Helppo kissarajaus

12.08.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Niin moni meistä käyttää jonkinlaisia rajauksia joka päivä, joten olen näköjään innostunut oikein urakalla antamaan niihin vinkkejä tässä viimeaikoina. Kirjoitin juuri miten saa rajaukset pysymään ja miten yhdellä ja samalla rajauskynällä saa paremman lopputuloksen, kun tekee muutaman jutun hieman erilailla. Tässä postauksessa kerron miten saat helpot kissarajaukset menettämättä hermoja – kissarajaukset kun voi olla hieman haastavat. Tässä on samaa ideaa kuin edellisessä rajaus-postauksessa, mutta vinkit siihen miten saat tummemman ja kissamaisemman lopputuloksen.

MITÄ TARVITSET?

Nämä rajaukset voi tehdä pelkällä luomivärillä, mutta itse käytin myös ripsirajaan kajaalia. Käytin bareMineralsin One Fine Line kajaalia*, jota ei tarvitse teroittaa vaan ohuen ohutta kärkeä pyöritellään esiin. Tämä on todella laadukas ja hyvä kynä, mutta aika kallis kajaaliksi (30€). Luomivärin lisäksi tarvitset vain kynäsiveltimen*, jonka avulla teen silmämeikissä oikeastaan kaikki yksityiskohdat niin itselleni kuin asiakkaalle.

MITEN TEET?

  1. Rajasin ensin ripsirajan mustalla kajaalilla, mutta vain ripsirajan ja häivytin sen mustalla luomivärillä. Sen näet tuossa ‘ennen’ -kuvassa. Kun häivyttää mustalla tai tumman ruskealla luomivärillä, niin rajauksen pigmentti ei kärsi ja ilme pysyy tummana.
  2. Tämän jälkeen jatkoin samalla häivytyssiveltimellä tehden kauniin utuiset kissarajaukset. Ideana on katsoa suoraan peiliin ja olla välittämättä silmän sivujen poimuista ja juonteista ja antaa vaan mennä niiden päältä, jotta kissarajaus on oikean mallinen. Muista myös pitää kulmakarvat rentoina, kun teet tämän.

P.S. Huulissa on aivan superpigmenttistä *Absolutionin huulipunaa sävyssä 08 Theatre Red. Tämä huulipuna on niin pysyvä kuin tavallinen huulipunilla voi olla, mutta huulia ei silti kuivata yhtään. Tämä huulipuna vaatii ehdottomasti rajauskynän, sillä se on niin ytyä tavaraa. Ilman rajauskynää rajoista on vaikea saada tarkat.

  • Laura

    Pitääkin kokeilla seuraavaksi tuota huulipunaa. Mulla ongelmana se, että huulipuna kuivattaa huulet heti ja puna ei näytä tietenkää hyvältä enää silloin. Ihastuin niihin sun Tokmannin ja Lidlin huulipuniin (ja rahapussille myös hyvät!), mutta ne kuivattaa heti.

    Marssin Sokokselle ja kysyin sellaista punaa, ,mikä ei kuivata. Rahapussille tämä ei niin hyvä ole, mutta muutoin ihan huippu eikä kuivata ja pysyy tosi hyvin: Diorin Rouge kosteuttava huulipuna! Löytyy jo parissa värissä itseltäni 🙂

    Ilman sun huulipunapostauksia en olisi ikinä alkanut käyttämään huulipunaa (aina sitä vierastanut) ja nyt en voi olla enää ilman!

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 joo huulipunissa on yllättävän suuria eroja. Hyvä vinkki muuten tuo Dior! Pitääkin testaa. 😀 Ja tietty mattahuulipunat on melkein aina järestään kuivattavampia. Mutta tää tämän postauksen puna on yllättäjä vaikka onkin matta. Toivottavasti toimii sulle, koska on kuitenkin hintava. Ja aivan loistavaa, että oot innostunut huulipunista – elämän pieniä iloja! <3

  • Kati

    Saisko tästä oikein videon? =)

    • Miia Ezen

      Heippa Kati! 🙂 Joo, mulla taitaa olla tuolla IGn puolella kohokohdissa sellainen kuin ‘smokey liner’ eli hyvin saman tyylinen. 🙂

  • Voi vitsit, nyt on niin hyvät ohjeet ja sellainen kissarajaus, minkä minäkin saattaisin jopa oppia:) Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Nestemäisten rajaustuotteiden kanssa olen menettänyt jo “hermoni”:D Sitä paitsi tykkään tämän kissarajauksen lopputuloksesta enemmän!

    • Miia Ezen

      Oi kiva kuulla, jos innostut kokeilemaan. Mäkin tykkään enemmän tällaisesta utuisesta rajasta. 😊

  • Tea

    Onko rajauskynä vinkkiä tämän punan kaveriksi?

    • Miia Ezen

      Heippa Tea! Tämän kanssa toimii oikeastaan mikä vaan klassinen rajaussävy. Itse en ole niin tarkka, että onko sävy juuri täysin sama. Tässä käytin Kjaer Weis punaista rajauskynää. 🙂

  • Anni

    Mitä luomiväriä tässä on käytetty kissarajauksen kaverina?

    • Miia Ezen

      Olisko ollu Anastasia Beverly Hills Soft Glam -paletista mustaa luomiväriä, mutta mikä vaan luomiväri toimii. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram