Helppo ja nopea meikkivoide

03.08.2019

Onpa outoa sanoa meikkivoiteesta helppo ja nopea, mutta sitä tämä on. Lisäsin tämän yksi päivä todella väsyneenä kasvoilleni silmät kiinni ja lopputulos oli tasainen ja upea.

MISTÄ ON KYSE?

Max Factor teki sen taas. Kirjoitin meinaan aikaisemmin merkin Radiant Lift meikkivoiteesta otsikolla “Paras markettimeikkivoide ikinä“. Tämä Max Factorin Miracle Touch* on muuten hyvin saman tyyppinen, mutta niin paljon helpompi levittää kiinteän koostumuksensa ansiosta. Lopputulos on melko peittävä, mutta käsittämättömän tasainen. Kaikista helpoin tämä on levittää suoraan kabukisiveltimellä – omani on Real Techniques Brush Goals setistä*.

KENELLE TÄMÄ SOPII?

Ehdottomasti seka- rasvaiselle iholle. Kuivalle iholle tämä saattaa olla liian kiristävän oloinen. Tämä pysyy hyvin sekaihollani, vaikka päivän aikana se alkaa hieman kiiltelemään nenän pielistä. Tosin itselläni tämä käy melkein kaikkien hieman paksumpien meikkivoiteiden kanssa kuitenkin. Oma sävyni on Sand 60, joka on loistava sävy suht perus vaalealle tai ihan hiukkasen auringon säteitä nauttineelle.

Omaan makuuni tämän on kivempi talven juhliin. Toisaalta viimeaikoina olen käyttänyt tätä hyvin paljon, koska se on vaan niin helppo ja nopea.

P.S. Postauksen huulipuna on YSL nestemäinen huulipuna sävyssä 01*, joka on hieman tavallista nestemäistä huulipunaa kevyempi ja ei niin kuivattava. Pysyvyyskin on jotain perinteisen huulipunan ja nestemäisen punan väliltä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Laura

    Sun iho näyttää kuvissa ihan täydelliseltä! Olen välillä vähän kateellinen miten osaat ja jaksat valaista muotokuvat sekä ottaa niitä. Haluaisin enemmän meikkikuvia ja MOTD aiheita blogiini, mutta olen kameraujo..

    xx Laura / http://lauraloukola.net

    • Miia Ezen

      Kiitos Laura! 😍 Joo no heti kun heitän tällaisen peittävämmän meikkivoiteen, niin näyttää iho paljon tasaisemmalta. Ite tosin tykkään hieman epätäydellisemmästä ihosta. Outoa. 😅

      Mutta ei muuta kuin testailemaan kameran ja valojen kanssa. Ja voit aina laittaa vaikka DM:ää IG:n kautta, jos tarviit apua kuvien/valojen kanssa. Autan tosi mielelläni! 🥰 Ja testailujen kautta alkaa se kameraujouskin helpottua. 👌😊

  • Jossu

    Nyt tuli hyvään rakoon tää postaus! Just loppu Milanin voide ja aattelin kokeilla jotain uutta! Tosin se oli aivan huippu ja aion sitä tulevaisuudessakin ostaa. Osaatko verrata tätä Max Factoria Milaniin??

    • Miia Ezen

      Heippa Jossu! 😊 No tää on ehkä hieman kuivempi, kun ei sovi kuitenkaan kuivalle iholle. Milano sopii oikeastaan kaikille ihoille ja jopa pintakuivalle. Sinänsä vaikea verrata, kun koostumus on niin eri. Mutta Milano selkeästi kermaisempi. 😊

      • Jossu

        Ok. Entä ovatko yhtä peittäviä? Kestävyydeltä samankaltaisiako??

        • Miia Ezen

          Joo yhtä peittäviä ja riippuu tosiaan ihotyypistä miten pysyy. 😊 Max Factor parempi sekaiholle ja Milani taas ongelmaiselle, kuivalle, pintakuivalle. Näin pääsääntöisesti sanoisin näin. 👌

  • Lumi

    Koska elokuun suosikit -päivittyy? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Lumi!😊 Nyt hieman myöhässä, kun olen tässä viimeisestä päivää lomalla. Ensi viikon aikana. 👌

      • Lumi

        Voisiko nuo kuukauden suosikkituotteen esittelytekstit jatkossa kirjoittaa jollakin muulla värillä kuin valkoisella? Kun nyt nuo tekstilaatikot ovat suoraan tuotteiden päällä ja valkoista tekstiä on vaikea erottaa, näin ollen olisi helpompi lukea mitä jokaisen tuotteen kohdalla lukee, kun teksti olisi erivärinen, esim. “Parhaat ripsentaivuttimet” -tekstiä on nyt aika vaikea erottaa. 🙂

        • Miia Ezen

          Heippa Lumi! 🙂 Joo, hyvä kun muistuttelit mua tästä asiasta. Tää onkin ollut mulla pieni ikuisuus ongelma, että miten saada teksti näkyviin paremmin. Haluan kuitenkin, että tuote näkyy silti alta. Lisäksi en halua laittaa tekstiä vaikka sinisellä tai punaisella, koska muuten blogin kokonaisvaltainen ulkomuoto kärsii. Enkä siirtää tekstiä ylä- tai alapuolelle. Katsotaan mitä keksin. 🙂

  • Tintti-40

    Mikä sävy olisi astetta tummempi, hyvä väri hieman ruskettuneelle kesä iholle? Tuota täytyy ostaa/tilata. Meidän pikkukaupungista ei välttis löydy.

    • Miia Ezen

      Heippa Tintti! En ole nyt ihan varma, kun mulla ei ole noita tummempia sävyjä itselläni, mutta voisin veikata, että 70 ja 75 olisi tummempia. Ainakin sen perusteella mitä katsoin google kuvahausta. Itsekin kaipaisin hieman tummempaa, koska tämä on mulle hieman liian vaalea. Toisaalta tykkäänkin enemmän käyttää tätä talvella. 🙂

  • Mari

    Apua Miia!
    Mulla on ongelmana silmän alukset. Meikin jälkeen ovat meinaan ihan yhtä ruttua ja ryppyä. Mulla on silmänymp.voiteena evolven hyaluronic complex, meikkivoide laveran natural foundation tai nyx:in bare with me. Lisäksi revolutionin conceal. Kaikkia ohuen ohuesti, silti tulos on karmea!
    Nyt olen hätäkeinona vaihtanut aamuisin silmien alle skin foodin, tällä tulos on ok. Mutta haluaisin myös peittää sinisyyttä, tuo revolution ei sitä vie. Lisäksi revolutionia ei voi levittää ihan silmien alle, siihen ne pahimmat ryppyjen verkostot tulevat.
    Harmittaa, kun muualta kasvojen ihon saan kuulaaksi ja kauniiksi, sitten silmien aluset paljastaa meikkikerrokset😔

    Toisaalta, kun ikää on jo +40, ikä saa näkyä. Mutta ei kiitos kuivana meikkikasana.
    Mari-

    • Miia Ezen

      Heippa Mari! 🙂 Kuulostaisi siis, että sulla on vaan todella kuivat silmänaluset, jos tuo Skin Food auttaa tilanteeseen. Laitatko paljon puuteria silmänalusille? Sehän korostaa myös ryppyjä todella paljon. Ja jos tummuutta haluat pois, niin siihen kannattaa käyttää neutraloijaa. Olen puhunut niissä noilla mun videoilla. Löytyy sivupalkin kategoriasta nuo videot. 🙂 Kannattaa muuten kerrostaa myös kasvovettä silänympärysvoiteen alle – se voisi auttaa kuivuuteen.

  • Mari

    Jep, puuteri on ehdoton nou!
    Holikaholikan hoitoneste on mulla just loppumassa, sitä kerrostan, seuraavaksi ajattelin hommata Olivia klainin Hydra tonerin.
    Tummuutta on melko mahdotonta yrittää peittää, koska kerroksia tulisi liikaa ja lopputulos verkkomeloni.

    Onko tuo skin food miten hoitavaa, että käykö silmänymp.voiteesta päiväkäyttöön?

    Kiitos kaunis😘

    • Miia Ezen

      Heippa Mari! 🙂 Skin food on tietenkin todella ytyä silmäympärysiholle, mutta jos ihosi ei siitä ole moksiskaan niin antaa mennä. Ses sisältää ainesosia, jotka estävät kyllä hyvin kosteuden haihtumista iholta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram