Paras huulikiilto x3

14.07.2019

En ole blogihistoriani aikana koskaan kirjoitellut huulikiilloista, vaikka käytän niitä melko paljon. Tykkään oikeastaan hyvin hailakoista tai läpinäkyvistä huulikiilloista, koska ne on helppo heittää minkä tahansa värisen huulipunan päälle. Jos en käytä huulipunaa alla, niin vähintään rajaan huulet jollain nude-sävyllä ja heitän huulikiillon päälle. Keräsin tähän postaukseen kaksi pidempiaikaista suosikkiani ja yhden uutuuden, johon olen ihastunut.

UUTUUS HUULIKIILTO

Jeffree Star on kyllä aivan mieletön meikkien luoja. En seuraa hänen YouTube-kanavaansa kovinkaan ahkerasti, mutta rakastan hänen kosmetiikkaansa. Hän tekee sellaisia meikkejä, joita kukaan muu ei tee. Sinänsä huulikiiltohan on nyt huulikiilto eikä siinä voi hirmuisesti loistaa koostumuksella, mutta hänen kiiltonsa erottuvat silti. Näet huulillani yllä olevassa kuvassa Jeffree Starin huulikiillon sävyssä Candy Drip*.

Mikä tekee koostumuksesta erilaisen on se, että kun tämä kiilto kuluu pois, niin siitä jää kuitenkin huulille ihan pienen pieniä kiiltäviä hippusia, jotka pitävät kiiltoa yllä kulumisesta huolimatta. Sävyjä on paljon erilaisia, jotka voi kaikki nähdä TÄSTÄ*.

Käytin muuten yllä olevaan kuvaan Jeffree Starin uusia luomiväripaletteja ja ne ovat UPEITA! Tykästyin aivan totaalisesti hänen Jawbreaker-palettiin*, jolla voi luoda vaikka minkälaisia lookkeja.

LUONNONKOSMETIIKKAA

Tiedättekö miksi rakastan luonnonkosmetiikkaa? Koska se ei sisällä ainakaan mitään epäilyttäviä ainesosia, joista ei kukaan osaa sanoa lopulta juuta eikä jaata. Siksi luonnonkosmetiikka on aina fiksu valinta. Ylläolevassa kuvassa huulillani on Laveran huulikiilto sävyssä Rosy Sorbet*, joka on hieman persikkaan taittava vaaleanpunainen, eli sopii hyvin monelle. Tämä on myös postauksen edullisin huulikiilto.

SUPERKIILTOA

Kirkas huulikiilto on aina varma valinta. Tämä Smashboxin High Shine läpinäkyvä huulikiilto* tekee huulista suorastaan mehukkaan näköiset ja tykkään käyttää tätä paljon etenkin kuvissa tai kun haluan olla erityisen fresh. Näet kiillon hyvin ylläolevassa kuvassa.

Onko teillä joitakin omia lempparihuulikiiltoja?

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Markit

    Hei; Sanopas Miia nyt, mitä mieltä olet huulikiillon käytöstä 60+ tyttösillä ( tätä termiä joku taisi inhota 😄)? Onhan minullakin huulikiilto, mutta en mitenkään saa sitä näyttämään hyvältä, omalta. Väärä huulikiilto? Jokainenhan meistä meikkaa juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja niin se pitää olla. Mutta jos tuoliisi istuisi sellainen hillitynlainen, varovainen, 60+, mutta ei kuitenkaan väritön ja tylsä aikuinen nainen, mitä tekisit? Laitatko mitä huuliin? Katsotko persoonaa, tutkitko vaatetusta vai vedätkö, että näin ” kuuluu” tehdä? Itse inhoan sitä, että määrätyssä iässä pitää käyttäytyä/ näyttää määrätynlaiselta. En itse istu sellaiseen määritelmään. Kun on 60+, niin ” kuuluu tehdä” ei ole sanavarastossani enää 😄 ( nuorempana tunsin sanonnan).

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 😃 Joo, ihan hyvin huulikiiltoa voi laittaa minkä ikäinen tahansa. Sehän on vähän niin kuin todella kiiltävä huulirasva. Tekee huulista ravitumman näköiset. Mutta siis eihän kaikki vaan tykkää kiiltävästä lopputuloksesta. Jos penkkiini istuisi kuvailemasi nainen, niin ehdottomasti katson aina persoonaa, omia toiveita, pukeutumista ja ihon sävyä. On nopeasti voisin ajatella laittavani hänelle huulipunan joka olisi väriltään raikas, muttei kuitenkaan liian punainen tai liian räikeä. 😊

      • Markit

        Katohan, milloin olet katsonut meikkipussiini 😂? Aivan oikein valitsit huulipunan sävyn! Juuri se sävy, mitä silloin siskollesi laitoit, kun hänet meikkasit. Oli kiva kuulla, ettet käyttöä rajaa ikään.😊 Ehkä sitä voisi totutella vähän laittamaan, otan harkintaan

  • hennamaria

    Mun ehdoton löytö & lemppari on superkiiltävä ja koostumukseltaan ainutlaatuinen Kivvin Lip Marmalade. Sekin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Suosittelen!

    • Miia Ezen

      Mielenkiintoista! 😃 Saako näitä Suomesta?

      • hennamaria

        Alunperin löysin yhdestä luontaistuotekaupasta, joka sittemmin lopetti toimintansa. Netistä löytyy kourallinen suomalaisia jälleenmyyjiä, mutta ei enää omalta paikkakunnaltani. Nyt tilasin saksalaisesta Ecco Verde verkkokaupasta. Kivvi on latvialainen merkki.

        • Miia Ezen

          Okei.. no harmi, että saatavuus on menny huonommaksi. 😞

  • Saril

    Itseä aina häiritsee huulikiilloissa se että ne ovat niin tahmeita että huulet tarttuvat yhteen. Olisiko joku vähemmän tahmea kiilto olemassa..?

    • Miia Ezen

      Heippa Saril! 😊 Nää on tietty niin yksilöllisiä juttuja, mutta musta tuntu ennen kanssa samalta. Nykyhuulikiilloissa ei ole sitä ongelmaa kyllä ainakaan omasta mielestä. 😊

  • Jossu

    Todella KAUNIS meikki ensimmäisessä kuvassa! Todella raikas ja puhdas ja intensiivinen liila😍😍

    • Miia Ezen

      Kiitos Jossu! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram