Miten rajaukset saa pysymään?

01.08.2019

Kauneusboksini arvonnan yhteydessä yllättävän moni kirjotti haastavaksi asiaksi silmien rajausten pysymisen. Päätin pureutua asiaan, koska saatan osata auttaa tässä aiheessa.

POHJUSTUSVOIDE JA PUUTEROINTI

Vaikka ei laittaisi luomiväriä, niin pohjustusvoide on silti hyvä laittaa, koska se estää luomen liian rasvoittumisen, joka usein johtaa rajausvärin tarttumisen yläluomeen. Kun pohjustusvoiteen puuteroi ja sen jälkeen laittaa rajauksen, niin ollaan jo askel lähempänä pysyvää rajausta. Kirjoitin erilaisista pohjustusvoiteista TÄSSÄ.

RAJAUSTUOTTEEN KIINNITTÄMINEN

Jos edellinenkään kohta ei auta, niin kannattaa kiinnittää rajaustuote saman värisellä luomivärillä. Teen tämän usein viistosiveltimen tai kynäsiveltimen avulla. Itseasiassa nämä kohdat ovat aina ne asiat, jotka teen, kun meikkaan asiakasta juhliin. Haluan varmistaa, että silmämeikki pysyy kauniina koko päivän.

OIKEA RAJAUSTUOTE

Itse käytän melkein poikeuksetta asiakkailleni geelimäistä rajausta. Yksi todella pysyvä ja edullinen on Maybellinen Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner*. Tosin asiakkailleni käytän tällä hetkellä Illamasquan ammattilaissarjan geelirajausta, mutta se on hyvin samanlainen kuin tuo Maybelline. Jos geelirajauskaan ei pysy, niin sitten kannattaa valita vedenkestävä kajaali. Esimerkiksi IsaDoralla on sellaisia todella hyviä* monessa eri sävyssä ja käytin mustaa sävyä myös tämän postauksen kuvissa. Postauksen viimeisessä kuvassa on taas upea IsaDoran sininen vedenkestävä rajauskynä.

*Sisältää mainoslinkin.

  • PauliinaH

    Sainkin vinkkisi kommenteissa jo aiemmin ja kiitos; toimii! Mulla Lumenen phkustaja ja se on aika hyvä. En tiedä johtuuko pohjustuksesta vai on lainerikin nyt tavallista kestävämpi, mutta tykkään Lorealin Tattoo linerista. Mulla on tuo Maybellinen geelirajauskin joka levähti sinne sun tänne, mutta pitänee kokeilla pohjustajan kanssa sekin. Harmittaa kun kaikki on vaan mustia, kun vanhempana haluaisin ruskeaa. Wet’n wildilta löysin ruskean ja se on ihan ok. Oletko kokeillut Max FactoriN rsjaustussia, siellä on kiva harmaa, mutta kestääkö? Kajalit sun muut kynät mulla ei pysy pohjustuksista huolimatta vaan ne haihtuu ja leviää ( silmät syvällä, lippaluomet jotka rasvoittuu) ja tästä syystä vain 38-ripsarit ovat ainoa vaihtoehto.

    • Miia Ezen

      Heippa PauliinaH! 😊 Mä en oo kokeillu tuota rajaustussia, kun en yleensäkään käytä tusseja ollenkaan. 🙈 Mä en siis tykkää rajaustussin kovasta jäljestä itse henk koht. Ootko muuten kokeillu vedenkestäviä kajaaleita ja siihen päälle vielä luomiväriä? Mä saan asiakkailla itseasiassa pysymään meikin niin, että teen nämä kaikki postauksen kohdat. 😊👌

      • PauliinaH

        Mulla on Estee Lauderin ja Lorealin ruskeat vedenkestävät kajaalit mutta mä saan vaan tuhrattua niillä. Ne on jotenkin pehmeät ja hankalat teroittaakin. Hankin ihan ruskean värin tähden. Etenkään kissarajauksiin en saa niitä toimimaan. Eli tylpällä juurikin homma ei toimi kuten kirjoitit.

        • Miia Ezen

          Hmm.. voisko auttaa parempi terotin? 😊 Esim Laveralla on tosi hyvä. Tai sitten vaan marssit noiden brändien pisteelle ja kysyt miten niitä saisi terotettua. 😃

  • Sanna

    Moikka! Oletko löytänyt hyvää rajaustuotetta luonnonkosmetiikan puolelta? Kajalia tai nestemäistä?

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna! 🙂 Joo, molempia kyllä löytyy hyviä myös luonnonkosmetiikan puolelta. Tietenkään ei vedenkestäviä, mutta muuten hyviä. Itse en pidä ollenkaan nestämäisistä rajauksista niiden kovan lopputuloksen vuoksi. Mutta hyviä kajaleitä löytyy esim Laveralta, Benecokselta, Boholta.. niitä on monia. Kajaleita on ilmeisesti aika helppo tehdä luonnonkosmetiikan puolella, koska hyviä on monella merkillä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram