Kolme edullista meikkivinkkiä

08.07.2019

Omaa meikkirutiinia on vaikea rikkoa, sillä moni meistä on tottunut tekemään saman meikin joka päivä. Miten saisi muutettua omia rutiineja edes yhdeksi kauniiksi lomapäiväksi, kun haluaa jotain erilaista. Uusiin tuotteisiin tutustuminen voi olla kallista ja hutiostoksia tulee helposti. Näihin pieniin meikkimietteisiin on postauksessa muutama helppo ja edullinen vinkki.

VÄRILLINEN RAJAUS

Värillinen rajaus joko ylä- tai alaluomella näyttää todella kauniilta siihen ihan tavallisen arkimeikin lisäksi. Jos rajaus tuottaa ongelmia, niin voit aina häivyttää rajauksen helposti kynäsiveltimellä*. Upeita sävyjä löydät esimerkiksi L.A. Girliltä*. Itse käytin merkin vihreää rajauskynää* tämän postauksen kuvissa, jonka häivytin vihreällä luomivärillä.

TRENDIKÄS VAALEANPUNAINEN LUOMIVÄRI

Tätäkin kysellään todella usein, että mistä löytäisi luomiväripaletin, jossa on kauniita vaaleanpunaisia sävyjä. Kokeilkaa tähän poskipunaa. Jos poskipunan sävy tekee sinusta väsyneen näköisen niin sama voi yhtä hyvin käydä luomivärin kanssa – ne ovat aivan samaa kosmetiikkaa. Kannattaa siis tsekata, että minkä sävyinen punainen sopii omaan ihoon. Kirjoitin aiheesta TÄSSÄ.

KAUNIITA HUULIPUNASÄVYJÄ EDULLISESTI

Huulipunan ei tarvitse maksaa maltaita, koska uskokaa pois, että tällaisessa Tokmannin punassa on aivan samoja raaka-aineita kuin kalliissa selektiivisissä. Kurkatkaa vaikka inci-listaan. Toki eri merkeillä on erilaisia koostumuksia eli ihan yksi yhteen tämä teoriani ei mene.

Vinkkasin tästä merkistä viime syksynä ja edelleen pidän näistä kovasti. Tykkään käyttää näitä Pretty by Flormarin huulipunia erityisesti kuvauksissa, koska niiden sävyvalikoima on loistava. Kannattaa käydä kurkkimassa lähimmällä Tokmannilla valikoimaa, koska hintakin on vain 5 euroa. Käytin tämän postauksen kuvassa (jossa vihreä rajaus) sävyä Peachy Nude.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram