Luomiväripaletti marketista – kaksi uutuuslöytöä!

23.09.2019

*Sisältää mainoslinkin. Postauksen tuotteet saatu.

Moni teistä tietääkin, että voisin elää vain kahden luomiväripaletin voimin ja ne ovat Anastasian *Norvina ja *Soft Glam. Kaikki eivät kuitenkaan halua maksaa luomiväripaletista niin paljon, joten olen kuumeisesti etsinyt hyviä korvaavia marketeista. Markettien luomivärien sävyt eivät kuitenkaan usein ole kovin imartelevia sävyiltään meille vaaleille ja siksi en vaan tykkää niitä suositella. Harmahtavan ruskea on se yleisin sävy, joka markettien paleteissa esiintyy. Kun ottaa ruskean, joka taittaa hieman roosaan, luumuun tai oranssiin niin ilme on heti raikkaampi. Nyt myyntiin on saapunut kaksi mielenkiintoista uutuutta.

LUE MYÖS: MITEN VALITA OIKEA LUOMIVÄRISÄVY?

PHYSICIANS FORMULA TROPICAL DAYS

Vihdoinkin upeita lämpimiä sävyjä marketissa! Tällä paletilla saa luotua meikin vaikka minkälaiseen tarkoitukseen. Jos haluaa nopean ja helpon, mutta hieman erilaisen meikin, niin voi laittaa vaikka oranssia yksinään koko luomelle. Tai iltameikkiin tehdä upea sininen tai violetti luomus. Arkeenkin tästä löytyy monta sopivaa sävyä. Itse käytin alla olevassa kuvassa mahdollisimman monta eri sävyä – niin oranssia, ruskeaa kuin violettiakin tuomaan ulkonurkkaan hieman kylmempää sävyä. Silmän sisänurkan violetti on taas Essencen hohdepuuteri, mutta sekin markettituote.

Tämä on ehdottomasti parhaimmasta päästä luomiväripaletteja, joita olen koskaan marketista löytänyt. Hintaa en tähän hätään löytänyt mistään, mutta merkin hintoja tuntien, niin veikkaisin tämän olevan noin parin kympin luokkaa. Näitä saa ostettua valikoiduista Citymarketeista.

ESSENCE X PAC MAN (8,79€)

Essence on hyvin mielenkiintoinen merkki, sillä heidän tuotteensa ovat aivan älyttömän edullisia. Tämän merkin tuotteista voi tehdä vaikka minkälaisia löytöjä, joten kannattaa välillä kurkkia mitä heillä on tarjolla. Nyt Essence teki kokoelman Pac Man -pelin kanssa ja luomiväripaletti kiinnitti heti huomioni. Sävyt ovat kivan neutraaleja ja sopivat hyvin arkeen. Vaikka tämä jääkin Physicians Formulan paletin varjoon, niin hinta-laatusuhde tässä on loistava. Vajaalla yhdeksällä eurolla saa kahdeksan helposti levittyvää ja pigmenttistä luomiväriä.

Essencen tuotteita löydät esimerkiksi Citymarketeista tai Tokmannilta.

P.S. Kuulen joskus puhuttavan, että jokin luomiväri levittyisi huonommin kuin toinen tai toinen on vähemmän pigmenttinen kuin toinen. Tämä on totta, mutta itse olen huomannut, että laadukkaalla siveltimellä on tässä todella tärkeä tehtävä. Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia minkään luomivärin kanssa. Joitain pitää rakentaa, jotta värin saa pigmenttisemmin silmille. Jotkut taas ovat niin pigmenttisiä, että niistä tulee liikaakin väriä kerrallaan. Itse pidän jälkimmäisistä enemmän – tällöin pitää vaan ottaa väriä vähän kerrallaan.  

LUE MYÖS: PARHAAT MEIKKISIVELTIMET JUURI NYT X9

LUE MYÖS: MITEN LUOMIVÄRI PYSYY KOKO PÄIVÄN?

  • Veeruska

    Mulla on physicianformulan sultry nights paletti, ja se on kans ihana 🙂 24 euroo maksoi se cittarista!
    Saisko tutoriaalin silmämeikkiin tosta tropical paletista? ❤

  • Melissa

    Hei!
    Onko physicians formulan luomiväri paletissa yhtä voimakas tuoksu kun aurinkopuuterissa?😊 Siinä ainakin oli niin voimakas kookoksen vai vaniljan tuoksu niin jäi itsellä sen vuoksi kaupan hyllylle😬

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram