuri nihkeä takkukasa, mutta tämän shampoon jälkeen hiukseni ovat niin pehmoiset ja voisin jopa skipata hoitoaineen, joka on ennenkuulumatonta. Tämä sopii parhaiten todella kuiville ja käsitellyille hiuksille sekä myös kiharan ja jopa afron pesuun, sillä shampoo on niin hoitava. Tähän tuoteperheeseen kuuluu myös loistava hoitoaine.
  • 22 Hair Mask – Myös mieheni ihastui tähän, vaikka hänellä on paksun hiukset ja itselläni ohuet. Hän kuvaili hoitoaineen tekevät hänen hiuksistaan “silky smooth”. Todellakin tämä tekee hiuksista silkkisen pehmeät.

Nämä kaksi tuotetta yhdessä sopii omalle kuivalle ja käsitellylle hiukselle todella hyvin ja ne tekevät hiuksista terveen kiiltävät.

VALITSE HIUSTESI TARPEIDEN MUKAAN

Suosikkini ovat tietenkin ne tuotteet, jotka sopivat omaan hiukseeni parhaiten. Brändiltä löytyy tuotteita jokaiseen tarpeeseen. Ja niistä löytyy myös matkakoot, jos haluaa ensin testata tuotteen sopivuuden itselleen.

Erinomaisia tuotteita raskaana oleville, allergisille ja lapsille!

HUOM! Annan erityistä arvoa Brunsin kaltaisille firmoille, jotka ajattelevat ympäristöä tuotteen raaka-aineiden suhteen unohtamatta valmistusprosessia ja kierrätystä. Nämä usein selviävät, kun menee firman omille sivuille. Tämä pitäisi olla syvällä firman arvoissa. 

  • Anni

    Ovatko sarjan tuotteet cg-metodiin sopivia? 🙂

    • Anni

      Näemmä sopii! Kiitos vinkista, ihana löytää uusia tuotteita!

    • Miia Johansson

      Hyvä kysymys! 🙂 Sopivat Curly Girliin. 😀

  • kukkis

    Kuulostaapa mielenkiintoisilta tuotteilta.
    Koreina.com onkin aivan uusi tuttavuus. Mielenkiinnolla kävin tutustumassa nettisivuihin. Sivuilla kerrotaan että kaikki tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja ja luonnollisia. Milani? En tiennytkään sen olevan luonnonkosmetiikka.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! Aa siis ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta ei ole eläimillä testattu. Siitä ainakin Koreina on tarkka. 😊

    • Heljä Kokko

      Hei!

      Vastuullisuus on todella laaja käsite, jota voi lähestyä monesta eri näkökulmasta: osa lähestyy asiaa luonnonkosmetiikan, osa vegaanisuuden ja osa esim. kotimaisuuden kautta.

      Meillä Koreinassa tuotteet ovat vähintään eläinkokeettomia, mutta haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää tuotteita juuri niihin omiin arvoihin perustuen. Sen vuoksi meillä on käytössä vastuullisuusfiltterit, joiden avulla valikoimaa voi helposti rajata. Tuotesivulta löytyvien vastuullisuustarrojen avulla näkee nopeallakin silmäyksellä, miksi tuote on vastuullisempi valinta.

      Muutamista tuotemerkeistä, kuten Milanista, olemme luopumassa kokonaan, sillä haluamme kehittää valikoimaamme tuotemerkkien suuntaan, jotka ottavat eläinkokeettomuuden lisäksi myös muita kosmetiikan vastuullisuusnäkökulmia huomioon.

      Pyrimme koko ajan parantamaan viestintäämme tuotteiden vastuullisuudesta entistäkin läpinäkyvämmäksi ja otan mielelläni lisäpalautetta vastaan, jos mieleen tulee.

      Terkuin,
      Heljä

      Yrittäjä / Koreina
      helja@koreina.com

  • Piia

    Kiitos vinkistä jälleen 😊 onko mielestäsi parempi kun briogeo shampoo? Se teki likaisen näköiseksi ainakin omat hiukset ja jäi käyttämättä.

    • Miia Johansson

      Heippa Piia! No mä tykkään molemmista, mutta nää on täysin luonnollisia. Oliko se cowash joka jätti hiukset likaisen oloisiksi Briogeolta? Se on meinaa enemmän kiharan ja tosi kuivan hiuksen tuote. 😊

  • Emilia

    Hei, en tiedä onko tämä oikea osoite osoittaa palaute, mutta varmaan ainakin osittain koska olet yhteistyökumppani.
    Tämä on jo toinen kerta kun ”mainostamasi” tuotteiden verkkokaupasta lähes kaikki tuotteet ovat myyty loppuun. Eikä siinä mitään, kiva että tuotteita menee, mutta se on ärsyttävää koska alennuskoodi jota mielellään käyttäisi on voimassa vain hetken aikaa.
    Olisiko siis mahdollista, että kauppa jonka kanssa tämä yhteistyö tehdään mahdollistaisi edes jotenkin tuotteiden saannin ”tarjouksen” ajaksi?
    Vai onko tarkoitus tarjota vain rajallinen määrä, jos niin olisi varmaan vähintään ystävällistä mainita se jossain?

    • Miia Johansson

      Heippa Emilia! 😊 Hyvä palaute. Miten nyt muotoilisin tämän.. siis tuotteita on aina jokaisella jälleenmyyjällä varastossa se tietty määrä ja kyllä joo sinänsä rajoitettu määrä. On kyse sitten minkä kokoisesta verkkokaupasta tahansa. 😞 Mulla on kuukaudessa blogin puolella lukijoita yli 50 000 ja jos joku tuote sattuu olevan monelle mielenkiintoinen niin saattaa käydä, että tuotteet myydään loppuun.

      Koska näin on käynyt niin usein, niin olen koittanut varmistaa yhteistyökumppanin kanssa, että tuotteita on riittävästi, mutta on oikeastaan aika mahdoton tietää, että paljon ihmiset lopulta innostuu ostamaan.

      Tää on munkin mielestä kyllä ikävä juttu, ettei kaikille riitä tuotteita. 😞

    • Heljä Kokko

      Hei Emilia!

      Ymmärrän hyvin, että harmittaa, jos tuotteet ehtivät loppua ennen alekoodin voimassaolon päättymistä.

      Tuotteiden riittävän määrän arvioiminen on todella haastavaa, sillä olemme vielä pieni verkkokauppa ja vaikuttayhteistöitä ei ole vielä monia takana. Menekissä voi olla todella suuria vaihteluita. Tarkastelemme kuitenkin jokaisen yhteistyön jälkeen tilannetta, jotta pystymme parantamaan tulevaisuudessa.

      Myös minulle voi suoraan laittaa palautetta näistä asioista, koska kaikki palaute on meille tärkeää tietoa. 🙂 <3 Jos mieleesi tulee jotain muuta palautetta tai kysyttävää, niin saa laittaa sähköpostia helja@koreina.com

      Terkuin
      Heljä

      Yrittäjä / Koreina

  • Miia

    Moi!
    Minun hiukset on todella rasvoittuvat, olisko tästä apua siihen ongelmaan?

    • Miia Johansson

      Heippa Miia! 🙂 Joo saattaa olla apua. Hiusten rasvoittuminen voi johtua ihan siitä, että peset sitä liian vahvoilla tuotteilla, joissa on esim sodium lauryl/lauteth sulfatea. Tämä siis vain yksi esimerkki. Mutta tietenkin tämä vaan yksi syy. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram