Samalla tuotteella parempi lopputulos – RAJAUKSET

06.08.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tästä käynnistyy uusi postaussarja, jossa kerron miten samalla tuotteella saa paremman lopputuloksen ja käsittelen siis samalla yleisimpiä vääriä meikkaustapoja. Tässä postauksessa kerron miten rajaukset saa tehtyä kauniimmiksi.

VÄÄRÄ TAPA

  1. Käytä kajaalia, joka ei ole teroitettu.
  2. Piirrä viiva ripsirajan ylä- ja alarajaan häivyttämättä kajaalin jälkeä.
  3. Tee pieni kissarajaus nostamalla kulmakarvat ylöspäin, jotta näet mihin rajaus menee.
  4. Älä lisää luomiväriä.

OIKEA TAPA

  1. Teroita kajaali teräväksi. Hyvän terottimen löydät *TÄSTÄ.
  2. Piirrä viiva vain yläluomelle (vain vahvoissa meikeissä laitan kajaalia myös alaluomelle). Häivytä rajaus *kynäsiveltimellä. Laita alaluomelle kynäsiveltimellä luomiväriä tai aurinkopuuteria.
  3. Tee kissarajaus katsomalla suoraan peiliin ja kulmakarvat niin rentoina kuin saat. Kukaan ei meinaan pidä kulmakarvoja kokoajan kohotettuina, ja sen vuoksi silmien rentoutuessa rajaukset saattavatkin laskea jopa alaspäin. Häivytä kissarajaus, koska se tekee hommasta helpomman. TÄSSÄ ohjeet yhdenlaiseen häivytettyyn kissarajaukseen.
  4. Lisää luomiväriä luomivaosta ylöspäin. Tämä on yksi yleisimmistä meikkauksen virheistä: Lisätään rajaus ylä- ja alaluomelle, mutta ei luomiväriä. Aika harvalla silmän mallilla tämä meinaan näyttää hyvältä. Jopa 50-luvun meikkeihin lisätään vahvan kissarajauksen kaveriksi luomiväriä. Jos pitää valita rajaukset tai luomiväri, niin varsinkin raskasluomisten kannattaa valita mielummin luomiväri. Näet esimerkin ja ohjeet TÄSSÄ kuinka kaunis olisi pelkkä luomiväri ilman rajausta. Jos kuitenkin lisäät rajauksen, niin sen seuraksi kuuluu aina luomiväri luomivaosta ylöspäin ja tähän voi käyttää vaikka ihan pelkästään aurinkopuuteria.
  5. Itse en pidä luomiväristä alaluomella näin kevyessä meikissä. Näytän heti jotenkin väsähtäneeltä. Kannattaa siis kokeilla myös niin, ettei laita luomiväriä alaluomelle ollenkaan. Varsinkin aikuinen nainen näyttää usein paremmalta ilman luomiväriä alaluomella.

MITÄ TARVITSET?

Itse en pidä ollenkaan nestemäisistä rajauksista, koska niillä tulee niin kova jälki. Ja onhan niiden kanssa myös hankala työskennellä. Nämä on kuitenkin niin mieltymysjuttuja. Jotta saan kauniit rajaukset tarvitsen seuraavat tarvikkeet:

  1. Mielellään pehmoinen kajaali, koska sen kanssa on helpompi työskennellä. Tässä käytin *Make Up Storen Kajaalia sävyssä Dark Chocolate. Jos rajaukset ei meinaa pysyä niin kannattaa katsoa vinkit TÄSTÄ.
  2. *Kynäsivellin kajaalin häivyttämiseen ja *häivytyssivellin tuomaan aurinkopuuterilla tai luomivärillä tummuutta luomivaosta ylöspäin.

P.S. Tämän postaussarjan hyvät ja huonot meikit teen myös Instagramini stooreissa ja julkaisen yhden aina kerran viikossa, joten kannattaa ottaa Instagramini seurantaan, jos on tarvetta nähdä nämä meikit videon muodossa.

  • Markit

    Hei; Kylläpä tuli erinomaisen hyvä ohjeistus kuvineen ja ero on selvä. Jo minäkin älysin!😄 Ostan vielä tuon yhden rajauskynän ja kokeilen. Ihan tarkennukseksi, kun ihan en kuvista saanut selvää, siis luomivaosta ylöpäin luomiväriä, mutta onko myös liikkuvalla luomella? Vähän näyttäisi olevan jotain vaaleaa. Valtavan kaunis huulipunan sävy, sopii sinulle.
    Tämä oli kyllä hyvä, kiva kun jaksat tehdä, kiitos.😊

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Oi ihana kuulla, että osasin selittää. Oli jotenkin extra-vaikeaa muodostaa tästä aiheesta jotain kirjallisessa muodossa. Voi laittaa tummaa myös liikkuvalle luomelle tai sitten jotain hohtavaa tai vaaleaa mattaa. Kaikista tärkein on tuo luomivärin nosto tarpeeksi ylös. Tuun tekemään siitä itseasiassa vielä toisen postauksen, jossa näkee paremmin luomivärijutut. 🙂

  • Anni

    Moi! Mikä tuo nelivärinen paletti on, jota käytät ig storyssa tämän meikin tekemiseen? Voisiko saada muistakin käytetyistä meikeistä tähän listauksen? Aivan ihanan kevyt, mutta fresh tuo luomiväri, haluaisin heti hankkia nuo jutut sen toteuttamiseen!

    • Anni

      Harmi kun näitä ei voi katsoa kuin vuorokauden. Haluisin kovasti ostaa sen itselleni, millä toteutit tuon meikin! Olisi tärkeä ilta perjantaina ja ois ihana käyttää näitä vinkkejä siihen 🙂

      • Miia Ezen

        Heippa Anni! 😊 Pahoittelen, etten ole kerinnyt vastaamaan sun viestiin. Se mitä käytin liikkuvalla luomella oli Diorin highlighter paletti. Ainakin Stockalta sitä saa – itse ostin sen sieltä.

  • Eva

    Ei kuulu tähän postaukseen mut en voi varmaan tarpeeksi kiitellä sua siitä miten ihana olet kun tavallaan ilmaiseksi jaat täällä ihan mielettömiä vinkkejä!! Esimerkiksi sun avulla olen päässyt eroon pintakuivasta ihosta joka oli riesana ekat 35 vuotta elämästäni. Tuosta olisin voinut pitkän pennin jollekin pulittaa joten mielellään tilaan kaikki tuotteeni niin että klikkaan niihin sun blogin kautta jotta edes jotakin kautta voin ”maksaa sulle takaisin”. Meikkaan vain kevyesti mutta siihenkin olen kaikki hyvät tuotetärpit saanut sinun kautta. Kiitos, teet ihan super hyvää työtä!!

  • Emiilia

    Olipa hyvä, kiitos! 🙂

  • Minttu

    Super hyvä postaus! Kiitti🌺
    Tekisitko tai oletko jo tehnyt (?) jonkin tietopaketin meikkipohjasta sekaiholle joka kärsii hormonaalisesta aknesta. Ainakin miten saisi siistin ja kestävän pohjan. Sekä millä tuotteilla? Iho ärtyy superherkästi eri meikkivoiteista. Ongelmana, kiiltely ja kasvojen alareunassa “rypyläisyys” johtuen tästä hormoniaknesta.
    Tästä tuntuu useammatkin kärsivän ikävä kyllä. 😣 Kiitos vielä kun teet tätä työtä.⭐⭐⭐⭐⭐

    • Miia Ezen

      Heippa Minttu! 🙂 enpä ole tehnyt sekaholle erillistä postausta, mutta kaikissa meikkipohjajutuissa on kyllä erikseen aina mainittu mille ihotyypille sopii. Pitää ottaa työn alle siis tämä aihe. 🙂

  • Ärrä

    Yritin kokeilla rajauksen tekoa, mutta en saanut pehmentymään sitä, vaikka hankin sen sigman kynäsiveltimen. Mietin et teinkö väärin, kun laitoin luomelle ensin pohjustajaa, puuteria ja sit vasta rajasin? käytössä Smashboxin pohjustaja, sensain irtopuuteri, uk beautyn musta kajaali.

    • Miia Ezen

      Heippa Ärrä! 🙂 UK Beautyn kajaali on melko kova, joten syy löytyy siitä. Pehmoisempi kajaali levittyy helpommin. 🙂

  • Jossu

    Nyt täytyy taas kysyä että mikä poskipuna sulla tässä on? Ja täytyypä tota rajausta kokeilla👍

    • Miia Ezen

      Heippa Jossu! 🙂 Voi ei mä en nyt muista, kun välillä kerrostelenkin poskipunia. Mutta mulla on tulossa mun go to -meikkiä pian blogiin ja siinä on tän tyyppinen poskipuna (muistaakseni).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram