I love me -messut ja KAUNEUSBOKSI vol. 3

17.10.2019

Edessä on taas vuotuinen kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtuma, jossa olen tänäkin vuonna tiiviisti mukana. Yllä näet kaikki paikat, joissa minua voi tulla moikkaamaan ja olisikin niin ihana nähdä teitä ja päästä juttelemaan.

BOHON OSASTOLLA TAPAHTUU

Bohon luonnonkosmetiikan osastolla meikkailen teitä ja ohjeistan luonnon meikkien maailmaan. Neuvon siis henkilökohtaisesti teitä erilaisissa meikkikysymyksissä ja autan löytämään sopivia tuotteita ja sävyjä.

LUXIEN OSASTOLLA TAPAHTUU

Aloitan sunnuntain tekemällä meikkidemon ja näytän miten teen kauniin ja kuulaan meikkipohjan. Tämän jälkeen olen aina kolmeen asti kanssanne auttamassa sivellinasioissa ja muutenkin jutustelemassa. Päätän osaltani messut meikkidemoon ja heti perään meet & greettiin, jossa vastaan teidän kuumottaviin kysymyksiin.

Lisäksi sunnuntaina demojen sekä meet & greetin aikana arvon huikeita palkintoja paikalla oleville – mukana on niin Luxien siveltimiä kuin myös mahdollisuus voittaa itselleen loppuunmyyty Kauneusboksi Vol. 2!

KAUNEUSBOKSI VOL. 3

Messuille tulee myyntiin myös kolmas ja uusin kauneusboksini, mutta tällä kertaa hyvin rajoitettu määrä. Jokaisen messupäivän aamuna (pe-su) tulee myyntiin 50 kappaletta kauneusbokseja ja tämä 50 on siis tarkka ja rajoitettu määrä. Tämän kolmannen kauneusboksin sisältö tulee olemaan ainoastaan ihonhoitotuotteita. Boksien myynti tapahtuu NBI – Nordic Beauty Importin messuosastolla 6 A 50.

  • yhyy

    Harmi kun ei ole taaskaan mahdollista ostaa tätä, koska ei ole mahdollisuutta tulla messuilemaan + insted of loving myself, I TRULY HATE MYSELF joten messun aihe ei sovi 🙁

  • Liilatar

    Hei yhyy

    Tuli surullinen mieli lukiessani kirjoitustasi. Ehkä tällainen messun teema olisikin sopiva juuri sinulle.
    Voi kun näkisit kauneuden ja arvon itsessäsi. Vaikka vähitellen. Sitä toivon sydämeni pohjasta.

  • Markit

    Hei; Kirjoitin tänne aiemmin jo kommentin, mutta enpä tainnut lähettää.😀
    Eipä tässä muuta kuin tuo sivellinkuva. Varta vastenko kyntesit lakkasit vai sattumalta siveltimiin sopiva väri? Hauska pieni yksityiskohta, josta minun silmäni tykkää. Nämä on niitä pieniä juttuja, jotka tekevät kuvista mainioita. Tulee näin lukijana arvostettu olo, kun näet vaivaa.
    Vai oliko sattumaa?🤔😊

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 😊 No tämä oli sattumaa, koska nämä kyseiset geelilakkaukset tehtiin häitä varten. Mutta oon nyt alkanut käymään geelilakkauksessa, jotta kuvissa kynnet olisivat aina siistit. 😊

  • Anni

    Voiko jo paljastaa, mitä boksi sisälsi? 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Anni! Joo, tästä tulee unboxingia IG-stooreihin ja postausta pian. Odottelen vaan, että saan itse boksin kotiini, koska omat kappaleet ei ole enää kuvauskuntoisia – liikaa jo käytön jälkiä. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram