Kesän lomasuunnitelmia

06.07.2019

Itselläni tuppaa menemään kesä ohitse, jos en tee mitään suunnitelmia. Tänä vuonna olen päättänyt ottaa yrittäjänä harvinaiset neljä viikkoa lomaa, vaikka siinä piilee hyvin suuri mahdollisuus, että löydän itseni työhuoneesta, jos en lähde minnekään. Suunnittelin noin kuukausi sitten aivan ex tempore koko kesälomani ja paljon kivaa tekemistä. Tässäpä niistä muutamat.

VINTAGE SHOPPAILUA

Asuin Lontoon lähellä yli kymmenen vuotta sitten ja harmikseni se jäi jotenkin todella etäiseksi kaupungiksi. Olen halunnut palata sinne jo vähän aikaa ja tutkia kaupungin eri asuinalueita jättäen turistinähtävyydet minimiin. Koska rakastan uniikkeja vanhoja vaatteita, niin Suomesta löydän kivoja juttuja harvoin. Vaatemakuni on hieman erilainen ja värikäs, joten tämän vuoksi uskon löytäväni näitä erikoisuuksia Lontoosta. Olen nyt vasta alkanut ymmärtämään ettei meidän kaikkien tarvitse olla sitä samaa massaa, koska emme sitä kuitenkaan ole. Olemme uniikkeja yksilöitä, joten miksi emme myös pukeutuisi sen mukaan? Haluaisin ilmaista omaa iloista persoonaani vaatteiden välityksellä enemmän.

Saa muuten antaa hyviä Lontoo vinkkejä niin vintage-shoppailuun kuin myös erikoisempiin asuinaluesiin. Lähtö on jo huomenna ja vasta tänään olisi aikaa alkaa miettimään mihin päin Lontoota oikein siskoni kanssa suuntaan.

FESTARIHUUMAA

Saimme ystäväni kanssa aivan yhtäkkiä idean lähteä Weekend festareille. Olen ollut elektronisen musiikin ystävä jo siitä lähtien, kun asuin Raskassa, koska siellähän ei yökerhoissa muu soinutkaan. Aluksi en voinut sietää sitä, mutta pikkuhiljaa tajusin tämän oudon musiikin huumaavan vaikutuksen. Festareilla tämä vasta onkin mieletöntä, koska mukana on valot, pyrot ja juhliva ihmismassa. Tämä kokonaisuus on lähestulkoon tajunnan räjäyttävä elämys.

Olemme varmasti festari-yleisön vanhimmasta päästä, mutta en ole koskaan antanut tällaisten asioiden vaikuttaa. Olen sisimmissäni edelleen se elämästä nauttiva 20-vuotias ja viihdyn kaikenlaisessa seurassa. Ei se ole kuin omasta asenteesta kiinni. Toisaalta me kyllä ostettiin VIP-liput, jotta saadaan tarvittaessa olla hieman väljemmillä vesillä. Festariseurana minulla on mieheni, kaverini ja hänen mies. Jo on aikakin pienelle kreisibailaukselle – viimekerrasta on jo kolme vuotta!

LOMAN HUIPENNUS

Heräsimme lomamökin varaukseen aivan liian myöhässä ja lähes kaikki oli jo buukattu. Meillä kävi kuitenkin aikamoinen mäihä ja saatiin todella kaunis (juuri rempattu) mökki Turun läheltä todella edulliseen hintaan. Aiomme mökkeillä kaksi viikkoa kuvan maisemissa ja nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että kelit suosivat. Aurinkoinen mökkiloma meinaan päihittää ulkomaan löhöloman mennen tullen.

Vielä mahtuu jotain pieniä kivoja juttuja tähän neljän viikon yrittäjän unelmalomaan, joista kerron sitten enemmän IG-stoorin puolella.

Onko teillä jotain erityisiä lomasuunnitelmia? Miten teidän loma tuntuu lomalta, vaikka olisittekin vaan kotona?

Lontoon kuvat TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

P.S. Vaikka jään tästä päivästä eteenpäin lomalle, niin blogini päivittyy tasaiseen tahtiin. Olen tehnyt hurjan työn, että olen saanut postauksia valmiiksi lomani ajaksi.

  • Heidi

    Kuulostaa hyvältä suunnitelmat, ihanaa lomaa! Itselläkin kuuluu nyt kesäsuunnitelmiin wknd ensimmäistä kertaa ja olen myös lähempänä neljää kuin kolmea kymppiä 😉 Eikä haittaa menoa myöskään, mutta sen verran mukavuudenhaluinen olen, että vip lipun ostin myös😅

    • Miia Ezen

      No siellä siis nähdään! 😃 Tuu vetäsee hihasta, jos näät mut. 😊

  • Diana

    Huippuihanaa lomaa Miia! Nauti, rentoudu ja ole offline. 😊💕😄

    • Miia Ezen

      Voi kiitos ❤️ Koitan joo olla vähemmän offline. 🙈

      • Diana

        Loma tulee mitä ilmeisimmin tarpeeseen; eiköhän tarkoituksesi ollut sanoa, että “vähemmän online”. 😅😘 Ainakin toivottavasti! 😄

        • Miia Ezen

          Uppista.. no joo 😅

  • Markit

    Heippa Miia; Minäpäs sanon, että minkälaisessa säässä tahansa mökkiloma Turun lähellä on parempi kuin etelän loma! On sitä jo yli 20v harrastettu juurikin Turun saaristossa. Muistan vieläkin, kun ensimmäisen kerran vedin pitkät kalsarit jalkaan heinäkuussa mökillä, oli kylmää ja tuulista. Mutta entäs sitten! On se hiljaisuus hienoa, mitä nyt vastarannan lampaat määkii, sepelkyyhky herää jo 3.40 ja mustarastas jodlaa, kun nukkumaan menee. Joten vaatetta mukaan kaikenlaisiin keleihin, niin kaikki on hyvin.
    Rentouttavaa ja mukavaa lomaa!😊

    • Miia Ezen

      Hih! No mä oon varmaan siellä vastarannalla, kun siellä on kuulemma lampaita mihin mennään. 😅 ja kiitos Markit! ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram