Miksi lopetin curly girl metodin?

08.08.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Toivottavasti en sörki taas ampiaispesää postauksellani, koska aion kertoa rehellisesti oman matkani Curly Girlinä. Kiharoita päiviä on takana vajaa neljä kuukautta ja sain kuin sainkin ihanat kiharat esiin.

MIKSI PIDIN CURLY GIRL METODISTA?

Ensinnäkin aivan ykkösjuttu on se, etteivät hiukseni rasvoittuneet melkein ollenkaan ja pystyin olemaan jopa viisi päivää pesemättä hiukseni. Koko metodi oli sinänsä todella helppo, kun siihen tottui. Pesupäivänä kuivaukseen tosin vierähti hieman enemmän aikaa. Lisäksi kun tajusin, ettei geeliä kannata lisätä litimärkiin hiuksiin vaan vasta pyyhkeellä puristelun jälkeen, niin kiharat löytyivät myös pesupäivänä. Freesauskin oli nopeaa ja hiukset kuivuivat meikatessa.

Metodi on myös loistava sellaisille, joilla on oikeasti kunnon luonnonkiharat ja haluavat erotellut, kauniit kiharat.

MIKSI LOPETIN METODIN?

Kyllästyin jättimäisellä geelimäärällä läträämiseen. Hiukseni ovat siis ainoastaan taipuisat ja ilman geeliä ne eivät kiharru kuin trooppisen kosteassa ilmastossa. Lisäksi kiharat taipuivat miten sattuu ja se ei ollut kivaa. Hiukseni ovat todella ohuet ja päässäni on läjäpäin pyörteitä niin se teki stailaamisesta melko hankalaa. Edes mitkään pinnimenetelmät eivät hiusten kuivuessa auttaneet.

Voisinko jopa sanoa itseäni huijarikiharapääksi. Joo, kyllähän ne kiharat saa esiin ja pysyy monta päivää, mutta se vaatii pari kourallista geeliä. Olen edelleen sitä mieltä, että metodi sopii parhaiten oikeasti kiharalle päälle – siis curly girleille. Esimerkiksi afroa on todella vaikea stailata ja se vaatii paljon pesupäivänä – meillä suorahiuksisilla on niin helppoa loppujen lopuksi. Ja kyllä – pidän itseäni suorahiuksisena, jolla on taipuisa ja huokoinen hius.

MITÄ METODISTA JÄI KÄTEEN?

Hiusteni kunto parani huomattavasti, koska en lämpökäsitellyt niitä neljään kuukauteen ja kosteutin niitä paljon. Aion edelleen jatkaa samoilla tuotteilla, mutta pörröiseen ja huokoiseen hiukseen kyllä laitoin heti silikonista jätettävää hoitoainetta, koska se silottaa hiuksiani kivasti.

On myös todella helppo mennä takaisin metodiin. Ei muuta kuin Final Wash, kosteuttava naamio ja geelimömmöt päähän. Näin on kihara takaisin. Ei se luonnonkihara tai taipuisuus sieltä mihinkään lähde vaikka hieman hiusta lämpökäsittelisi välillä.

OMAT LEMPPARITUOTTEET METODIIN LÖYDÄT TÄSTÄ.

POSTAUKSEN NUDE-MEIKKI

Käytin luomiväreinä *Smashboxin L.A. Covershot Eye Palettea ja huulissa *Origins huulipunaa sävyssä 11 Peony Effect. Ihoni on loman jälkeen aivan superkuiva, koska olen yksinkertaisesti juonut liian vähän vettä, joten en mene nyt sen tarkemmin muuhun meikkiin. Kulmakarvoissa olen taas ihastunut *Ardell Stroke A Brow kynään sävyssä Soft Black. Siitä tulee tosin vähän sävyä kerrallaan, mutta kun sen kärkeä kostuttaa välissä ja pyörittelee hieman kämmenselällä, niin johan taas toimii.

P.S. Tässä postauksessa stailasin hiukseni suoristusraudalla. TÄSSÄ ohjeet.

  • Tuula

    Mä olen kiharapää ja olen poiminut metodista omaan ”käyttöön” vinkkejä ja hyötynyt niistä (kuivaus teepaitaan ei karheaan pyyhkeeseen, ei harjaa, enemmän hoito ja kosteutusta, ei kuumalla kuivatusta, Herbina-muotivaahto, vedellä freesaus), mut olen iloinen ”sekakäyttäjä” eli esim. hopeashampoota ja -hoitoa en ole parempaa löytänyt kuin Kevin Murphe angel-tuotteet enkä raski kyllä jättää käyttämättä aiemmin ostamiani muitakaan tuotteita vain siksi, etteivät ne sovi ns. metodiin. Muutenkin vierastan kaikkea ehdotonta ja fundamentalismia liittyi se sitten mihin asiaan tahansa. Ei mun kikkarat mihinkään katoa ”väärällä” shampoolla, mut voivat hyvin, kun niitä hoitaa huolella.

    • Miia Ezen

      Mä en olis voinut sanoa tätä paremmin. 😍 Aivan samaa mieltä sun kanssa ja hyvin kerroit miten kiharaa hiusta hoidetaan. 😊👌

  • Liilatar

    Viime postauksessa iloitsit siitä, että olet saanut luonnonkiharasi esiin. Nyt toteat, että sinulla on suorat hiukset. Mitä tässä matkan varrella sitten tapahtui? Joskus on vaikea tietää, puhutko totta vai muuttuvatko mielipiteesi kuukauden välein..
    Tietynlainen uskottavuus menee, vaikka toki ymmärrän, että mainostaaksesi yhä uusia tuotteita joudut vaihtamaan jatkuvasti näkökulmiasi.

    • Miia Ezen

      Heippa Liilatar! 😊 Voi harmi, jos saat tällaisen kuvan. Olen siis iloinen, että geelillä olen saanut luonnonkiharat esiin, mutta kuten tässä postauksessa sanoin.. eivät ne ilman geeliä tule esiin. Moni metodia kokeillut voi varmasti todeta saman. Eipä tässä siis sen kummempaa ja en ajatellut huijata kiharoillani/taipuisilla hiuksillani ketään. 🤷

      • Liilatar

        Hei. En nyt sentään huijaamista ajatellut..
        En vaan ole sisäistänyt varmaan bloggauksen ideaa, jossa mielipiteiden on jatkuvasti muututtava. Kaikkihan kait perusttuu tuotteiden mainostamiseen. Koko ajan uusia meikkejä ja tuotteita. Suosikit vaihtuu koko ajan.
        Onneksi täältä voi itse valita omat suosikkinsa jos joku vinkki kolahtaa. Ja sitten pysytellä niissä..

        • Miia Ezen

          Heippa Liilatar! 🙂 Ei tässä mielipiteet ole mihinkään muuttuneet. Kokeilen uusia juttuja vaan ja tämä eli aikansa ja nyt kokeilen muuta. Kyllähän moni vaihtaa hiusväriäkin monta kertaa vuodessa. Ja ihan oikeassa olet tuossa, että täältä voi poimia niitä omia juttuja, jotka kiinnostaa. 🙂

        • Ihan oikeasti

          Fakta on se että tällä hetkellä maahantuojat on paniikissa. Myynnit romahtaneet kampaamotuotteissa ja opastavat kampaajia saamaan pois cg-menetelmästä. Uskon et siksi myös miian “mielipide” muuttui ja siirtyy takaisin kiihottaviin alkoholeihin ja suosikkeihin jotka lässähtää hiuksia. Kaikki on kuitenkin kyse rahasta ja tuloista.

          • Miia Ezen

            Voi teitä 💓 Olen itsenäinen yrittäjä, kaikki perustuu omaan mielipiteeseeni ja ei ole mitään salaliittoteorioita. Lisäksi se olisi laitonta, että mulle olisi maksettu siitä, että mainostan jotain vastaan. Se pitäisi merkata kaupallisena yhteistyönä. Olette varmaan huomanneet, että teen melko vähän kaupallisia yhteistöitä, koska kieltäydyn monesta. Eli ei – kaikki ei ole rahasta. Ja rehellisesti sanottuna tää on mulle todella surullista luettavaa, koska teen blogia ja somea täydestä sydämestä ja koitan auttaa teitä parhaani mukaan. Vietän päivässä vähintään kaksi tuntia vastaillen teidän erilaisiin ihonhoito- ja meikkiongelmiin (Instagramin DM:ien puolella) täydestä auttamisen halusta ja ei raha mielessä – enhän saa niistä mitään.

            Eikä tämä ole mitään mielipiteen muuttumista. Voin yhtälailla rakastaa itselläni tummilla hiuksia ja sitten päätän mennä takaisin vaaleisiin hiuksiin, joita myös rakastan. Olenko siis jatkossakin sidottu vain yhteen ja samaan asiaan? Tekeekö muut koko loppuelämän kaikki asiat samanlailla?

        • Ihan oikeasti

          Fakta on se että tällä hetkellä maahantuojat on paniikissa.

          Mitä nyt miian mielipiteisiin tulee niin uskon että yhteityökuviot vaikuttaa niihin. Sieltä missä tehdään parempia sopimuksia niin aletaan kehua niitä tuotteita.
          Myynnit romahtaneet kampaamotuotteissa ja opastavat kampaajia saamaan pois cg-menetelmästä. Uskon et siksi myös miian “mielipide” muuttui ja siirtyy takaisin kiihottaviin alkoholeihin ja suosikkeihin jotka lässähtää hiuksia. Kaikki on kuitenkin kyse rahasta ja tuloista.

          • Miia Ezen

            Niin ja vastaan tähän sun toiseen viestiin, että mulla ei ole muistaakseni koskaan ollut yhteistyökuvioita kenenkään hiusalan maahantuojan kanssa. Eikä sitäpaitsi mulla ja varmaan kellään muullakaan bloggaajalla ole koskaan mitään sopimusta minkään firman kanssa. Poikkeuksena tietenkin brändilähettiläät, joilla saattaa olla jokin sääntö, ettei kilpailijoiden tuotteita saa sinä aikana esitellä. Mutta kaikki nämäkin on merkattu kaupallinen yhteistyö -merkinnöillä. Itse mulla ei ole noista kokemusta.

  • Elli

    Just näin! Kivan rehellistä ja aitoa tehdä asioita itselle sopivalla tavalla, eikä välttämättä orjallisesti metodia noudattaen. Luulen, että mulla on aika samantyyppinen hius kuin sulla, joten kiinnostaa tietää, miten metodissa käytettävä hiusten puristelu on vaikuttanut sun hiukseen? Mulla alkanut mennä takkuun ja katkeilla, tosin myös käytössä olevat aineet vaikuttaa varmasti… Olis myös kiinnostavaa tietää myöhemmin, huomaatko hiusten kunnossa muutosta johonkin suuntaan palattuasi esim kuumakäsittelyyn ja silikonisiin tuotteisiin… 😊

  • Jossu

    Hyvin sanottu tässä postauksessa asia, varmaan monikon samaa mieltä ja näin kokenut😀 ja kyllä oot nätti!!😀

  • Lullah

    Mä päädyin kokeilee tuota hiustenhoito puolta curly girl villityksen myötä. Mulla siis ei oo kihara hius ja kaikki muotoilupuolen kikat jättäny huomioimatta, mutta kun kiharapäinen kaveri osteli shampoota ja hoitsikkaa, nii päädyin ostaa silikonittomat ja se muutos on tehny hyvää. Pesuväli pidentyny vähän ja hiukset tuntuu aika mukavilta nyt. Jos nää sais pitkäksi taas, eikä latvat liikaa hamppuuntuis

  • Mirveli

    Kiva että kokeilit! Mulla on oikeesti ihan piikkisuora tukka, ja lisäksi lyhyt, joten en lähtenyt edes kokeilemaan. Mutta tietkö mitä, sun tukka näyttää heti paljon puhtaammalta tässä uudessa kuvassa 🙂 Etkä ole ainoa, meinaan tuolla katukuvassa vilisee pörröpäitä, joiden tukka näyttää jotenki tosi lähmäiseltä.

  • Huolissaan

    Monet maahantuojat neuvovat kampaamoita asiakkaita pois curlygirl -metodista koska myynnit romahtaneet. Tulee vaan fiilis et onko sulle maahantuoja maksanut?

    • Einiinhuolissaan

      Luulen että kyse on vain oikeasti siitä että metodi on suunnattu ensisijaisesti luonnonkiharalle hiukselle. Jos hiukset eivät luonnostaan ole kiharat, vaatii metodin noudattaminen suunnattoman määrän työtä koska suora hius ei ole geelillä puristeltuna luonnollisessa tilassaan. Kaikkia hiuksia tulisikin hoitaa tavoilla ja tuotteilla jotka sopivat juuri sille omalle hiustyypille. Kokeilu ja soveltaminen on toki aina sallittua myös. Eli uskoisin ettei ole syytä huoleen “huolissaan”. Kyse ei varmasti ole Miian ja maahantuojien salaliittoteoriasta nostattamaan kulutushysteriaa.

  • Nina

    Moi! Minun mielestä on tosi hyvä, että kokeilet erilaisia asioita, jotta me lukijatkin saadaan sinun kautta lisää kokemuspohjaista tietoa ja kuullaan REHELLISIÄ mielipiteitä. Tuskinpa meistä kovinkaan moni on ikuisesti curly girlin tai minkään muunkaan kannattaja, olipa kyseessä sitten trendi, metodi tai mikä tahansa. Mielipiteet ja oma maku muuttuu, niin sinulla kuin kenellä tahansa muullakin. Sehän se feikkiä olisi, jos vaikkapa esimerkiksi noudattaisit tuota cg-metodia vain siksi, ettet uskaltaisi tuoda omaa muuttunutta mielipidettäsi esille.

    Ja pakko vielä lisätä, että jätä nuo mielensäpahoittajat omaan arvoonsa 😉 aina on joku, kenen suu mutristuu milloin mistäkin :’D

    Ihanaa syksyä sinulle <3

  • Markit

    Moikka; Viikonloppuna just ajattelin, että mitenkä kauan jaksat tuota kiharahommaa, no vastaus tuli. Olen vähän jo kaivannut näitä toisia hiuksia, kun niistä tulee uusia ja erilaisia kampauksia. Kihara nyt on siis kihara, hyvä sekin.
    Minäkin sanoisin hiuksiani suoriksi, mutta taipuisiksi, ja sen huomaa, kun hiukset on pyyhkeellä kuivannut. Eli kyllä kiharoita olisi kovalla työllä saanut tehtyä. Mutta kiva, kun vaihdoit ja tulee taas uutta 😊.
    Kävin tänään ostamassa tuon “elokuun” peitevoiteen. Tuota…olisi vaan pitänyt pyytää käyttöohjeet eli miten sitä voidetta mahtaa saada esille 😂. Aikani ihmettelin putelia, tupsutin käteen eikä mitään tullut. Sitten näin jotain nuolia, kääntelin, kuului narinaa, tupsutin, kääntelin jne. Lopulta otin hyvän peukalo-etusormiotteen siitä päästä ja sormet oli ihan voiteessa. 🤣 Että tällaisia lukijoita sinulta löytyy. Mutta väri oli ihan nappi (Fair) ja saa levitettyä tosi hyvin. Tykkään, kiitos tästäkin vinkistä.🌹

  • AnneSofia

    Aina saa kokeilla kaikkea! Siitähän sitä oppii. Itse oon myös ollu cgllä nyt 4kk ja välissä kun reissasin niin meni kiharat kyllä aivan kammottavaksi. Noh, koto-Suomessa tulivat takaisin. Mutta eilen tein ekaa kertaa niin että puristelin t-paitaan, sitten jätettävä hoitsikka ja kiharavoide ja puristelu. Ei geeliä koska meni hermo itelläki. Aamulla kastelin vesi-hoitsikka sekotuksella ja puristelin kiharoita esiin. Toimi niinkin ja tykkään enemmän näin koska voin vetää sormilla läpi ihan huoletta eikä kihara pörröönny. Toki lievempi kihara mut ei haittaa. Harkitsen, että viikon päästä tulevalle lomalle otan suoristusraudankin. 😁

  • Sannaka

    Minulla on myös taipuisa hius, mutta ei missään nimessä kihara. En lähtenyt edes kokeilemaan tätä metodia, koska tiesin että jotain kiharaa saa kyllä esiin, mutta se vaatii työtä ja valtavasti jotain tukiainetta eli varmaankin sitä geeliä. Menen siis tällä lirutukalla suorana, mutta pyrin hoitamaan hiuksia hyvin joka tapauksessa.
    Kiva ja nätti tuo sinun tukkasi noinkin, ilman kiharaa.

  • Piiah

    Ihan mahtavaa ja juuri oikein bloggarilta, että kokeilee eri juttuja ja kertoo sitten mielipiteensä 👍. Kaikkeen ei voi eikä pidä jämähtää, eihän kaikki kokeilut muillakaan johda loppuelämän pituisiksi rutiineiksi. Hyvä Miia ja kiitos tästä kokemuksen jaosta 😍. Tykkään sinulla muuten enemmän näistä suoremmista hiuksista 😉.

  • Sussu

    Moikka,
    ymmärrän fiiliksesi täysin. Mulla on aikalailla sama juttu, hius on märkänä kihara ja kuivana suora, ellen laitan järkyttävää määrää geeliä päähän. Lisäksi mulla on paksu ja matalahuokoinen hius, joten vaadittavan geelimäärän kanssa tukka ei kuivu edes aamuksi. Minäkin olen siinä määrin luopunut metodista, että en käytä muotoilutuotteita ja välillä kuivaan kuumalla.
    Metodin mukaisia tuotteita käytän kyllä edelleen, ne tuntuvat sopivan tukalleni 🙂 Lämpökäsittelyjä en ole oikein koskaan harrastanut, paksun tukan kanssa niihin kuluisi ikuisuus 😀

    Jokainen tyylillään ja mun mielestä on tosi kiva, että kokeilet eri juttua, niin meikissä kuin ihon ja hiuksien hoidossakin! Jokainen voi valita eri metodeista itselleen sopivat elementit, oli sitten kyse tosiaan hiuksista, ihosta tai meikistä. Sehän nyt on ihan selvää, ettei kaikki sovi kaikille 🙂

    Innolla odotan taas uusia kokeilujasi. Kiitokset hyvän mielen blogista ja instasta, niitä on ilo seurata ja niistä saa todella hyviä vinkkejä 🙂

  • Kaitlin

    Jos nyt vähän ilkeesti saa sanoa, niin minusta ne joidenkin ihmisten geelikiharat ei ole kauniita nähneetkään, luonnolliset kiharat on ihanat (piikkisuoran hiuslaadun omaava täällä kateellisena moi! :)), mutta oon nähnyt niin monia “pakkokiharoita” että oon ihmetellyt miten ihmiset jaksaa sen metodin kanssa, etenkin jos lopputulos on sellanen rapsakka ja muovisen näköinen tukka. 😐

    • Mirveli

      Oon niin samaa mieltä 🙂 Hiukset näyttää lähinnä likaisilta ja tahmeilta.

  • E~

    Hei, kiva että tuot oikeasti julki näitä ajatuksia, etkä vaan mene massan mukana vieläkin tätä metodia koska se on muotia! Kaikkeahan pitää kokeilla ennenkuin tietää. Itsellä on kiharaa hiusta valtavasti, mutta koska hius yltää polviin, on se enää lähinnä laineilla painonsa vuoksi, kuitenkin kaikki lyhyt “uusi” hius kihartuu/pörrööntyy heti jos vähänkin sataa vettä…ja oikeastaan muutenkin 😀 Näistä syistä en oo lähtenyt metodia kokeilemaan edes, mutta kuivaan nykyisin sen innoittamana puuvillaiseen pyyhkeeseen (t-paita saisi olla aika suuri, että mun hiuksille riittäisi!) Jatka vaan samaa rehellistä linjaa ja anna mielensäpahoittajien itkeä rauhassa.

    • Miia Ezen

      Wau mitkä hiukset sulla! 😍 Joo, metodista voi poimia hyviä itselleen sopivia juttuja. Niin kuin itsekin aion edelleen kosteuttaa hiusta hyvin ja jos innostun niin laitan geelit päähän ja olen taas kihara. Vaihtelu tekee hyvää. 😊

  • Markit

    Hei; “Ihan oikeasti” olen nauranut, miten olet siirtynyt takaisin ” kiihottaviin alkoholeihin”!😂😂
    Älä ole Miia surullinen. Ei yksi pääsky kesää tee. Mikä olisi bloggauksen idea, jos kuukaudesta toiseen kiharrat, käytät myös samaa meikkivoidetta, huulipunaa jne. Onhan meillä taviksillakin jokunen meikkivoide eri vuodenajoille, erilaiselle ihon kunnolle jne ja kaikki yhtä hyviä.
    Minä en koe, että piilotuputtaisit tuotteita. Eihän se ole mainostamista, kun ilmoitat, että olet tuotteen saanut, säännöt sen määrää.
    Nyt Miia hymy korviin ja mieti meitä monia tyytyväisiä ja neuvon saaneita lukijoita. Ei kait nyt ihmiset aikaa tuhlaa siihen, että lukevat jotain, mistä eivät tykkää? Kaikkia et ikinä voi miellyttää.
    Mukavaa viikonloppua!😊

    • Miia Ezen

      Markit sanoo aina kaikki niin hyvin 💓

  • essi

    Hei! En halua mitenkään nyt loukata, mutta noista huijarikiharoista on turha puhua 🙂 Geeli ei mitenkään ”tee” kiharoita, vaan ensinnäkin auttaa pitämään luonnollisen kiharan muodossaan, kunnes hiukset kuivuvat. Sen lisäksi tuo sileyttä ja pitoa, jotta kiharan muoto säilyy pitempään.

    Ymmärrän hyvin, että sinulle metodi ei toiminut, mutta tosiaan se että käyttää muotoilutuotteita kiharoihin, ei tarkoita että olisi huijarikiharat. Etenkin laineet omistavien kiharat helposti menettävät muotonsa ilman tuotteita. Samoin, jos hiukset ovat pitkät, saattaa vesi painaa niitä suoriksi. Mutta kaikkea hyvää! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Essi! 😊 Et loukkaa vaan kiva saada erilaisia mielipiteitä. No oman itseni kohdalla mä kyllä silti sanon noita huijarikiharoiksi, koska ei mulla ole kihara ilman geeliä. Jos teen kaikki muut curly girl metodin mukaan niin ne ei kyllä ole kuin taipuisat ja kiharaa ei ole missään. 😃 Ja hyvin metodi mulle toimi. Siinähän ei ollut mitään. Haluan vaan nyt stailata hiukset erilailla ja vaihtaa lookkia. 😊👌

  • Katri

    Hei! Mitä tuotetta käytät hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ( siis se silikonia sisältävä)?

    Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja parasta viikonloppua sinulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Katri! 🙂 Kerastase Nectar Thermic ja näyttää olevan Cocopandalla hyvässä alessa:* https://bit.ly/2MSDfOr

      Loistavaa viikonloppua myös sulle! 🙂

  • Katju

    Hei!

    En jaksa nyt etsiä aiheeltaan sopivampaa postausta, johon kommentoida, mutta toivoisin videota voidemaisten varjostusten /korostusten tekemisestä. Lisäksi olisi mukava kuulla ajatuksistasi liittyen kuluttamiseen, kun meikkaaminen ja meikit ovat ihanuudestaan huolimatta melkoista ei-välttämätöntä kuluttamista. Erityisesti ympäristönäkökulma kiinnostaisi. Olen itse pohtinut myös kemikaaleja ja niille altistumista, jota meikkaaminen aiheuttaa. Ammattilaisen ajatukset kemikaalien hyödyistä /haitoista kiinnostaa.
    Kiitos mukavasta blogista ja erityisesti videoista!

    • Miia Ezen

      Heippa Katju! 🙂 Joo hyvä idea nuo voidemaiset varjostukset/korostukset. Mun melko uudella ei meikkiä -meikki videolla on ainakin nuo korostukset. Voidemaisia varjostustuotteita on meillä Suomessa aika nihkeästi myynnissä, mutta heti kun löydän hyvän niin ehdottomasti. 🙂

      Tässä olisi sulle varmaan mielenkiintoinen postaus, johon haastattelin ammattilaista: https://miiaezen.com/2019/02/24/onko-kosmetiikassa-vaarallisia-aineita/

  • L

    Parin vuoden seurannan aikana on Miian perusfilosofia blogin taustalla tullut tutuksi. CGtä olen myös seurannut kiinnostuksella, poiminut vinkkejä ja ajatellut kokeilla itse sitten “joskus”. Blogisi on opettanut paljon ja luotan tuotesuosituksiisi, käyn ne aina ensin läpi jos tarvitsen jonkin tuotteen. Blogisi on siis salainen aseeni monessa ja sen lukeminen osa päivittäisiä rutiineja 😘 hyvää työntäyteistä syksyä!

  • Adeliina

    😂 apua mitä kommentteja. Mitä se kenellekään kuuluu, miten hiuksiaan laittaa! Moni on tätä metodia varmasti kokeillut ja jättänyt, ja tuskin näitä haukutaan valehtelijaksi tms. Hyvä bloggaaja testaa eri tuotteita ja jokainen lukija niistä poimii itselleen parhaimmat. Olet kauniimpi suoremmalla tukalla! ❤

  • Krista

    Kiitos tästä 🙂 mulla takana 3,5kk cg enkä ole ihan heti vaihtamassa takaisin. Ilman muotoilutuotetta tulee ihanat kiharat, mutta ne ei kestä kauhean kauaa kasassa. Muotoilutuotteen kanssa jää korkkiruuville ja voi miten onnellinen olen ollut hiuksistani. Siis eka kertaa koko elämäni aikana olen ihaillut mun hiuksia peilistä joka päivä! Mulla näin ihana kruunu päässä! Pesupäivänä aikaa menee enemmän, mutta muu aika niin helppoa. Koko prosessi on opettanut paljon myös itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta. En oo koskaan aiemmin ollut näin paljon hiukset auki. Olo on tosi naisellinen, kun tukka on hallinnassa ja kaunis. Ei sellainen paniikkiponnari päässä tai pelko, että suoritettu tukka kumartuu sateessa. Tämä on mun juttu. Hyvä, että löysit itsellesi kuitenkin hyviä ja sopivia tapoja metodin myötä 🙂

  • Mari

    Mä kyllä tykkään tästä hiustyylistäsi enemmän😄. Raikkaampi ja nuorekkaampi😍. Mutta hyvä kun testasit…aluksi meinasin kans kokeilla, mutta geelikihara ei tuntunu kivalta ajatukselta. Oon vissiin teininä käyttänyt elinikäsen määrän geeliä😅

  • Miime

    Sunnuntaita Miia🌹

    Olen mielissäni, kun kerrot asioista rehellisesti. Mietin, miten mahtavat kiharametodiin hurahtaneet ihmiset pärjätä päänsä kanssa??

    Mietin, miten saa oikeasti päänahkansa puhtaaksi. Sillä sitä tässä pestään.

    Niin kuin sinulle kerran mainitsin, pesen vain kerran viikossa. Hyvin toimii. Päänahka ei rasvoitu enää siten kuin aiemmin.

    On hyvä pidentää pesuvälejä, koska omat öljyt pääsevät hoitamaan hiuspohjaa.

    En myöskään enää käytä kuin muotovaahtoa ja tarvittaessa hiuskiinnettä just a little bit.

    Mutta hiuslaaatuni on lasimainen hennon ohut, supisuomalainen hius, jota on erittäin vaikea työstää.

    Nyt osin jo väritön.

    Olen samaa mieltä Margitin kanssa, nyt nähdään taas uusia stailauksia ❤️❤️❤️😘😘😘

  • Jenni

    Opin sun neuvoilla tosi hyvin metodin ja sain ihanat kiharat. Kiitos siitä! Varsinkin sun suosittelema Innersensen geeli on ihan paras. Ja senkin tiedän että en tule metodia ikuisesti käyttämään koska välillä ikävöin suosistettua kiiltävää tukkaa. Harva pitää täysin samaa hiustyyliä vuosia.

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! 🙂 Ihana kuulla, että tykästyit Innersensen geeliin. Se on joo kyllä ihan the best! 🙂 Joo, ja stailaahan aika moni hiukset erilailla viikottain. Välillä suoristetaan ja välillä laitetaan kiharaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram