Paras värikäs luomiväripaletti

04.07.2019

Tämä luomiväripaletti on yksinkertaisesti todella poikkeavan upea. En ollut aluksi tästä ollenkaan kiinnostunut, kunnes pääsin tähän käsiksi ja tajusin, kuinka erilaisia kaikki sävyt ovat mihinkään muuhun verrattuna.

Kyseessähän on Jeffree Starin Jawbreaker luomiväripaletti*. Mielestäni parempi nimi olisi ollut Jawdropper, koska niin ainakin itselleni kävi – monttu auki ihmettelin tätä upeaa palettia. Ja saan testiin todella paljon kosmetiikkaa, joten minua on todella vaikea miellyttää ja yllättää.

Jos siis tarvitset kokoelmiisi jotain värikästä luomiväripalettia, niin suosittelen tätä. Sävyt toimivat jopa kalpealla suomalaisella iholla. Usein kun palettien sävymaailma on enemmänkin sellaisen keltaiseen taittavan ihon heiniä. Voit lukea lisää siitä, mitkä luomivärit sopivat juuri sinulle TÄSTÄ.

En malta odottaa, että pääsen käsiksi myös paletin sinisiin ja violetteihin sävyihin. Niitä testasin vain hieman Instagram livessä tässä eräs päivä ja alla näet lopputuloksen.

Silmämeikin glitterit on lemppari glitter-paletistani, josta kirjoitin TÄSSÄ.

Kuvat puhukoon puolestaan, sillä en ole muutenkaan mikään suurempi tuotteiden syväanalysoija. Voitte kurkata Jeffreen videolta swatchit sävyistä*, vaikka niiden upeuden tajuaa kunnolla vasta silloin, kun niitä pääsee itse hipelöimään. Tämä paletti on ainakin itselleni todellinen inspiraation lähde ja ehdottomasti ainoa värikäs meikkipaletti, jonka jokainen oman elämänsä meikkitaiteilija tarvitsee.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Markit

    Hei; Olen huomannut, että kuvissasi ensimmäiseksi huomaan värit ( meikki, asut, asusteet) ja miten ne ovat kimpassa. Suurena sinisen ystävänä viimeiset kuvat ovat loistavia! Luomivärit upeita, niin kesää/kesäjuhlia ja festareita? Tämän jälkeen vasta tiiraan “tekniikkapuolta”. Tällaisia meikkejä on kiva tutkailla, koska en itselleni ikinä laittaisi, luonteellani ei Miiamaisesti riehaannuta 😂.
    Ja nyt odotan sitä sinistä meikkiä ko paletilla. Sinulla on muuten kauniita korvakoruja, ovat piste iin päälle.😊

  • Kaitlin

    Vaadimme nähdä lisää tällä paletilla tehtyjä lookeja! 🙂
    Harmittaa että itselle ei oikein sovi kuin neutraalit luomivärit, tai siis en tunne oloani kotoisaksi missään tosi värikkäässä meikissä tai vaatteessa.

    • Miia Ezen

      Ihana oot Kaitlin! <3 Joo varmasti sopisi sulle kyllä, mutta et tosiaan ole vaan niin sinut värien kanssa. Ja eihän kaikki viihdy värikkäissä vaatteissa ja meikissä. 🙂 Katsotaan milloin kerkiän tekemään lisää lookkeja tällä. Oon jäämässä nyt lomalle ja suurinosa postauksista on jo tehty ennakkoon valmiiksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram