Lyko.fi – laaja valikoima ja loistavia meikkilöytöjä

26.09.2019

*Kaupallinen yhteistyö: lyko.fi

Tiesittekö, että Lyko.fi on suuri pohjoismaalainen kauneuden verkkokauppa, joka on juuri saapunut Suomeen. Instagramissa moni teistä sanoi, että Lyko on uusi tuttavuus ja näin se oli itsellenikin vielä vähän aikaa sitten. Lykon valikoima on suoraan sanottuna jättimäinen ja sen vuoksi kiinnostuin kaupasta samoin tein. Itse tilaan lähes kaiken kosmetiikan netistä, koska se vaan on yksinkertaisesti helpompaa. Netissä on usein hyviä alennuksia ja tarjonta laaja.

Sain valita Lykon valikoimista tuotteita ja teinkin sieltä hyvin mielenkiintoisia löytöjä. Lisäksi otin mukaan pari vanhaa tuttua tuotetta, joista en ihan helpolla suostuisi luopumaan. Tässä postauksessa siis muutama kiva tärppi kosmetiikkaostoksille ja postauksen lopussa tietty alekoodi!

MEIKKIVOIDE JOKAISELLE IHOTYYPILLE

Tämä Make Up Storen Sculpt Excellence on ollut ammattilaispakissani siitä lähtien, kun aloin meikkaamaan muita. Sävy Corn on ehdottomasti pakkini käytetyin meikkivoide ja sävy, koska se sopii niin monelle vaalealle talvi-iholle. Se menee akneiholle, kuivalle iholle, pintakuivalle iholle sekä sekaiholle. Se peittää punaisuuden mennessään ja tekee tasaisen ihon. Aikuiselle naisellekin tämä menee, mutta kosteusvoiteeseen sekoitettuna, koska se on sen verran ytyä.

PYSYVÄ PEITEVOIDE

Estee Lauder Double Wear onkin monen teidän suosikkimeikkivoide, koska se pysyy kuin tauti. Saman tuotelinjan peitevoide oli itselleni uusi tuttavuus ja se on ollut nyt käytössäni taukoamatta noin kahden viikon ajan. Olen todellakin tykästynyt siihen, koska sekin todella pysyy. Itselläni on sävy 1C light (cool) ja suosinkin usein kylmään taittavia peitevoiteita, koska ne tuovat raikkautta vaalealle iholle.

SUPERHELPPO LUOMIVÄRI

Arjen kiireessä moni ei laita luomiväriä, mutta itse jätän mielummin taas rajauksen pois ja heitän helpot YSL:n voidemaiset luomivärit silmille. Näin tein tämänkin postauksen meikissä. Voidemainen luomiväri on helppo levittää Luxien 213 siveltimellä. Aloita vaan ripsirajasta ja levitä hiljalleen ylöspäin. Näytin tämän tuotteen lisäämisen IG-stoorissa ja siihen meni kahden stoorin verran aikaa eli yhteensä 30 sekuntia!

Omia lemppari sävyjäni ovat Defiant Pink 8 (yllä oleva kuva) ja Rebel Blue (postauksen sininen luomiväri).

KIMALLETTA LUOMILLE

Olen ihastunut kaikenlaisiin nestemäisiin tuotteisiin ja yksi niistä on MAC Dazzleshadow Liquid. Laitoin alla olevaan kuvaan näitä molempia sävyjä: Every Day Is Sunshine ja Diamond Crumbles. Sinisessä silmämeikissä on Diamond Crumbles sävyä. Nämäkin ovat todella helppoja. Laitan suoraan aplikaattorista luomelle ja levittelen painelemalla sormin.

NUDE-HUULET

Nude-huulet usein käsitetään kahdella eri tapaa: Ihon sävyiset rusehtavat huulet tai omaa huulen sävyä korostava sävy eli sellainen sävy kuin olisi purrut hetken huuliaan. Löysin Lykon kokoelmasta kivat sävyt molempiin makuihin ja vielä edulliset sellaiset.

LYKOn oman merkin sävy nro 1 on täydellinen kylmän pinkki – ei liian räikeä ja tuo raikkautta kasvoille. Tämä näette yllä olevassa kuvassa.

Indy Beautyn Natasha sävy näkyy alla olevassa kuvassa, jossa silmilläni on sininen meikki. Yhdistän tällaisen sävyn usein vahvaan tai värikkääseen silmämeikkiin.

ALEKOODILLA -20%

Sain teille ale-koodin miia20, jolla saatte -20% alennusta kaikista Lykon nettikaupan tuotteista 6.10. asti. Alennus ei koske ja valmiiksi alennettuja tuotteita.

Muutama tämän postauksen tuotteista on päässyt loppumaan, mutta kysyin niiden perään ja Lyko saa niistä täydennystä viimeistään ensi viikolla.

P.S. Jos on tarvetta laadukkaille MACin meikeille, niin suosittelen tilaamaan niitä nyt ale-koodillani, koska MACin tuotteita näkee aika harvoin alennuksessa. Niin ja muuten läpinäkyvyyden säilymiseksi – en saa alekoodiostoista itselleni mitään, joten tämä on vaan teille hankittu etu. <3

  • Charming Nails

    Miten EL peittari käyttäytyy kuivilla silmien alusilla? MACin Pro Longwear kasaantuu juonteisiin ja jää kuivakkaan näköiseksi. Tykkään siitä Maybellinen Anti-age peiteaineesta 🙂 se on hyvä kuivakalle iholle.

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Mulla on tuo MACin kanssa liian kuiva, mutta tää pysyy hyvänä. Mutta mulla ei oo kovin kuivat silmänaluset. Just mietin, että tuo Maybellinen Anti-age on kyllä parempi kuiville silmänalusille. 🙂

  • Emma

    Vau mitkä meikit! Varsinkin tuo vaaleampi look, voisin niin kuvitella sen tyylin hääpäivänäsi . Ihanan heleä ja luonnollinen 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Emma! 😀 Joo, jotain tuollaista ajattelinkin tehdä hääpäiväksi. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram