Miten tehdä feikkipisamia? – helpot vinkit

25.08.2019

Tätä kysytään niin paljon, että päätin tehdä yksinkertaiset step by step – ohjeet, joiden avulla jokainen onnistuu. Jos haluat nähdä pisamien teon videolla, niin kurkkaa YouTube-videoni ‘ei meikkiä -meikki’, jossa näet pisamien teon kohdasta 15:00 alkaen.

  1. Tee ensin koko muu meikki loppuun ja lisää pisamat lopuksi.
  2. Käytä jotain koostumukseltaan kovaa ruskeaa kajaalia. Usein tällaiset ovat edullisempia puuvartisia kajaaleita. Tässä postauksessa käytin Lidlin Cien kajaalia sävyssä 11 Brown.
  3. Kaikista tärkeintä pisamien tekemisessä on se, etteivät pisamat saa näyttää liian symmetrisiltä. Kurkkaa vaikka referenssikuvia googlesta henkilöistä, joilla on oikeat pisamat.
  4. Kynä ei saa olla liian terävä, muttei myöskään liian tylppä. Lisää pisamia sinne tänne pitämällä kynää horisontaalisti suoraan kohti kasvojasi, koska muuten pisamista saattaa tulla pieniä viivoja.
  5. Pisamien lisäämisen jälkeen painele ne kevyesti sormin iholle, jotta ne istuvat kauniisti eivätkä näytä piirretyiltä. Lisää niin paljon pisamia kuin omaan makuun sopii – itse tykkään lisätä niitä melko paljon.

Itse rakastan feikkipisamia, koska ne tekevät meikkipohjasta vielä enemmän luonnollisen ihon näköisen. Oletteko jo itse kokeilleet?

P.S. Huulissani on Physicians Formula nestemäistä huulipunaa sävyssä Tu-Lip Treatment. Tämä pysyy superhyvin ja ainakaan itselläni ei kuivata huulia. (Saatavuus valikoidut Citymarketit)

  • Ansku-Glitteri addikti

    Pisamat on hurjan söpöjä ja muistan aina nuorempana kadehtineeni ystäviä joilla oli pisamia. Onneksi nykyään niitä osaa meikata kasvoille vaikkei oikeita omistakaan 😀 kiitos hyvästä tutoriaalista

    • Miia Ezen

      Kiva, jos tästä oli apua! 🙂 Vaikka sä varmaan osaat jo muutenkin. 😀

  • Mia

    En kyllä ymmärrä miten en onnistu näistä ohjeista huolimatta saamaan samanlaisia pisamia kuin sinulla 😀 Ostin tuon saman kynänkin, mutta huomasin että jos se on liian terävä, siitä ei tule väriä. Jos taas kärkeä hieman pehmentää, pisamasta tulee todella iso (tai pahimmassa tapauksessa pyöreä rengas iholle jos kärki on kulunut) :/ Tai sitten on ongelmana, että kasvoja pyyhkäisee päivän aikana ja sinne menee pisamatkin samalla 🙂 Pitäisi varmaan oppia olemaan pyyhkimättä, kunhan saisi ne edes onnistumaan ensin….

    • Miia Ezen

      Hmm.. Onhan sulla alla meikkipohja tehtynä? 🙂 Kurkkaa vaikka tuo videon, jonka linkitin.. jos siitä olis apua? Ja puuteroi ennen ja jälkeen pisamien, jos tuntuu ettei pysy.

      • Mia

        Joo täytyy kurkata… suurin ongelma taitaa ennemminkin olla tuo itse pisaman tekeminen 😀 eli siis kynän käyttö on ongelmallista kun ei saa luonnollista jälkeä, vaan joko väriä ei tule(liian terävä) tai että pisamasta tulee liian iso tai selvä rengas(?!) iholle jos kärki on tylppä 🙂 Mutta uskoisin tämänkin johtuvan vain harjoituksen puutteesta…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram