Kauneusboksi by Miia Ezen Vol. 2 – Unboxing

07.10.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Kauneusboksit myytiin loppuun taas muutamissa minuuteissa ja tällä kertaa valvoin teidän kanssa boksien myyntiä Instagram-livessä. Tiedän siis, että monia jäi harmittamaan, kun eivät saaneetkaan boksia, joten olen koittanut lohduttaa teitä sillä, että boksin tuotteita saa ostettua erikseen. Merkkaan tähän postaukseen tuotteiden myyntipaikkoja.

Omasta puolestani haluan tietenkin kiittää teitä siitä, että olette kiinnostuneita kaikenlaisesta sisällöstä, jota luon. Se antaa hurjasti lisää motivaatiota tehdä teille erilaisia tempauksia, kuten tällaisen kauneusboksin. Tämä ei tosiaan jää tähän vaan tulossa on lisää mielenkiintoisia juttuja.

PARAS SILMÄMEIKIN POHJUSTUSVOIDE

Pohjustusvoidelempparini on jo pitkään ollut *Wet n Wild Photofocus Eyeshadow Primer. En laita ikinä luomiväriä ilman pohjustusvoidetta. Paitsi ehkä joissain poikkeustapauksissa, kun käytän voidemaisia luomivärejä. Superrasvaisilla luomilla tämä on hyvä kiinnittää irtopuuterilla ennen luomivärejä, mutta monet voivat laittaa luomivärin suoraan tämän tuotteen päälle.

Mikä tästä tuotteesta tekee erityisen hyvän on se, että sen tahmaisuus häviää nopeasti ja se tasoittaa kevyesti luomen sävyä. Erityisesti alle kymmenen euron hinta on musiikkia meikkaajan korville. *Cocopandan ja *Lykon lisäksi Wet n Wildia saa nyt noin 40:stä Prismasta, Stockmannilta ja muutamaan K-Citymarketiin tulee koko Wet n Wild -valikoima.

UPEIN METALLINEN LUOMIVÄRI

*Essencen Metallic Chrome luomiväriä hohtavampaa saa etsiä. Boksi sisälsi kolmea eri sävyä ja kuvassa on pinkkiin taittava sävy 01 Zinc About You. Nämä luomivärit ovat jopa hitusen voidemaisia ja parhaiten ne levittyvät liikkuvalle luomelle sormin. Itselläni on nämä asiakkaitani varten pakissa sekä myös toiset kappaleet omassa käytössä.

Essencen tuotteita saa *Lykon lisäksi Tokmannilta ja K-Citymarketeista. Kannattaa kurkkia merkin tarjontaa aina tasaisin väliajoin, koska kaikenlaista uutta ja kivaa tulee kokoajan. Tästä merkistä teen aina ne mielenkiintoisimmat superedulliset löydöt.

PYSYVÄ KAJAALI

Halusin boksiin mukaan *Isadoran Perfect Contour Kajalin sävyssä 61 Dark Brown, koska usealla meistä on jo musta kajaali. Ruskea kajaali näyttää silmillä usein paljon pehmoisemmalta. Tämä Isadoran kajaali on muovisessa varressa, joka tarkoittaa siis sitä, että sen koostumus muistuttaa geelirajausta. Se levittyy luomelle helposti, mutta ei lähde päivän aikana vaeltelemaan.

Kannattaa tsekata myös *Isadoran superpysyvät nestemäiset huulipunat, joissa on kauniita sävyjä erityisesti morsiamelle (esim. sävy Posh Pink). Isadora on myös yksi harvoista markettimerkeistä, joilta saa *erillisiä luomivärinappeja.

Isadoraa saa *Lykosta, Sokokselta ja useasta supermarketista.

UUTUUSSIVELLIN

Suomeen on juuri vähän aikaa sitten saatu myyntiin suuri sivellinbrändi jenkeistä nimeltään Luxie. Halusin boksiini mukaan *Luxien kynäsiveltimen, koska se on arjen helpottaja ja käytän sitä usein. Sillä on helppo häivyttää rajaus utuisan näköiseksi. Rajauksen ei siis tarvitse olla tarkka viiva, koska tällä siveltimellä sen saa häivytettyä kauniiksi. Lisäksi käytän tätä sivellintä aina huulipunan tai rajauskynän reunan skarpiksi saamiseen.

Tulen kertomaan jatkossa lisää Luxien siveltimistä ja olenkin I Love Me -messuilla brändin osastolla 20.10.2019 koko päivän ja tiedossa on arvontoja ja kaikkea hauskaa ohjelmaa. Luxien siveltimiä saa ostettua *Lykolta ja hieman laajempi kokoelma *NoBelta.

38 ASTEISESSA VEDESSÄ LÄHTEVÄ RIPSARI

Tästä *Tony Molyn ripsarista olen puhunut aikaisemminkin blogissa ja kuinka se on yksi parhaista 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari. Tämän ominaisuuden lisäksi se myös tuuheuttaa ihanasti. Takana on siis ajat, jolloin ripsari tarttuu ylä- tai alaluomille päivän aikana.

Tony Molylla on on myös laaja valikoima korealaista ihonhoitoa hauskoissa purkeissa. Näitä kaikkia tuotteita saa *NoBelta tai Stockmannilta.

LEMPPARI KULMAKYNÄ

Blogini lukijana ei varmaan ole pystynyt välttymään lukemasta *Benecoksen kulmakynästä sävyssä Brown. Se on aivan loistava kylmän sävyinen kulmakynä, joka on juuri sopivan kova ettei kulmista tule liian vahvat. Benecoksella on myös aivan loistava uusi *kulmakarvageeli sävyssä Ash Brown, josta on nopeasti muodostunut ehdoton lempparini.

Benecoksen tuotteita saa ostettua Esim. *House of Organicilta tai Tokmannilta. Tämä brändi on luonnonkosmetiikkamerkeistä markkinoiden yksi edullisimmista.

LUONNONKOSMETIIKAN NEUTRALOIJA

Olette jo vähän aikaa kyselleet hyvän neutraloijan perään ja ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan puolelta löytyy Boholta. Se on merkin *oranssi neutraloija sävyssä 07. Neutraloijan tehtävä on piilottaa silmänalusien tummuus, joka saattaa kajastaa minkä tahansa peitevoiteen alta harmaana. Kun laittaa tätä ensin alle ja päälle peitevoidetta, on ilme paljon kirkkaampi.

Olen Bohon osastolla I Love Me -messuilla 18.-19.10. tekemässä pikameikkejä ja ennenkaikkea valitsemassa jokaiselle yksilöllisesti omaan tarpeeseen meikkejä tältä ihanalta merkiltä. Kyseessä on siis ehdottomasti yksi parhaista luonnonkosmetiikan värikosmetiikkamerkeistä. Ihanuuksia löytyy niin meikkivoiteesta luomiväriin kuin poskipunasta ripsiväriin. TÄSTÄ löydät kaikki Bohon jälleenmyyjät paikkakunnittain ja merkkiä saa myös yhdestä lemppari nettikaupastani *Twistbeltä.

PITKÄAIKAINEN HOHDEPUUTERISUOSIKKI

Te, jotka olette seuranneet blogiani sen alkuajoista lähtien tietävätkin kuinka pidän tästä *Zuiin hohdepuuterista sävyssä Melon. Se tuo poskille aivan uskomatonta hohdetta olematta kuitenkaan glitterinen. Lisäksi tuote kestää todella pitkään. Tykkään levittää sen *Luxien Duo Fibre 516 siveltimellä.

Zuiilta löytyy myös yksi ehdottomista meikkivoidesuosikeistani, josta kirjoitin TÄSSÄ.

AINOAT HIUSPAMPULAT, JOITA KÄYTÄN

*Invisibobble tuli tunnetuksi puhelinlankaponnareillaan, joita käytin pitkään. Nyt kuitenkin suosikeiksini ovat nousseet brändin Sprunchiet, joiden sisältä löytyy tämä puhelinlankaponnari. Boksista löytyy *musta Sprunchie, mutta oma suosikkini on vaaleanpunainen. En viitsinyt laittaa boksiin vaaleanpunaista, koska musta on turvallisempi sävy kaikille.

Kannattaa tsekata myös *Invisibobblen Waverit. Merkin tuotteita saa *NoBelta sekä myös Sokokselta.

P.S. Instagramin puolelle on tulossa tänään illalla 7.10.2019 pari päivää kestävä boksiarvonta! Vielä on siis mahdollisuus saada tämä boksi itselleen. 

  • Siiri

    Ripsari oli oikeasti ihanan helppo poistaa! Neutraloijasta jäin miettimään että kun on tosi tummat silmänaluset luonnostaan niin se ei kyllä yksinään riitä mitenkään 😀 Poskipuna taas oli hankala saada auki (lue:mahdoton) 😀 Pitääkö sitä muoviosaa vaan vetää tosi kovaa että saa sen väriosuuden esiin?! Kiitos kuitenkin boksista! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Siiri! 😊 Mä teen pian videon, jossa on ohjeet kaikkien boksista löytyvien tuotteiden käyttöön. Se poskipuna on siis hohdepuuteri. 😊 En muista nyt onko siinä jokin pois revittävä muovi, kun mulla on vanha tuote käytössä. Mutta siis jos on niin se pitää repiä ensin pois kokonaan. Varovasti kuitenkin ettei tuotteet levähdä joka puolelle. 😅

  • Niina

    Tosi hyvä boksi! Jokainen tuote tuli heti käyttöön.

    Ainoa entuudestaan meikkipussista löytynyt tuote oli Wet n Wildin silmäluomen pohjustaja. Se olikin jo uhkaavasti loppumassa, joten uusi oli oikein tervetullut.

    Ehkä suurin yllättäjä oli tuo neutraloija. Siis se on niiiin loistava tuote! Sitä ei ehkä olisi tullut koskaan itse ostettua, joten olipas loistavaa että sain siihen näin tutustuttua.

    Kynäsivellin on huippu, samoin meikkikynät ja hohdepuuteri. Ripsari ei oikein riittänyt mun nysäripsiä tuuheuttamaan vaikka muuten se on kyllä tosi hyvä (taivutus säilyy, ei sottaa yhtään yläluomea ja helppo poistaa).

    Kiitos Miia! Toivottavasti näitä tulee vielä lisää uusia bokseja verkkokauppaan tapeltaviksi (😆). Messuille kun ei valitettavasti jaksa lähteä Pohjanmaalta.

    • Miia Ezen

      Hih.. ‘verkkokauppaan tapeltavaksi’. 😀 Kiva kuulla, että boksin tuotteet tuli kaikki käyttöön. <3

  • Markit

    Hei; Tämä kun on sellainen postaus, joka olisi mukava löytää myöhemminkin. Voisiko tämä olla muussa kategoriassa kuin ” Hiukset”? Jos ei, niin varmaan googlen kautta löytää sitten parhaiten.😊

    • Miia Ezen

      Joo tää on itseasiassa useassa kategoriassa ja mulla on työn alla parantaa muutenkin postausten löytämistä. 😊 Jostain syystä tuo nyt näyttää hiuskategoriaa. 🙈

  • Kata

    Niin mistä tuota hohdepuuteria saakaan ostettua?

    • Miia Ezen

      Hieppa Kata! 🙂 Uppista.. nyt laitoin linkin ostopaikkaan. Hyvä, kun huomasit. 🙂

  • Lumi

    Onko Miia sinulla kokemusta noista Invisibobblen Wavereista? Ovatko hyviä hiuspinnejä käytössä? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Lumi! 🙂 Joo, on kokemusta. Ne on super hellävaraiset hiuksille ja sopii hyvin, jos haluaa laittaa vaikka puolet hiuksista kiinni tai sivut kiinni. Ainoa on, että jos on ihan superliukkaat hiukset, niin silloin ne ei välttämättä pysy. Mulla yllä pysyy vaikka olisin suoristanut kiiltävän suoriksi hiukset.

  • Mia

    Ihana box. Ei valitettavasti itsellä ollut aikaa “jonottaa” juuri tuohon aikaan. 🙂 Mutta onneksi tuotteita voi ostaa erikseen ja olet laittanut kivasti paikatkin, joista voi metsästää. Kiitos. Mitkä muuten nuo Essencen muut luomivärien värit olivat? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! 🙂 Aa joo ne sävyt ovat: 01 Zinc About You, 04 Steel The Look, 02 Ironic

      • Mia

        Kiitos! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram