Raikas meikki arkeen tai juhlaan

16.08.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tämä meikki sopii vaikka sellaisiin päiviin, kun illalla pitää olla edustava, mutta ei halua päivällä näyttää liian tällätyltä. Eli meikki sopii melkein mihin vaan tilanteeseen: arkeen, juhlaan, morsiamelle, häävieraalle tai mihin vaan tapahtumaan, jossa pitää olla edustava koko päivän. Tein tämän meikin IG-stoorissani ja tänne blogin puolelle taas laitan tarkempia tuotetietoja. Tavallisena arkiaamuna itselläni menee tähän meikkiin noin 30 minuuttia.

Suurinosa näistä tuotteista on päivittäisessä käytössäni paitsi postauksen uusi suomalainen meikkivoide.

SILMÄMEIKKI

MEIKKIPOHJA

  • Meikkivoiteena kokeilin uutta suomalaista brändiä nimeltään BTB13 ja heidän nestemäistä mineraalimeikkivoidetta. Sanotaanko, että ihan ok kevyesti peittävä meikkivoide ja sopii varmasti aika hyvin melkein mille ihotyypille vaan. Kuitenkin omaan makuun tämä näkyy iholla hieman puuterisena ja jotenkin tekstuurisena.
  • Peitevoide jutuista kirjoitinkin juuri tällä viikolla, joten kannattaa suunnata TÄHÄN postaukseen, jos se puoli kiinnostaa.
  • Aurinkopuuterin virkaa toimitti *Physicians Formula aurinkopuuteri, joka on aivan loistava ja saman veroista on vaikea löytää. Oma sävyni on sävy nimeltään Bronzer.
  • Poskipuna on uudesta *Smashboxin Cali Kissed -paletista. Nuo poskipunat ovatkin aivan super pigmenttisiä. Lisäksi paletissa on upeita hohdepuutereita, joita olen käyttänyt niin poskilla kuin luomilla. Tämä tulee pian myyntiin Kickseihin.
  • Poskien hohde on samaa *Zuiin hohdepuuteria, jota käytin liikkuvalla luomella.

HUULET

Pistkästä aikaa käytin sen verran photoshoppia, että editoin pois huuliherpeksen, josta olen kärsinyt nyt noin viikon verran. Sen vuoksi huulet ovat muutenkin todella kuivat ja inhottavan tuntuiset.

  • Huulipunana toimi Originsin pinkki huulipuna sävyssä 11 Peony Perfect. Tämän saatavuus on ihan pirun huono. Stockalla pitäisi olla, mutta nettikaupasta en ainakaan löytänyt.
  • Huulten reunoille toin tummuutta lemppari huultenrajauskynällä *Max Factorin Mauve Momentilla. Muuten huulipuna olisi huomattavasti pinkimpi.

P.S. Korvikset ovat suomalaista designia ja löydät tekijän TÄSTÄ. Sain kunnian valita korvikset hänen kokoelmastaan.

  • Jossu

    Hyvältä näyttää!! Mistä olisi parasta tilata kyseinen smash boxin Cali kissed paletti??

    • Miia Ezen

      Heippa Jossu! Suomessa Smashboxia myy ainostaan Kicks ja tämä paletti on tulossa myyntiin. 🙂

  • Nanna

    Ihana raikas ja kuulas meikki ja mikä ihana tukka! Onko sulla luonnostaan paksu asettuva hiuslaatu vai käytätkö jotain tiettyjä muotoilutuotteita? Mulla sama mitta tukassa, ja aamulla saan sen näyttämään tuolta noin vartin, jonka jälkeen seuraa lässähdys päätä myöten. Siksi kyselen, jos saisin siihenkin jotain vinkkiä 🙈😊 Tosin tällä hetkellä värjäämätön, joten en tiedä auttaako rakenteeseen muu kuin väri…🤔

    • Miia Ezen

      Kiitos Nanna! 🙂 Mulla on aika paljon hiusta, mutat seon todella ohutta. Nyt oon saanut sitä tosin hiljalleen parempaan kuntoon. Voisin pian tehdä postauksen hiustenhoitotuotteista, joita käytän juuri nyt. Niin ja tietenkin vaaleat raidan antaa hiukseen aina hieman sitä ryhtiä.

  • Maria

    Hei, osaisitko suositella muutamia erittäin hyvin peittäviä, mutta suht’ luonnollisen näköisiä (mahdoton yhtälö?) meikkivoiteita 50-vuotiaalle, jolla couperosaa poskilla ja muutenkin todella kirjava iho. Finnejä ei kuitenkaan ole. Ongelmana myös hieman suurentuneet ihohuokoset nenän lähellä, joita meikkivoiteet helposti korostavat. Ei ole väliä, onko tuote marketti- vai kosmetiikkakauppatuote, kunhan vaan löytyisi vihdoinkin sopiva!

    • Miia Ezen

      Heippa Maria! 🙂 Aikuisen naisen ei yleensä kannata käyttää hirmuisen paksuja ja peittäviä meikkivoiteita, koska se tosiaan korostaa helotsi liikaa juonteita yms. Suosittelenkin oikeastaan kaiken ikäisille jotain kevyempää meikkivoidetta ja sitten peittämään paikallisesti ongelma-alueet joko peitevoiteella tai neutraloijalla. Tuun tekemään neutraloijista erillistä postausta. Näin pikaisesti kuitenkin sanoin, että Sensain Luminous sheer on kivan peittävä, mutta ei liikaa ja sopii usein aikuiselle naiselle. 🙂

  • Maria

    Kiva, kiitos pikaisesta vastauksesta. Testaan tuota ja jään odottelemaan postausta neutraloijista 🙂

  • Mirveli

    Noi korvikset <3 Ne oli loppu mutta jään odottamaan! Aivan ihana meikki taas!

    • Miia Ezen

      Kiitos Mirveli! <3 Joo, nää korvikset tekee kyllä lookista niin raikkaan.

  • Tarja

    Hei Miia! Jostain syystä nuo oikein tarkkaa jälkeä tekevät kulmatussit eivät tartu ihooni. Osaatko vinkata, mikä auttaisi?

    • Miia Ezen

      Heippa Tarja! Onko sulla mikä tuote käytössä? Esim MACin kynät ei alkuun meinaa toimia ollenkaan ja niistä alkaa vasta päivien päästä tulla kunnolla väriä – todella turhauttavaa. Taas Ardellin kynästä tulee noin vidien vedon verran ja sen jälkeen kastelen aina kärjen ja pyörittelen kämmenselällä. Eli kannattaa muutenkin testata ensin kämmenselkään. Jos kämmenselkään tarttuu, mutta ei kulmiin, niin kannattaa katsoa ettei kulmat ole voiteista rasvaiset. Kannattaa ensin vaikka puuteroida pohja. Oliskohan näistä apua? 🙂

      • Tarja

        Kiitos tästä! Kynäni on Kicksin Viva La Diva. Kaupassa testeri toimi moitteettomasti. Vaikuttaisi siis ottavan oman aikansa, että toimii. Mukavaa viikonloppua sinulle!

        • Miia Ezen

          Aa okei! 😃 Pitääkin testaa tota! M

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram