20 outoa kysymystä kesälomalle

25.07.2019

Tänä vuonna päätimme vaihtaa ulkomaan löhöloman mökkilomaan Suomessa. Istuskelemme tällä hetkellä mökin terassilla nauttien kauniista merimaisemasta ja emme voi uskoa, kuinka hyvä tuuri meillä onkaan kelien suhteen. Itse olen tosin aika huono vaan löhöilemään ja tarvitsen usein jotain tekemistä. Jos siellä ruudun toisella puolella siis on joku kaltaiseni, niin tässä teille tekemistä niin mökkilomalle kuin ulkomaan rentoihin lomahetkiin. Kysykää näitä kysymyksiä puolisolta tai kaverilta ja varmasti saatte aikaan mielenkiintoisia keskusteluja.

Nämä 20 kysymystä on keksitty ja etsitty netin syövereistä. Kertokaa teidän hauskimmat vastaukset kommettiboksissa.

1. Jos sinulla olisi teemalaulu, niin mikä se olisi?

Tämä on helppo. Se on jo pitkään ollut Don’t Stop Me Now by Queen.

2. Jos saisit luoda ihan uuden lakipykälän, jota tietenkin kaikkien pitäisi säntillisesti noudattaa. Mikä se olisi?

Pyöräilijöille pyöräilykypärä. Vai onko se jo laki? Olen kuullut niin monta kauhutarinaa halvaantumisista ja kuolemista, koska kypärä oli jäänyt käyttämättä.

3. Mitä ikävöit eniten lapsuudessa?

Huolettomia lapsuuden kesiä, kun leikin ulkona naapurin lasten kanssa.

4. Jos saisit yhden supervoiman, niin mikä se olisi?

Lentäminen ehdottomasti. Näen usein unta, että osaan lentää ja se vapauden tunne on uskomatonta. Laskuvarjohyppy oli myös upea kokemus, mutta olihan se hieman hurjempaa menoa kuin unessa kevyesti liitely.

5. Mikä on spontaanein asia, jonka olet ikinä tehnyt?

Olin lomalla ystäväni luona Espanjassa ja päätin hakea Ryanairille töihin. Palattuani kotiin kokosin tavarani, lopetin yritykseni ja muutin parin viikon sisällä ensin Italiaan lentoemäntäkurssille ja sitten Lontooseen töihin. Se oli yksi elämäni parhaimmista ja spontaaneimmista ratkaisuista. Jos vähänkään tuntuu, että joku asia pitäisi tehdä, niin varmasti teen sen myös jatkossa.

6. Mitä elokuvaa voisit katsoa aina uudelleen ja uudelleen?

Holiday. Osaan jo monet vuorosanat ulkoa. Leffassa on myös yksi lemppari näyttelijäni Kate Winslett, joka on mielestäni yksi maailman kauneimmista naisista.

7. Mikä on tärkein asia, jonka omistat?

Koirani, vaikka en koe omistavani häntä. Hän on perheenjäsen. Mutta tavaroista sanoisin ehdottomasti kihlasormukseni.

8. Mikä on erikoisin ruokayhdistelmä, jota rakastat?

Raaka sipuli jonkun vahvan juuston kanssa. Esim. Camembert tai Aura.

9. Mikä on unelmatyösi?

Olen tajunnut vasta myöhemmällä iällä, että esiintyminen on itselleni tärkeää ja moni työni onkin ollut enemmän tai vähemmän esiintymistä. Aina TV:n soita ja voita -ohjelmasta bloggaamiseen ja Italian vapaa-ajan ohjaajan työstä lentoemäntien kouluttamiseen. Eli jos osaisin laulaa, niin olisin ehdottomasti laulaja.

Mikä on sinänsä outoa, koska en pidä huomion keskipisteenä olemisesta, mutta esiintymistilanteessa se on taas sitten aivan eri juttu. Monimutkaista. 😅

10. Jos sinun olisi pakko olla jossain reality TV-ohjelmassa, niin mikä se olisi?

Sohvaperunoissa ehdottomasti, koska se on niin hyvän mielen ohjelma.

11. Mikä on ollut vuoden kohokohta tähän mennessä?

Upeimmat kohokohdat liittyvät itselläni aina henkilökohtaiseen elämään ja tästä asiasta tulette varmasti kuulemaan vielä. Vielä en voi asiasta kertoa.

12. Jos voittaisit tänään 10 000 euroa, niin miten käyttäisit sen?

Olen niin tylsä, mutta säästämme omaa taloa varten, joten laittaisin sen yhteiselle säästötilille. En enää oikeastaan himoitse muuta materiaa ja reissujakin on tullut tehtyä ihan tarpeeksi.

13. Jos sinun pitäisi valita näiden kahden väliltä: Voitat joko itse 10 000 euroa tai paras ystäväsi voittaa 100 000 euroa. Kumman valitset?

Ehdottomasti se, että paras ystäväni voittaisi 100 000 euroa. Hän saisi siitä niin mielettömän pesämunan omaa taloa varten.

14. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.

Sydämellinen, rohkea, oman tien kulkija.

15. Upein maailmankolkka, jossa olet käynyt?

Islanti ja siellä Jökursarlonin jäätikkö.

16. Mikä tekee sinut todella onnelliseksi?

Kun näen koirani olevan iloisella päällä. Kun olen terve ja perheeni on terve. Kun saan halin ja pusun mieheltäni. Kun saan olla vapaa ja tehdä mitä haluan. Olen tosiaan oppinut nauttimaan elämän pienistä asioista. Ja tietty silloin kun opin Twerkissä uuden koreografian tai pääsen ratsastamaan.

17. Kenen julkkiksen näköinen olet?

Silloin kun alotin lentoemäntänä, niin usein brittiasiakkaat sanoivat, että näytän Kylie Minoquelta.

18. Unelmien matkakohde

Haluan ehdottomasti takaisin Islantiin ja unelmoin siitä usein. Bora Bora on kuitenkin ollut aina unelma, vaikka en olekaan mikään rannalla loikoilija.

19. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Minun ja mieheni yhteisessä omakotitalossa mahdollisesti jälkikasvun kera (jos niitä suodaan). Olen edelleen yrittäjä ja olen laajentanyt liiketoimintaani.

20. Elämäsi kolme ikimuistoisinta hetkeä.

Kun tapasin mieheni kolme vuotta sitten, tiesin heti jo kaukaa katsoessa, että nyt minua viedään. Syötiin lounas ja käydessäni vessassa laitoin viestin yhdelle parhaista kavereistani, että olen löytänyt elämäni miehen. Muita näin vahvoja hetkiä on todella vaikea eritellä, mutta muutamia mainitakseni: ensimmäinen kerta lentokoneessa kuudennen luokan luokkaretkellä, muutto pois kotoota, kun saavuin vaihto-oppilasperheeseeni jenkeissä, ensimmäinen työpaikka Lahden sataman makasiinikahvilassa, ensimmäinen kerta lentoemännän univormussa, ensimmäinen kerta nähdessäni oikeita palmupuita (tämäkin oli kuudennen luokan luokkaretkellä), saapuminen yhdelle upeimmista rannoista Filippiinien Boracaylla, ensimmäinen suoran TV-lähetyksen juontaminen.

P.S. Tämän meikkilookin ohjeet löytyy videon muodossa Instagramini kohokohdista nimellä ‘ombre eye’.

  • Heidi

    Tuo sun sormus on niin ihana, mistä se on ostettu 😍😍

    • Miia Ezen

      Kiitos 😍 se on teetetty Pinterest kuvan mukaan. 😅

  • Mia

    Miten sun hiukset on noin upean väriset?? Onko juuressa sun oma hiusväri noin tumma vai onko värjätty? Aivan mahtavan väriset ovat! 😀

    • Miia Ezen

      Oi kiitos! 😃 Joo, tuo juuri on mun oma väri ja blondit pois kasvavat raidat. Mut tässä valossa korostuu toi juuri. Ei oo livenä noin tumma. Valot on niin, että meikin sävyt näkys mahdollisimman hyvin. 😊 Mutta mulla on oma juuri aika kylmän sävynen – perus maantienharmaa, joka on tietty aika hyvä tän hetkisessä “muodissa”. 😅

  • Micu

    Mallorca ❤️❤️❤️

    • Miia Ezen

      Joo! Ikimuistoinen reissu vaikka laulettiinkin aika paljon. 😅

  • Markit

    Moro; Lomal ihmisel on aikaa, vai onks? Mää olen ny fundeerannu vastauksii, mut kui tommossii kysymyksii voi ees keksii? Lampaat ja aurinko sekottanu sun pääs 😆! Nin pal outoi 🤔
    Teemalaulu…no Apulanta tiätty, mikä vaan kappale!
    Lapsuudest tahtosin kutunjuustoo. Semmost, ku tehdään oikeest kutunmaidost eikä mistään lehmänmaidost. Tiäkkö, se nitisee ja natisee ja on hyvvää kakon pääl!😋
    Mää en tee kuule mittään spontaanisti, en ikinä, mut supervoimii mä oon kyl ihan täys!
    Reality, pyh 😄. Vuoden kohokohta…? Kyl se on jokanen aamu, ku herään. Katos ku ain hiukka kolottaa ja sit mä tiän, et oon hengis! JEEEE!😄 ( mää tykkään mustast huumorist).
    Mä olen liika kiltti, uskon kaikist vaan hyvää ja käännän asioi nätimmäl kantil, ku ain on se toinenki puol ( aikast ärsyttävä piirre kuulemma). Ja nauravainen ja iloinen. Elämä on kyllä välillä vinksvonks, mut onneks sain tämmösen elämänasenteen, en ois muuten kyl ain jaksanu 😀.
    Sit mä olen kyl joka päivä aikast pal onnellinen. Ei tarvita kauhian kummallist olla, ku tuntuu mukavalta. Vaiks joku höpöttää kassajonos. Tai nukkuu hyvin, eikä pahasti oo yöl kolottanu.
    Tärkein esine on kyl kuntopyörä. Mut tärkein asia…kyl se on tuo minun ukko, kiltti, ymmärtäväinen, rohkaiseva ja etenkin sama huumorintaju. Ja mä koitan olla sitä samaa.
    Ikimuistoisin hetki on helppo. Omat häät Turun Linnan kirkos. Että ihminen voi tuntea ittens kauniiks ja onnelliseks. Kyl se vastaa kolmee ikimuistost hetkee!
    Täs vastaust, ei ois kannattanu kysyy 😄.
    Onk lampai näkyny?🐑

    • Miia Ezen

      Ihanaa, kun vastailit ja tää voittais melkein vuoden paras kommentti tittelin. ❤️😅 Lampaita ei oo näkynyt, mutta määkiminen kyllä kuuluu. 😂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram