Meikkimoka: Miten laitoin huulipunan ennen?

10.07.2019

Saan silloin tällöin kysymyksiä, että olenko laittanut täyteainetta huuliin. Vastaus on: “En ole.” Nykyään laitan huulipunan vaan hieman erilailla ja se tekee oitis illuusion paksummista huulista.

Nyt jatketaan siis meikkimokien äärellä, vaikka tämäkään ei nyt sinänsä ole mikään moka. On vaan erilaisia tapoja tehdä meikkiä ja tekemällä oppii hieman imartelevampia tapoja ja tekniikoita.

MITEN MEIKKASIN HUULET AIKAISEMMIN?

Yksinkertaisesti seurasin turvallisesti huulten omaa rajaa ja en ehkä ymmärtänyt, että huuleni itseasiassa jatkuvat hieman enemmän ylöspäin. Lopetin vaan rajaamisen siihen, missä näkyi huulten väristä aluetta. Maskeeraajakoulun oppien mukaan huulet tulisi koittaa tehdä niin, että ylä- ja alahuuli ovat saman paksuiset. Tämä tarkoittaa hyvin usein alahuulen alirajaamista ja ylähuulen rajaamista yli.

MIKÄ ON MUUTTUNUT?

Lähestulkoon koko tekniikka on muuttunut. Kirjoitin tästä vähän aikaa sitten vinkkejä blogiin ja ohjeet voit lukea TÄSTÄ.

POSTAUKSEN MEIKKI

Käytin silmissä the Balmin Nude Beach -palettia*, joka on yksi kesän suosikkipaleteistani. Lisäksi käytin Stilan Glitter luomiväriä, joita saa ostettua ulkomailta. Niitä kannattaa siis hamuta kesän ulkomaan reissuilla.

Huulissa on Lancomen pigmenttistä huulikiiltoa sävyssä 382* ja rajauskunä on Jeffree Star Cosmeticsin sävy Doll Parts* (tai ainakin luulen niin, sillä rajauskynässä ei lue nimeä – siitä iso miinus).

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Milou

    Kysymys: kun aloit meikkaamaan huulet nykyisellä tavalla, niin näyttikö lopputulos sinusta aluksi tökeröltä?
    Koska olen yrittänyt opetella rajaamaan hieman yli (ja todellakin yrittänyt kohtuudella) ja vaikka huulimeikki on sen jälkeen sinänsä kaunis, niin sitä on jotenkin omaan silmään vähän yliampuvan näköinen. Eli onko tottumiskysymys vaan?

    • Miia Ezen

      Hyvä kysymys! 😃👌 Joskus näyttää kyllä jos liian ylös vedän väriä, mutta ei aluksi näyttänyt. Tiedän mitä tarkoitat ja sehän riippuu paljon huulten mallistakin, että kuinka korkealle voi vetää. Voi siis johtua ihan vaan huulten mallista.

  • Jossu

    Kaunis meikki huulet mukaan lukien😀! Mulla on kyseinen paletti, täytyy kokeilla josko saisin samanmoisen aikaiseksi.

    • Miia Ezen

      Joo testaa 😍 tietty tuossa on lisänä glitteriä. Lisää vielä sitä. 😃

  • Krista

    Onkohan tätä kikkaa mahdollista käyttää huulikiillon kanssa? Siis mietin että jos rajaa huulet tällä tavalla ja huulikiillot vaan päälle. Huulipunia en valitettavasti oo oikein voinu käyttää huulten kuivuuden vuoksi, niin huulikiilto tai huulirasva on ainut vaihtoehto. Ois muuten kiva saada joku postaus sun lempi huulikiilloista mitä ”aikuisemmatkin” naiset voi käyttää 😄

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Joo, voi hyvin tehdä huulikiillolla,kun vaan hieman häivyttää rajausta, ettei se näy sieltä selkeästi läpi. 👌 huulikiilloista on itseasiassa tulossa postausta tässä heinäkuussa. 😊

  • Saritäti

    Mahtava vinkki, kiitos paljon. Tein noin, kun lähdin ulos eilen ja tulos oli upea! ❤️

    • Miia Ezen

      Jee! Ihana kuulla, että heti toimi. Mulla kesti hetki ennen kuin tajusin miten tää onnistuu. 🙈😅

  • Jenny

    Upea meikki ja siis tää nykyinen kuulaus sun meikissä on upea! ❤️ Tuossa vanhassa kuvassakin on tosi kaunis meikki, mutta huh huh kuin tunkkaiselta meikkipohja näyttää kun on nykyiseen tottunut. 😁

    • Miia Ezen

      Heippa Jenny! 😀 Kiitos! Joo siis olihan tuo meikkipohja tosi tunkkainen ja sitä lisäsi aika vahvalla kädellä kuvan muokkaaminen, sekä huonommat kuvaustaidot.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram