PARHAAT KAUNEUDEN NETTIKAUPAT + tuotetärppejä

12.11.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Ostan pääsääntöisesti kosmetiikat netistä. Sieltä löytyy niin tutut suosikit kuin myös uudet mielenkiintoiset jutut. Olette pyytäneet, että listaan nämä suosikkipaikkani. Tässäpä siis olkaa hyvät.

IHONHOIDON SUOSIKKIKAUPPA

Ostan lähestulkoon kaikki ihonhoitotuotteeni Twistbeltä. Heidän valikoimansa tuotteet ovat taatusti laadukkaita, mutta samalla edullisia. Heiltä saa lisäksi *yksilöllistä palvelua niin halutessaan ja sitä suosittelenkin, koska meillä jokaisella on ihonhoidon suhteen erilaiset tarpeet. Kaikki tuotteet Olivia Kleinia lukuunottamatta ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai sertifikaattia vastaavaa. Lisäksi heidän sanojaan lainaten tuotteet ovat laadukkaita, toimivia, turvallisia, ekologisia, eettisiä ja reilun hintaisia.

TUOTETÄRPIT: *Erilaiset setit eri ihotyypeille ja iho-ongelmille (hintahaarukka seteille n. 30-130€) // Maailman paras *Antipodesin silmänympärysvoide.

EDULLISIA MEIKKEJÄ

Parhaat edullisten meikkien kokoelmat löytyvät *Cocopandalta ja *Lykolta. Joskus näistä kaupoista voi löytää jopa aivan ällistyttävän edullisia löytöjä.

TUOTETÄRPIT: Essencen meikit ja erityisesti upea *Melted Chrome luomivärinappi 01 (3,69€)// *Makeup Revolution peitevoide, joista sävy C4 on loistava punaiseen taittava sävy ja samalla hieman neutraloi ja kirkastaa silmäalusten tummuutta (6,50€).

UNIIKKEJA MEIKKIMERKKEJÄ

Vaikka on ihanaa tehdä edullisia ja laadukkaita löytöjä, niin silti on muutama kalliimpi brändi, joiden meikkivoiteita, huulipunia tai luomivärejä ei vaan löydy edullisemmalta puolelta. Tällöin käännyn *Kicksin tai *oletkaunis.fi:n puoleen.

TUOTETÄRPIT: Kicks myy muutamia brändejä Suomessa yksinoikeudella, joista suosittelen tutustumaan niin *Anastasian kuin *Smashboxin luomiväripaletteihin.  // Oletkaunis.fi myy sen sijaan *Jeffree Star Cosmeticsia, jonka huulipuna itselläni on postauksen kuvissa (sävy: Masochist). Tämä nettikauppa myy myös Rincon Cosmeticsia, jonka *Sugar Rush -luomiväripaletin sävyjä näette silmissäni.

  • Tarja Huuki

    Ihanan värinen huulipuna tuo Jefree Star Masochist. Juuri sopivan sinipunainen sävy punapohjaiselle iholle.

    • Miia Johansson

      Joo, siis niin totta! Täydellinen suorastaan! <3

  • Jelena

    Moi, kyselen tässä onko minkälaista suunnitelmaa tehdä tutoriaalia silmäpussien peittämiseen? Tuolla tummien silmänalusien peittämisjutussa oli siitä maininta että olisi tulossa sellainen.

    • Miia Johansson

      Heippa Jelena! 😊 Tästä on tulossa ensi viikolla viimeistään postausta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram