Kauneusboksi by Miia Ezen – ARVONTA

07.06.2019

Kauneusboksini julkaisupäivä lähenee ja olenkin tehnyt muutamia paljastuksia Instagram-stoorini puolella. Tämä yllätysboksi on täynnä omia suosikkituotteitani ja se tulee myyntiin 15.6.2019 klo 09. Olen niin onnellinen, että te olette olleet tästä yhtä innoissani kuin minä. Lisätietoja boksista voitte lukea TÄSTÄ.

PALJASTUKSIA

Boksissa tulee olemaan tuotteita noin sadalla eurolla, mutta se maksaa vain 49,90€! Tuotteita tulee olemaan seitsemän kappaletta, joista suurin osa on täysikokoisia. IG-stoorejani seuranneet tietävätkin jo, että boksissa tulee olemaan tuote korealaiselta brändiltä nimeltään Huxley. Tämä merkki on yksi hehkutetuimmista korealaisen kosmetiikan tuotteista ja kaikki merkin tuotteet on kehitelty erityisen kosteuttaviksi. Toinen brändipaljastus on Physicians Formula. Tämä brändi tuli vain muutamia kuukausia sitten myyntiin valikoituihin Citymarketteihin ja heidän kokoelmansa on todella laaja myös meillä Suomessa.

Lisäpaljastuksena haluan kertoa, että boksin teema on kuulas iho ja mukana on niin ihonhoitoa kuin meikkejä!

ARVONTA

Päätin arpoa kaksi boksia täällä blogin puolella. Voittajia on siis kaksi! Yksinkertaisesti jätä tähän postaukseen kommentti ja kerro minulle kaikista haastavin asia meikkaamisessa tai ihonhoidossa. Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 9.6.2019 klo 23:59 asti ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti heti alkuviikosta. Muistakaa jättää kommenttiin sähköpostiosoitteenne, jotta tavoitan teidät. Onnea matkaan! <3

Arvonta on suoritettu ja voittajat ovat nimimerkit Sandra ja Mira (huom! Samoja nimimerkkejä saattaa olla useita). Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. 

  • Emmmmi

    Oma ongelmani/haasteni on ehdottomasti rasvoittuvat luomeni. Ripsivärit (vedenkestävä tai normaali) alkaa usein tarttumaan yläluomiini monista kokeilemistani kikoista huolimatta..

  • Maarit

    Oon niin arvonnassa mukana,vaikken ole koskaan voittanutkaan 😁 minun haasteena on sopivan huulipuna sävyn löytäminen.
    Minun sähköpostiosoitteeni: tanmaa7@gmail.com
    -Maarit-

  • SV

    Ihana arvonta! Haastavinta itselläni meikkaamisessa on kuulaan ja tarpeeksi peittävän meikkipohjan kanssa taiteilu… Vitiligo asettaa haastetta peittävyyteen, mutta en halua pakkeliefektiä 😀 Hyvät tuotteet joissa on tarpeeksi pigmenttiä on parhaita!

  • Tiina

    Haastavinta on löytää itselle sopivat tuotteet. Ihana, että testaat niitä ja jaat kokemuksesi meille.

  • Satu

    Haastavin asia meikkauksessa on varjostukset. Mukana arvonnassa. 🙂 Ihanaa kesää!

  • Ellie

    Minulle haastavin asia meikkaamisessa on meikkivoiteen pysyminen. Meikkivoide tuppaa rullaantua, vaikka olen kokeillut erilaisia tuotteita: primereitä ja suihkeita.

  • Sonja

    Mulle kaikkein haastavin juttu on meikin poisto. Oikeastaan sen takia en jaksa yleensä edes meikata 😁 Toisaalta meikkaamisen lopettaminen on parantanut ihon kuntoa ja samalla tarvetta ihon virheiden peittämiselle. Meikkaan kyllä välillä erityisesti juhliin, mutta paljon vähemmän kuin ennen.

  • Jossu

    Tää boxi täytyy saada😍😍!! Haastavinta saada meikkipohja pysymään ja näyttämään raikkaalta töissä kun hikoilee paljon ym. Välillä pysyy ja välillä ei vaikka samoilla voiteilla ja meikillä mennään päivästä toiseen..se on haastavaa!!!

  • Petteri Punakuono

    Hei Miia!
    Minulla on ollut niin kauan kuin muistan todella huono iho, mutta olen hyvien vinkkiesi avulla saanut ihon suhteellisen hyvään kuntoon. Rasvoittuva ihoni voi nyt huomattavasti paremmin kuin ennen ja jatkamalla vinkkiesi noudattamista, toivonkin, että saisin ihoni joskus niin hyvään kuntoon, että kehtaisin töihinkin mennä ilman meikkiä. Hyvä iho mahdollistaa myös hyvän meikkipohjan, mikä buustaa itsevarmuutta, jonka puutteesta olenkin kärsinyt aina.

    Haastavinta itselleni on ollut meikkipohjan pysyminen silmälasien alla; tuntuu että mitä tahansa teenkin, lasit alkavat valumaan nenältä jossain vaiheessa, poistaen samalla meikkipohjan siitä kohdasta ja jättäen ikävät punaiset läntit tilalle. Ja koska lasit valuvat herkästi, tuntuu että koko nenä on yhtä punaista länttiä. Tämä on todella ärsyttävää! Toivottavasti hyvällä ihonhoidolla tämäkin ongelma ratkeaa.

  • ....

    Haastavinta on akneihon kanssa kamppailu sekä ihonhoidon että meikkaamisen suhteen 🙂

  • Lenttura

    Haastavinta on pitää talvella iho hyvässä kunnossa. Täältä blogistasi oon kyllä saanut paljon hyviä vinkkejä siihenkin 😊

  • Ella

    Haastavinta meikkauksessa on poskipuna. En handlaa sitä, vaikka kuinka tiedä, mihin kohtaan se pitää laittaa. Ongelmana on myös punertava ihoni, jonka takia tuntuu, että punaisuutta on poskipunakohdan lisäksi muuallakin naamassa.

  • Elina

    Kaikista haastavinta on rutinoitunut ihonhoito, sillä lipsun siitä huomaamattani.

  • Anna

    Haasteellisinta on oppia tekemään luonnollisempi ja kuulaampi meikkipohja, peittävään meikkipohjaan tottuneelle. Ihonhoidossa haasteellisinta on yksinkertaistaa rutiinia ja olla käyttämättä liikaa eri tuotteita koko ajan vaihdellen.

  • Riikka

    Oi, tää sun boksi on niin jännittävä ja hieno juttu! Haastavinta minulle meikkauksessa on kuulauden ja peittävyyden välillä tasapainoilu. Haluaisin jättää pisamat ja oman ihon näkyviin, mutta jäätävän tummat silmänaluset ovat murheenkryynini. Testailua ja harjoittelua 🙂

  • Vesseli

    No hei! Siis mihin tulee myyntiin tää😍? Meikkaamisessa haastavin on meikkipohja, koska pohja on huono, koska ihonhoidossa haastavinta on saada akne kuriin+osittainen pintakuivuus+rypyt =ongelmallinen kombo eikä samaa tuotetta usein voi lätkiä koko naamalle.
    Kiitos muuten vinkistä välttää sodium laureth sulfatea, iho tykkää nyt!

    • Miia Ezen

      Heippa Vesseli! 🙂 Tuolla edellisessä postauksessa on enemmän tietoa, mutta https://www.nobebeauty.fi/ verkkokauppaan. Jaan linkin reilusti ennen myyntiin tuloa. 🙂

  • Heidi

    Boksi kuulostaa hienolta! Haastavinta minulle on ollut löytää sopivat ihonhoitotuotteet etenkin talvisin, jolloin iho kiristelee helposti. Korealaiset tuotteet ovat olleet pelastus. Varsinkin aiemmin ihon ollessa kuivimmillaan monet kosteusvoiteet vain kirveli. En toisaalta halua rasvaisen tunteen jättävää tuotetta, joten olen ollut aika nirso. Olet antanut paljon hyviä vinkkejä. Meikkausvinkit ovat myös tosi inspiroivia.

  • Noora

    Moi, ihanaa, arvonta! Haastavinta meikkaamisessa on piilolinssejä käyttäessä silmämeikin puhdistus silmiä/ripsiä ärsyttämättä.

  • Kiira

    Tällä hetkellä vaikein juttu niin meikkaamisessa kuin ihonhoidossa on siitepölyn takia punoittavat silmänympärykset, jotka vaikeuttavat kumpaakin edellämainittua.

  • Paltsu

    Meikkaamisessa haastavinta on varmaankin se että siihen pitäisi käyttää aikaa 😀 meikkaaminen on kivaa, mutta aamuisin ei jaksa kuitenkaan herätä aikaisemmin jotta saisi tehtyä pikaista freesausemeikkiä kummempaa..
    Ihonhoidossa haastavinta on ihan vain löytää omalle iholle sopivimmat tuotteet, etenkin aurinkosuojan osalta!

  • Katja

    Moi, onpa kiva lukea, että olet saanut toteuttaa unelmasi ja päässyt kokoamaan oman kauneusboksisi! Minulle vuosi toisensa jälkeen on haastavinta saada meikkivoide pysymään. Nyt olen onneksi neuvojesi mukaan löytänyt MaxFactorilta sen Radiant lift -meikkivoiteen, joka pysyy sekaihollani paremmin kuin kalliimmat Make Up Storet tai Estee Lauderit, vielä, kun löytäisi puuterin, joka veisi edes suurimman osa kiillosta… No matka jatkuu meikkien maailmassa!

  • Hanna

    Meikkaamisessa haastavinta on kulmakarvat, en millään onnistu tekemään luonnollisia kulmia!

  • M.

    Minun haastavin kohta meikkauksessa ja ihonhoidossa on kyllä ihon rasvaisuus. Etenkin e-pillereiden lopettamisen jälkeen iho on ruvennut kiiltelemään ihan uudella innolla ja tuntuu ettei mikään meikkivoide/peitevoide/puuteri peitä tai mikään ihonhoito tuote auta.

  • Aino-Maija

    Satuin syntymään sellaisen naaman kera, jossa silmän vieressä versisuonenpentele puskee esiin, vaikka leipoisi päälle mitä pakkelia. Haasteellista on siis peittää tuo lähes sähkönsinertävä röhelmä. Toisaalta myös edesmenneellä mummollani oli samanlainen, joten voisin vain opetella kantamaan suonisuttua ylpeydellä <3

  • Tarja

    Ikääntyvän ihon meikki ja sen mukauttaminen välttämättömiin muutoksiin.

  • Resus

    Haastavinta on mun aknearpisen ihon meikkaus, kun haluaisin punaiset arvet piiloon ilman paksua pakkelikerrosta.

  • Maija

    Ihonhoidossa minulle hankalinta on tasapainotella kuivan, mutta epäpuhtaan ihon kanssa.

  • Markit

    Hei; Yllätit taas, onpa mukavaa! “Uljas uusi maailma” 😊. Olipa Huxley- merkillä mielenkiintoinen tausta, minulle uusi tuote jälleen.
    Kyllä sen luomivärin laittaminen on haastavaa, että se häivyttäminen sujuu ja tummenpi väri on oikeassa kohdassa. Mutta paremmin sujuu nykyisin, kiitos videoittesi.
    Aurinkoista viikonloppua☀️☀️

  • Heidi

    Haastavinta on riittävä mutta luonnollinen meikkipohja 🙂

  • Anne

    Peitevoiteiden ja valokynien yms käyttö! Phuuh, en osaa. Ihana tuo boksi, toivottavasti riittää kaikille <3

  • Sonju

    Oi, boksi olis ihana yllätys! Meikkauksessa itselleni haastavinta on luomivärin sävyn valinta ja levitys.

  • Elina

    Osallistun mielelläni arvontaan 😀 Haastavin asia meikkauksessa on yleensä se, että kuinka saan arkena itseni helposti ja nopeasti edustuskuntoon. Yleensä tähän on ollut ratkaisu ihon värin tasoittaminen ja heleä poskipuna. Puuteria hyvin vähän. Ripsiväri, kulmaväri ja heleä huulikiilto. Vähemmän on enemmän ja raikasta!

  • Hanna

    Kauneusboksisi kuulostaa hyvälle! Minulle haastavinta ihonhoidossa on pigmenttiläiskien hoitaminen, mikään ei tunnu auttavan. Olisiko jotain vinkkejä tuotteista, joilla saisin vaalennettua niitä?

  • Sanna

    Haastavinta on todella raskaat luomeni,
    olen tutkinut blogeista ohjeita niiden meikkaamiseen myös sinun blogissa on ollut hyviä vinkkejä😊todellakin mukana arvonnassa!

  • Jenni

    Moi Miia! Haastavinta on ajoittain kuiva, mutta herkästi rasvoittuva iho. Onneksi olet antanut vinkkejä siihenkin 😊

  • Satu

    Tää kauneusboksi täytyy saada tavalla tai toisella 🙂 Haastavinta meikkaamisessa on se miten saisin meikin pysymään kauniina iltaan asti. Aamulla kotoa lähtiessä olen vielä tyytyväinen meikkiin, mutta työpäivän päätteeksi naama näyttää kulahtaneelta 😀

  • mirdie

    Jes, nyt peukut pystyyn! Olisi nimittäin aika huikea palkinto. <3
    Mulle haastavin asia on atooppisen ihon punaisuuden peittäminen. Ihon runsas meikkaaminen peittävillä tuotteilla ei ole vaihtoehto kuivan ja tulehtuneisen ihon vuoksi.

  • Amy May

    Minulla ei rajaukset kestä silmissä, vaikka kuinka pohjustaisin luomia. Mikä siis neuvoksi?

    • Miia Ezen

      Kokeileppa vedenkestävää kajaalia 🙂

  • Noora

    Luomivärin kauniisti saaminen on ehdottomasti haastavinta minulle. Olen koittanut monesti vinkkiesi avulla haaleilla luomiväreillä, mutta tuntuu että olen aina suttuisen/väsyneen/köniin saaneen näköinen. Ja sitten kun vielä osaisi käyttää värejä, no harjoitus tekee kai mestarin! 😀

  • Ndj

    Haasteena on saada pysymään meikkipohja fressinä ja siistinä koko päivän. 🙂

  • Kati

    Moi Miia! Kiitos opettavaisesta blogista. Itselleni haastavinta on ylä ripsiin rajausten tekeminen. Yleensä rajauksesta tule liian suttuinen eikä häivytys onnistu toivomalla tavalla.
    Hyvää kesää😎

  • Outi

    Haastavinta couperosa-ihon peitto ja poskipunan laitto

  • Eeva

    Oii tämä boksi on pakko saada 🤩🤩 Haastavinta mulla on ehkä saada mun herkästi punakka iho neutraalimmaksi ohuella meikillä!!

  • Maaret

    Ikääntyvän ja epätasaisen ihon meikkaminen.
    Lämpimällä ilmalla kasvot vielä helposti hikoilevatkin joka lisää haastetta meikille.

  • Jonna

    Ihana arvonta!🌞 Haasteena saada kevyen ja kuulaan näköinen meikkipohja, kun peitettävää kasvoissa kuitenkin on.

  • Emmi

    Haastavinta meikkaamisessa on tummien silmänalusten peittäminen ja kiinnitys ilman, että ne näyttävät meikatuilta ja kuivilta.

  • Kukka

    Paljon onnea kauneusboksista – Hieno juttu!

    Mun haaste meikkauksessa on kuiva iho. Kun iho on muutenkin kuiva, ovat meikitkin usein kuivapohjaisia ja lopputulos ei aina niin hyvä.

    Onneksi nykyään on jonkin verran saatavilla nestemäisiä meikkejä, esim. poskipunia.

    Iloista kesää!

  • Satuk

    Mun haastavin asia meikkaamisessa on kulmakarvat ja siipirajaukset. Meikkaan hyvin kevyesti kulmat, koska jos vähänkään enemmän käytän niihin tuotteita, tulee niistä mun makuun liian tummat ja näkyvät. 😀 Siipirajauksia en oikeastaan ikinä enää edes yritäkkään tehdä ja normirajauksetkin on jäänyt vähään, tykkään luomivärilookista ilman rajauksia tosi paljon.

  • Riina

    Silmien rajaaminen, luomet ovat vähän raskaat, enkä näin ollen osaa tehdä nättiä siipeä. Toinen ikuisuus ongelma on ripsivärin ja rajauskynän leviäminen, oli sitten vesiliukoinen- tai vedenpitävä tuote.

  • Sonja

    Wau, mahtava palkinto. Paljon olen saanut hyviä vinkkejä blogistasi. Meikkaan vähän, joten jonkinlainen rutiini hieman tummempaan silmämeikkiin ja kauniiseen huultenrajaukseen/ huulipunan käyttöön tuottaa edelleen otsaryppyjä 🙂

  • Asta

    Haastavinta on löytää meikkivoide, mikä tuntuisi kuin omalta iholta eikä sellaiselta maskilta. Siksi en juurikaan käytä meikkivoiteita mutta olisi hienoa löytää juuri se oikea itselleni. Kiitos ihan huikeasta blogista sekä instagramin minitutoriaalit ovat parhaita! 🙂

  • Päivi

    Upea arvonta 🤩 Haastavinta on löytää itseä parhaiten pukevat sävyt. Ja raskaiden silmäluomien meikkaaminen.
    Mukavaa kesää 😎

  • Minttu

    Haastavin on ehdottomasti kulmat! Välillä onnistuu ihan täydellisesti ja toisinaan jompikumpi tai kumpikin näyttää hölmöltä

  • Anniina

    Haastavinta on saada iho kuntoon (yhtäkkiä tullut hirveän isoja ja kipeitä finnejä..) että meikkipohja näyttäisi hyvältä 🙂

  • Ulla

    Haastavin asia meikkaamisessa on punottava iho. Pidän kevyestä meikistä ja ohuen ja peittävän meikkivoiteen löytäminen on vaikeaa. Iho on vielä rosapohjainen, jossa beigen sävyt näyttävät likaiselle.

  • TeijaH

    Hankaluuksia aiheuttavat laajentuneet huokoset kasvoissa ja ikääntyneet luomet silmissä.

  • Tanja

    Pitkäaikaisena lukijana ja blogisi myötä paljon itselle sopivia tuotteita löytäneenä odotan boksia hartaasti. Kännykkään on laitettu muistutus! 😄

    Haastavin asia kauneudenhoidossa on kuiva iho ja couperosa. Mieheni menehdyttyä keväällä ja jäätyäni kolmen pienen lapsen ja vauvan yksinhuoltajaksi myös ajan ja rahan käyttäminen kauneudenhoitoon on rajallista.

    Aurinkoista alkanutta kesää!

  • NS

    Haastavinta on löytää kevyt meikkivoide rasvaiselle iholle, joka ei peitä liikaa mutta kestää koko päivän! :’) mahdotonta!

  • Allu

    Oi ihanaa 😍

    Suurin haaste löytää tarpeeks kuulas ja vaalea bb-voide, jossa ei olisi meikkivoidemainen, vaan super ohut ja tasottava, vähän niinkuin päivettävä päivävoide!

  • Marjo

    Kiitos ihanasta blogista! Käyn lähes päivittäin katsomassa, onko täällä uusia vinkkejä <3
    Haastavinta on luomivärin häivytys kauniisti ja ennen kaikkea sen saaminen pysymään freesinä koko päivän…
    Aurinkoista kesää!

  • Ninuska

    Haastavinta on saada ripset pysymään kaarevina. Edes vedenkestävä ripsari ei saa ripsiä pysymään kaarella taivutuksen jälkeen :-/

  • Netta

    Haastavinta on pienet epäpuhtaudet iholla, jonka takia meikkikään ei näytä kovin hehkeältä. Sulta kyllä oon saanu monia monia vinkkejä! Kiitos niistä ❤

  • Satu

    Hei Miia! Sinun blogeista olen kyllä saanut paljon oppia. Silmämeikin teko on minulla vaikeaa on korkeat kulmaluut ja tummat silmänaluset. Ja luomivärin häivytys ei tahdo onnistua millään. Suttuisen näköinen olen aina.
    Arvonnassa olen.

  • Heidi

    Minulle haastavinta on ehdottomasti silmämeikin tekeminen. Omat silmäni kun eivät ole mitenkään tyypilliset suomalaiset silmät vaan todella tummanruskeat aasialaistyyppiset silmät. Liikkuvaa luomea ei näy juurikaan ja silmäluomet ovat raskaat. Monet esim. YouTuben silmämeikkitutoriaalit on tarkoitettu aivan eri mallisille silmille kuin omani 😀

  • Virpi

    Itselle sopivien sävyjen löytäminen ja hellävaraisen tehokkaan ripsivärin poistoaineen löytäminen.

  • Salla

    Haastavinta meikkauksessa on ajankäytön hallinta 😀 yhtäkkiä onkin kulunut 40min vaikka oli tarkoitus tehdä nopea 10min meikki töihin

  • SariB

    Haastavinta meikkaamisessa on ikääntyvän ihon meikkaaminen;)

  • Saana

    Kyllä se varmaan on kaunis ja pysyvä meikkipohja🤔🤔

  • Elina

    Minun haasteeni meikkauksessa on se, että ihoni hikoilee kokoajan ja luomet myös hikoavat ja meikit ei pysy hyvänä.

  • Kaisa

    Haastavinta on ehdottomasti hormoninäppylät!!! Loputon kierre. Aina kun luulen, että pääsin eroon, tulee uudet ihanuudet leukapieliin 😩

  • Sari

    Minun haasteeni on pitkistä tuotekokeiluista ja yrityksistä huolimatta tasainen, kuulas ja pysyvä lopputulos. Ihoni on herkkä mutta rasvoittuva, pintakuiva ja couperosa. Todella haastava löytää toisillensa sopivat tuotteet jotka eivät ärsytä, kuivata tai kosteuta liikaa! K-kosmetiikka on tähän asti toimivin mutta sopiva kombo edelleen hakusessa joka toimisi meikin alla. Meikkipohjaan haluan eniten meikissä panostaa!

  • Anna

    Haastavinta on oikeiden sävyjen valitseminen (luomiväri, huulipuna, meikkivoide) sekä otsan “rosoisuus”/epätasaisuus.

  • Sanja

    Ääh niitä riittää mutta sinun avulla on koittanut opetella sekä ihonhoitoa että meikkaamista. Ehkä suurin ongelma on kuitenkin kuulaan ja kestävän meikkipohjan teko ja siistin tumman silmämeikin teko 🙈

  • Jetta Joronen

    Jee toivottavasti arpaonni suosii! Mulle haastavinta on kasvojen hikoilu ja pohjameikin pysyvyys.

  • Mirka

    Mukana arvonnassa!
    Haastavinta on rasvoittuva iho päivän aikana, tai jopa muutaman tunnin kuluttua meikkaamisesta, ja toinen huulipunasävyn valinta.

  • Helina

    Haasteena on saada pysyvä ja peittävä meikkipohja, joka ei näytä liian paksulta.

  • Karoliina

    Moikka! Haastavinta on ehdottomasti innostukseni liialliseen ihon puhdistamiseen… 🙄

  • Hanne-Leena

    Haastavin asia itselleni kasvojen hoidossa on punoituksen ja pintakuivuuden saaminen pois. Välillä näyttää että saa kun ostaa uusia tuotteita mutta sitten tuntuu, että ongelma palaakin takaisin.

  • Kiira

    Silmämeikki ja myöskin varjostusten ym tekeminen

  • Sofia S

    Jee, arvonta! Boksi kuulostaa kyllä tosi hyvältä, varmasti tulisi tuotteet käyttöön. Itsellä haasteena pintakuiva, mutta erittäin helposti rasvoittuva iho. Tämä kombo luo kyllä haasteita esim. kuulaan meikkipohjan tekemiseen…

  • Satu

    Ihan ehdottomasti haastavinta on saada geenien ansiosta perityt silmäpussit jotka korostuu oikein näin vauva-arjen keskellä peittoon tai ylipäätään ennaltaehkäistä.

  • Helina

    Haasteena on saada pysyvä ja peittävä meikkipohja, joka ei näytä liian paksulta. Haluan, että se on kuulas ja luonnollinen mutta silti peittävä.

  • Karolina Riihinen

    Täytin pari vuotta sitten 40 ja samalla iski kauhea ikäkriisi, minkä johdosta aloitin (neuroottisesti) hoitamaan ihoani ja vähän sen jälkeen innostuin 20 vuoden tauon jälkeen meikkaamisesta. Tuotteita on miljoonia ja onkin ollut haastavaa löytää itselleen sopivia. Ihonhoitorutiinit ovat joten kuten nyt kuosissaan, mutta meikkaamisessa ja oikeanlaisissa tuotteissa ja tekniikoissa on edelleen haastetta.
    Tuo boxi olis ihan älyttömän kiva voittaa! Sormet ja varpaat ristissä😉

  • Liina

    Jee, mukana!
    Haasteellisinta on ajoittain todella kuivan, mutta myös rasvoittuvan ja näppyläisen ihon kanssa kauniin ja luonnollisen meikkipohjan luominen. Tähän olenkin kyllä saanut paljon vinkkejä sinulta. (Kuten moneen muuhunkin asiaan!)

  • Tarja

    Sekaiho ja sen meikkaaminen🙄 välillä on kausia kun iho kiiltää hillittömästi eikä mitkään mattasimmatkaan meikkivoiteet pysy ja toisinaan taas tutut tuotteet tuntuu aivan kakulta. Päättäispä mun iho jo että mitä on olevinaan niin vois ehtiä tuotteet jotka sopii päivästä toiseen 😂

  • Sannak

    Kyllä se haastavin on itselle näkörajoitteen vuoksi silmämeikki ja kulmat. Onneksi on saanut hyviä vinkkejä täältä ja instassa simppeliin meikkiin. Ei tarvitse niin paljoa näyttääkseen jo huolitellulta.

  • Miia immonen

    Vaikeinta meikatessa on kissa rajauksen teko, minusta tulee herkästi fiilis Amy Winehouse luukista jos rajaus on liian paksu, olisi ihana oppia tekemään näyttävämmät rajaukset. PS. Tänäänkin mun meikki sun ohjeilla. Iso kiitos!

  • RM

    Ihon epätasaisuudet ja punakkuus. Kuinka saisi ne piiloon ja silti kuulaan lopputuloksen 🤔

  • Sansku

    Mulle vaikeinta on kokonaisuus. Aina käy niin ettei meikkilook mätsääkkään asuun/hiuksiin/koruihin. Tai sitten muuten vain näytän tunkkaiselta vaikka ajatus on ollut oikeen raikkaasta lookista 😂

  • Anni

    Raikkaan meikkipohjan tekeminen on aina ollut haastavaa. Onneksi sulta on saanut super hyviä vinkkejä siihenkin. ☺️🙏🏼 Kiitos niistä!

  • Katri

    Boxi olisi ihana saada!! 🥰

    Haastavinta rasvainen iho, ja siinä meikin pysyminen, kunpa joskus osaisin tehdä kuulaan meikkipohjan sille. Sekä tummien silmänalusten peittäminen.

  • Hannaaaa

    Boksisi kuullostaa aivan mahtavalle!🤩 haastavin asia on rajausten teko, nestemäistä en handlaa ollenkaan, luomivärinkin häivytys on vähän niin ja näin eli silloin kun käytän niin kajalia hieman häivytellen🙂

  • Katariina

    Moikka! Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 Haastavinta ihonhoidossa on mielestäni löytää itselle sopivat tuotteet sopivaan hintaan.

  • Ellu

    Haastavinta on hoitaa pintakuivaa ihoa johon tulee näppyjä ja epäpuhtauksia hormonaalisista syistä. Kuulaan meikki pohjan tekeminen juuri aikaisemmin mainitsemasta syystä.
    Sinun vinkeistäsi on ollut paljon apua kiitos siitä😍👍

  • Maiijja

    Kajaalin tms laitto on haastavinta.

  • JoAnna

    Mukana arvonnassa tämän historiani ihka ensimmäisen blogi-kommentin muodossa. Haastavinta on luomivärin käyttäminen, jota olen tosin pikkuhiljaa opetellut sinun mahtavien tutoriaalien avulla 🙂

  • Johanna Hildén

    Haastavinta on etten malta opetella ja kokeilla uusia juttuja, vaan aina meen vanhalla. 😀 Ois kiva osata käyttää luomivärejä enemmän ja rohkeemmin. Varjostukset on myös aika hepreaa.

  • PäiviH

    Mukana!
    Oma haasteeni on ehdottomasti saada tehtyä nätit ja siistit rajaukset silmiin ☺️

  • Hettis

    Olisi huikeeta saada boxi 🙂 haastavinta hallita ihon pintakuivuutta ja leuan hormooninäppyjä.

  • Emilia tiippana

    Kulmakarvat on ongelma! Kaksi kertaa pieleen mennyt pigmennointi on vaikea meikata piiloon😣

  • Katriij

    Haastavinta on löytää juuri ne tuotteet mitkä sopivat parhaiten omalle iholle, täydellisen huulipunan värin ja koostumuksen löytäminen ja sama luomiväreissä!

  • Eea

    Oi mikä arvonta, ehdottomasti mukana 😍 Meikkaamisessa haastavinta on kulmakarvojen tekeminen, saada niistä huolitellut mutta kuitenkin luonnolliset.

  • Annica

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 Välillä haastavaa löytää itselleen se oikea ja sopiva meikkivoide, toinen on ripsien taivuttaminen 😀

  • Daniela

    Haastavinta on löytää oikeat tuotteet todella kuivalle, mutta kuitenkin herkästi rasvoittuvalle iholle. Pienituloisena ei viitsisi joka kuukausi ostaa uusia tuotteita kokeiluun.
    Olen nyt kuitenkin saanut pikkuhiljaa ihoa parempaan kuntoon, mutta just ne mun tuotteet on yhä etsinnässä.
    Meikkauksessa olen tahtonut kehittyä ja oppia uudenlaisia tapoja sekä lookeja ja löytää itelle sopivampia tuotteita.
    Minulla on aina ollut hillitty tyyli, vähemmän on enemmän. Instagramissa olen saanut sinulta paljon hyviä vinkkejä kuinka laajentaa osaamistani meikkauksen suhteen. Iso kiitos siitä!
    Kauneusboksista laitoin ihan kalenteriinkin muistutuksen, että jos vain lompakko antaa periksi, niin olen heti lauantaina aamu ysiltä tilausta tekemässä! 😊

  • Reeta

    Todellakin olen mukana arvonnassa ☺ Sinun tutoriaaleja todella paljon oon seurannu. Olen meikkailun aloittanut “kunnolla ja ajatuksella tekemään” vasta tässä muutamia vuosia sitten.
    Haastavinta on meikissä ehottomasti hyvä meikkipohja. Vaikka koitan kuinka vähän laittaa meikkivoidetta ja vähän vain puuteria kiinnittämään, niin öljy alkaa puskemaan todella paljon läpi ja tekee naamastani kakkumaisen, varsinkin ylähuulen yläpuolelta ja otsasta.

  • Bisous

    Oma haasteeni on ollut löytää sopivat tuotteet iholleni Roacutan-kuurin jälkeen, tasapainoa ja ikuisesti kosteutusta etsimässä 🙂

  • Eve

    Suuret ihohuokoset erityisesti nenän ympärillä on iso ongelma…

  • Jenni

    Haastavin meikattava minulla on nenä, se on aina punoittava, eikä meinaa peittyä siististi kunnolla!

  • Sara

    Hei!
    Haastavinta meikkaamisessa on tehdä kissarajaukset, johtuu varmaan myös mun silmän mallista mut onhan se nyt vaikeaa muutenkin! 🙈 monesti ihailen muilla juuri kauniita rajauksia.

  • Ansku- Glitteri addikti

    Haastavinta meikkaamisessa on siistin rajauksen tekeminen. Tuntuu aina että toinen on eri paria ja rajauksesta tulee sotkuinen.

  • Miia

    Haastavinta on atoppinen kuiva iho joka aina sillon tällön hormooneista johtuen on täynnä finnejä! Eli kuulas mut näppylät peittävä meikki.

  • Anni

    Ihan ehdottomasti haastavinta on ihonhoidossa tasapainon löytyminen!! Luulen olevani perillä (kiitos Twistbe:n 🙏, jonka itseasiassa sinun avullasi aikoinaan löysin 🤗) oman ihoni ongelmista ja tarpeista. Tarpeet kuitenkin muuttuvat hyvinkin nopeasti sään vaihtuessa (kylmä, kuiva, kuuma, kostea, aurinko, tuuli, jne) ja niitä eri säitähän meidän ihana Suomen ilmasto tarjoilee!
    Lisäksi hormoonikierto, joka todella osaa sekoittaa pakkaa kun vielä sen mukaan yrittää huomioida tuota ilmastoa, huh! 😂

  • Marja

    Hei oma ongelmani on naaman punaisuus ja välillä kuivuus/rasvoittuvuus. Tuotteita testaillut että vihdoinkin löytäisi oikeat tuotteet😊

  • Heli V

    Haastavinta on ripset jotka on aika olemattomat 😓

  • Mööörvi

    Haastavinta saada kasvojeni ihosta hyväkuntoinen talvella. Mulla on atopiaa, herkkä iho, couperosaa poskilla ym. Kesällä iho paremmassa kunnossa. Ens syksynä otan helokkiöljykapselit käyttöön. mervuska81@gmail.com

  • Sofia Hämäläinen

    Odotan tätä boxia innolla!🥰💋Haastavinta meikkauksessa on eyelainerit mutta niitä pitää vain harjoitella jospa ne joku päivä onnistuu ilman tuhrimista👽

  • Erika

    Mulle haastavinta meikkaamisessa on todella freesin ja terveen näköinen meikkipohja, kulmien symmetrisyys ja eri sävyjen & värien kokeileminen luomissa/huulissa!

  • Henttu

    Haastavaksi luomivärin kanssa tekee raskaat luomet sekä rasvoittuvan iho.. usein vain helpompi olla laittamatta..

  • Tiina

    Tämä boksi on kyllä hankittava itselle! 🙂 Haastavinta löytää sopiva puhdistusaine, joka ei ärsytä ihoa mutta puhdistaa tehokkaasti meikit pois.

  • Maiju

    Vaikeinta on saada kulmakarvoista hyvät. Myös silmänrajaukset on haastavaa.

  • Marjo

    Ihonhoidossa haasteellisinta on hoitaa leuan hormonaaliset näppylät. On kosteutettu, puhdistettu, kirkastettu ym. mutta leuka näyttää teinin leualta 🤣

  • Henna Peltonen

    Kaikkein hankalinta meikkaamisessa minulle on edes jonkunlaisten rajausten tekeminen 😀

  • Saija

    Ihana arvonta! 🥰
    Oma ongelmani on kulmakarvat. Niitä ei siis ole, ja en vaan osaa twhdä kauniita. Pigmentointi on ollut, mutta ei pysynyt kovin kauaa 🙈

  • Aino

    Voih, tämä boksi on kyllä must have, vaikka en muuten olekaan kova shoppailemaan kosmetiikkaa! Ongelmana on se, kun ostan vähän ja laadukkaasti, niin esim. sävyjä luomille yms. ei löydy kamalasti. Ja koska niitä ei ole kauheasti omassa pakissa, niin huomaan meikkaavani melko samalla tavalla joka kerta.

  • Noora

    Arvonnassa mukana! Haastavinta on rajauksien teko. Välillä menee ensimmäisellä kerralla täydellisesti ja toisinaan menee ihan sähläykseksi kunnes luovutan ja pyyhin pois. Varsinkin rajauksen loppupää menee hyvin usein pipariksi

  • Salla

    Koko ikäni olen taistellut tummia silmänalusia vastaan, ja nykyään myös silmäpussit aiheuttavat harmaita hiuksia. Olen kokeillut tosi paljon erilaisia juttuja (kiitos vinkeistä Miia!), ja tuntuu, että paras meikki vielä löytymättä. Olisi ihana katsoa peiliin ja siellä katsoisi takaisin levänneen ja freshin näköinen tyyppi! 😃

  • Anniina

    Haastavinta on oikeiden tuotteiden löytäminen, sekä värien yhdistäminen luomiväreissä.

  • Punaniska

    Tummien silmänalusten meikkaus ja helposti punastuvan ihon meikkipohjan tekeminen on ehdottomasti haastavinta.

  • Jansku

    Ehdottomasti ikuisuus onglemani on silmänalusihoni, tiedän että kenelläkään ei ole täydellisen sileää ja virheetöntä ihoa, mutta silti nuo silmäpussit ja kuivahko tekstuuri aiheuttaa harmaita hiuksia meikatessa. Boxin lahjoittaisin siskolleni, kun tiedän hänen sitä tarvitsevan itseäni enemmän, omat rutiinit ja tuotteet ovat kunnossa 🙂

  • Aino

    Ehdottomasti itselle sopivien ja luonnonmukaisten tuotteiden löytyminen tästä nykyajan markkinaviidakosta!

  • Jonna P

    Haastavin asia meikkaamisessa on omalla kohdallani hyvän silmämeikin teko sekä kulmat, jotka minulla ovat vähän ”eriparia”. Ihonhoidossa haasteita aiheuttaa atopia ja välillä aaltoilevat epäpuhtaudet eli tämän kombon oikeaoppinen hoitaminen. Tällä hetkellä *kopkop* iho onneksi hyvässä kunnossa 😄

  • Sarlotta

    Vaikeinta meikkaamisessa on ripsivärin laitto! En ole onnistunut ikinä laittamaan ripsiväriä siten, ettei ripsaria olisi yläluomet täynnä. En tiedä johtuuko tämä silmieni muodosta vai mistä. Minulla on raskaat luomet, joten voikohan se johtua siitä?

    • Miia Ezen

      Voi johtua siitä. 🙂 Kokeile ihan yksikertaisesti nostaa leuka mahdollisimman ylös ja katsoa alas peiliin. Voit myös laittaa sellaisen ripsarisuojan alla, kun alat laittamaan ripsaria tai ihan minkä vaan pehmeäreunaisen muovin palan. 😀

  • Vempula

    Aah, ehottomasti mukana!
    Haastavinta sekä meikkauksessa ja ihonhoidossa on miun atooppinen iho, joka kuivahtaa ja kutisee herkästi aivan mistä syystä tahansa, vaikka varsinaisia yliherkkyyksiä miulla ei olekaan 😅

  • Venla

    Haastavinta on luomivärin laitto näihin raskaisiin luomiin!

  • Virpi Saari

    Moikka ihanainen, mun haasteeni on tummat vähän kuopalla olevat silmänaluset

  • Zanni

    Haasteeni on luomivärin rullaantuminen eikä se tahdo pysyä kunnolla.

  • Kaisa

    Haastavimpana asiana on saada meikkipohja pysymään freshinä! Paljon olen kyllä tuohon jo saanutkin sinun postauksista vinkkejä, mutta silti kasvot rasvoittuvat päivän mittaan ja meikkipohja ei näytä enää loppupäivästä kovin freshiltä 😅

  • Eve

    Haastavinta on oikean meikkivoidesävyn löytäminen sekä rajaukset.

  • Riitta

    Mukana arvonnassa ehdottomasti 😊
    Haastavinta minulle meikkauksessa ovat raskaat “pulla” luomeni..

  • Paula

    Meikkipohja on ainainen ongelma. En meinaa millään löytää oikeanlaista meikkivoidetta, joka on todella vaalea, oikea pohjasävy, ei liian peittävä mutta ei myöskään melkein läpinäkyvä, eikä myöskään hapetu keltaiseksi iltaan mennessä.
    Ongelmia meikkivoiteen löytämisessä aiheuttaa sekin, että kesällä iho rasvoittuu ja tarvella saattaa jopa hilseillä kuivuuttaan. Tosin viime talvena sain ensimmäisen kerran ihon pysymään melko hyvässä kunnossa ilman hilseilyä, mutta ero kesäihoon on silti suuri.

  • Tuuli Lavia-Miettinen

    Tää boksi ois ihana😍 Hankalaa on varsinkin näin raskausaikana ja kuumalla kesäkelillä taistelu finnejä vastaan. Eli ihon puhdistus ja kosteutus oikeilla tuotteilla.

  • Eena

    Haastavin asia meikkaamisesta on et mun iho kuivuu ihan sikana kaikista meikkituotteista enkä oo viel löytänyt keinoa et ei näyttäisi siltä et puolet kasvoja (ihoa) hilseilee irti ennen puolta päivää

  • Aino

    Tää olisi ihan paras juttu hetkeen!! Koska mulle ongelmallisin juttu on se, että ei ole varaa ostaa pienen lapsen äitinä kaikkia ihonhoito juttuja ja meikkejä mitä haluaisi, liikaa kaikkea ihanaa!😂💁🏼‍♀️

  • Anu

    Mun ongelma on kuulaan meikin yhdistäminen pysyvyyteen. Esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeiset juhlat, joihin on tarkoitus meikata jo ennen töitä on haastavaa! Usein olenkin juhlissa se päällemeikannut kakkunaama 🙄

  • Nea

    Kaikkein haastavinta on rasvoittuva iho, sekä suorat ripset jotka eivät suostu taipumaan ei sitten millään:-D Olisi ihana kesän piristys voittaa itselle testiin noita ihania tuotteita joista oot kertoillut, toivotaan että onni suosii! Ihanaa kesää sulle!<3

  • Emmi

    Haastavinta meikkaamisessa on luomivärin ja rajauksien laitto.

  • Marja

    Huulipuna 💄💋!

  • Anna Lehtonen

    Olisi niin ihanaa saada ihanaan boxin☺️ Kohta alkaa kesälomaa ja sitten äitiyslomaa, niin pääse nauttimaan boxin sisällöstä😃

  • Kristiina H.

    Olen yli 50-vuotias ja haastavinta on silmien meikkaaminen. Ne roikkuvat luomet. 😕

    Mielenkiinnolla seuraan videoitasi meikkauksesta ja uutena noista curly girl-jutuista.

  • Jaana Salonen

    Haastavinta on silmämeikin teko,en vaan oo löytänyt hyvää taktiikkaa ja itselle käyviä värejä. ja haasteen antaa vielä kuivat silmänympärykset.Ihon olen saanut kuntoon korealaisilla tuotteilla mut avenekaan ei kosteuta silmänympäryksiä tarpeeksi.

  • Virpi Saari

    Moikka ihanainen
    Mulla haasteellisinta on tummat vähän kuopalla olevat silmänaluset.

  • Tytti

    Haastavin asia on ehdottomasti vuodenaikojen vaihtelu ja sen vaikutus ihonhoitoon ja oikeiden tuotteiden löytäminen kuhunkin ajanjaksoon sopivaksi! Onnea Miia kauneus oksista, huikea juttu! ❤️

  • Anna

    Haasteellisinta mulle on rajausten tekeminen huuliin ja silmiin sekä meikin pysyminen huolliteltuna koko päivän!

  • Eerika

    Haastavinta huulipunien käyttö ja siihen sopivan rajauskynän löytäminen. Myös kulmakarvat aiheuttaa välillä päänvaivaa.
    Tää boxi vaikuttaa ihan täydelliseltä mulle vaikka en edes tiedä mitä se sisältää. xD

  • Sini

    Oikean värisen meikkivoiteen löytäminen, tosi haastavaa😳

  • Noora

    Ihonhoito/pohjustus/meikkipohja.
    Sun instaa seuraamalla olen saanut paljon vinkkejä ja tehnyt uusia ostojakin 🙂

  • Helena

    Haastavinta on luomivärin levittäminen niin, että se sopii silmien/silmäluomien muotoon. Sulla kaikki näyttää niin hyvältä, mutta kun yritän soveltaa omaan pärstään, niin tuloksena on usein söhrökasa. 🙈

  • Nea

    Suurin ongelma on kulmakarvat. Kulmaluut (en tiiä mikä oikea nimi on kallossa tolle kohdalle :D) on todella epätasaiset toisiinsa nähden ja kulmatkin menee vähän eri tasolla ja eri suuntiin. Oonkin opetellut meikkaamaan niitä vähän paremmin ja tasaisemmin jo, mutta harjoiteltavaa riittää.

  • Päivi

    Haastavinta itselle on löytää herkille ja kuiville silmille sopiva TÄYDELLINEN ripsari. Sellainen, joka antaisi kuitenkin tarpeeksi näyttävyyttä ja pysyisi sottaamatta, raskaillakin luomilla😊.

  • Merja

    Minulla haastavinta on ihon kuivuus, etenkin nenän alueella. Ois kyllä Mahtavaa voittaa boxi 😊 meikkipussi tarvitsee niin päivitystä.

  • Anna

    Minulla on sekaiho, jossa on paikoittain kuivia kohtia. Haasteena on ihon tasapainon säilyttäminen. Ihoni reagoi herkästi ulkoisiin ärsykkeisiin ja stressiin. Heti kun saan rasvoittuvan t-alueen tasapainoon ja kuivat kohdat hyvin kosteutetuiksi, niin seuraavalla viikolla on taas joku “ongelma”.

  • Tanja

    Haastavinta meikkauksessa on silmien rajaukset ja luomiväri. Minulla on vähän raskaat luomet, joka tuo haastetta.

  • Anu

    Ihon riittävä kosteuttaminen eri vuoden aikoina ja juhlavampi silmämeikki . Perus meikki onnistuu mut kaunis silmämeikki luomiväreillä raskaille luomille on vaikeaa.. hieno oivallus tämä boksi;odotan innolla kuten muutkin!! 🤗❤

  • Anu

    Ehdottomasti mukana arvonnassa, olisi mahtavaa löytää uusia itselle tuntemattomia hyviä tuotteita. Minulle haastavinta meikkaamisessa on se, että en yksinkertaisesti malta lopettaa ajoissa vaan haluan kokeilla kaikkea väriä ja tyyliä samanaikaisesti, jolloin tuloksena usein on se ”kakkuturpa”, josta luonnollisuus kaukana ja etenkin näin kesällä haluaisin ehdottomasti opetella kevyemmän meikin vähemmällä tuotemäärällä. Sekaihosta kärsivänä naamani rasvottuu päivän mittaan todella paljon, joka myös tuo haasteellisuutta tuotteiden valitsemiseen.

  • Janskuuu

    Haastavinta meikkauksessa on rajausten tekeminen ja ihonhoidossa oikeiden tuotteiden löytäminen.

  • Viivi

    Minulle haastavin asia meikkaamisessa on kauniin silmämeikin tekeminen. 😁

  • Emilia Koskela

    Haastavinta meikkaamisessa on saada kuulas ja tasainen meikkipohja koska mulla pintakuiva iho ja olen kokeillut monia eri tuotteita mutta mikään ei sovi. Toinen haastava asia meikkaamisessa on luomivärien ja rajausten laittaminen kun luomet ovat sen malliset ettei esim.kissarajauksia voi laittaa ja tuntuu ettei luomivärejä saa niin että ne näyttäisi nätiltä. Ihonhoidossa haastavinta on oikeiden tuotteiden löytäminen.
    Email: emiliaccarolina@hotmail.com

  • Jassu

    Haastavinta sekä meikkaamisessa, että ihonhoidossa on epäpuhtaudet.

  • Outi

    Mulle haastavinta on ihonhoidossa atooppinen ihoni ja se, ettei oo oikein koskaan tullut opeteltua meikkaamaan. Haluaisin oppia tekemään helpon ja keveän meikin ilman sataa eri tuotetta 😊

  • Niina

    Voi mikä arvonta! Mielestäni haastavinta on tehdä kuulas meikki kasvojen iholle, koska itselläni on sen veran rasvoittuva iho että se tuo asiaan todellakin haastetta!

  • Milla Äikäs

    Moikka! Haastavinta itselle on taistella mahdollisimman kevyen/kuulaan näköinen meikki joka kuitenkin peittäisi myös ihon satunnaisia virheitä/näppyjä!

  • Laura Hölsä

    Huulimeikin pysyminen siistinä edes 5min 😆

  • Miia

    Boksi on varmasti ihana! Haastavinta on löytää sopivia uusia tuotteita juuri omalle iholle ja uskaltaa vaihtaa vanhat tutut tuotteet uusiin 🙂

  • Snanana

    Haastavinta on löytää riittävästi kosteutusta pintakuivalle sekaiholle, olematta kuitenkaan koko aikaa aivan rasvainen! Sun vinkeistä on tosin ollut jo paljon apua tähän 😊

  • Anna-Maria

    Pigmenttiläiskät saa mut näyttämään mieheltä 😭 En ole vielä löytänyt keinoa “viiksien” peittämiseksi ilman, että tulee kamala pakkeli.

  • Piia kipinä

    Haastavinta on meikata raskaat silmäluomet. Sinun avulla kyllä oon opetellu ihania luomivärejä. 😍

  • Elli

    Voi mä niin haluaisin tän boxin! 😍
    Oon saanu sulta niin paljon inspiraatiota. Kiitos siitä!

  • Riikkapauliina

    Oi kuulostaapa hyvältä😍 haastavinta itselle on sopivien ihonhoitotuotteiden löytäminen. Itsellä hieman atooppinen iho jota on vaikea pitää hyvässä kunnossa. Onneksi olit jo aiemmin postannut hyvän jutun asiasta ja ostoslistalla onkin sieltä pari tuotetta jotka menevät seuraavaksi kokeiluun😊

  • Elli

    Haastavinta on kulmakarvojen meikkaus!

  • Anna

    Haastavinta etenkin meikkaamisessa on uskallus. Tuntuu, että meikkaan aina samalla kaavalla. Ihailen aina muiden lookeja ja itse testailen niitä kotona, mutta en uskalla ulko-ovesta poistua “eri” näköisenä.

  • minnis

    Haastavinta meikkauksessa on kulmakarvat ja nenänpielet! Tuntuu että nenänpieliin meikki helposti kerääntyy ja kulmia on vaikea meikata kun ne on niin olemattomat.

  • Erika

    Minulle haastavinta on löytää sellainen meikkivoide, joka “pysyy” ihollani, eikä kuoriudu pois. Myös herkkä sekaihoni aiheuttaa haasteita.

  • Piia

    Haastavinta on löytää niin kivat tuotteet, että innostuisi ihonhoidon säännöllisyydestä. 😎

  • Anni A.

    Mukana ollaan! Itselleni haastavinta meikkauksessa on aknesta jääneet kuoppamaiset arvet poskilla, joita ei oikein meikillä saa peittoon… Toisaalta olen jo sen verran tottunut niihin, että siinäpähän näkyvät sitten 😀

  • Taina

    Koen haastavimpana tällä hetkellä löytää sopiva kosteuttava seerumi. En oikein pidä useimpien hyaluroniseerumien jättämästä tunteesta, joten täytyy jatkaa etsintää.
    Ei ne useinkaan ole olleet mitään susihuonoja, mut ei myöskään elämyksiä. 😊

  • Martsa

    Hankalinta ihonhoidossa on atooppinen ihottuma. Kuiva ja halkeileva iho tuo myös haasteita meikkaamiseen.

  • Marianne Rasi

    Haastavinta ihonhoidossa sekä myös meikkauksessa on kuiva ihoni. En ole löytänyt varsinkaan talvelle tarpeeksi kosteuttavia tuotteita, etenkin meikkivoiteen löytäminen on ollut haastavaa.

  • Annika

    Haasteena on kuiva iho. Olisi niin kiva kokeilla jotain erilaista ja rohkeeta luomiväreillä, mutta silmäluomien iho alkaa aina kuivua ja hilseillä.

  • S

    Ihonhoidossa vaikeinta on sopivan kasvovoiteen löytäminen, tuntuu että monet eivät kai sitten imeydy kunnolla TAI lähtevät rullaantumaan pois kun laittaa meikkivoiteen päälle 😡 hieman skeptisesti lähdin ostamaan skin foodia, koska se on niin paksu, mutta se onkin oikea löytö. Super hyvä meikkivoiteen alla ja oon huomannut sitä käyttäessä, että tali tms ei nouse pintaan yhtä nopeasti. Iho siis parempi sen myötä. Pitäis vielä vaan nyt kesäksi ostaa se light versio :p
    Meikkaamisessa välillä tuskaa tuottaa poskipuna. Vaikuttaa niin helpolta ja yksinkertaselta asialta, mutta eii 😀 Tuntuu, että muut saa sen ihanan heleästi poskille ja itellä rantuna vaan. Oon kokeillu eri siveltimiä. Välillä onnistuu paremmin ja välillä kehnommin!

  • Tea

    Haastavinta ihonhoidossa on pitää iho hyvässä kunnossa, ihooni vaikuttaa selkeästi kierto, aina kun tuntuu että nyt menee hyvin niin jo taas kukkii leuka.

    Meikkaamisessa raskaat silmäluomet haasteena..

  • Miia

    Juuri minulle sopivan meikkipohjan löytäminen ja kauniin silmämeikin tekeminen.

  • Sofia

    Olisi mahtavaa voittaa boxi😊 ja minulle haastavinta meikkaamisessa on siistin silmämeikin tekeminen.

  • Andy

    Haastavinta on (nykyään) meikkaamisessa tumman luomivärin levitys juuri oikeaan kohtaan, kun maanvetovoima on alkanut tekemään vauhdilla tuhojaan… Ihonhoidossa tuskailuja tuottaa ajoittain pahaksi pamahtava ruusufinni ja sen myötä kasvojen punoitus ja kirjavuus, toisaalta se tuo haasteet myös meikkauksen puolella että kirjavuuden saisi piiloon, menemättä liian maskimaiseksi. Onnea minulle arvontaan ja hyvää kesää sinulle!

  • Juuulia

    Omg, niin mukana arvonnassa! Rajaus vasempaan silmään haastaa aina😂

  • Annina

    Hei Miia🌸 Haastavinta mulle on luomivärit/niiden häivytys. Mukana arvonnassa☀️

  • Mervi Korhonen

    Jännityksellä odotan mitä tuotteita boksista paljastuu. Olen seurannut nyt muutaman kuukauden sinun instagramia sekä blogia ja saanut hyviä neuvoja meikkaamiseen sekä vinkkejä toimiviin tuotteisiin. Seuraavaksi aion opetella silmä meikin tekemistä se on vähän hankalaa.

  • Minna

    Haastavinta on ehdottomasti luomivärit. Tuntuu että mikään ei sovi ja lurppasilmiini hankala saada mikään kivannäköisesti 😅 iho-ongelmat saatu kuntoon sinun vinkeillä ja neuvoilla! 🧡

  • Minna Paloranta

    Ihana arvonta 😍👌
    Haastavinta meikkaamisessa itselle epäpuhtauksien peittäminen niin, että meikki olisi kuitenkin mahdollisimman kuulas. Ehkä mahdotonkin yhtälö 😅

  • Marianne

    Haastavinta leikkauksessa on varjostukset ja poskipunan laitto, koska minulla on pinta kuivaiho.

  • Henna

    Haastavinta on aikuisen akneihon hoito ja tulehdusjälkien peittäminen.

  • Upe

    Ihana jännittävä ylläriboksi! 🤩 Haastavinta on akneihon hoito ja sitä kautta myös meikkipohjan tekeminen. Olen tosin huomannut, että puuterin käytön vähentäminen näyttää paremmalta kuin mataksi pakkelointi – vaikka on rasvoittuva ja näppyläinen iho. Kiitos huipuista vinkeistä! ❤️

  • Sari Jokinen

    Haasteena on saada kuulas ja raikas meikkipohja, mikä peittää couperosan ja samalla näyttää kevyeltä.

  • Mira

    Olen saanut sun kautta niin paljon apua mun ihonhoidon ongelmiin, kuten pintakuivuuteen tai ihon tunkkaisuuteen. Meikkaaminenkaan ei aiheuta enää niin paljon tuskaa, koska sun vinkit on pelastanut! Ehkä haaste kuitenkin on se, että t-alue rasvoittuu ja pitkien työpäivien aikana meikkipohja vaan kuuluu t-alueelta pois. Tähänkin kuitenkin sulta saatu hyviä vinkkejä ja asia ei edes vaivaa niin paljon enää! ☺

  • Tiia

    Minulla on ollut aina ”helppo” iho ja näin ollen en ole juuri meikkiä tarvinnut tai olen pärjännyt hyvin simppeleillä tuotteilla. Nyt kuitenkin isompien hormonimuutosten seurauksena naamani kukkii pahemmin kuin kesäniityt. Kokeilussa on ollut kaksoispuhdistus, kuorinnat, tuntuu että kaikki… mutta mikään ei auta 😩

  • Mirveli

    Oooh, arvonta 🙂 Mulle haastavinta on meikkauksessa on rajaukset ja jämähtäminen. Vaihtelen toki sävyjä ja värejä, mutta meikkaan aina samalla tavalla ja se on vähän tylsää.

  • Marika Hyytinen

    Ihanalta kuulostava boxi!!! Itselläni on iho nykyään hyvässä kunnossa, mutta t-alue alkaa loimottaa päivän mittaan ihanaisesti ja meikki ikäänkuin valuu jonnekin teille tietämättömille. Pääsin pintakuivuudesta, mutta sain tilalle hohtavan keskiön naamalleni😅😄
    Toivon arpaonnea ja toki onnea muutenkin🎁🤭
    Maika

  • SJ

    Ihana arvonta😍 teini-iässä puhjennut akne saatiin lääkkeillä hoidettua, mutta burnoutin myötä se puhkesi uudelleen. Lääkekuuri om menossa, mutta ihon kuivuminen ja järkyttävät sisäiset finnit tuovat paljon haastetta. Olen saanut vinkeilläsi sitä edes hieman siedettävämpään kuntoon, mutta toivon että se paranisi vielä ajan kanssa. Kuten myös burnoutin kanssa taistelu.

  • Kirsi Rossi

    Kiitos kaikista hyvistä ihonhoidon vinkeistä. Couperosa ihoni on ollut haasteellinen, myös jatkuvasti johtuneet huulet.

  • Eveliina

    Hankalinta on luomivärin laittaminen raskaille luomille 🙄 ja vaan siks kun pitäs osata nostaa väriä ylemmäs ja vaikka nostaa (tai luulee nostavansa) sit se menee ihan sutuksi tai näyttää erityiseltä.. vaikka kuinka hälyttäisi ja on hyvät siveltimet. Mut harjoittelua 😊

    • Eveliina

      Nonii ennakoiva, ei erityiseltä vaan suttuiselta..

  • Päivi Jouko

    Haasteeni lentoemäntänä oli pitkät 13-18 tuntia kestävät lennot ja meikin pysyminen nättinä painavilla luomilla.

  • Minna

    Ikääntyvän ihon meikki ja kuulaan/raikkaan pohjan tekeminen. Ihania nuo minitutoriaalit, niistä saanut paljon vinkkejä. Samoin blogia tulee luettua ahkerasti.

  • Sanna

    Haastavin on silmämeikki. Pitäisi uskaltaa vaan rohkeammin kokeilla erilaisia!

  • Salla Jokinen

    Tämä boksi olisi ihana saada omaksi. Olen seurannut jo pitkään sinua somessa ja saanut todella hyviä tuotesuosituksia ja vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen.
    Haastavinta meikkauksessa/ ihonhoidossa on riittävän levon saanti vuorotyöläisenä, joten laadukkaille tuotteille on aina käyttöä. 😉
    Ihanaa kesää Miia!

    Sähköpostini onnettaren suosiessa:
    jokinensalla@gmail.com

  • Pilvi

    Eniten ongelmia aiheuttaa luomivärin pysyminen. En vaan saa luomiväriä pysymään nättinä muutamaa tuntia pidempään, vaikka olen yrittänyt kokeilla erilaisia taktiikoita. Eri tuotteita en niinkään eli seuraava vaihe ehkä onkin kokeilla jotain muuta luomivärinpohjustajaa. Kiitos kuitenkin kaikista vinkeistä Miia!💗

  • Janskunen

    Itselle haastavin asia ihonhoidossa on motivaatio, jaksaminen. Kun unohdan kerran sen pesun ja ne tökötit niin en muista ennen kuin taas päivien päästä. Tottakai siis pesen aina suihkun yhteydessä ja meikkauksen jälkeen kasvot, mutta en rutiinin omaisesti aamuin illoin osaa hoitaa. Tämä tosin pätee todella moneen muuhunkin asiaan. Mutta tarvitsisin jonkin maailman idiootti varmimman ja helpoimman keinon saada asiat rutiineiksi itselleni.

  • Venla

    Haastavinta on kärsivällisyys, kaikki hieno vaatii keskittymistä ja aikaa 😀

  • Elli

    Ehkä kaikista suurin ongelma meikissä on luomiväri! En osaa/ saa luomia sitten millään kauniisti meikattua. Ja vielä, kun silmät ovat ihan eriparia, toisessa liikkuvaa luomea näkyy huomattavasti enemmän kuin toisessa.

  • Evita

    Haastavinta meikkauksessa on mulle itelle on kulmat! Sun vinkkien avulla tosin kulmien meikkaaminen on helpottunut, mutta välillä tuskailen kulmameikin kanssa! Omat kulmat on tuuheet mutta tosi tosi vaaleat, joten välillä niistä tulee liian tummat ja välillä ihan epämuodostuneet.

  • Maltuu

    Kilpailussa mukana. Itselleni ehdottomasti suurin haaste meikkaamisessa on hyvän kokonaisuuden kasaaminen. Silmämeikki onnistuu, mutta siihen muiden yhdistäminen tuntuu hankalalta ja näin kokonaisuudesta tulee hyvin rikkonainen.

  • Tiina

    Haastavinta itselleni ihonhoidossa on säännöllisyys ja sen ylläpito. Meikkaamisessa taas hyvien itselle sopivien tuotteiden löytäminen.

  • Hanne

    Haastavinta on varmaankin varjostukset ja huulipunan käyttäminen 😊

  • Iina

    Jeeejeee mikä arvonta! 💜 Haasteena koen oikeanlaisen ihonhoitotuotteen löytämisen. En kaipaa mitään koin jytyä tuotetta, vaan hellävaraista puhdistusta. Parasta on meikata kuulas meikki hyvinvoivalle iholle. Minulla on myös vähän punoittava iho. Tää kauneusboksi olis ihan unelma voittaa! ☺

  • Henna

    Haastavinta on ehdottomasti se, että edelleen 32-vuotiaana tulee ihoon epäpuhtauksia.
    Sen lisäksi ensimmäiset juonteet.
    Argh.

  • Sari

    Haastavinta on meikata kevyesti/vähän, kun rakastaa meikkejä, mutta haluaa kevyen tunteen iholle😄

  • Merja

    Aivan huippu arvonta😍 Tällä hetkellä ihonhoidossa haasteellisinta kosteusvoiteen löytö. Onneksi saa tilattua näytteitä. Ja meikkaamisen puolelta kulmat. Saada niistä tarkat. Tussi vaatii harjoittelua..

  • Marjut

    Ihana arvonta!
    Haastavinta on oikean peitevoidesävyn löytäminen ja highlightingin laitto.

  • Maarit K

    Silmien aluset! On kuivuutta, pieniä juonteita ja tummuutta. Jatkan harjoittelua ja sopivien tuotteiden etsintää.

  • Kirsi_Hannelee

    Kiitos hyvistä ihonhoito vinkeistä 👍😍 haasteena minulla couperosa iho ja pahasti rohtuneet huulet.

  • Riikka

    Mulle meikkaamisessa haastavinta on huulet. Omaan kapean ylähuulen joten mun mielestä ei vain passaa punahuuliin. Hieman kadehdin jotka huulensa meikkaa, niin kuin sulla on. 🤩 Ja sitten mulla on todella punaisuutta nenässä, siihen on vaikea löytää sopivia tuotteita.

  • Taina

    Haastavinta meikkaamisessa on kulmien piirtäminen.

  • Senni

    Haluan ehdottomasti boksin! Olen seurannut vinkkejäsi jo pitkään ja monta juttua onkin jo otettu käyttöön. Suurin haaste on varmasti ihonhoidossani, ihoni on haasteellinen. Sähköpostiosoitteeni on Senni.purhonen@gmail.com

  • TARJA Eerilä-Välimaa

    Hei Miia..Minulle silmän rajaus haastava..JA huulipunan värin valinta.En osaa valita oikeita värejä😣KUN päästin luonnonvaraisen esiin.

  • Pilvi

    Suurin ongelma ovat maksaläiskät ja epäpuhtaudet joiden vuoksi meikkipohja näyttää laikukkaalle.

  • Tea

    Haastavinta on löytää se täydellinen meikkivoiteen sävy! Aina menee vähän huti 😀

  • Saara

    Haastavaa on meikkaaminen koska oikeita tuotteita on vaikea löytää netistä lukemalla ja ”kunnon” liikkeet missä voisi testata on kaukana🙈

  • Kati

    Haastavinta meikkauksessa on rajausten teko! Oonkin siis unohtanut eyelinerin meikkipussin pohjalle kokonaan. 🙈

  • Jenni

    Haastavinta ehdottomasti pitkäaikaisen aknen hoito.. Välillä oikein hyvä ja hetkessä ns. räjähtää käsiin. Aiemmin olisin vastannut tämän lisäksi pintakuivuus talvisin, mutta täältä saatujen vinkkien avulla olen päässyt siitä onneksi eroon!

  • TARJA Eerilä-Välimaa

    Hei Miia.Haastavin silmäksikin kaunis teko..JA huulipunan värin valinta.Päästin luonnon harmauden esiin..nyt värien valinta vaikeaa..

  • Elina

    Haastavinta on ihohuokosten häivytys ilman niiden tukkimista sekä kesällä tarpeeksi ohuen meikin tekeminen.

  • Anni Kinnunen

    Ensinnäkin, kiitos hirmuisesti että kirjoitat tätä blogia ja teet niitä instavideoita! Aloin seuraamaan sinua muutama viikko sitten ja ihan rehellisesti sanottuna olen sinun ansiostasi oppinut meikkaamaan. Niin ihanaa ja oli jo aikakin! Ja ihan parasta että käytät myös luonnonkosmetiikkaa. Mulle luonnollinen ja ”myrkytön” kosmetiikka on tärkeetä ja tykkään itse myös erittäin luonnollisesta meikki lookista <3 Ei oo tosiaan aiemmin tullut vastaavanlaista vastaan. Oot ihan paras!

    Sitten asiaan: oma haasteena on erittäin pintakuiva iho :/ olen kokeillut jo monia tuotteita mutta mikään ei tunnu auttavan. Meikkivoide tarttuu kuiviin kohtiin ja iho kutisee. Ja meikkaamisessa rajausten tekeminen on ikuinen murheenkryyni. Toisaalta sinun ohjeilla en ole sitä vielä kokeillutkaan.

    P.S Ostin sinun suosituksesta Holika Holikan hyaluroni happo geelin ja Weledan skin foodin. Aloitin eilen niiden käytön joten katsotaan, miten näiden kanssa käy.

    • Miia Ezen

      Heippa Anni! 😊 Ihanaa, kun tulit kommentoimaan. Kannattaa tsekata tuo ihonhoidon osio. Oikea puhdistus ja kosteuttava kasvovesi on ne tärkeimmät, jotka vaikuttaa pintakuivuuteen. 👌

  • Tiinaliina

    Haastavinta on pitää huolta itsestä ruuhkavuosien pyörityksessä.

  • Heidi

    No taitaa olla kyllä tuo poskipuna, autinkopuuteri, hailaitteri -osasto 😅 miten se tuntuu ettei ne kaikki omiin kasvoihinsa mahdu😂 valot ja varjot myös mutta onneksi sinulla on ollut kyllä niiiin hyviä videoita että löytänyt ihan uusia vinkkejä ja näkökulmia! 😊

  • Marianna

    Super haasteeksi on osoittautunut meikkipohjan ja meikkivoiteen pysyminen ”mattaisena”, kiilto ilmestyy aina kasvoille päivän myötä!

  • Juulia

    meikkaamisessa haastavaa epäpuhtaudet ja niiden peitto, sekä kuivan ihon tasainen ja kaunis meikkipohja. Myös luomivärien häivytys ja värikkäiden/tummien luomovärien Käyttö… niin ettei näytä että musta silmä. 😅

  • Janina

    Haasteellisinta on saada kestävä ja tarpeeksi peittävä meikkipohja omaan makuuni 😊

  • Mii

    Ehdottomasti ihonhoito! Vielä 30vuoden jälkeenkään en ole löytänyt tuotteita, joilla ihoni voisi hyvin.

  • Karita

    Minulle ehdottomasti vaikeinta on meikkipohja! Itselläni on nuorempana ollut vaikea acne ja vaikka iho on nyt paremmassa kunnossa tulee edelleen noin kerran kuussa ”räjähdys” naamalle 😞 olisi huippua osata meikata finnit/arvet piiloon niin ettei iho kuitenkaan näyttäisi tukkoiselta..

  • Riitu

    Noku joo kaikki niin vaikeaa….😁ihana arvonta, toivottavasti osuu kohdalle… ps.on ollut hienoa seurata mahtavaa blogiasi!

  • Iida

    Moikka, jes arvonta! Minulle haastavinta on kuulaan kauniin meikkipohjan tekeminen. Meikkivoide tuntuu pakkaantuvan tiettyihin kohtiin ja siitä tulee monesti liian paksun näköinen mielestäni. Onneksi sinun blogista on saanut paljon vinkkejä, harjoittelen.. 🙂

  • Tiia

    Haastavinta ihonhoidossa ja samaten meikkauksessa on rasvoittuva ja näppyläinen iho. Hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen ongelma on suorastaan räjähtänyt :/

  • Mia

    Haastavinta on löytää oikea tasapaino siinä, kuinka paljon ihoa tulisi hoitaa naamioilla ja kuorinnoilla. Mikä on riittävästi, ja millä tuotteilla milloinkin kannattaisi ihoa hoitaa?

  • Sanna

    Haastavinta meikkaamisessa on tehdä hyvät ja luonnollisen näköiset kulmakarvat kun omia karvoja on niin vähän.

  • AnneK

    En meinaa millään löytää sopivan luonnollista kulmakynää joka sopisi mustiin hiuksiin ja hieman ruskettuneeseen ihoon,sellainen ongelma minulla:) Ja microblading houkuttaa ja pelottaa samanaikaisesti:D

  • Siiri J.

    Ihonhoidossa suurin ongelma on työpäivät. Töissä rakennuksella, joten aamulla vain dödö ja menoksi vaikka tiedän että pitäisi kasvoillekkin jotain tehdä.

  • Sara Lahtinen

    Heippa!
    Arvonnassa mukana! 😊 Mulla on isoin haaste iho, joka on rasvoittuva mutta pintakuiva, on vanhoja arpia ja uusia finnejä – hyvän pohjan tekeminen on haaste. Pakko sanoa toinenkin – rajausten teko! Onneksi teit juuri niistä postauksia, menee testaukseen ehdottomasti 😊😎 mukavaa kesää 🌞

  • Lotta Laihanen

    Haastavinta on saada meikki kestämään kauniina todella rasvaisella ja suurihuokoisella ihollani.
    Ja vaikka en arvontaa voittaisikaan, niin haluan Miia kiittää sinua loistavista vinkeistä kaikkeen kauneuden hoitoon liittyäen. Ja vielä erityisesti siitä, että iho saa näyttää iholta💓

  • Rahime

    Haastavimpana oon ite kokenu meikkivoiteen sävyn valitsemisen, varsinki kun ite vähän tummempi, niin tuntuu ettei mikään sävy oo oikee ja kesällä kun rusketusta, niin jotenki vielä vaikeempi 🙁

  • Taina Koskinen

    Silmämeikki leviää päivänmittaan, riippuluomet ja pienet huulet
    nm. 47 v. Nainen

  • Essi

    Ihoon ilmestyneet epäpuhtaudet hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen on varmaan suurin haaste, koska niitä ei aiemmin juurikaan ole ollut. Ja ripsien suoristuminen heti taivutulsen jälkeen.

  • Ninw

    Haastavinta on saada tehtyä kaunis ja kuulas meikkipohja. En vielä ole löytänyt sopivia tuotteita mutta sinun avulla olen uskaltanut lähteä kokeilemaan rohkeasti erilaisia merkkejä ja tuotteita.

  • Jonna Pajunen

    Pintakuiva ja t-alueilta hilseilevä kuiva iho ongelmana ihonhoidossa.
    Meikkipohja on usein hankala saada kuulaan ja luonnollisen näköiseksi ja tuntuu, että iho on aina punainen poskien alueelta. Punaisuuden peittäminen siis kevyellä meikillä on haastavaa.

  • Parsky

    Haastavinta meikkaamisessa itselläni on hyvin nopeasti rasvoittuva, punertava iho, sekä suuret ihohuokoset. Tuntuu, että on vaikea saada kaunista, edes suht kestävää meikkiä aikaiseksi.

    Mutta silti meikit ovat suuri ilo ja olennainen osa elämääni 🙂

  • Jenna

    NIIIN mukana! Onnea tästä boxista sulle ja myöskin meille muille joka ihan vaan muutamia kiinnostaa! 😅 Päänvaivaa tuottaa monikin juttu, mutta ehkä eniten huulten rajaus ja raskaat luomet 🤔 Sulta saannu hyviä vinkkejä, kiitos niistä! 🤗

  • Saija

    Ihonhoidossa haastavinta on saada sekaiho “balanssiin” ja meikkaamisessa vaikeinta on saada luonnollinen meikkipohja pysymään koko päivä.

  • Annix

    Mahtavaa, rakastan meikkitutorialejasi, joten odotukset boxia kohtaan on kovat! 😍 Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  • Sanna

    Haastavinta on saada täydelliset ripset (sekä erotellut että hyvin kaarevat, mutta niin ettei kärjet ota kiinni yläluomeen ja osa väristä irtoa sinne) sekä luomivärien varjostukset. Jos pitää valita yksi niin varjostukset!

  • Emma Pietilä

    Ripsivärin laitto ikuinen haaste. Omat ripseni on piikkisuorat ja jotenkin todella hennot. Ripsari menee helposti paakuille 🙁 saanut sulta aivan ihania vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaamiseen. Aamurutiinit nopeutunut paljon! Kiitos Mia ♡

  • Kikaltsu

    Naaman rasvoittuminen (eli oikean meikkivoiteen löytäminen, vähän parempaan suuntaan on se MF) ja rajauksen tekeminen (en osaa nättiä pikkukissaa vetäistä, pitäisi treenata).

  • Jonna

    Oi olis niin ihana saada tuo boxi! 😍 Ihonhoidossa oon oppinu vaikka ja mitä seuraamalla sun ohjeita, mutta huulipunan käyttö ja itselle sopivan värin löytäminen on tuskastuttavaa 😄

  • Pauliina Stenbäck

    Haluaisin kevyen ja kuultavan meikkipohjan mutta vanhat akne arvet häiritsee ja kaipaa peittävää meikkivoidetta.

  • @heli.uu

    Meikkipohja ja rajaukset!

  • Henna

    Haastavinta ihonhoidon puolella on pintakuiva sekaiho. Viime aikoina on ollut paljon epäpuhtauksia mutta samalla posket ja silmänympärysalue on kuiva.

    Meikkauksessa haastavinta on kestävä ja ohut meikkipohja, josta ei näkyisi kasvojen punoitus. Lisäksi silmämeikki on aina ollut itselle hankaa raskaiden luomien takia.

  • Maija

    Haastavinta minulle on kulmakarvojen piirtäminen/vahvistaminen. Niistä tuntuu aina tulevan turhan epäsymmetriset tai muuten vain epäluonnollisen näköiset.

  • Petu

    Haastavinta on ihon hoito. Vielä yli kolmekymppisenäkin finnejä ilmaantuu vähän väliä. En oikein tiedä miten hoitaa omaa ihoani. Myös meikkivoiteen käyttö saa naaman kukkimaan. Ennen oli haastavaa meikata kulmakarvat, mutta sun neuvoilla se on nykyään tosi helppoa. 😊

  • Tanja

    Odotan boxiasi innolla, ihan mahtava juttu! 🙂 Haastavinta minulle on ihon liiallinen kiiltely päivän mittaan. Tykkään kuulaasta meikkipohjasta (käytössäni on ihana Juice Beauty meikkivoide), mutta liika on liikaa. 😀 Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho, joka on muuten suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta T-alueen kiiltelyä en ole saanut kuriin.

  • Erja

    Kuivaiho on mun suurin haaste, ei tunnu löytyvän mitään millä kasvot saisi kuivuudesta eroon😕

  • Paula

    Haastavinta on meikissä kulmakarvat. Ihanaa kesää Miia ja kiitos mahtavista meikkitutoriaaleista! 🙂

  • Maria

    Haastavinta on uskaltaa! Kulmat, luomet, posket, aina turhan pliisua😶

  • Riikka

    Haastavinta on löytää itselle sopivat tuotteet ihonhoitoon sekä meikkaamiseen. Haastetta tuottaa atooppinen ja herkkä sekaiho. Sinulta saanut loistavia vinkkejä! 😊

  • Maria Lipponen

    Haastavinta on silmän alusten meikkaaminen. Nyt kun pieniä ryppyjä on jo alkanut tulla ja tummuuttakin on vaihtelevasti. Blogista saadut vinkit otan testiin, kun en vielä omista peitevoidetta ja pixi vaikuttaa myös mielenkiintoiselta 😊

  • Jenni

    Moi! Mun haaste ihonhoidossa on ihon kunnon hoitaminen. Olen 28 vuotias ja edelleen kärsin näppyläongelmasta mikä on ajoittain aika paha vaikkei se enää taida ihan akne olla niin kuin nuorena. Sen lisäksi iho on kuiva ja ajoittain samea. Vuodenaikojen vaihtuminen näkyy ihollani ja (tietenkin) talvella iho on huonoimmassa kunnossa jolloin kuulasta ihoa ei tässä naamassa näy. 🙁 Sinun vinkeillä olen yrittänyt saada ihoa parempaan kuntoon ja ehkä vähän onnistunutkin siinä korealaisen ihonhoidon myötä… tai sitten se on vain tämä kesä. 😀

  • Jaana Salmi

    Haastavinta minulle meikkaamisessa on rajausten tekeminen sekä huulimeikin pysyminen.

  • Jenni Peltokorpi

    Voi tää boksi täytyy saada 😍👌Ehdottomasti haasteellisinta on löytää itselle ja omalle iholle parhaiten sopivat tuotteet.

  • Paula

    No rasvoittuva, mutta pintakuiva ihoni 😭😭 ja en millään saa kulmakarvoistani symmetrisiä.

  • Jenni

    Suurin ongelmani on ehdottomasti rasvoittuva ihoni. Tuntuu mahdottomalta löytää tuotteita, jotka pysyisivät edes tunnin kasvoillani paikoillaan.

  • Pinja

    Haastavinta sopivan meikkivoiteen löytäminen rasvoittuvalle iholle, kun öljyä sisältävä ei käy ja silikoni ärsyttää ihoa…

  • Pihka

    Mun haasteeni on kulmakarvat! En vaan osaa meikata niitä siististi ja nätisti, eikä kärsivällisyys riitä käyttää niihin edes riittävästi aikaa. Kaiholla katselen muiden kauniita kulmia.
    Mukana arvonnassa 🙂

  • S.M

    Tuntuu, että välillä kaikki 😆😂
    Mukana arvonnassa! 👍🏼😍

  • Sini

    Kulmakarvat ja varjostukset! 🤯

  • Sari

    Haastavinta saada tummat silmänaluset piiloon varsinkin nyt kun vauva tuli taloon ja nukkuminen on todella vähäistä joinakin päivinä.

  • Johanna

    Mukana ollaan 👋Toivottavasti tärppää, nimittäin tarpeeseen tulee, tähän naamaan, kauneutta boksillinen!

  • Mia

    Luomivärit eivät tunnu sopivan minulle 😀 ihailen niitä aina muilla, mutta kun yritän laittaa itselleni, näytän jotenkin liian meikatulta. Silti on tylsää näyttää aina samalta, meneepä kouluun tai baariin 😀

  • Mirkka

    Haastavinta on meikkipohjan teko, koska couperosa-, pintakuiva- ja atooppinen ihoni aiheuttaa välillä päänvaivaa :/ Mutta blogin vinkeillä päässyt hieman asiassa parempaan suuntaan 🙂

  • iDu

    Haastavinta meikkauksessa on pysyvä meikkipohja ja luomivärit, jotka pysyisivät freesinä työpäivän ajan.
    Ja haluan lisätä vielä, että jonkin aikaa jo sinua seuranneena, olen iloinen miten hyvin olet uudella urallasi edennyt 🙂 varmasti hyvä esimerkki monelle miten oma työ poikii hedelmää 🙂 ja mm tämä boksi on mielestäni loistava saavutus ja hyvä idea!

  • Jasmi

    Tottakai mukana ollaan! Aloin huonokuntoisen ihon vuoksi seurata sun ohjeita viime vuoden puolella ja nyt iho on huomattavasti paremmassa kunnossa. Ei se mikään täydellinen ole, mutta kyllä se siitä 😊
    Tällä hetkellä ongelmalliseksi koen tummien silmänalusten peittämisen ilman että näkyy jokainen ryppy ja ruttu ja lisänä vuotavat silmät. Itse epäilen, että tavaran pitäisi olla tujumpaa ettei tarvitse kerrostaa niin paljon. Olen menossa naimisiin (toki ensi vuoden puolella) ja tarkoitus olisi itse meikki tehdä. Vinkkejä siis kaivataan!

  • Linda N

    Mielestäni haastavinta sekä ihonhoidossa että meikkauksessa on juuri itselle sopivien tuotteiden löytäminen. Olemme kaikki yksilöitä ja se mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle. Ainoastaan kokeilemalla selviää, mikä on sekä aikaavievää että lompakkoa rasittavaa… ;D

  • Noora

    Yksi haastavimmista on sopivan meikkivoiteen löytäminen 😊

  • Heli K

    Kaikista haastavinta on löytää puhdistustuote, mikä on riittävän tehokas, mutta ei kuitenkaan liian aiheuttaen lisää epäpuhtauksia. Myös rajausten teko silmäluomien yläpuolelle on hankalaa.

  • Eeva

    Meikkaamisessa suurin murheenkryyni on kulmakarvat. En vaan osaa tehdä kauniita kulmia tai nyppiä oikeeseen malliin. Ihonhoidossa suurin ongelma on ihon pintakuivuus. Joku tuote taitaa kuivattaa liikaa…😏

  • Anu

    Luomivärin laittaminen raskaille luomille ontuu.

  • Lennu

    Haastavaa on meikata ryppyisiä riippaluomia!

  • Jutta

    Haastavin asia on saada eriparikulmat meikattua kuntoon 🙂

  • Kati Nevalampi

    Ongelma löytää parhaat tuotteet omalle ihotyypille , tarjontaa niin paljon että pää ihan sekasin että mikä oikeasti hyvä ja mikä ei , ja vuelä siihen päälle että mikäs iho se minulla onkaan 🥶😀

  • Mimma

    Mahtavaa! Ongelmia on ollut paljonkin, mutta vinkkiesi avulla olen saanut ihon viimein näin 42-vuotiaana omasta mielestäni todella hyvään kuntoon!

  • Laura J

    Haastavinta on se, että ihoni on itsepintaisesti pintakuiva ja karhea, joten luonnollisesti pukkaa öljyä päivän mittaan pintaan. Välillä oikeanlaisen luonnonkosmetiikan meikkivoiteen ja kiinnityspuuterin löytäminen tuottaa harmaita hiuksia. Ihonhoidossa on ilman muuta kerroksellisuus käytössä ja myös öljy, mutta heti jos laiminlyön vähänkin jotain, iho kuivuu. Toinen ongelma on suht isot ihohuokoset.

  • Marjo

    Ihonhoidossa haastavinta on saada epäpuhtaudet pois, ja meikissä ehkä saada iho näyttämään virheettömältä, mutta meikittömältä.

  • Laurap

    Ootan innolla tätä sun boksia ja yritän omankin kotiuttaa! 🙂 Mulle haastavaa on tehdä kestävä huulimeikki, joka ei lähde nousemaan ihon uria pitkin ylähuulen ihon puolelle.

  • Henna

    Mukana arvonnassa, odotan boksia innolla! Tällä herkellä haastavinta on finnien hoitaminen. Vaihdoin pois hormonaalisesta ehkäisystä ja leuan alue räjähti täyteen pientä näppyä 🙁

  • Carita

    Haastavinta minulle on raskaiden silmäluomieni meikkaaminen.

  • Lotta

    Haastavin juttu varmaan on kestävän meikkipohja 🤔

  • Sue

    Kulmien meikkaaminen symmetrisiksi on älyttömän vaikeaa! 😀 olen kaikkea kokeillut mutta silti se tuntuu olevan todella haastavaa saada niistä samanlaiset. Myös akne-ihon kanssa kamppailu ja sopivien tuotteiden löytö tuottaa päänvaivaa… Ihanaa kesää! 🙂

  • Jonna

    Olisipa ihana voittaa tämä arvonta! ✨ Itse pidän haastavimpana ihonhoidossa löytää omalle iholle sopivimmat tuotteet. Pitäisi malttaa testata yhtä tuotetta kerrallaan uutena ja tarpeeksi pitkään. Hoitonesteellä olen saanut pintakuivuuden pois iholtani onneksi kokonaan 👍🏼 Onnea omasta kauneusboksista!

  • Emilia

    Haastavinta meikata punoittavat nenänpielet piiloon niin että meikki pysyy koko päivän.

  • Kirsi

    Mun haaste on raskaat luomet. Olis ihana osata tehdä kevyt,liftaava silmämeikki.

  • Jonna

    Haastavinta on silmärajauksen teko. En ehkä ole löytänyt tähän vielä itselleni parhaiten sopivaa tuotetta. Silmämeikki yleensäkkin tuo haasteita koska luomeni ns roikkuvat ja meikki suttaantuu helposti. Kiitos hyvistä vinkeistä! 🙂

  • Mari Mirjam

    Haastavinta on rasvoittuvan ihon hoito sekä pysyvän, luonnollisen meikkipohjan luominen.
    Ihana arvonta, en malta odottaa että näen mitä tuotteita olet boxiisi valinnut 🙂 <3

  • Sirpukka

    Ikääntyvä iho, likinäkö/silmälasit 😊

  • Jenni

    Haastavinta meikkaamisessa on meikkivoiteen pysyminen kauniina koko päivän.

  • Sirke Katajala

    Toi boxi on saatava, sillä siellähän on ainakin Huxleyn tuote joita olen jo jonkun aikaa halunnut kokeilla. Haastavinta meikkaamisessani on luomivärin laitto, kun ikä alkaa olemaan kohta 50v ja ryppyjä ilmestynyt😁

  • Pia Lemmetty

    Mulle haastavinta meikkaamisessa on mun lurppaluomet. 😩
    Ja ihonhoidossa haastetta tuo se, että mä reagoin kaikkeen, positiiviseen ja negatiiviseen, iholla. KAIKKI aina näkyy mun naamassa. Eli mun pitää olla super-tunnollinen ihonhoidossa. Nyt just painin kauheen finnin kanssa, koska suklaa.. 🤓
    Moikka 👋🏼

  • Minna

    Luomivärin pysyminen..niin rasvaiset luomet että mikään pohjustus ei tunnu auttavan

  • Jaana

    Meikkaamisessa haastavinta silmämeikki ja silmänrajaukset! 🙈jotenki näytän vaan kummalta kun en ole koskaan tottunu ja opetellu tekemään silmänrajauksia. Ja se kun meikkaan niin pelkkään että on liian bile-meikin näkönen. Mut pikkuhiljaa opetellen antamillasi ohjeilla ☺️

  • Tuula Luukkonen

    Suurin haasteeni ihonhoidossa on pintakuiva / sekaiho. Silmämeikissä sen pysyvyys. Ripsiväreissä ongelmana on jos en käytä vedenkestävää ripparia ripset suoristuvat vaikka taivuttamisen jälkeen ovat kauniin kaarevat.

  • Pia

    Mukana! Haastavinta itselläni on molemmissa huono iho, eli finnit ja epätasaisuis ja tästä saa kärsiä vieläkin vaikka ikää yli 40v 😫

  • Petra

    Haastavinta mulle on osata löytää ne omalle iholle parhaiten sopivat jutut ja jotenkin oppia ymmärtämään mitä iho milloinkin kaipaa 😄

  • Johanna R.

    Haastavinta on ehdottomasti rasvoittuvan ihon hoito ja meikkivoiteen pysyminen kauniina. Myös nyt kesällä olisi ihana löytää kevyempi bb/cc voide joka pysyisi rasvaisella iholla suht hyvin? 😊 Ja iso kiitos sinulle, pitkään olen jo seurannut kaikkia kanavia ja aina tulee myös kaikki sinun livet yms. katsottua 🌟😍

  • Hanna

    Haastavinta on saada silmämeikki ja erityisesti ripset näyttämään kauniilta, luonnolliselta ja hyvinvoivilta. Eikä lainkaan väsyneitä. Myös ihon punoitus on ollut haasteena mutta pienin askelin olen ihon kanssa päässyt jo parempaan päin 🙂 Kiitos hyvistä vinkeistäsi 😊

  • Anna

    Kaikkein haastavinta on kulmakarvat ja rajaukset meikkauksessa. Ihonhoidossa punoittava, pintakuiva ja toisaalta helposti finnejä puskeva iho. Tähän on auttanut korealainen ihonhoito, mutta punoitukseen auttaa vain peittävä meikkipohja. Boksi olisi mahtava koska tykkään kokeilla uusia tuotteita.

  • Jessica

    Meikissä haastavaa on se että joskus meikkivoide lähtee liikkumaan iholta jo levitysvaiheessa. Esim jos laittaa vaikka voidemaista korostus/varjostusväriä tai voidemaista poskipunaa meikkivoiteen päälle (ennen puuteria) niin kohta huomaa että koko meikkivoide onkin liikkunut ja lähtenyt siitä kohtaa mihin on levittänyt toista nestemäistä tuotetta. Ja sitten kun sitä yrittää korjata, homma menee vaan pahemmaksi ja siihen kohtaan ei tartu mikään. Olen yrittänyt googlata tätä ongelmaa ja katsoa YouTube videoita tuloksetta. Olenko ainoa jolle käy näin.. help😂

    • Miia Ezen

      Jos laitat alle jotain silikoniprimeria, niin se voi tehdä tämän tai sitten meikkipohja on vaan hitusen liian paksu. <3

  • Tiina Relander

    Haastavinta kuivat ja herkät silmät, kuiva iho ja saada sen vuoksi meikki kestämään. Voi plaah.. Tuskaa.

  • Pauliina

    Haasteeksi koen oman kuivan ihoni ja että löydän siihen sopivat tuotteet! Toinen asia joka pitää mainita on kulmakarvat! Ne ei meinaa ikinä onnistua 🙃

  • Savolainen Ritva

    Haasteeni on rasvaiset luomet.

  • Eveliina

    Ehdottomasti vaikein kohta kasvoissani meikata on vino nenäni. Nenäni murtui nuorena ja on luutunut vinoon. Olen yrittänyt meikata nenää suoremmaksi mutta eihän se ole vielä koskaan onnistunut. 😅 Luulen että tällainen on täysin mahdotonta edes, mutta niin häiritsevä kohta kasvoissa se on, et olen jo alkanut miettimään korjausleikkausta. Seuraavaksi hankalinta kohta on kulmakarvat, koska ne ovat luonnostaan niin eri paria. Enkä ole montaakaan kertaa meikkaamalla saanut niitä tasapainoisiksi ilman että kulmameikistä on tullut liian voimakas/vahva. Tykkään kevyestä ja heleästä meikistä ja siksi olisi mahtavaa oppia meikkamaan kulmat kevyesti mutta samanlaisiksi.

  • Kati

    Sopivien tuotteiden löytäminen omalle iholle on haastavaa. Toinen haaste on siisti silmämeikki, välillä onnistuu oikein kivasti toisinaan sitä suttaa silmän lähinnä epämääräiseksi läntiksi.

  • Päivi

    Haastavinta on oikeanlaisen meikkipohjan teko/tähän sopivien tuotteiden löytyminen.

    paivijs@gmail.com

  • Viviannaah98

    Ensinnäkin olisi ihan huippua voittaa kerrankin jossain arvonnassa, koska koskaan sitä voittoa ei ole tullut.

    Mutta asiaan…itselleni haastavinta meikkaamisessa on silmien rajaus. Tästä syystä jätän sen aina meikissä pois. En vaan yksinkertaisesti saa suoraa enkä siistiä rajausta. Toinen ongelma on otsa…erään lääkkeen myötä otsaan alkanut tulemaan pieniä näppylöitä ja en osaa niitä peittää niin että niitä ei näkyisi. Tosin nyt en ole tällä viikolla laittanut meikkiä naamaan ollenkaan, jotta ihohuokoset saavat olla rauhassa. Iltaisin olen puhdistanut kasvot, erityisesti otsan misellarvedellä.

    Sähköpostiosoitteeni on viivi.kortelainen98@gmail.com

  • Martta Saarinen

    Haasteellisinta itselleni on ihoni epätasaisuus ja aknearvet. Pintakuivasta ihosta olen päässyt eroon vinkeilläsi, joka oli ennen myös ongelmana 😊 Sähköposti: martta.kemppainen@outlook.com

  • Elina

    Ihanaa arvonta!
    Itselle haastavin asia on saada meikkipohjasta peittävä (punaisuus, näpyt, todella tummat silmänaluset) mutta silti kuulaan ja terveen näköinen. Ihoni ei ole kuiva mutta monet meikkivoiteet silti saattavat jostain syystä kerääntyä joihinkin kohtiin, vaikka olen kosteuttanut kunnolla ensin ihon.
    Ja tätä kirjoittaessa tuli myös mieleen toinen haaste, joka on ripsien pysyminen taivutettuina. Eli kun normaalisti taivutan ripset ja lisään ripsarin, ripset laskeutuvat saman tien taas luonnolliseen asentoonsa, eli hieman alaspäin. Joudun taivuttamaan ne uudelleen monta kertaa ripsarin laiton jälkeen, mikä vie paljon aikaa. Olen kokeillut todella montaa eri ripsaria, sekä vedenkestävää että vesiliukoista. Lisäksi olen kokeillut myös erilaisia ripsentaivuttimia, mutta sekään ei ole auttanut. En ole kuullut että kenelläkään muulla kävis näin!😀

  • Jossu

    En osannut näistä kahdesta valita kumpi on hankalampi : varjostusten tekeminen vai kulmakarvojen tekeminen ): en oikein tiedä mikä näissä on niin hankalaa. Toisena päivänä onnistuu ja toisena taas ei.
    Varajostukset menee välillä jotenkin vähän liian alas poskissa, jolloin näyttää vaan lialta poskessa.
    Kulmakarvoista haluaisin saada luonnollisen näköiset ja välillä ne jää mielestäni liian piirretyn näköisiksi..olen yrittänyt niin kynällä kuin siveltimilläkin.
    Kai nämä molemmat on sellaisia asioita, että vaatii vain toistoja ja toistoja ja toistoja 😁

  • AnniKa

    Vau tää ois huippu.

  • Tarja

    On haastavaa olla meikkaajana laiska, varsinkin arkisin. Mieli tekisi ehostaa itseä enemmän, mutta ei vain viitsi muuta kuin meikkivoide ja ripsiväri. Ehkä innostus löytyisi tästä boksista 🤗

  • Minna Repo

    Mun ikuisuus-kompastuskiveni on mun superraskaat luomet! Oon seurannut sua jo tosi pitkään ja tiedän teoriassa kuinka se täytyy tehdä, mutta koska ne luomet on niin raskaat, niin helposti siitä silmämeikistä tulee vaan tosi suttuinen ja ruma!

  • Paula

    Haastavinta on tehdä sellainen meikki, joka pysyy siistinä koko päivän.

  • Helena

    Meikki kaikkoaa päivän aikana! Teen päätteellä töitä ja olenkin miettinyt paljonko meikkiä koneen sisällä mahtaa olla… 😂 koska jonnekin se vaan häviää!

  • Hanna-Leena

    Mukana arvonnassa! 🙂
    Haastavinta on saada huulipuna siististi ja näpyt piiloon.

  • Jenna

    Ihonhoidossa haastavinta on sopivien tuotteiden ja tuotekombojen löytäminen varsin haastavalle iholle. Ikuinen etsintä käynnissä😅🙈

  • Emmumemmu

    Allergia-ystävällisten tuotteiden löytäminen! Luonnonkosmetiikkaa pursuaa kaikkialta, mutta tämmöinen monialmeginen ei uskalla semmoisis edes kokeilla!

    • emmumemmu

      Siis moniallerginen 😅🙈

  • Oona

    Haastavinta on saada hyvä ja pysyvä pohja aikaiseksi 🙈

  • Kikka

    Onnea boxista! Kiinnostaa kovasti 🙋
    Mulle ehdottomasti vaikein asia on saada meikkipohja pysymään kauniina koko päivän ja varsinkin kesällä 😱

  • Jonna

    Minun haasteeni on ajan löytäminen. Vaikka panostettu aika/viitseliäisyys näkyy aina heti ihon kunnossa ja meikkaaminen tietysti itsevarmuutena! 🙂

  • Anne K

    Kiitos monista hyvistä vinkeistä, mitä olet meille jakanut, niistä on todella ollut iloa ja hyötyä! Minulle haasteellisinta on poskipunan käyttö; poskilla on couperosaa ja jotenkin sitä korkeinta kohtaakin on vaikea löytää🙈
    annekoo@live.fi

  • Sari

    Silmänrajaukset on mulle kyllä niin haastava homma, en vaan haltsaa niitä . Tää sun boxi vaikuttaa kyl tosi ihanalta 😍

  • Henna

    Haastavinta on löytää itselle sopivat tuotteet, joten boksi olisi mahtava tilaisuus päästä testaamaan jotain uutta ja hyväksi havaittua 🙂

  • Maija

    Jaahas, minkähän ongelman tähän valitsisi 😀 niitä kun tuntuu olevan useita.. mutta kyllä mä sanoisin että haastavinta on, etten saa ohjeista huolimatta luomiväriä niin hyvin kun haluaisin. Onko niin raskaat luomet vai enkö uskalla riittävän ylös levittää vai mikä mutta mielestäni en saa luomiväriä laitettua niin että se ”liftaisi” silmää/luomea. 🙈

  • Titta

    Haastavinta on löytää omalle iholle sopivat tuotteet, lisähaasteena eri vuodenajat. Boksi olisi ihana tapa saada testiin hyväksi havaittuja tuotteita. 😍

  • Henna

    Hei! Haastavinta meikkaamisessa on siistien rajausten tekeminen ja etenkin kissamaisten rajausten. 🙈 Olisi ihana voittaa itselle toi boxi 😍

  • Henssuuu

    Tasapaino. Ihon puhtaus ja meikin kuulaus.

  • PSK

    Monikin asia, mutta eniten ehkä ärsyttää se, etten meinaa saada kulmakarvoista millään samannäköisiä!

  • Sesse

    Luonnollisen näköinen meikkipohja tuottaa vaikeuksia! (Itselläni on siis jonkin verran peitettävää kasvoissa) Jännittävää nähdä, mitä boksista löytyy!

  • Jonna P

    Minulle haastavinta on rajaukset ja ehkä myös satunnaisesti ilmestyvien finnien peittäminen.

  • Satu

    Oma ihoni on todella kuiva, joten tasainen meikkipohja on haastavin osuus. Onneksi sinun ja muidenkin blogeista löytyy vinkkejä ja luulen että kohta olen löytänyt omalle iholle sopivat tuotteet luonnonkosmetiikan puolelta 🙂

  • Marjiiiz

    Heippa! 🙋‍♀️ Koen meikkipohjan ahdistavaksi kelmuksi naamalla, johon tarttuu hiukset kiinni ja aika pian kun pääsen ihmisjoukon keskelle, se alkaa liukumaan naamaltani, koska alan puskemaan öljyä ihan älyttömästi. Sitä öljyä ei tule niin paljoa, jos jätän koko homman kevyen päivävoiteen varaan ja unohdan kokonaan meikkivoiteet.
    Sitten, olisi kiva käyttää luomiväriä ja muita silmämeikkejä reilummin, mutta öljy ajaa kaikki värit luomivakoon ja vähäinenkin meikki silmissä alkaa viimeistään loppupäivästä kirvelemään.
    Innostuin jossain kohtaa myös Saarentaika tuotteista, mutta eivät nekään oikein sopinut mulle, vaikka yritin. Ei musta tullut niidenkään myötä hippiluomutätiä vaikka kuinka toivoin.

  • Pinja

    Haastavinta on kestävän huulipunan löytäminen!!

  • Laura

    Haastavaa on saada ripsiväri kestämään alaripsissä ilman, että ne valahtavat päivän mittaan poskille.
    Toinen asia myös ripsiin liittyen mikä tuntuu erityisen vaikealta on ripsipidennyksistä luopuminen monen vuoden käytön jälkeen.

  • Pia

    Haastavinta on ollut löytää oikean sävyinen ja ylipäänsä oikea meikkivoide. Ihonhoidon puolella ihoni rasvoittuminen päivän aikana ongelmallista – raikkaudesta ri tietoakaan.

  • Heini Immonen

    Meikkauksessa haastavinta on luomivärien häivyttäminen, etenkin jos ei olisi koko iltaa aikaa

  • Eveliina K-H

    Heippa! Mulle haastetta tuo luonnostaan kovin tummat silmänaluset. Välillä tuntuu että näytän bandalta kun en halua niin paljoa lisäillä eri kerroksia ja välillä (lue kerran sadasta) onnistun loihtimaan ne nätisti piiloon ilman pakkeloitua efektiä. H-A-A-S-T-A-V-A-A

  • Jonna

    Haasteita ja päänvaivaa on tuonu nyt epäpuhdas iho leuan aluella 😭

  • Noora

    Oma haasteeni on silmämeikki. Raskaat silmäluomet joten tuntuu ettei silmämeikki näytä kivalle. Tai näy ollenkaan. Toinen haaste on pintakuiva iho nenän alueella. Varsinkin talvella kuivuu herkästi.

  • Elisa Herrala

    Ihan huippu arvonta! Meikkaamisessa haastavimpana juttuna mulle on luomivärin laittaminen. Jo vuosia on menty samalla kaavalla ja pitäisi olla rohkeutta kokeilla uusia juttua.. 🙂

  • Emilia

    Kaikkein haastavinta on hyvän meikkipohjan tekeminen. Riittävän peittävä, mutta samalla superkevyt on välillä aikamoinen haaste.

  • tiinuli

    Minulle kaikkein vaikeinta meikkaamisessa on silmämeikin tekeminen. Itselläni on isot silmät ja haluaisin osata tuoda niitä paremmin esiin.Taitoni eivät kuitenkaan yleensä riitä ja luomiväreistä tulee liian vahvat tai kevyet enkä osaa muotoilla oikealla tavalla. Ihonhoidosta olen saanut paljon hyviä sinun blogisi kautta ja olen onnistunut muun muassa selättämään pintakuivuuden❤

  • EP

    Kulmakarvat, ne ei onnistu koskaan 🙈

  • Mira

    Haasteena mulle on meikkaamisessa on uusien juttujen kokeilu, koska on helppo juurtua samaan tuttuun meikkiin. Jännittää ostaa uusia meikkejä jos niitä ei sitten tulenkaan käytettyä vaan jäävät lojumaan kaappiin.

  • Reetta

    Haastavinta on poskipunan ja huulipunan käyttö; poskipunan sudin sinnepäin ja huulipunan jätän kokonaan käyttämättä. Ihon hoidossa haastavinta on tunnistaa oma ihotyyppi ilman ammattilaisen apua.

  • Katja

    Haastavinta on epätasaisen ihonsävyn peittäminen ja rajauksia en osaa tehdä kyllä ollenkaan!

  • Maiju

    Heippa! Ehdottomasti vaikein asia ihon hoidossa on saada pienet valkopäät pois 😑
    Ps. Oot niiin suuri inspiraation lähde meikkaamisessa 😍

  • Katariina

    Haastavinta on tällä hetkellä peittää pahaa ruusufinniä kuitenkaan olla tukkimatta ihoa pakkelilla.

  • Emilia V

    Haastavinta on varmaan silmämeikin tekeminen, johtuen varmaan treenin puutteesta. Hyviä vinkkejä saanut instastoryista kyllä!

  • Sini

    Pintakuivuus, esim otsan uurteet erottuu selvästi kun iho ei ole kunnolla kosteutettu

  • Anna

    Haastavinta meikkaamisessa on kulmat, jotka ovat tummat mutta ohuet ja ”reikäiset” – kiitos ysäriteinivuosien karmean kulmakarvamuodin. 😅

  • Mona

    Haastavinta on pysyä mukana iän tuomien muutoksien kanssa. Kun on tottunut tiettyihin rutiineihin ja tuotteisiin ja yhtäkkiä ne ei olekaan enää hyviä.. Loputon suo.

  • Tiina S

    Haastavaa on löytää itselle sopivat ihonhoitotuotteet sekä tuotteet, millä saisi pidettyä meikkipohjan kuulaana ja raikkaana koko päivän.

  • Marianna

    Ihana arvonta😍 Mulla pysyy kesällä muuten meikki nättinä, mutta hikoilen aina ylähuulen kohdalta aivan järkyttävästi😅😂 Meikki on siis suun ympäriltä tosi kovilla ja usein se häviääkin tai näyttää epäsiistiltä jo todella nopeasti

  • Hanna

    Pienet näpyt ihossa ja meikkipohjan pysyvyys

  • T

    Herkät silmät ja rasvaiset luomet.
    Tuulessa alkaa vuotaa ja sotkee meikin.

  • Soile

    Haastavinta meikata tummat silmänaluset piiloon kevyesti peittäen siten ettei kaikki meikki karkaisi juonteisiin. Toinen joka aamuinen haaste on piirrellä kulmakarvat, kun niitä ei ole tai ne on todella vaaleat omasta takaa 😏

  • Kristiina Leino

    Juhlameikki. En osaa valita oikeita sävyjä huuliin + luomiin. Vielä kun nämä kaksi saisikin toimimaan keskenään, niin miten mätsätä ne vielä vaatteiden kanssa?? Argh 😀

  • Sini

    Haastavinta itselle on ehdottomasti tummien silmänalusten peittäminen :/ Kun aloitin meikkaamisen joskus 12-vuotiaana, niin ekat kaksi tuotetta oli ripsari ja peitevoide, jälkimmäinen juurikin tätä ongelmaa varten. Nyt oon jo saanu osaksi sun vinkeillä aika hyvin homman haltuun!

  • Tuula

    Haastavinta on löytää omalle iholle sopivia ja järkevänhintaisia tuotteita. Nyt yritän etsiä luonnonkosmetiikkaa ja useimmat tuotteet joutuu ostamaan testaamatta netistä.

  • Johhu

    Itselle sopivat tuotteet. Myös huulipunan ja värien valinta ja käyttö. Avullasi olen uskaltanut käyttää muitakin kuin mustaa ja ruskeaa luomiväriä!

  • Mirka

    Haasteita on monia 😂 kuiva iho, mihin oletkin kivasti antanut vinkkejä. Kasvojen pesu kun on ripsipidennykset. Monet tuotteet kun sisältävät öljyä mikä on niille haitallista..

  • Siina

    Haastavinta on löytää oikeat sävyt, varsinkin itseä imartelevat huulipunat

  • Satu

    Olen pitkään meikannut oman ihoni virheitä piiloon, mutta tämän vuoden aikana olen alkanut arvostamaan kuulaampaa ja heleämpää tyyliä. Omat haasteeni koskevat ihonhoitoa ja ihon oikeanlaisen tasapainon löytämistä. Iho ei saa näyttää rasvaiselta, mutta ei tietenkään hiekkapaperiltakaan 🤭

  • Satu

    Haastavinta on löytää sopivia tuotteita matkalle koska omissa lempparituotteissa ei ole matkakokoja. Sinänsä en koe mitään erityisiä haasteita ihonhoidossa tai meikkaamisessa.

  • Sari Koivisto

    Juu noi maksaläiskät vaikee saada peittoon huomaamattomasti😀

  • Moona

    Haastavinta on löytää sopivat ihonhoitotuotteet ja meikkivoide kuivalle/atooppiselle iholle, jotta iho olisi kuulas. Paksut meikkivoiteet tarttuvat kiinni kuiviin kohtiin. Onneksi blogistasi olen saanut vinkkejä oikeanlaiseen ihonpuhdistukseen!

  • Heli P.

    Haastavinta on löytää tuotteet, jotka helpottaisivat ihon pintakuivuutta. Kuitenkaan olematta liian rasvaisia, sillä T-alue rasvoittuu helposti.

  • Elli

    Haastavinta on kulmien meikkaus!

  • Mari Juuti

    Ihon kosteutus ja naaman rasvoittuminen 😔! On kokeiltu vaikka ja mitä 😅!

  • Mari M

    Mukana arvonnassa!
    Haastavinta on välttää hutiostokset ja löytää itselleen sopivimmat sävyt 🙂

  • Emma

    Mukana arvonnassa😍 Haastavinta minulle on finnien poissaaminen (rosacea) tai niiden meikkaaminen piiloon. Rajaukset tuottaa välillä ongelmia.

  • Sinisilmä

    Helposti tulehtuvat ja herkät silmät on mun ongelma. Mukana arvonnassa tottakai 🙂

  • Siru

    Ihana arvonta! Mulle haasteita tuo rasvoittuva ja herkkä iho, niin ihonhoidossa kuin varsinkin meikkaamisessa. Ihossa on myös paljon epätasaisuutta, joten kuulas mutta riittävän peittävä meikkipohja on aina hakusessa.

  • AnuM

    Haastavinta on ehdottamasti kulmat! Ikääkin tullut jo lisää, niin ei enää näekään kuten ennen🤣

  • Laura

    Haastavinta on löytää oikeanlaiset ihonhoito tuotteet!

  • Laura

    Haastavinta on mielestäni kulmakarvat sekä itselle sopivien tuotteiden löytäminen! Olisipa ihana voittaa boksi 😍

  • Miia

    Ihana arvonta!Haastavinta on opetella hoitamaan ihoa iän mukaisesti.40v lähestyy🙈.

  • Omena

    Löytää oikeanlainen meikkivoide! 😱

  • Jasmina

    Haastavinta on oikeansävyisen meikkivoiteen löytäminen. Päivetyn todella helposti kasvoilta ja dekolteelta, mutta kaulani on vitivalkoinen. Mielestäni oikeanvärinen meikkivoide näyttääkin usein päivänvalossa aivan liian tummalta, kun kaula hohtaa valkoisena.

  • Millis

    Joskus olis ihana tehdä kunnon kissarajaukset, mutta mulla on tooosi raskaat luomet. Ei onnistu, ei.

  • Emma

    Mukana arvonnassa! Haastavinta on tehdä yhtä hehkuva ja kuulas meikkipohjs kun sinulla. Tai sitten syynä iho sen meikin alla, jonka hoito ontuu mahdollisesti yhä jostain syystä.

  • Jasmina

    Haastavinta on oikeansävyisen meikkivoiteen löytäminen. Päivetyn todella helposti kasvoilta ja dekolteelta, mutta kaulani on vitivalkoinen. Mielestäni oikeanvärinen meikkivoide näyttääkin usein päivänvalossa aivan liian tummalta, kun kaula hohtaa valkoisena. En oikein tiedä minkä mukaan meikkivoide pitäisi mätsätä…

  • Kristina Leppikorpi

    Haastavinta on hyvät rajaukset 🤔 Miia saa senkin näyttämään niin helpolta! Kiitos Miia videoista, ne ovat inspiroivia ja antavat hyviä vinkkejä 🙂 Ihanaa kesää!

  • Minna

    Haastavin asia on löytää oikeat ja itselle sopivat sävyt 😳

  • Jenna

    Voi että mä haluan sen boxin!! Ollaan siskon kanssa sun faneja ja ostellaan aina vähä vuorotellen sun suosituksia ja testaillaan. Niin paljon apua oon saanut sun vinkeistäs! Oma murheeni meikkauksessa on ehdottomasti erittäin tummat, “röpelöiset” ja ryppyillä varustellut silmän aluset. Olen kokeillut lähes kaikkea…. Tummat alueet on tosi isot, mut ne ei (onneksi vielä) pussita vaan on oikeestaan vähän kuopalla. Mut en luovuta vielä niiden kanssa! 😅

  • Niina H

    Ongelmakohtani meikkaamisessa on saada nenän pelien punaisuus neutralisoitua niin että se kestäisi koko päivän, eikä ns. punaiset viikset tulisi näkyviin. Ja toinen on silmämeikin variseminen vaikka pohjustus ja kiinnitys alla.

  • Kukkanen

    Haastavinta näin lentoemännän työssä on kamppailla rutikuivan lentokoneilman kanssa, joka tekee ihosta samaan aikaan super kuivan ja hurjan rasvaisen. Näiden vuoksi meikin pitäminen hyvänä koko työpäivän ajan on toisinaan haasteellista. 🙂

  • Tanja Palojärvi

    Haastavinta on tehdä kaunis silmämeikki, koska näkö on huono ja kuinka saada se näkyväksi kun on silmälasit jotka ovat tummapokaiset. Olisi huikeeta voittaa boksi =)

  • Elisa

    Sun opetusvideoiden pohjalta olen oppinut todella paljon meikkaamisen tekniikoista!! Ne on tehty mielenkiintoisesti ja tyylikkäästi. Vieläkin oma ongelma tuppaa olemaan se, kun kokeilee jotakin hieman erikoisempaa niin silmistä tulee vaan suttuiset 😅 mutta harjoittelu kai tekee mestarin 💛

  • Hanna

    Haastavinta on värikkäiden luomivärien käyttö ja yhdisteleminen 🤡

  • -Hannis

    Haluaisin oppia tekemään kauniin ja kestävän silmämeikin, etenkin luomivärin levitys varjostuksineen on hankalaa.

  • Susanna

    Haastavinta on kulmakarvojen meikkaaminen.

  • Jutta Paappanen

    Ehottomasti mukana! Mun haasteena on löytää huulipuna joka ei allergisoi/kuivata huulia.

  • A

    Haastavinta on kulmien tekeminen!

  • Suvi

    Siis tää boksi on pakko saada! Mulle ehkä haastavinta tummien silmänalusten piilottaminen koska ne on mulla luonnostaan aika tummat. Mutta sinun ohjeilla selvää kehitystä on huomattavissa 😅

  • Eveliina

    Atooppisen ihon meikkipohjan tuotteet on suurin ongelma meikkauksessa, koska iho “muuttuu” kokoajan. Toisena päivänä tuntuu sopivan toinen tuote ja toisena päivänä toinen.

  • Karoliina

    Haastavinta ihonhoidossa on löytää iholle sopivat tuotteet 😊

  • Anna

    Haastavinta on löytää omalle ihotyypille sopivat ihonhoitotuotteet.

  • Sari

    Kulmat.

  • Aino

    Haastavinta on saada kauniit kulmakarvat!

  • Marianna

    Mukanq😍 Lopetin e-pillerit viime syksynä ja nyt iho kukkii ja pahasti.. haasteni on tällä hetkellä sopivien tuotteiden löytäminen.

  • Sohovaperna

    Kiitos blogistasi, joka neuvoo ihonhoitoa ja meikkaamista. Ongelmani on mustat silmänaluset. Ne ei siis ole tummat, vaan mustat. Ilme on aina väsynyt.
    Arvonnassa siis mukana👍😊

  • Elli

    Haastavinta meikkauksessa on luomivärien käyttö. Siihen olen paljon kuitenkin saanut vinkkejä juuri sinulta! Kuten myös moneen muuhun pulmaan ja koenkin olevani nykyään paljon taitavampi meikkaamaan 🙂

  • Maikki

    Olen niin onnellinen sun puolesta että olet tällaisen unelman päässyt toteuttamaan! ❤️ Innolla odotan boxin ilmestymistä. Minulle leikkaamisessa on haastavinta saada aikaan kuulas ja luonnollisen näköinen iho, mutta kuitenkin saada peitettyä tummat silmänaluset ja punoittavat posket🥺

    • Maikki

      *Meikkaamisessa siis 😅

  • Nita

    Haastavinta meikkaamisesta on saada pehmeä ja siisti silmien alarajaus. Silmäni ovat pienet ja luomeni viettävät ulkonurkista alaspäin. Olen oppinut hurjasti neuvojesi avulla tekemään pysyvän ja hyvän silmämeikin. Ainoastaan alaluomen rajaus ei onnistu…vielä.

  • Mella

    Kulmat! Etenkin kaareva kohta ja siitä alaspäin. Mikään tuote ei tunnu tarttuvan hyvin. Ja toinen on rajaukset etenkin silmän ulkonurkan kohdalta🙄

  • Pia Pesonen

    Haastavinta meikkauksessa on luomivärien häivytys sekä silmien rajaus. Ihonhoidossa ajoittain haastetta tuo rasvoittuvan ihon pinta kuivuus. Osallistun arvontaan😊

  • Mirkku

    Haasteena on kuiva iho, välillä se on parempi ja välillä huono. Reuma tietysti lääkityksineen kuivattaa ihoa myös.

  • Jonna

    Meikkaamisessa haastavinta on tehdä kevyt meikkipohja joka kestää kauniina läpi työpäivän. Myös ripsivärin lisääminen sotkematta ensin laitettuja luomivärejä ja rajausta on itselleni haastavaa 😀

    Ihonhoidossa haastavinta on löytää sopivat tuotteet. Tuntuu, että iho muuttuu koko ajan, tuote joka toimii nyt hyvin saattaa parin viikon päästä olla jo esimerkiksi liian kuivattava..

  • Susanna H

    Haastavinta on kuivan ihon saaminen meikattavaan kuntoon. Kesää lukuun ottamatta on lähes aina nenänpielet kuivana. Ärsyttävää! :/

  • Hanna

    Haastavin asia on saada iho pysymään kosteutettuna koko päivän 🙂

  • Elisa

    Metsästän epätoivoisesti kuulasta ja ylipäänsä tervettä ihoani takaisin, sillä aloin taas kärsimään aikuisiän aknen tuomista epäpuhtauksista tänä keväänä… Ongelmia ilmaantuu keväisin, vaikka tekisin mitä! Voimakkaita lääkkeitä en halua käyttää, vaan yritän lähestyä asiaa holistisesta näkökulmasta. Käytän jo valmiiksi korealaista ja suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jolla muu osa ihostani pysyy erittäin hyvänä! Olen vasta alkanut seuraamaan sinua, mutta jo nyt ihailen kauniita meikkitutoriaalejasi ja upeita meikkejä mitä olet taikonut kasvoillesi! Kunpa vaan saisin normaalin ihoni takaisin, niin ei tarvitsisi kikkailla niin paljon meikkaamisen kanssa… Toki kaikki vinkit näppyjen peittämiseksi esim. luonnonkosmetiikalla otetaan vastaan <3

  • H

    Haastavinta on tasapainoilla kuivan ja akneihon kanssa – liika kosteutus saa aknen puhkeamaan ja taas liian vähäinen kosteutus hävittää aknen mutta saa ihon kuivaksi kuin korppu! 😀

  • Maija

    T-alueelta rasvoittuva ihoni on usein ongelmallinen. Iho alkaa kiillellä päivän aikana erityisesti näin kesällä.

  • sini kaukinen

    Meikkauksessa suurin vaikeus on ehdottomasti kulmakarvat! Aina tulee eri malliset ja kun omia karvoja ei ole, niin niiden piirtäminen käy työstä. Ihonhoidossa koen haastavaksi ihon kunnon vaihtelun, mitä tuotteita kannattaa käyttää silloin kun finnien sotatantere on täysin valloillaan ja mitä silloin kun naama ritisee kuivuuttaan.

  • Sanna Muukka

    Kaikista haastavin asia meikkaamisessa kohdallani on yksinkertaisen vaikeasti kulmakarvat sekä ihonhoito. Oon nyppinyt mun kulmat niin huonosti teinivuosista asti, minkä lisäksi mulla on kuluneet pigmentoinnit kulmilla. No, kesällä tämä kombo on aika haastava kun kasvot tuppaa hikoilemaan sen kulmakarvan irti. Toinen haastava asia on ihonhoito yhdistettynä ravintola-alan töihin. Keittiön vaihteleva ilmasto ja hektisyys yksinkertaisesti näkyy kasvoilla, ja oon valitettavan laiska hoitamaan kasvoja niiden ansaitsemalla tavalla.

  • Miisu

    Vaikeinta on saada kaunis pohja aknearpien vuoksi!

  • Anu Härkönen

    Näin 50 v silmien meikkaus on todella haastavaa

  • Minna Stenroos

    Haastavinta on löytää ohut ,kosteuttava ja hieman peittävä värivoide 😊

  • Misty

    Kääk miten ihana arvonta <3
    Meikkaushaasteeni on couperosaihoni sävyn tasoittaminen niin, ettei meikkipohja olisi kuitenkaan liian paksu. En tavoittele enää täyttä peittävyyttä kuten nuorena, mutta läikikkyyttä olisi mukava saada pois.
    Olen tähän asti käyttänyt mineraalimeikkipuuteripohjaa, mutta mietinnässä on sen vaihtaminen nestemäiseen. Jauhemainen consealer kun ei sovi enää silmänalusilleni.

  • Tiia

    Silmien rajaus on haastavinta. Vaikka meikkaillut viimeiset 20 vuotta niin harvoin tulee aivan buenot rajaukset. Liekkö vika tekijässä vai tuotteissa =D

  • Jenni

    Tasaisen ja omalle iholle sopivan meikkipohjan tekeminen on kaikista haastavinta !

  • Henni

    Haastavinta on herkkä ja kuiva iho joka rasvoittuu pinnasta aina. Epäpuhtaudet ovat arkipäivää vaikka pitäisi olla jo aikuisen iho. Meikkaus on kuitenkin ihanaa

  • Satu

    Haastavinta on luomivärin laitto!

  • Mari

    Vaikeinta meikkaamisessa on ehkä finnien ja näppyjen peittäminen kauniisti 🤔 No on se silmien meikkaaminenkin eli luomiväri ja rajaus aika haastavaa 🙈😅

  • Chloé

    Tällä hetkellä haastavin asia on pintakuivan ihon puhdistus niin että ihohuokoset puhdistuisivat hyvin ja sitten ihon kosteuttaminen niin että iho ei näyttäisi rasvaiselta koko päivää vaan olisi kuulas ja pehmeä. Ei kireä vaan sellainen heleä, mihin ei ne epäpuhtaudet imeytyisi niin helposti. Joillain tuotteilla oon päässyt tähän, mutta en enää muista millä! 🙈

  • Sanna

    Meikkaamisessa itselle on ehdottomasti haasteellisinta on silmien rajausten teko. Yksinkertaisesti en vaan osaa tehdä omaan silmään sopivaa rajausta, ja aina onnistun pilaamaan muuten hyvän silmämeikin huonoilla rajauksilla. Ihonhoidossa haasteellisinta on löytää itselle sopivat tuotteet.

  • Hanna

    Meikkaamisessa haastavinta on kulmat… koska ne ovat vaaleat ja aika olemattomat. Sulta on saanut onneksi hyviä vinkkejä kulmien tekoon 😍 Ihonhoidon puolella haastavinta on yksinkertaisesti se, että säännöllisesti pitäisi kiinni ihonhoitorutiinista 🙈

  • Josefiina

    Mukana arvonnassa 🙂 Kuulaan ja fressin näköisen ihon tekeminen!

  • Taija

    Ihonhoidossa on haaatavinta riittävä kosteutus talvella.

  • Pinni

    Haastavinta ihonhoidossa on mustapäät tai jos iho on röpelöinen. Tällöin siisti meikkipohjakin on haastavaa, jos tekstuuria löytyy ihosta. Meikkauksessa haastavaa on aurinkopuuterin käyttö. En ole edes yrittänyt. Onneksi poskipunallakin pärjää.

  • Tiina

    Hei! Haastavinta on ihon punoitus. Meikkivoiteen/puuterin löytäminen, mikä peittäisi hyvin.

  • Erika

    Kiitollinen, jos tämän saisin♡

  • Marika

    Moikka

    haastavinta on rajaukset ja ripsivärin laittaminen alaripsiin. Ripsistä tulee niin suttuiset, että laitan vain yläripsiin.

    Hyvää kesää Miia ☀️👒

  • Marika.T

    Haastavin on näyttävän silmämeikin tekeminen

  • Emmi

    Minulle hankalinta on poskien varjostukset. Tuntuu etten saa häivytettyä niitä tai häivytän liikaa tai ne jäävät laikukkaiksi. Poskissani on hieman tummemmat laikut jo valmiiksi mikä hankaloittaa varjotuksia.

  • Laura

    Haastavinta on ehdottomasti kulmien teko. Aina etukäteen saa jännittää, että minkälaiset tällä kertaa onnistuu. Omat kulmakarvat on tosi vaaleet ja jotenkin vielä eri korkeudella toisiinsa nähden🙂

  • Miisa

    Meikkipohja on ehdottomasti haastavin. Aina päivän aikana huomaa, että meikkivoide on lähtenyt kasvoista osalta alueelta. Haluaisin ihan kokonaisuudessaan oppia meikkaamaan paremmin, joka osa-alueelta löytyy haasteita.

  • Nina

    Haastavimpana koen luomivärin laiton. Varsinkin, jos haluaa yhdistää eri sävyjä tai esim. smokey eyen teko.

  • Hanne

    Haastavinta on saada aikaan freesi, kuulas, hehkuva iho, joka pysyisi siistinä iltaan asti. Nenä ja leuka ja otsa alkavat aina kiiltää ja punoittaa, varsinkin kesähelteillä. 😅

    Kiitos ihanasta blogista ❤️

  • Laura

    Haastavinta löytää se täydellinen ihotyypilleni sopiva meikkipohja, mukaanlukien primer, peitevoide ja meikkivoide.

  • Miime

    Miia
    Haastavinta on saada tummat silmänaluset talvisin täysin peittoon

    Löytää hyvä meikkivoide, jolla saisi kaiken yhdellä kertaa, olisi matta ja pysyisi vähintääkin 24 h. Mutta hehkuisi kuin toinen iho!!!

    Ripset, joita tarvitsee jo etsiä vaikka kuinka, värittömyys, kun on jo ikälisä.

    Eräs kiva juttu olisi myös:
    Ikäni itseäni ehostaneena, olisi todella mahtavaa saada jonkun muun tekemä ehostus kasvoille…..

  • Jonna Råglund

    Ihana arvonta ❤️ Haastavinta minulla on ihon kosteutus; välillä kosteutan sitä liikaa ja välillä liian vähän. Ja ehkä niiden vanhojen, väärien oppien poisoppiminen; epäpuhdasta ihoa ei saisi rasvata liian rasvaisella jne. Kuten esim. vinkkaamasi Weleda skin food ihan täydellinen meikin alla 😍 ja ei olisi ikinä tullut mieleenkään kokeilla, ellet olisi suositellut sitä 👌

  • Elina

    Haastavinta on laajentuneiden ihohuokosten häivyttäminen (nenä aivan pahin). Ja toisena löytää huulipunasävy, joka tuntuisi itselle luonnolliselle eikä ”hyppää silmille”💄

  • Riksuliini

    Mun haaste on pintakuiva iho/sen kuntoon saaminen ja sen takia myös hyvän meikkipohjan tekeminen. Kaikki meikki jää kuiviin kohtiin aika rumasti. Pakko mainita myös tummat silmänaluset joita ei tunnu saavan millään piiloon!

  • Milja

    Haastavinta on akneen taipuvainen iho ja siihen yhdistettynä hormoniehkäisy ☹️ Ilman ehkäisyäkään en voi olla, koska rautavarastot hupenee liikaa ja osa muuten sopivista ehkäisymuodoista ei käy aurallisen migreenin takia. Ei ole naisen elämä helppoa! Ois ihana voittaa tämä paketti tukemaan tätä ikuista taisteluani.

  • Pihla

    Hyvien ihonhoitotuotteiden löytäminen sekaiholle!

  • Iitu

    Itselle haastavinta ihonhoidossa on itselle sopivien tuotteiden löytäminen; kuinka hoitaa omaa ihoa parhaiten ja parhailla mahdollisilla tuotteilla 😊 Meikkaamisessa tuskaa tuottaa välillä tummien silmänalusien peittäminen.

  • Aurora

    Haastavinta on ollut löytää sopivia luonnonkosmeettisia ihonhoitotuotteita sekaiholle ja juuri mun iholle sopivia.

  • Tiina

    Haastavinta on kun t-alue kiiltää. Myös hiukset rasvoittuvat ja tuetenkin tummat silmänaluset.

  • Elsi niemi

    Ehdottomasti varjostukset jne

  • Henna

    Aika… Mulla on 3 alle 2-vuotiasta lasta, joten pitäisi löytää hyvät tuotteet ja nopeat ihonhoitorutiinit ja toimiva arkimeikki.

  • Anne

    Haastavinta meikkaamisessa on sopivien tuotteiden löytyminen omalle, pintakuivalle, keski-ikäiselle iholle. Useita hyviä vinkkejä olen kyllä sulta saanut, viimeksi eilen se vedenkestävä kajaali, ei oo tänään ollu mustat luomivaot ja pysyy silmämeikki tosi hyvässä ryhdissä. Seuraava tärppi vois olla helteen kestävä, kevyt meikkipohja. Siitäkin joku hyvä kosteudenkestävä versio?

  • Aino

    Haastavinta on kulmakarvat, kun omat kulmat on aikoinaan tullut nypittyä niin olemattomiksi. Pikkuhiljaa opettelen 🙂

  • Tuuli Udd

    Mukana arvonnassa ja joo niin haluaisin tuon boxin🥰 kiitos hyvistä vinkeistä esim. Kulmien laiton suhteen…itsellä kun on saman tyyppiset kulmat kuin sinulla!

  • Emmi

    Haastavinta on löytää juuri itselle oikeat ihonhoitotuotteet, että saisi epäpuhtaudet kasvoilta pois.

  • Henriikka P

    Haastavinta on tehdä meikkipohja kuivalle mutta rasvottuvalle iholle niin että se pysyisi siistinä KOKO PÄIVÄN. Mahdotonta?

  • Jenni

    Isoin haaste on raskaat luomet. Tahtoo jäädä luomivärit vähälle käytölle. Nudella mennään aika pitkälti 😀

  • Av

    Haastavin asia on tällä hetkellä masennus. Mielialan laskun huomaa selvästi kun ei ole jaksamista meikkaamiseen tai muuten itsensä laittamiseen

  • Sinikka Herranen

    Hei!

    Haastavin asia ihonhoidossani on se, että saisin pidettyä ihoni tarpeeksi kosteutettuna ilman ylimääräistä rasvaisuutta tai kuivuutta, jottei näppyjä tulisi.🙄

    Blogisi ja IG- tilisi ovat huippuhyviä ja ihania, saan niistä paljon inspiraatiota.😍

  • Kirsi Lauttala

    🌸Ihana arvonta
    Haastavinta löytää täydellinen ripsiväri🤷🏽‍♀️
    Omat ripset värittömät ja lyhyet ja lisäksi omistan raskaat luomet joihin ripset osuvat😟

  • Suvi

    Kulmakarvat ovat minun murheen kryyni. En vain osaa, vaikka kuinka yrittäisin ohjeiden kera.

  • Mari L.

    Ihana Miia! Piristät mun päivää meikkiopeillasi ja aitoudellasi! Ehkä vielä opin ns. vanhana uudelleen meikkaamaan 😊
    Boksi olis ihana voittaa piristyksenö kun kesää tulee vietettyä lähinnä yksin töiden merkeissä.

  • Sanni Savolainen

    Hei!
    Minulle haastavinta hyvän meikkipohjan tekeminen sekä ihonhoidossa yleisesti arkisten kiireiden keskellä laiskuus 😀
    Sposti: sanni-savolainen@hotmail.com

  • Saija

    Onnea boksin lanseerauksesta!! Upeaa työtä!🌹

    Omat haasteeni ovat liiankin kuulaat kohdat kasvoissa, kuten T-alue. Haluaisin oppia tekemään upeat kulmakarvat, kuulauden poskipäihin poskipunan kera.

    Luonnollisen kauneuden korostaminen on onnekseni muotia, sopii minulle joka ei mielellään käytä meikkaukseen aikaa tai materiaa.
    Blogistasi onkin helppo poimia vinkkejä kaikenlaiseen meikkaukseen. Hyvä ideapankki siis!🤗

  • M

    Haastavinta meikkaamisessa on ihohuokosten häivyttäminen!

  • Anu

    mukana arvonnassa. Haastavinta on silmien meikkaus (luomiväri) ja tässä vaiheessa (keski-ikäisen naisen) elämää saada hehkua iholle.

  • Barbi

    Mikä on haastavinta; se on minun kohdalla ikääntynyt iho, juonteita ja ryppyjä löytyy luonnollisesti, mutta myös laajentuneita huokosia, epätasaisuutta ja sameutta… Huoh. Joka päivä on sellaista kauhun ja epätoivon tasapainottelua.

  • Marja

    Meikkivoiteen valinta…
    Silmämeikki…

  • Sini Lavia

    Haastavinta on rajauksien teko silmiin siten ettei se töhriinny tai näytä kaamealta!!

  • Anu

    Luomivärisävyjen valinta ja yhdistely.
    Pehmeä, mutta skarppi rajaus joka ei suttaannu heti.

  • hannamanna

    Vaikeinta on löytää omalle iholle sopivat tuotteet, sillä usein liian tuhdit aineet tukkii ihohuokoset ja liian kevyet ei kosteuta tarpeeksi:(

  • Vee

    Onnistunut ihon kosteutus ympäri vuoden on erittäin haastavaa, samoin sopivan meikkipohjan luominen

  • Kaisu

    Hankalinta on yksinkertaisesti minun naama! Välillä iho on ihan korppu ja välillä taas naama rasvoittuu saman tien, kun astuu ulos. Mulla on aina ollut tosi huono iho ja finnejä tulee helposti vaikka olen jo 26-vuotias. Viime vuosina iho on ollut jo suht hyvä, mutta taas keväällä naama on räjähtänyt ja aivan pienen pientä finniä on nyt kasvot täynnä. En tiedä mitä tehdä 🙁 olen kokeillut eri tuotemerkkejä ja olla ilman meikkiä kokonaan, mutta mikään ei oikein tunnu auttavan. Vaikka iho tuottaa ahdistusta ja välillä harmittaa, en anna sen lannistaa. Kiitos blogistasi Miia, se on tuonut paljon uusia merkkituttavuuksia ja meikkausvinkkejä, joita en tiennyt aiemmin!

  • Pirjo Kinnunen Rovaniemi

    Laskeutuneiden luomien arkimeikki ois kiva osata aamuisin kun on töihin kiire🤔 Ja varsinkin kun ikänäkökin hiukan häiritsee silmämeikin tekoa muutenkin.

  • Suvi

    Haastavin asia meikkaamisessa on ainainen kiire ja sitä myöden kuulaan ja kauniin meikkipohjan teko! Iholle jää kiireessä aina hassuja läikkiä aurinkopuuterista/poskipunasta tms. Sun ohjeilla oon onneks vähän oppinut uudenlaista tekniikkaa 🙏🏻

  • Sanni

    Oijoi, voihan Huxley <3 Ihan huippua tää kauneusbloggaajien mahdollisuudet luoda omat kauneusboksit 🙂

  • -R

    Ripsien taivutus. Se on aivan mahdotonta. Selviäisin varmasti paremmin esim. kuukävelyssä kuin ripsien inhimillisessä taivutuksessa!

  • Emmi

    Ihana arvonta 💛 En ole elämäni aikana voittanut ikinä mitään, toivottavasti nyt onni kääntyisi 🙏 Haastavinta ehdottomasti on rajauksien teko.
    Hyvää kesää ☀️

  • Kreetta

    Haastavinta meikkauksessa on värien käyttö. Mukana arvonnassa. Hyvää kesää Miia

  • Hanna Torsti

    Arvonnassa ehdottomasti mukana! Haastavaa minulle on tehdä siisti, kuulas meikkipohja kun on kuiva,atooppinen iho. Spostini on hanna.torsti@gmail.com

  • Anet-Elisa Tirkkonen

    Haasteena mulla on uskaltautua laittamaan huulipunaa ja myös poskipunan käyttö välillä meinaa kauhistuttaa. Ihonhoidossa finnit iso ongelma

  • Elisa

    Haastavinta minusta on jaksaa hoitaa ihoa, kun sen kunto vaihtelee huimasti eikä mikään auta.

  • Iiris Hämäläinen

    Haastavin asia meikkaamisessa: Se, että tuotteita on niin paljon. Ei oikein pysy perässä, että mitä kaikkea olisi huvä käyttää.

  • Petra

    Olisi ihana osata tehdä tasainen kuulas pohja, johon rakentaa luonnollinen raikas meikki. Sävyjen yhdisteleminen ja häivytykset ovat myös mielenkiinnon kohteena. Raskaat luomet ovat kuitenkin se ykköshaaste meikkauksessa.

  • Päivi Saari

    Haastavin ongelma: miten saa meikkipohjan säilymään hyvänä koko työpäivän

  • Eeva-Leena Nummela

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! 😍 Hankalinta varmasti täydellisen huulipunan sävyn ja koostumuken löytyminen. Monesti kuvista katsoo että tuon väristä mäkin haluan, mutta kumminkaan se ei itsellä sitte näytäkkään ollenkaan kivalle ja etsintä jatkuu..

  • Kati

    Ihonhoidossa haastavinta löytää riittävän kosteuttavat tuotteet, jotka sopii herkälle iholle. Tavoitteena saada pohja kuntoon jolle rakentaa sitten meikkiä. 😍

  • Maija

    Rasvaisella iholla meikin pysyminen koko päivän… Ja rasvaisuudesta johtuen ihon liiallinen kiilto! Ihonhoidosta huolimatta…

  • Tii

    Haasteena useimmiten yksittäisten finnien peittäminen. En käytä meikkivoidetta, laitan vain kevyesti puuteria, sillä tykkään että pisamat näkyvät + tuntuu että oli kuinka kevyt meikkivoide tahansa, naururypyt ym juonteet korostuvat. Joten, ei meikkivoidetta, jolloin finnien “siloittaminen ” on vaikeampaa.

  • Salla

    Haastavinta on tasapaino sopivan meikkimäärän kanssa tilaisuuden luonteen huomioon ottaen 🙂

  • Sanna

    Oih, arvonta! 😊 Mulla edelleen haastavinta meikkaamisessa kulmat.. Se on aina ollu mulle ongemmallisin juttu, oon parantunut siinä sun vinkkien avulla, mutten kuitenkaan saa vielä sellaista lopputulosta johon olisin täysin tyytyväinen.

  • Nina

    Mä en enää keksi mitään haastavaa ihon hoidossa, kun aloin käyttämään kaksoispuhdistusta ja koreakosmetiikkaa ihonhoidossa. Mun kasvojen iho ei oo koskaan voinut näin hyvin! Lisäksi rakastuin Weledan skinfoodiin😍 Uskomatonta, että sama paksu voide toimii niin kesällä kuin talvellakin pätkääkään rasvoittamatta ihoani! Näin kesällä en kaipaa edes meikkivoidetta ihollani vaan puuteroin kevyesti ne kohdat mistä haluan kiillon pois ja laitan aurinkopuuteria poskilleni 😊 Aivan parasta oli tutustua sun blogiin, kiitos💛

  • Sanna

    No olispa ihana voittaa! Korealainen ihonhoito on ollu mulle se juttu, mutta ehkä haasteellisinta on löytää se paras arsenaali tuotteista hoitamaan omaa ihoa. Mistä sen tietää? (En uskalla hevillä kokeilla/vaihtaa uusia tuotteita)

  • RK

    Haastavinta meikkaamisessa on kulmakarvat.

  • Sini

    Atooppinen ja herkkä iho aiheuttaa päänvaivaa. Toinen asia minkä koen haastavaksi on erittäin tummien silmänalusten peittäminen. Olisi ihanaa, jos pystyisi lähtemään töihin ilman että tarvitsisi tuskailla kuivien ja tummien silmänalusten kanssa.

  • Sanna Karoliina

    Moikka! 😊 Minusta kaikkein haastavinta meikkaamisessa sekä ihonhoidossa on tummat silmäpussit. Silmäpussini on isot JA tummat. Vaikka olen niihin saanut hyviä vinkkejä blogistasi ja instagramistasi, on silmänaluset edelleen se kaikista suurin murhe.

  • *Kirsikka*

    Vaikeinta on kauniin kokonaisuuden tekeminen ilman että näyttää ylimeikatulta sirkuspelleltä 🙂

  • Tikru

    Haastavin asia itselle on kesäisin pigmenttiviiksien peitto, joka ei tunnu onnistuvan millään. Myös rajausten teko on aikas hankalaa.

  • Anne

    Tykkään käyttää laadukkaita meikkejä, jotka saattavat olla joskus aika hintavia. En kuitenkaan meikkaa läheskään päivittäin, joten joskus tuppaa jotkut meikit vanhentua. Kajaalin olen vaihtanut ”kiinteään” (eli sellainen johon lisätään vettä ja sitten pensselöidään). Millaisiin tuotteisiin vähän meikkaavan kannattaisi panostaa?

  • Jenni

    Ihan huippu arvonta!
    Suurimmat haasteet ovat ehdottomasti oikeiden tuotteiden valinnassa. Varsinkin meikkivoiteen oikea sävy tuntuu olevan vaikea löytää, vaikka AINA kysynkin myyjiltä apua.

  • Tuija Kemppainen

    Meikkipohjan hyvä pysyvyys on haastavaa. Ja myös se,että kun joutuu korjailemaan meikkiä jossain vaiheessa päivää, niin sama kuulaus säilyisi, kuin “tuoreessa” meikissä.

  • Kaanli

    Ihohuokosten piilottaminen, varsinkin näin helteellä

  • Anna

    Haastvainta etenkin kesällä on meikki voiteen pysyminen kuumalla kelillä, kun välillä tuppaa hikoiluttamaan. Myös välillä kun muutamia sitkeitä finnejä pukkaa niin niitä vastaan taisteleminen sekä peittäminen. Kuitenkin oikeiden tuotteiden löytäminen ja harjoitteleminen tekee mestarin.

  • Riitta

    Haastavinta on omalle iholle sopivien ihonhoitotuotteiden ja meikkipohjan löytäminen. Meikkaamisessa on haastavaksi osoittautunut kulmakarvojen kauniiksi meikkaaminen. En ole oikein koskaan osannut meikata kulmiani siististi.

  • Jenni

    Haastavinta on, kun aikuisiällä otsaan on ilmestynyt paljon pientä näppyä enkä ole löytänyt sellaista ihonhoitorutiinia, joka niihin auttaisi. Myös mustapäät ikuisuusongelma.

  • Oona

    Oo ehdottomasti mukana 🤩

    uudehko lukija, mutta olen kahlannut sivukaupalla postauksia läpi, koska etenkin meikkivinkkisi osuvat ja uppoavat makuuni ❤️

  • Elli

    Haastavinta on luonnollisen ja kuulaan meikin tekeminen epätasaiselle iholle, helposti sortuu laittamaan liikaa peitevoidetta.

  • Oona

    Niin ja ihan kysymykseen vastaten 😅:

    olen aina ollut kiinnostuneempi ihonhoidosta kuin meikkauksesta. Meikissa haastavinta on luomivärit, kaikki niissä: sijainti, pysyvyys, itselle sopivat värit…

  • Oona

    Haastavinta on tehdä kiva silmämeikki, sekä saada finnit piiloon!

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! %)

  • Hilla

    Herkkä, pintakuiva, t-alueelta rasvoittuva iho, johon puskee hormonalisia näppyjä. Mitä ihonpuhdistustuotteita käyttää, kun yhteen ongelmaan sopiva ei sovikaan toiseen jne… Ja rasvaisuus puskee läpi meikin läpi liian voimakkaasti tai sitten kiinnityssuihke tukkii ihohuokoset. Kunnon noidankehä, johon en oo löytäny vielä ratkaisua. 🙈

  • Jenni

    Kulmakarvat!

  • Suvi

    Moikka! Kesän tullen raikkaan meikkipohjan saaminen on ollut vaikeinta varsinkin viime viikkojen aikana, kun iho on ruskettunu tai alkanut punoittamaan osittain. Rakastan punaisia huulia ja ne ovatkin meikissäni ollut jo pitkään se tärkein asia 😊

  • Suvi

    Haastavinta on kulmakarvat. Joko ne on liian tummat, liian palkkimaiset, eriparia tai pahinta että nämä kaikki yhdessä.😅 Käytän laveran kulmakarvageeliä ja benecosin kulmakynää. Haluaisin mahdollisimman luonnolliset mutta kuitenki skarpit kulmat. Oliskohan tuo Macin tussi mun kulmien pelastus?

  • Anna

    Haastavinta on siistien kulmien tekeminen.

  • Rosita

    Luomien meikkaus! Ei vaan onnistu multa ainakaan niin että lopputulos miellyttäisi.

  • Mona

    Haastavin on nenä 😁 mustapäistä ei pääse millään eroon ja meikkivoide ei mene nenälle niin kauniisti kun muualle ei vaikka tekisi mitä.

  • Milla

    Haastavinta on varmaan luomiväri. Ensinnäkin miten laittaa kauniisti ja sit pysslingen. Luomiväri menee vakoon päivän aikana…
    millaolander@hotmail.com

  • Anna e.

    Kaikista haastavinta on saada kesällä hikisenä meikit pysymään oikeissa paikoissa.
    Tää olis ihana, kun ei aina uskalla kokeilla kaikkea uutta.

  • Juulia

    Haastavinta minulle on luonnollinen ja kuulas meikkipohja. Totuttelen vielä myös värien kanssa leikittelyyn. Ihanaa että olet järjestänyt arvonnan, niin toivon että tärppäisi😍

  • Mirka L.

    Omista tottumuksista irti päästäminen! Olis kiva päästä testaa uusia tuotteita 😊

  • Hanna

    Haastavinta on ajoittain epäpuhtauksiin taipuvainen, pintakuiva iho. Erityisesti leuan alue ollut ongelma muutaman vuoden. Ja sen myötä epäpuhtauksien peittäminen. Mukana arvonnassa.

  • Jaana

    Ihonhoidossa hormonaalinen akne ja meikkaamisessa ehkä kulmat

  • Maaria

    Tällä hetkellä haastavinta tuntuu olevan ajan löytäminen meikkaamiselle. Toivon että siitä tulee taas rutiini, kun palaan töihin… Kiva palkinto!

  • Suvi Trinidad

    Haastavin on ehdottomasti luomiväri ja rajaukset kun tuntuu että aina vatkaa käsi liikaa kun pitäis tehä tarkkaa työtä. Bonuksena kulmakarvat, jotka ei oo miun mielestä haastavin, mutta ainakin ärsyttävin asia meikkaamisessa 😄

  • Laura

    Ihonhoidon haastavin juttu tasapainon löytäminen, millon tarvii lisä kosteutusta, millon kirkastusta yms. Sekä se että mistä epäpuhtaudet sillä hetkellä johtuvat.

  • Salla

    Vitsi en malta odottaa boksin julkaisua ja sitä kun saan sun luottotuotteita käyttöön! 😍
    Mulla haasteena meikkaamisessa ja myös ihonhoidossa on rasvainen sekaiho, jossa varsinkaan näin kesähelteellä ei pysy meikki kauniina. 💦

  • Katariina

    Mukana tietty! 👋 Ongelmani on löytää herkästi punoittavalle iholle oikeanlaiset ihonhoitotuotteet/rutiinit. Sekä sopivasti peittävä meikkivoide, jolla saisi myös kuulaan meikkipohjan. Lisäksi harmaita hiuksia aiheuttaa tummat silmänaluset.

  • Heidi Pääkkönen

    Ikää on nyt 40v ja ihossa näkyy ikääntymisen merkkejä, joten heleän meikkipohjan tekeminen tuntuu vaikealta. Vähän tilanteessa et pitää oppia vähän uudella tavalla meikkaamaan.

  • Marjo

    Näppyjen ja finnien peittäminen, onnistun ennemmin korostamaan niitä 😣.

  • Essichka

    Haastavinta on saada meikki pysymään iholla työpäivän ajan ilman että kiiltää joka suuntaan.. 🤔
    Ihana boksi ja peukku sille

  • Katinka

    Haastavinta ihonhoidossa on jaksaa olla perusteellinen. Tosi usein tekis mieli livahtaa nukkumaan pelkkä yövoide naamassa. Olispa joku taikatuote, jossa olis kasvovesi, seerumi ja voide samassa ja sopis vielä koko naamaan silmänympärykset mukaan lukien 😁😁

  • Kati

    Haastavinta on löytää oikean värinen meikkivoide ja rajausten tekeminen. Ihon hoitoon oon saanut paljon apua blogistasi.

  • Iina

    Haastavinta ihonhoidossa on pitää iho hyvässä kunnossa. Meikkauksessa haastavinta on rajaukset ja luomivärin laitto.

  • Miumi

    Pysyvä meikkipohja.

  • Minna

    Haastavinta on silmämeikin tekeminen iän myötä yhä enemmän ja enemmän roikkuville luomille.

  • MarjaStiina

    Meikkipohja on haastava ei helppoa. Mukana arvonnassa, yes.

  • Riitta Silen

    Haastavinta on rasvaiset luomet,joten en niihin saa enkä osaa tehdä kauniita rajauksia jotka kestäis ja vielä hyvän rajausvärin löytyminen.

  • Sartsa71

    Moi Miia! Löysin reilu vuosi sitten blogisi ja olen siitä saakka sua seurannut..paljon hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen. Ja olen löytänyt hyviä tuotteita omalla sekaiholleni. Kiitos siitä. Mun mielestä haastavinta on ollut ja aina tulee olemaan oikean sävyn valinta meikkipohjassa. Useita vääriä valintoja on tullut tehtyä. Ihanaa kesää sulle!

  • SannaK

    Haastavinta on löytää omalle iholle ne parhaimmat tuotteet! Tällä hetkellä yritän löytää ihon ongelmille mahdollisuuksien mukaan apua.😊

  • Ella

    Haastavinta on varmaankin rohkeuden puuttuminen esimerkiksi ruskettavien tuotteiden, bronzereiden ja aurinkopuutereiden käytössä. Niiiin haluaisin käyttää, mutta pelkään luonnonvalossa näyttävänk läikikkäältä.

  • Sini Rusi

    Ehdottomasti iho, pohjameikki. Itselläni on pintakuivia alueita poskissa joten kun laitan meikkivoidetta (käytän hyvin harvoin juurikin tästä syystä) tai meikkipuuteria tulee läiskät tummempina näkyviin.. 😒
    Ihoa hoidan joka päivä rutiinin omaisesti, puhdistaen, kosteuttaen, seerumi sekä vielä kasvoöljy sekä yövoiteen sekoitus. Iho on voinut nyt paljon paremmin. Tietysti kesä aika helpottaa, mutta talvea kohti siitä tulee ongelma.

    Olisi mahtavaa voittaa tämä paketti itselleni! Meikkaan pääsääntöisesti kulmat, sekä ripset ja sipaisen aurinkopuuteria lopuksi kasvoihin. Olet inspiroinut minua kovasti ihanilla meikki videoillasi ja nyt mulla on uusi luomiväripaletti odottamassa, sekä uusia siveltimiä 👍🏼 Jospa se tästä lähtisi hieman rohkaistumaan tuo kasvojen ilme 😄
    Kiitos!

  • PiiaKoo

    Ehdottomasti ihonhoito yleisesti! Työni on hyvin fyysistä ja etenkin kesällä hiki valuu pitkin naamaa, mutta haluaisin silti näyttää töissä hyvältä. Kasvojen sekä koko yläkropan iho (rintakehä/selkä) ovat myös ongelma-alueita, sillä säännöllisesti puhdistaminen käyttämälläni tuotteilla ei ilmeisesti vain ole tarpeeksi 🤔

  • JennaO

    Mulle on ollut todella, todella haastavaa meikkivoiteen levitys tasaisesti. Minulla oli täydellinen iho, kunnes muutama vuosi sitten pillerien lopetus räjäytti sen. Nyt jostain kohdin meikkivoide aina paakkuuntuu ja tuntuu, että iho kuin hylkisi sen pois 😀 Ja toisaalla sitten on kuivia läikkiä. Olen kokeillut valehtelematta yli 10 meikkivoidetta ja mikään ei toimi.

  • Heidi

    Haasteeni meikkaamisessani on etten osaa meikata🙄

  • Tiina Vikman

    Ehdottomasti mukana!!
    Haasteita kauniin näyttävämmän silmämeikin teko, toki videoistasi on ollut paljon apua. 🙂

  • Tiia

    Mulla on pintakuiva ja silti ärsyttävän rasvoittuva iho kasvoilla. Mikä olisi riittävän kosteuttava, mutta silti ei ainakaan lisäisi rasvoittuvuutta kasvoille 🤔 ikuisuus projekti löytää se oikea!

  • JennaO

    Mulle on ollut todella, todella haastavaa meikkivoiteen levitys tasaisesti. Minulla oli täydellinen iho, kunnes muutama vuosi sitten pillerien lopetus räjäytti sen. Nyt jostain kohdin meikkivoide aina paakkuuntuu ja tuntuu, että iho kuin hylkisi sen pois 😀 Ja toisaalla sitten on kuivia läikkiä. Olen kokeillut valehtelematta yli 10 meikkivoidetta ja mikään ei toimi. :S

  • Veera

    Minulle haastavinta ihonhoidossa on se, että ihoni on haastava. Joko liian kuiva tai liian rasvainen. Balanssi on vaikea löytää. Ihohuokoset ovat myös näkyvät ja isot.

  • Teresa

    Kaunis meikkipohja, eli terve ja tasapainoinen iho. Tullut kokeiltua kaikennäköistä ja kaikennäköisiä tuotteita mutta sitä täydellistä komboa ei ole vielä löytynyt! Epäpuhtaudet ja kuivaiho on haastava!

  • Miia

    Oma ongelmani on erittäin huono iho. Ihoni on niin rasvainen, että pari tuntia meikkaamisesta niin naamani kiltää kuin viimmeistä päivää 😅

  • Henna

    Suurin ongelma on tällä hetkellä tehdä tasainen meikkipohja, joka peittäisi hormoninäpyt ja näppyjen aiheuttamat arvet. Kahden pienen lapsen äitinä ei ole aikaa ihan hirveästi laittaa meikkaukseen, mutta silti ois kiva olla kuitenkin huolitellun näköinen.

  • Nina

    Haastavinta on meikata silmät nätisti kun on tällöset lurppaluomet… ☹️

  • Maarit Kakkonen

    Couperousa-iho

  • Nina

    Haastavinta on meikata silmät nätisti kun on tällöset lurppaluomet…

  • Emma

    Rajauksissa en onnistu koskaan! Luomiväreistä olen innostunut blogisi myötä.

  • Soili

    Haastavinta on saada kaunis, kuulas meikkipohja, kulmat ja poskipuna. Luomivärejä en juuri käytä. Ripsari & huulipuna menee ok 🙂

  • Piia

    Boksi kuulostaa niin hyvältä 💕 Itse koen meikkaamisessa haastavaksi silmien rajaukset.

  • Elina

    Haastavinta minulle on kulmakarvojen meikkaaminen.

  • Tuula

    Rajaukset vaatii vähän treeniä. 🙂

  • Susanna

    Minulla on hyvin herkät luomet, jotka reagoivat kaikkiin luomiväreihin ja pohjustusvoiteisiin. Olen luopunut kaikista tuotteista, joissa esim. tiettyjä säilöntäaineita ja silti luomeni reagoivat. Olisi niin mukava meikata kauniit silmät luomiväriä käyttäen, mutta lopputuloksena on aina nestettä tihkuvat luomet kera paakkuuntuneen luomivärin.

  • Emma

    Finnit sekä epätasainen iho niiden myötä:/

  • Karoliina

    Haastavinta on pohjameikki. Se että siitä saan pysyvän että näyttäisi esim. Juhlissa koko päivän/illan hyvältä. Kiitos siis sun instastoorien ja tän blogin, näin pääsen kivasti tutustumaan tuotteisiin ja oppii meikkaamaan paremmin👌🏻 Curly girl on myös hyvä lisä, koska sitä metodia Koitan myös noudattaa. Ja luonnonkosmetiikasta suuri plussa. Sua on ilo seurata ❤️

  • Laura Vaniala

    Haastavinta on meikata hieman eripariset silmät kun luomikin on aavistuksen roikkuva.

  • Niina Airaksinen

    Haastavinta on juuri omalle iholle sopivimpien tuotteiden löytäminen, kun tarjontaa alkaa olla jo liikaa 😀

  • Laura

    Varjostusten tekeminen meikissä. Erityisesti oikeiden sävyjen valinta. Tuntuu, etten vieläkään osaa, vaikka sinunkin tutoriaaleja aiheeseen liittyen seurannut 😀

  • Wilma

    Mulle haastavinta on oikeiden tuotteiden löytäminen ja uskallus kokeilla uusia erilaisia meikkejä 😏

  • AnnaHyt

    Kuulostaa ehkä hölmölle mutta luomivärien nostaminen yli luomivaon ja häivytys jotta lopputulos olisi siisti eikä suttuinen..

  • Laura Vaniala

    Haastavinta on meikata hieman eripariset silmät kun luometkin on vähän roikkuvat.

  • Maria

    Haastavinta ihonhoidossani on kosteutus. Vaikka kuinka hennoilla pesunesteillä putsaan ihoni, kuorin säännöllisesti. Käytän kasvovettä, seerumia, iltaisin öljyä ja päivällä rasvaa, niin siltikin se päivän mittaan kuivuu ja uurteet oikein paistavat esiin. Kesällä iho on tietysti parempi, mutta talvisin olen oikea korppu.

  • Pinja

    Vaikeinta meikkaamisessa on hyvän puuterin löytäminen. Mulla tahtoo puuterit kulua päivän kuluessa ja meikkipohjasta sen alla tulee täplikäs. Joitakin paikkoja kuten silmänaluset, neä ja vähän otsaa mun pitää kuitnekin puuteroida, koska ne muute kiiltää ihan älyttömän paljon, joka näyttää huonolle meidän koulun valaistuksessa. En kuitenkaa ehdi puuteroida joka hetki näitä paikkoja, joten laitan puuteria vain aamuisin.

    pinja.myllynen@gmail.com

  • Elina

    Haastavinta meikkaamisessa on on uskaltaa olla ilman meikkiä. Välillä saa punottaa ja finnit saa näkyä.

  • Annukka

    Haastavinta on ihon epäpuhtaus ja aikuisiällä puhjennut lievä akne, jonka kanssa tasapainoilu on ajoittain melkoisen raastavaa. Odotan boksia innolla! 🙂

  • Katariina Kangas

    Haastavinta on saada peitettyä punoittavat aknearvet ja todella mustat silmänaluset

  • Sohvi

    Haastavinta on kulmakarvojen meikkaaminen.

  • Miiu

    Ihonhoidossa haastavinta on saada kuulas ja heleä iho. Varsinkin selän dekolteen alue on täynnä mustapäätä.
    Meikkauksessa haastavinta on kulmakarvat ja oma pää, kun näyttää joskus niin kaamealta ja kaikki muut on niin kauniita 🙂

  • Jenni

    Oi vitsi, tää olis ihan mahtava palkinto voittaa 😍😍 mun haaste (yksi niistä) meikkaamisessa on kyl kulmakarvat, mitä onkin sun ohjeilla yritetty kovasti treenata 👍🏻😊

  • Miia

    Haastavinta ihonhoidossa on saada kuiva mutta epäpuhdas ja (helposti punoittava) iho pysymään hyvässä kunnossa ympäri vuoden.

  • Heini

    Haastavinta on niiden omien parhaiden piirteiden korostaminen ja huonompien peittäminen.

  • Marzsana

    Haastavinta on isojen ihohuokosten häivyttäminen.. En tunnu koskaan löytävän apua tähän. Kivaa kesää sinulle! 🙂

  • Hanna K

    Silmämeikin teko on ehdottomasti haastavin itselle.

  • Kata

    Hikoilen todella herkästi kasvoista, ja se on varmaankin suurin ongelmani meikkaamisessa. Haluaisin oppia tekemään tosi pysyvän meikkipohjan, joka kuitenkin on kuulas ja luonnollisen näköinen. Jonkin verran saanutkin jo hyviä vinkkejä sun videoista <3

  • Kati Elina

    Raskaidenluomieni vuoksi silmämeikin teko ja harjoittelu on aina yhtä tuskaa. Tähän tarvitsisin kipeästi apuja 🤪

  • Jonna

    Haastavinta ihon hoidossa on ehdottomasti mustapäistä eroon pääseminen! 😅 meikkauksessa ehkä kuulas, mutta tarvittavat kohdat peittävä ja oikean sävyinen meikkipohja.

  • Sanna

    Ikuinen ongelma on oikean sävyisen meikkivoiteen löytäminen😅

  • janikam

    Haastavinta saada kuulas ja ohut meikkipohja kestämään koko päivän. Myös kasvojen epäsymmetria tuottaa välillä haasteita.

  • Lilli

    Mulle hankalinta on oikean sävyisten tuotteiden löytäminen, varsinkin meikkivoiteiden.

  • Rosa

    Rajauksen tekeminen raskaille silmäluomille tuottaa tuskaa. Varsinkin rajauksen siipi on hankala saada oikeaan paikkaan.

  • Merja

    Meikin pysyminen freesinä koko päivän on vaikeaa, miten sitä voi ehostaa päivän aikana niin että se pysyy hehkeänä? Mitä kannattaa välttää?

  • Ansku

    Vaikein asia meikkauksessa on se että miten ripset pysyisi koko päivän taivutettuina. Vedenkestävä pitää yllättävän hyvin muttei ihan koko päivää.
    annina.salonen@gmail.com

  • Jolly

    Suurin ongelma on saada pintakuivasta sekaihosta kauniin kuulas ja heleä ilman finnejä ja sopivasti kosteutunut.

  • Jenni

    Ihonhoidossa vaikeinta on pitää iho hyvässä kunnossa. Meikkaamisessa vaikeinta on tehdä luonnollisen näköisiä kulmia ja kauniiksi häivytettyä luomiväriä.

  • Hanna

    Haastavinta on saada tasainen, ohut, kestävä ja mielellään helppo meikkipohja, joka näyttää hyvältä ja tasoittaa ihonsävyt. Täältä on saanut onneksi paljon vinkkejä jo 🙏🏻 Sen lisäksi raskaat luomet olisi kiva oppia meikkaamaan niin ettei näytä ihan pandalta 🐼

  • Linda

    Boksi olis niin täydellinen hemmottelujuttu ihan vaan itselleni! 🙏 Haastavinta on löytää herkälle ja epäpuhtaalle iholleni oikeat tuotteet. Vieläkään niitäei ole löytynyt.. Ehkäpä boksissa olisi tuote joka voisi helpottaa tilannetta! 😉

  • Sari

    Mielestäni haastavinta on muuttaa meikkaustyyliä jotta ei näyttäisi vuosi kausia samalta. Siksi haenko. Inspiraatiota sun instasta ja blogista 😊

  • Linda

    Boksi olis niin täydellinen hemmottelujuttu ihan vaan itselleni 🙏 Haastavinta on löytää herkälle ja epäpuhtaalle iholleni oikeat tuotteet. Vieläkään niitä ei ole löytynyt. Ehkäpä boksissa olisi tuote joka voisi helpottaa tilannetta 😉

  • Saara S.

    Haastavinta on meikissä tasapaino peiton/pysyvyyden ja kuulauden/keveyden välillä. Aina jompikumpi ontuu!

  • Katri

    Ihana arvonta 😻 Haastavinta on ehdottomasti jättimäisten hormoninäppyjen peittäminen. Tai siis sen hyväksyminen, että ne näkyvät anyways 😁

  • Allu

    Sopivan meikkivoiteen löytäminen 🤯

  • Laura

    Haastavinta on luomivärin oikeaoppinen laitto.

  • Elisa Nikandee

    Haastavinta meikkaamisessa on kuulas ja tasainen meikkipohja. Onneksi olen saanut tästä blogista paljon hyviä neuvoja.

  • Jenna Hellberg

    Haastavinta on löytää itselle sopivat puhdistustuotteet, jotka ovat hellävaraisia, mutta puhdistavat kasvojen ihon tarpeeksi hyvin kuitenkaan kuivattamatta ihoa liikaa.

  • Helena

    Oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen on erittäin haasteellista.

  • Johanna Meinander

    Haastavimpaa meikkaamisessa on, kun on niin raskaat luomet ettei oikein mikään näy niitten alta. Jopa ripsivöri suttaantuu loppupäivästä, kun luomet vielä erittäin rasvaset. Käytän aina luomiväripohjustajaa yksin, kun luomet niin rasvaset. Ikää kuitenkin 54 vuotta.

  • Satu

    Ehdottomasti itselleen sopivien tuotteiden löytäminen, jota vielä hankaloittaa se, että iho reagoi eri vuodenaikoihin eri tavoin

  • R.Y.

    Haastavinta on silmien meikkaaminen. Mukana arvonnassa. 😊

  • Kristina

    Luomivärin saaminen nätiksi kun en nää kunnolla ilman rillejä… sudin luomiväriä sitten rillit päähän ja tarkistan miten ne on, sitten taas suditaan ja taas tarkistus rillien kanssa 😀

  • Marjut

    Täällähän on vastauksia jo nyt aivan hervottomat määrät!

    Mulle haastavinta on meikkipohja nenässä ja sen ympärillä. Nenän pielet ja nenä punottaa, mutta jos et laita tarpeeksi tököttiä, punasuus tulee läpi, mutta kun laitat tarpeeksi, meikki onkin aika hurjan näköinen.

    Lisäksi talisäikeet nousee aina pintaan ikävästi, vaikka kuorin ihoa usein hellävaraisilla tuotteilla. Jaaa iltapäivällä nenässä ei sitten ole jälkeäkään meikistä.

  • Riikka

    Haastavinta on ikääntyvän ja laikukkaan ihon meikkipohjan teko, niin että se pysyisi kevyenä ja kuulaana. Sekä ne paljon puhutut tummat silmänaluset, jotka tuntuu valuvan poskiin asti.

  • Auli Kiema

    Kiitos 🧡 Miia ihanista 💌 postauksistasi❣️ Silmänympärystän ihoni on violetin ruskea sekä ylä- että alapuolelta. Silmät ovat syvällä. Haluaisin tietää tuotteista, jotka todella peittävät, mutta näyttävät meikittömältä. Siis monta ohutta kerrosta, ennemin kuin yksi tököttikerros.

  • Jenni Pohjalainen

    Voi ei, kaikki on liian vaikeaa. Olen vasta 30+ -vuotiaana alkanut kiinnostumaan enemmän meikkaamisesta ja huomaan, että opittavaa on PALJON! Varjostus, korostus, häivytys, you name it! Kaikki hankalia, mutta hitain ja varmoin askelein etiäppäin, sano mummo lumessa 😊

  • Hanna

    Itselle sopivien tuotteiden löytäminen, erittäin kuiva iho, joka rasvoittuu kuitenkin helposti

  • Riikka

    Edelleen etsinnässä täydellinen ripsari herkille silmille mutta lopputuloksena upeat ripset eikä pandoja!

  • Sandra

    Osallistun arvontaan!

    Itselleni haastavinta on tummat silmäaluset (etenkin yövuorojen jälkeen) ja sitten kulmien tekeminen (vaikea saada samanlaiset ja kauniit) 🙂

  • Anna R

    Haastavinta on ehdottomasti kestävän meikkipohjan tekeminen. Etenkin näin kesällä kun on lämmin, eikä haluaisi laittaa paksua meikkivoide-kerrosta iholle. 🙂

  • Jossueu

    Mulle vaikeinta on epäpuhtaan ja finnisen nenän meikkaus. Tietysti vaikeus lähtee sieltä ihonhoidosta kun en ole nenän ihoa saanut parempaan kuntoon…

  • Paula

    Naaman hikoilu!

  • HJ

    Iho menee aina kananlihalle kun ajattelen rajausten tekemistä. Ahdistaa, aina.

  • Ida

    Voi vitsi, tän voittaminen olisi niin ihanaa, kun en pysty tuota ostamaan vaikka kovasti haluaisin! Mulle ehdottomasti vaikeinta on skarpit rajaukset, harjoitteluidenkin jälkeen aina näyttää yhtä kaameelta.

  • ElinaS

    Haastavinta meikkaamisessa on Sen Täydellisen meikkivoiteen löytäminen. Kohta 30 vuotta olen etsinyt, ja matka sen kuin jatkuu 🙂

  • Viltsu

    Silmien rajaukset!

  • Eve

    Haastavinta on silmämeikin teko. Luomivärien kaunis häivyttäminen ja silmien rajaaminen. Ei vaan luonnistu….

  • Pia

    Ihom hoidossa haastavin asia on herkkä ihoni, joka ihottumien muodossa kertoo heti jos olen käyttänyt jotain sopimatonta tuotetta.Meikkauksessa taas kuulaan, mutta kestävän meikkipohjan luominen.

  • Kaisa

    Isoin ongelmani on näppyläinen iho ja että saisi tarpeeksi kuulaan meikkipohjan. Tuntuu, että olen kokeillut kaikki mahdolliset tuotteet ihoon koreakosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan, ja silti näpyt pysyy vaan 🙁

  • Heljä Siponen

    Haastavaa on silmämeikin poistaminen ilman silmien ärtymistä.

  • Laura

    Haastavinta on ollut löytää hyvä meikkivoide, mutta kiitos Miian olen sinun suositusten perusteella löytänyt kaksi todella hyvää meikkivoidetta 🤩

  • Julia

    Suurin haasteeni on ehdottomasti raskaiden silmäluomien meikkaus. Tähän asti on täytynyt tyytyä vain ripsivärin käyttöön, mitään muuta meikkiä en saa edustavasti silmilleni :/

  • Marja Leena

    Hyvän meikkivoiteen ja -värin löytäminen on vaikeaa ikääntyvälle iholle.

  • Katja Kandolin

    Haastavin on rosacea ihon hoito. Onnex olen saanut siihen neuvoja sinulta ja TwistBe tytöiltä😊

  • Elle

    Haastavinta on löytää hyvät ja pysyvät tuotteet sekä ihonhoitoon, että meikkipohjaan helposti rasvoittuvalle iholle. Naama alkaa aina kiiltämään jo päivän alussa varsinkin nenän ja otsan alueilta.😩 Puuterin lisäily ja mukana kantaminen ei houkuta ja en tiedä mitä muuta asialle voisin tehdä.

  • Tanja

    Haastavinta on löytää sopivat aineet ja tuotteet

  • Mat

    On hankala löytää ihonhoitotuotteet mitkä auttaisi hormonaalisiin epäpuhtauksiin

  • Ida

    Haastavinta on sopivien kosteuttavien tuotteiden löytäminen pintakuivalle sekaiholle. Liian täyteläiset tuotteet tuntuvat saavan ihon kukkimaan, kun taas liian kevyet tekevät ihosta kireän ja epätasaisen.

  • Jaana

    Atooppinen iho tuo haasteita, varsinkin kuiva ja helposti ärtyvä silmänympärysiho.

  • Krista

    Haastavinta on löytää aika ihon hoidolle ja meikkaamiselle. 2vuotias poikani ja vuorotyö vie niin paljon aikaa, etten meinaa keretä perus ripsari/kulmakarvoja enempää ehostamaan itseäni. Vapaa päivillä sitten enemmän 🙂 mutta innokaasti seuraan varsinkin Sinun blogiasia ja ostelen aina kiinnostavia tuotteita joita olet hyväksi kokenut, just tänään ostin vihdoin skin foodin 😉

  • Erja kuukkanen

    Haastavinta ihonhoidossa lienee se, että ei aina jaksaisi käyttää kovin paljon aikaa puhdistukseen ja hoitamiseen, tekisi mieli luistaa rutiineissa

  • Sari Tenho

    Haastavinta on pintakuiva ihoni, jossa mikään meikkivoide ei näytä hyvältä (Kuivuus saattaa johtua kilpparin vajiksesta). Toiseksi vaikeinta on meikata silmät, kun on roikkuvat lippaluomet. Onneksi omaan pitkät ripset, että edes ne näkyvät , kun luomiväri ei näy ja turha laittaa kun tahriintuu.

  • Iida

    Meikkaamisessa haastavinta on luomivärin käyttö. Miten valon ja varjon luominen voi ollakin niin hankalaa!

  • Amanda

    Haastavinta on ollut löytää itselle sopivat meikkituotteet. Edelleen tuntuu ettei meikki pysy kauniina muutamaa tuntia pidempään ja erityisesti loppupäivästä meikkiä saisi olla jatkuvasti korjailemassa. Onneksi olen löytänyt muutamia itselle paremmin sopivia tuotteita ja lähestyn pikku hiljaa parempaa lopputulosta 🙂 Osaltaan tästä kiitos kuuluu myös sinulle Miia!

  • Paula Kekkonen

    Suurin haaste tällä hetkellä on pahentuneen atopian kuivattamat silmänympärykset.. 2

  • Anne

    Haastavinta on couperosa-ihon hoito ja peitto.

  • Aino-Elina

    Kaikista vaikeinta on oikeanlainen kosteutus vuodenaikojen vaihtuessa.

  • Cee

    40+ iho, joka on milloin mitäkin: pintakuiva, rasvoittuva, herkkä, näppylää puskeva, rypistyvä ja välillä ihan jees eli kuulas ja kosteutettu. Miten ja millä tuotteilla löytää balanssi?

  • Katriina

    Vaikeinta on ollut löytää hyvin peittävä ja pysyvä, mutta ei pakkelin näköinen meikkivoide. Ja hankalaa on siis ollut osata tehdä meikkipohja kuulaan tasaiseksi ja luonnollisen näköiseksi. On ollut ongelmallista myös saada ihon rasvoittuminen kuriin (ei liiemmin finnejä, mutta vaan tosi rasvainen iho). Alettuani seuraamaan sun blogia ja instaa olen oppinut meikkaamisesta aivan älyttömästi uutta, ja mielestäni osaan tehdä nykyään paljon kauniimpia meikkejä kuin ennen! Nykyään tuntuu, että osaan tehdä eri tilaisuuksiin erilaisia lookkeja paljon varmemmin sun neuvoja hyödyntäen. Sun tuotesuosituksien avulla on löytynyt esim. aivan huippu meikkivoide ja välineet/tekniikat sen levittämiseen, samoin on löytynyt myös ihania luomiväripaletteja! Ihonhoidon vinkeillä olen todellakin saanut rasvoittumista taltutettua ja ihoa kirkastettua. Kiitos oikeasti hyvistä vinkeistä ja selkeistä tutoriaaleista 🙂 Todellakin huomaa, ettet suosittele tuotteita rahan kiilto silmissä, vaan tuotteet on oikeasti hyvin valittuja ja sinun itsesi hyviksi toteamia 👍

  • Mia Kähärä

    Haastavinta on tehdä juhla silmämeikki, kun käyttää monitehosilmälaseja. Lasit suurentavat ala-osasta ja silmäpusseja on hankala saada piiloon. Lisäksi -merkkinen lasien yläosa pienentää jo valmiiksi pieniä silmiä entisestään. Siinä on haastetta riittävästi.
    Ihania nämä sun jutut! 🤗❤

  • Satu Pulkkinen

    Ehdottomasti haastavinta meikkaamisessa on minulle silmämeikin teko. Rajaukset ei pysy enkä osaa laittaa luomiväriä. Huulipunan värin valinta on myös haastavaa. Ihonhoidossa olen kehittynyt huimasti vinkkiesi ja opetustesi avulla. Kiitos siis sinulle! Koreakosmetiiikka on käytössä ja kaksoispuhdistus on niin minun juttu. Suosittelemasi geelivoide on aivan huikea, en voi tarpeeksi kiittää sinua vinkistäsi, kiitos vielä! Mizonin putsari on myös niin minun iholle kuin vain voi olla ja se on tosi riittoisaa. Oot huippu, onneksi sinä bloggaat, olen niin monta vinkkiä saanut blogistasi, kiitos. ❤

  • Raikkuli

    En saa punaista huulipunaa ikinä näyttämään hyvältä. Suuni ja huuleni näyttävät jostain syystä pienemmältä, joka entisestään korostaa leveää leukaani. Pinkit, nudet yms eivät tee samaa efektiä, vaan ainoastaan kirkkaanpunainen. Olen rajannut huulet joka kerta ja vähän ylikin, mutta ei. Lopulta päädyn pyyhkimään ja vaihtamaan sävyä. Hassua on, että huuleni ovat melko täyteläiset vielä. Ehkä vika on peilistä katsojassa! 😀

  • Sanna

    Silmämeikki! Hyvänä kakkosena meikkipohja

  • Mia K.

    Haastavinta on tehdä juhla silmämeikki, kun käyttää monitehosilmälaseja. Lasit suurentavat ala-osasta ja silmäpusseja on hankala saada piiloon. Lisäksi -merkkinen lasien yläosa pienentää jo valmiiksi pieniä silmiä entisestään. Siinä on haastetta riittävästi.
    Ihania nämä sun jutut! 🤗❤

  • Miia

    On aivan ihanaa kokeilla uusia tuotteita, vaikka lompakko on useasti eri mieltä 😅
    Haastavinta meikkaamisessa on ollut löytää meikkivoide joka peittäis aknearvet ja kestäis koko päivän, näyttämättä kuitenkaan tunkkaiselta ja paksulta meikkikerrokselta naamassa.

  • Riitu

    Rohkeampien luomivärien ja huulipunien käyttäminen💋!

  • Taina

    Rajausten teko on vaikeinta!!

  • Kati

    Haastavaa on löytää pysyvä huulipuna, joka ei ole tahmea, eikä kuivata huulia. Olisi ihana käyttää huulipunaa tai huulikiiltoa arjessa, mutta aina pelkkä huulivoide vie voiton 😬

  • Joshua

    Onnea boksista!😍 itselleni haastavinta on tummien ja ryppyisten silmänalusten peittäminen.

  • Taina Huovinen

    Haastavinta tehdä kaunis, kunnollinen meikkipohja. Pintakuiva 30+ iho jossa kuitenkin T-alueen rasvoittumista ja epäpuhtauksia 😵 välillä hankala toteuttaa peittävä muttei silti pakkelimainen lopputulos.. sulta saanut kuitenkin tähänkin pulmaan paljon vinkkejä, kiitos!

  • Johanna

    Kesä on meikkaamisessa vaikeinta 😀 Tulee aina yllättäen ja muistuttaa siitä, että pitää keventää ja muuttaa meikkaustapaa, jotta hikisenäkin näyttäisi siedettävältä.

  • Kirsikka

    Iän tuoma lähinäön heikkous tuo haasteen meikkaamiseen. Lisäksi silmälasit-miten paljon luomiväriä ja rajauksia laitan.

  • Marjo röntynen

    Ainainen ongelma on juuri oikean sävyn valinta meikkivoiteessa!

  • Ansku

    Haastavinta on saada kuulas, luonnollinen ja kestävä meikkipohja melko kirjavalle iholleni.

  • Ee

    Haasteena löytäö sopivia ihonhoitotuotteiga herkälle iholle ja saada kosteustasapaino löytymään

  • Tiia

    Haastavinta on kauniin silmämeikin teko niin, että luomiväri on kauniisti häivytetty. 😊💗

  • Marianne

    Haastavinta on se, että ihoni on niin kuiva ja herkkä, että uusien tuotteiden kokeileminen on aina jänskää. Ikinä ei tiiä kutiaako naama tai saako meikkiä pois ilman, että iho kärsii 😀
    Meikkaamisessa haastavinta on rajausten tekeminen, vaikka kuinka yritän ottaa susta mallia 😀

  • Tuija

    Haastavinta meikkauksessa minulle on poskipunana käyttö. En ole sitä oppinut laittamaan oikealle kohdalle.

  • Pikki

    Haastavinta on pitää iho hyvässä kunnossa sekä saada kuulaan näköinen pysyvä ja sopivasti peittävä meikkipohja.

  • roosuli

    Haasteelisinta on saada kuulas meikkipohja, koska ihoni rasvoittuu helposti. Tykkään myös paljon pitää päiviä ilman meikkiä, mutta silloin ihoni näyttää rasvaisemmalta.

  • Marita Salminen

    Tulin blogiisi lukemaan viimeisimmät suosituksesi ihonhoitoon. Samalla osallistun sopivasti ajankohtaiseen arvontaan 😊

  • Anna

    Kauniin ja pysyvän meikkipohjan luominen on haastavaa. Satunnaisten finnien ja epäpuhtauksien peittämisen kanssa saa taistella viikottain.

  • Diana

    Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa auringolta suojautumisen yhdistäminen muuhun meikkiin. 🤔🤓 Aurinkorasva on must, mutta se kiiltää niin kauhhian paljon, että pitää laittaa vähän puuteria. Noh, kun päivä on sitten puolessa, niin aurinkorasvaa pitäisi lisäillä, sitten peittää kiilto ja eiköhän sotku ole valmis.. 😅 On sellaista ihanaa glowta, jota sinun meikeissä on, ja sitten on sitä hohtoa, joka näyttää hikikerrokselta.

  • Rosa

    Silmämeikin tekeminen raskaille ja hieman eriparisille silmille

  • Linda

    Boksi kuulostaa mielenkiintoiselta! Oma haasteeni on ihon pintakuivuus, josta tuntuu olevan vaikea päästä eroon (jätän usein jopa ihon meikkaamatta koska se näyttää järkevämmältä ilman meikkiä kuin kuivia kohtia korostavan meikin kanssa). Lisäksi tykkäisin käyttää hajusteettomia tuotteita, joten harmittaakin esim. etten tuoksun takia ole uskaltanut kokeilla suosittelemaasi weledan skin foodia.

  • Iina

    Haastavinta meikkauksessa on kulmakarvat! 😬

    Ihonhoidossa ylipäätään haastavinta on epäpuhtauksiin sekä kuivuuteen taipuvainen iho, joka tarvitsisi “riehuessaan” sekä vuodenaikojen vaihtuessa erilaisia tuotteita, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole niihin varaa. Ihoni ei siis käsitä, että olen työtön. 😀

    Kiitos muuten ihanasta blogistasi, olen saanut täältä paljon apua! <3

  • Sanninen

    Mukana! Haastavin asia ihonhoidossa on ne otsan pikkufinnit, jotka ei katoa minnekään vaikka kuinka kuorii ja kosteuttaa ja kokeilee eri tuotteita… Meikkaamisessa haastavinta ovat ehdottomasti silmien rajaukset. Nuorempana onnistui edes joskus kun tuli tehtyä useammin, mutta nykyään näin monen vuoden jälkeen ihan mahdotonta saada siistejä😄

  • Jasmin

    Haasteita on kyllä enemmän ku laki sallii 😀 “hupullisten” silmien meikkaaminen, huulipunasävyn löytäminen (ihon pohjasävy on edelleen vähän epäselvä), hellävaraisen kasvojenpesuaineen löytäminen, herkän ihon kanssa uusien tuotteiden kokeilu ja itselle sopivien ihonhoitotuotteiden löytö JA aina niin ihanat hormooninäpyt kerran kuussa–

  • Sarppa

    Haastavinta on löytää oikeat tuotteet itselle. Erityisesti meikkivoide.

  • Hanne

    Haastavinta on saada kuulas ja raikas yleisilme!

  • MiuMiu

    Haastavinta on löytää ekologinen meikkipohjatuote, joka sopii juuri minun iholleni. Kasvoissani on kolmenlaista iho-ongelmaa, joten sopivan meikkivoiteen löytäminen taitaa olla se kaikista vaikein juttu. Se ei saa aiheuttaa allergiaa, ei ärsyttää ihottumaa, pitäisi pysyä hyvin, peittää tarpeeksi ja silti kevyt 😅

  • Päivi

    Haastavinta meikkaamisessa on mulle rajaukset. Olen kokeillut vaikka minkälaisia kyniä ja siveltimiä, mutta en vaan onnistu.

  • Heta

    Onnea oman boxin johdosta! Ihonhoidossa minulle vaikeinta on löytää sellainen rutiini, joka kosteuttaa tarpeeksi, mutta ei tuki huokosia. Aikamoista tasapainoilua kyllä ollut, nyt on onneksi ollut hyvän ihon kausi!

  • Jaana

    Haastavaa olisi oppia tekemään “kunnon” meikki. Aina tulee mentyä niin perusjutuilla ja haluaisin ehtiä opettelemaan enemmän!

  • Miia

    Haastavin asia on poskipuna meikkipohja pysymään hyvänä. Muutama tunti ja heihei aurinkopuuterit ja poskipunat. 💁🏼‍♀️

  • Laura

    Kerron kummankin:D Haastavinta on saada iho kosteutettua tarpeeksi hyvin (seerumit ja kaikki käytössä) sekä ikuisuus meikkausongelma on, kun haluaisin oppia tekemään kauniin ja symmetrisen kissarajauksen enkä ikinä onnistu! Kerran jo luovutin kun sanoit ettei kaikkien silmiin saa kissarajausta mutta taas olen aloittanut harjoittelun🙈

  • Mari N

    Kokisin et haastavinta on luomivärin laitto..

  • Janina

    Haastavinta on löytää rasvoittuvalle iholleni sopiva kevyt meikkivoide

  • Maria

    Meikkipohja! Mistä olenkin instan directissäkin sua häiriköinyt..😅 Ja ne silmänaluset, kun ei niitä tahdo saada hereillä olevan näköiseksi millään!

  • Piia

    Vaikeinta on luomivärin laittaminen, siksi en niitä käytäkään 😁

  • Päivi Ketolainen-Koso

    Haastavinta minulle on siistien rajojen tekeminen.Ns.kissarajaukset.Syystä että on jo ryppyjä.

  • Karoliina

    Meikkaamisessa mulle on vaikeinta tummien silmänalusteni peittäminen, sillä ne on oikeesti tosi tummat. Myös punaisuuden saaminen poskilta peittoon on haastavaa varsinkin kun haluaa kevyen ja kuulaan pohjan.

  • Suhinapupu

    Meikkaamisessa hankalaa pinta kuiva iho, atooppinen iho, herkkä iho, mutta ehkä sitäkin hankalampaa todella todella raskaat yläluomet. Näytän aina vihaiselta, kun luomet ovat ns. normaalissa asennossa. 😭

  • riina

    haastavinta on rajauksien teko sekä löytää juuri ne oikeat tuotteet itselle.

  • Jonna Vänttinen

    Haastavinta on couperosa + atopia + juuri kuvioihin astuneet epäpuhtaudet leuan alueella. Tähän on jotenkin todella vaikea löytää meikkivoidetta, joka hoitaisi kaikkia näitä ongelmia. Onneksi on sentään paljon pisamia, joista tykkään.

  • Jonna

    Ihana arvonta 💖
    Mulle haastavinta on silmänympärysten meikkaaminen, koska tummat ja ryppyiset silmänaluset + kuivat silmäluomet.

  • Suvi

    Haastavinta on kuulaan mutta tarpeeksi peittävän meikkipohjan tekeminen (punaisuuden peittäminen).

  • Kirsi

    Ihana arvonta! 😊

    Välillä tuntuu, että meikkaamisessa haastavaa on kaikki 😅 Silmämeikki on ehkä kuitenkin se, joka tällä hetkellä tuntuu vaikeimmalta. Miten saada ihana silmämeikki ja niin ettei se näytä suttuiselta.

  • EmmiV

    Vaikeinta on löytää hyviä tuotteita pintakuivalle sekaiholle. Rajaukset ja hyvin häivytetyt luomivärit ovat tuottaneet myös tuskaa, mutta täältä olen löytänyt niihin hyviä vinkkejä 🙂👌

  • Riina

    Hei! Siistiä, kun saat oman kauneusboksisi! Olen pitkään seurannut blogiasi ja napannut muutamia meikkisuosituksia myös omaan käyttöön. Itselleni ehdottomasti haastavinta meikkaamisessa on kulmakarvojen tekeminen. Ihanaa kesää! 🙂

  • Meri Rautkivi

    Boxi-Lauantaita malttamattomasti odotan😍 Mutta haastavinta ikinä on löytää meikkiin värit ja sävyt, mitkä miellyttävät itseäni. Muut saattavat sanoa, että tuo ja tämä sopii minulle, mutta itse en pysty kokemaan samoin.😨
    Valon ja varjojen tekeminen kasvoille…. Uuuuhhh… heti seuraavaksi haastavinta🥶

  • Janita

    Ihana arvonta! Onnea omasta boksista 🙂 haastavinta meikkauksessa on rajausten teko raskaille luomille sekä talvisin kauniin meikkipohjan teko todella kuivalle iholle 🙂

  • Sini

    Haastavaa tällä hetkellä on kesäisen kevyen mutta peittävän meikkipohjan teko. Yleensä vedän vaan säväyttävän aurinkorasvan ja unohdan sen peittävyyden 😊

  • Suvi

    Haastavinta on ehkä ajanpuute😅 hyvänä kakkosena tulee kulmien ja rajauksen tekeminen.
    Aikaa kun löytäisi jostain niin että ehtisi harjoitella, harvemmin tulee edes laittauduttua kun kaikki aika menee yötyöhön ja koirien kanssa rymyämiseen. Eli ei aivan ”turhaan” viitsisi laittautua 😅

  • Maria Tuohimaa

    Ehkä varjostukset on haastavin.

  • Virpu

    Ongelma on rasvoittuva iho / luomet. Silmämeikki ei pysy hyvänä kauan ja naama kiiltää melkein heti. Monenmoisia tököttejä/ meikkejä kokeiltu. Ehkei niitä oikeita ole vielä kohdalle sattunut…?

  • Krista

    Hei! Mielestäni kaikista haastavinta on kuulaan meikkipohjan tekeminen ja sen pysyvyys päivän aikana.

  • Emmi Rantanen

    Moi ihana Miia 💎 Ja onnea omasta kauneus oksista! 💐💖

    Mulla ehkä haastavinta on ihonhoito ylipäänsä, ku välil se on iha huikees kuosis ja välil sit taas kuten esim. nyt ni se on ihan räjähdys koko naama😶 finnejä tulee ku vettä esterin peestä ja en tiä mitä mun pitäs täl tehdä 🤔

  • Hanni

    Silmien rajaukset on haastavia! Mukana arvonnassa.

  • Marika

    Minulla varmasti haastavinta on ihon kosteuttaminen. Tuotteiden tarvitsee olla juuri oikealaiset tai muuten saan ihonreaktion. Iho alkaa ensin kihelmöimään, punottamaan, kuumottamaan pahimmillaan jopa hiukan turpoaa. Silmänympäryksille tulee myös reaktio, samanlainen kun sinulla oli talvella. Itselläni joskus vielä hurjempi. Ihoni ei ole aijemmin ollut tällainen, vaan se on tullut tässä iän myötä muutamia vuosi sitten. Reaktio voi tulla yhtäkkiä ja aina saa arvailla mitäköhän nyt tein väärin. En ole lapsena kärsinyt atopiasta.
    Meikkiä ei millään saa kauniiksi silloin kun iho on huonossa kunnossa.

    Työnipuolesta näen näitä silmänympärysihon reaktioita lähes viikottain. Ovat siis yleistyneet. Mikä lie syynä?? Kemikaalit??

  • Anu

    Kokeilen onneani. Haastavinta on opetella käyttämään huulituotteita. Ja löytämään hyvä ripsiväri!

  • Lari

    Haasteellisuus koska en viitsi🤭

  • Viivi Mentula

    Ehdottomasti haastavin asia on ihonhoito sekä kuulaan meikkipohjan tekeminen iholle, jossa on yhdistelmänä epäpuhtaudet ja pintakuivuus läpi vuoden!

  • Sun

    Oikean ripsarin löytäminen! Pakko olla vedenkestävä jotta taivutukset pysyy, näitä on kuitenkin haastavampaa kesken päivän aina hinkata raskaista silmäluomista 🙈 Ripset ovat aina siis joko suorat ja tylsät, tai taivutetut ja iltaan mennessä pitkin kulmakarvoja 😭

  • Pia

    Haastavinta on ettei heti naama alkaisi kiiltämään. Myös poskipunan laitto.

  • Tuuli

    Haastavinta on kuulaan, mutta tarpeeksi peittävän meikkipohjan tekeminen. Akneiho hankaloittaa tätä huomattavasti…

  • Kaisa Luukinen

    Haasteeni on oikeiden värien löytäminen. siisa112@gmail.com

  • Jenni Silvennoinen

    Kulmat. Ne pirulaiset.

  • Suvi

    Haastavinta on silmämeikin teko, sillä minulla on raskaat luomet. Rajausten teko on vaikeaa ja luomiväritkin jäävät yleensä käyttämättä.

  • Anne

    Haastavinta meikkaamisessa on, etten vieläkään osaa peittää tummia simänalusia oikein. En haluaisi aina näyttää niin väsyneeltä.

  • Lillamyyy

    Haasteena minullakin kulmat ja eyelinerit.

  • Kirsi

    Haastavinta on ehdottomasti täydelliset kulmat!

  • Jiii

    Osallistun arvontaan 😊 isoin ongelma on saada meikki pysymään rasvaisella iholla hyvänä 12-13h työpäivien ajan.

  • Elina

    Haastavaa on löytää aurinkorasva kasvoille, josta ei tulisi näppyjä, ja sopisi myös meikin alle. 🙂 Huikea arvonta, ja tilaukseen lähtee ellei onni suosi!

  • Saara

    Haasteita tuottaa päivän aikana rasvoittuvat luomet ja siitä johtuva ripsivärin tarttuminen yläluomelle.

  • Anne

    Haastavinta luomimeikki! Kiitos sinulle Miia, paljon olen sinulta saanut vinkkejä. Mielestäni kicks yhteistyö kannattaisi ja olisi tosi perusteltua, koska itse ainakin ostan tosi paljon tuotteita sieltä sinun inspiroimana 🙂

  • Nina

    Minulle haastavin asia on rajauksen tekeminen silmiin.

  • Teija

    Haastavinta itselläni on löytää iholleni oikea sävy niin meikkivoiteista kuin puutereistakin.

  • Merja Heliniemi

    Haastavinta meikkauksessa on juuri minun iholleni parhaiten sopivien tuotteiden löytäminen erityisesti meikkipohjan osalta.

  • Heidi

    Ihonhoito, meikkipohja ja silmänympärysiho, kun niin tummat silmänaluset! Mulla ollut aina epäpuhtauksia iholla ja jonkun verran pintakuivuutta. Tykkäisin käyttää huulipunia, mutta usein kokonaisuus jää suttuisen näköiseksi juurikin meikkipohjan epätasaisuuden vuoksi.😕

  • Marikoo

    Kulmakarvojen meikkaaminen

  • Merita Suominen

    Yleensäkin koko meikkaaminen on haastavaa, ja itse en osaa olleenkaan käyttää poskipunaa, joten ehkä se on se haastavin 😃

  • Marjut

    Kiva arvonta! Itselleni on haastavinta raikkaan ilmeen pitäminen. Aamulla silmämeikki näyttää suht hyvältä, mutta jo iltapäivällä meikki on jotenkin suttu ja tekee kasvot väsyneen näköiseksi. Varsinkin silmänaluset on hirveet.

  • Jenny Kivinen

    Haastavinta on joka päivä päättää, minkä sävyistä luomiväriä sitä tänään laittaisi 😅😅

  • Hanna

    Hei Miia! Kiitos huikeasta blogista, löysin sen vasta äskettäin ja olen jo nyt saanut paljon hyviä vinkkejä ja oppinut monenmoista.

    Mulle sekä meikkaamisessa että ihonhoidossa haastavinta on rasvoittuvan mutta pintakuivan ihon kanssa tasapainoilu ja sopivien tuotteiden löytäminen. Tarkemmin sanottuna esim. meikkipohjan tekeminen tuottaa joka päivä päänvaivaa, kun siitä haluaisi koko päivän matkassa mukana pysyvän ja riittävän peittävän mutta kuitenkin kuulaan. Eikä mun tietämys, tekniikat tai välineetkään oo mitään priimaa, mutta sun innoittamana paikkailen niihin liittyviä puutteita parhaillaan.

    Aurinkoista viikonloppua!

  • Jenna

    Ihonhoito on haastavin tällä hetkellä, koska a. Sekaiho muuttuu vuodenajan mukaan ja b. hormonien takia iho on muuttunut todella paljon ja uusia tuotteita pitää alkaa metsästämään! 😩😩
    Tasainen, kestävä ja hyvältä näyttävä meikkipohja tuo myös ihon vuoksi haasteita kun iho ei olekaan ihan samanlainen kuin kaksi kuukautta sitten. Kulmakarvat on ikuinen ongelma mulle: niistä en saa kauniita instagram – kulmakarvoja IKINÄ. Nykyään heitän vain epätoivoisesti kulmageelin koska en jaksa yrittää enää 😂

  • Petra

    Olen vuoden seurannut blogiasi. Mukaan on tarttunut paljon ideoita ihon hoitoon ja meikkaamiseen. Kiitos hyvistä vinkeistä.
    Tummien silmänalusten ja couperosan piiloon meikkaaminen on mielestäni vaikeinta. Virheet on vaikea saada piiloon, tuotteet kerääntyy juonteisiin ja luonnollisuus kärsii.

  • Kristiina

    Varmaankin haastavinta on löytää oikea sävy meikkivoiteesta 🤔 ja muutenkin sellainen, joka levittyisi tarpeeksi ohuesti ja tasaisesti.

  • Anna Mentu

    Hei! Haastavinta on saada kauniit kulmakarvat, muoto ja väri. Välillä onnistuu ja välillä ei😀

  • Heidi

    Haastavinta on ehdottomasti luomivärien käyttö! Sitä en vain ole oikein ikinä oppinut…

  • Susanna

    Ehdottomasti mukana. Sulla on ihan mielettömät hiukset ja meikit. Saanut monet ohjeet jo meikkaamiseen ja apua siihen millainen meikki sopii itselle. 😃

  • Carita Ratia

    Haastavinta meikkaamisessa on nätin meikkipohjan tekeminen epätasaiselle/huonokuntoiselle kasvojen iholle sekä löytää juuri omalle iholle sopivat tuotteet.

  • Mia Jäntti

    Haastavinta on luomivärit, niiden häivytys, mihin kohtaan, ja värisävyjen valinta.

  • Sini

    Vaikeinta meikkaamisessa on kulmakarvat. Omat kulmakarvat on niin erikoiset, että niiden mallia on hankala seurata. Koen myös varjostukset mahdottomuudeksi.. 😅

  • Sanni

    Haastavinta on tuotteiden paljous eli valinnan vaikeus. Olisi ihanaa löytää täydelliset luottotuotteet juuri itselle!

  • Sara

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!😍 Tällä hetkellä meikkaamisessa on haastellista saada se pysymään kauniina helteistä huolimatta. Nestemäisistä meikkivoiteista olenkin luopunut ja alkanut tykästymään enemmän mineraalimeikkiin🙌

  • Pilppa

    Haastavinta on saada meikki näyttämään näppyseillä iholla hyvältä, ei liian paksulta. Sekä sen olen nyt huomannut, että kun naama on niin sanotusti MINTISSÄ ja ihanan tasainen ja kuulas, niin kaula onkin sitten aivan eri paria vaikka onkin tasainen ja saman sävyinen kasvojen kanssa, mutta silti “eri paria”. Vaikea selittää. 🙂

  • Emilia

    Tästä boxista niin haaveilen! 😍 Haastavinta itselleni on silmämeikki ja erityisesti rajausten tekeminen, jonka yrittämisen jätin jo vuosia sitten.. Lisäksi tuntuu turhauttavalta kun usein meikkivideoissa käytetään 20 eri tuotetta ja sivellintä pelkästään silmämeikkiin. Onneksi sun videoissa pääsee usein kevyemmällä setillä, vielä kun vaan uskaltautuisi kokeilemaan.. 🙈

  • Piia

    Haastavinta on sen täydellisen 38 mascaran löytäminen – että tulisi tuuheutta, pituutta ja näyttävyyttä sopivasti. Ja myös meikkipohjan pysyminen koko päivän nättinä 🙂. Voi odotan niin tätä boksia, koska minulle ovat sopinut suurin osa suosittelemistasi tuotteista – samanlainen ihotyyppi🙂👍.

  • Ella

    Haastavinta minulla on saada tummat silmänaluset piiloon. En ole löytänyt oikeaa tuotetta, joka peittäisi kunnolla. Olen testannut erilaisia colorcorrection tuotteita meikkivoiteen alle ja concealereitä.
    S-postini on: ella.penttinen@hotmail.com

  • Terhi

    Haastavinta on saada hyvä merkki pohja. Kuiva,mutta kuitenkin akneen taipuva iho ei näytä hyvältä ilman meikkiä,mutta meikki on vaikea saada asettumaan

  • Tinja

    Oma haasteeni meikkauksessa on ehdottomasti aina olleet silmät; en vain löydä oikeaa luomiväriä (paitsi sen yhden kaikista helpoimman värisävyn), enkä osaa rajata silmiä, ripsivärin sentään osaan laittaa😆 Varsinkin kesän juhliin olisi mukava löytää uusia sävyjä

  • SK

    Itselle haastavinta meikkauksessa, on ehkä joidenkin tosiasioiden hyväksyminen. Kuten se, ettei minun todella isoja ihohuokosia vain saa millään konstilla piiloon. En itse tykkää reikäisestä ihostani, sillä se vaikuttaa meikin pysyvyyteen, ja siihen kuinka kuulaalta meikki näyttää. Ylipäätään hankalalle sekaiholle on vaikea saada hyvä tasainen meikkipohja joka ei päivän aikana muuttuisi tunkkaiseksi ja valuneeksi. Noita tekopisamia esimerkiksi haluaisin kovasti tehdä, mutta näyttävät ihan hassulta “reikien” seassa. 🙄

    Toinen meikkaukseen haastetta tuova asia on ylähuulen runsas karvoitus 🙈 en tälle voi oikein mitään järkevää tehdä. Sillä on suuri vaikutus meikkipohjaan ja huulimeikkiin. Sekin on asia, johon minun pitäisi lähinnä vain tottua, mutta aina aika ajoin ärsyttää katsoa muuten kivaa meikkiä, ja miettiä katseleeko muut vain minun viiksiäni 🤣

    • Miia Ezen

      Heippa SK! Hei mäkin ajalen mun viikset. Ne voi ihan hyvin ottaa siis pois, jos häiritsee. Ei ne kasva paksumpina takaisin.. se on ihan myyttiä. Ei hiuksetkaan kasva paksumpina takaisin, jos ne sheivaa pois. 😉

  • mila

    Haastavinta on löytää meikkivoide jolla saa kuulaan ihon ja joka pysyy

  • Teija

    Haastavinta on löytää oikeat tuotteet ihonhoitoon.

  • Jenni

    Epäpuhtaan ihon hoito ja finnien peittäminen on haastavinta.

  • Maijju

    Ihon kosteutus ja meikkipohja On ne, mitä koen haastavammiksi.

  • Maijju

    Ihon kosteutus ja meikkipohja On ne, mitä koen haastavammiksi. Miten saada meikkipohjasta raikas ja saada se pysymään hyvän näköisenä koko päivän.

  • Veera

    Oikeiden ihonhoitotuotteiden löytäminen vaikeinta

  • Kirsi

    Näppyjen karkotus! Sitkeitä pirulaisia.

  • Emilia

    Haastavinta on hyvän ja oikean sävyisen meikkivoiteen löytäminen 🙂

  • Jasmin

    Haastavinta löytää sopivat ihonhoidon tuotteet kuivalle iholleni. Itselläni tosi herkkä ja kuiva iho ja sopivia tuotteita ei vieläkään löytynyt vaikka olen kokeillut useita tuotteita.

  • Riina

    Haastavinta meikkaamisessa on se, että minulla on hyvin vaalea iho ja ihan järkyttävän tummat silmänaluset ja niiden peittoon saaminen ilman kauheaa pakkelikerrosta on mielestäni vaikeaa, vaikka kuinka käyttäisin neutraloijaa ja mitä tahansa.

  • Xeveliina

    Haastavinta on kestävän kesämeikin teko, joka pysyisi päivästä iltaan siistin näköisenä.

  • Hannnna

    Haastavinta on näppylät 🙁

  • Raisa

    Haastavinta on rajaus varsinkin alaluomeen.. Siitä ei tule yhtään mitään. Alaripset on niin pitkät että jos niihin laittaa ripsaria niin tulee hämähäkkimäinen vaikutelma.. 😬😅

  • Sofianna

    Haastavinta on löytää kaikkien mahdollisuuksien joukosta ne itselle parhaiten sopivat tuotteet.

  • Jenna

    Haastavinta on löytää oikeat peitevoiteet peittämään aknen tuomia arpia tai muita kasvon virheitä. Alan pikku hiljaa luovuttamaan asian suhteen :/

  • Trang

    Kaikkein haastavinta mulle on koko naaman meikin tekeminen niin että iho näyttää kuitenkin kuulaalta ja kestää kuitenkin koko päivän. Ai niin ja ikuinenongelma on aasialaiselle iholleni sopivan meikkivoiteen löytäminen

  • Kata

    Haastavinta varmaan tällähetkellä on se kun iho vanhenee ja meikki tuo rypyt esiin 😅😅 No kyllä se tästä 😊
    Kiitos sulle blogista, niin paljon tietoa ja vinkkejä ☺️❤️

  • meri

    Haastavinta on aknearpien ja finnien peittäminen. Suosin luonnollista meikkiä, enkä haluaisi paksua meikkikerrosta, mutta jos haluan arvet piiloon niin olen kokenut sopivan tuotteen löytämisen haastavaksi.

  • Hanna-Kaisa

    Oikeiden tuotteiden löytäminen

  • Kati

    Hei ☀️ Haastavinta tällä hetkellä olisi löytää itselle sopivia huulipunasävyjä ja oppia ylipäätään käyttämään huulipunaa. Muilla ihailen punattuja huulia, mutta itsellä tuntuu vieraalta. Olen aloittanut lähes omien huulien sävyisestä, mutta haluaisin löytää muita hyviä itselle ja omaan tyyliin sopivia sävyjä. (+vinkkejä ylipäätään huulipunien käyttöön liittyen)

  • Susanna

    Osallistun ehdottomasti arvontaan! Minulle haasteellisinta on peittää silmänaluset, koska ne on todella tummat. Eikä tässä vielä kaikki 😁 toinen haaste on tehdä pysyvä ja kaunis meikkipohja kasvojen ihon hikoilun takia.

  • Kristiina

    Haastavinta on meikkipohjan teko. Ihoni on punottava ja epätasainen ruusufinnin takia, kauniin meikkipohjan teko on haastavaa. Olisi ihanaa voittaa kauneusboksi 🙂 Kiitos kivasta blogista!

  • Kirsi Haverine

    Haastavinta on vuotavat silmät/silmä. Sillä ei ole mitään tekemistä välillä tuotteiden kanssa.
    Välillä silmät vaan vuotaa kostutustipoista huolimatta ja välillä ei. Meikki “sutraantuu”

  • Miriam

    Kiitos Miia kaikista vinkeistä, mitä olet tämän blogin kautta jakanut! Kauneusboksi kuulostaa todella ihanalta! Minulle meikkauksessa vaikeinta on silmänrajauksien tekeminen ja luomivärien laittaminen siististi.

  • Heli

    Hei, suurin ongelmani on punoittavien kasvojen peittäminen aiheuttamatta kakkumaista lopputulosta. Toisinaan onnistuu suht hyvin, kun taas joskus vaan on ”bad face day” 😝. Kuulauden tavoittelua siis meikkaaminen päivittäin, mutta ei ole helppoa.

  • Marju

    Haastavinta on saada punainen, pintakuiva, päivänmittaan reilusti rasvottuva nenä (suurilla ihohuokosilla) meikattua nätiksi. Tai edes hoidettua oikein.

  • Mari

    Tykkään huulipunista, mutta helposti rohtuviin huuliini en ole löytänyt vielä sopivaa tuotetta.

  • Reetta

    Ihon suuret muutokset pintakuivasta epäpuhtaaseen vuodenaikojen mukaan ja eri tilanteisiin sopivan ihonhoidon löytäminen.
    Täältä blogista on löytynyt paljon hyvinä vinkkejä eri tilanteisiin 🙂

  • Iida

    Minulle haasteellisinta on tietää, mitä ihoni tarvitsisi tai miten ihoa olisi hyvä hoitaa tietyissä elämän vaiheissa, esim 20v, 30v, 40v, 50v..

  • Tarja Salonen

    Haastavinta on, että meikki pysyisi koko päivän hyvännäköisenä!
    Sekä hankkia keski-ikäiselle laadukkaat ja sopivat meikit.

  • Miwwi

    Silmämeikki on haastavin. En vaan osaa:D en osaa käyttää luomivärejä, rajaukset on ihan ok, mut ripset toinen mikä ei vaa onnistu. Yks ripsari on sellanen millä ei varmasti tuu paakkuja, mut ripset on kyl ihan näkymättömät sitte. Muilla ripsareilla sit tuleeki aina paakkuja tai jotain muuta. Ehkä mä vielä joskus opin 😀

  • Hanna

    Haastavinta on silmänalusten meikkaaminen, oikeiden tuotteiden löytäminen. Pigmenttihäiriöstä johtuen silmänalusten iho on aina tummempi. Ikä ja juonteet tuo tullessaan haasteita löytää sopivia tuotteita tähän. Myös vuodenaikojen muutokset vaikuttaa tuotteen valintaan. Iholla on talvella eri tarpeet kuin näin kesällä.

  • Heljä Kämäräinen

    Haastavinta on ehkä osata yhdistellä värejä ja käyttää niitä rohkeasti, niin että näyttää vielä hyvälle.
    Paljon olenkin saanut vinkkiä ja apua sun videoista, kiitos sinulle😊
    Mukana arvonnassa!

  • Veera

    Haastavinta ihonhoidossa tällä hetkellä on tasapainon löytäminen: iho tykkää kosteuttavista tuotteista, mutta liika kosteutus nostaa pientä näppyä etenkin otsalle. Pitää siis vaihdella tuotteita, jotta ihon kosteustasapaino ei pääse liikaa kallistumaan suuntaan tai toiseen.

  • Heini

    Haastavinta on saada ihosta tasaisen kuulas, ilman paksua pakkelikerrosta

  • Inta

    Minulla ehdottomasti haastavinta meikkauksessa on löytää sopivat tuotteet tummien silmänalusten peittämiseen! Silmänaluseni eivät itsessään ole kauhean tummat, mutta koska ihoni on kovin ohut (lievä couperosa) niin verisuonet kuultavat inhottavasti läpi varsinkin silmien alla ja luomilla. Luomilta ne saan peitettyä peitevoiteella tai meikkivoiteella, mutta silmän alla samat tuotteet näyttävät liian raskailta ja sitten on kunnon kakku korostamassa näin 30 ikävuoteen mennessä tulleita pikkuryppyjä. Kevyemmät tuotteet eivät taas peitä enkä ole löytänyt sopivia peitevoiteen alla käytettäviä corrector -tuotteita. Toinen päänvaivaa tuottava asia on sopivan aurinkosuojan löytäminen kasvoille! The body shopin spf 50 voide on ihana, mutta tällähetkellä kaikkialta loppuun myyty.

  • Mirri

    Seuraan päivittäin meikkaamiseen ja ihonhoitoon liittyviä suomalaisia ja ulkomaisia videoita sekä blogeja. Kirjoituksesi ovat mielenkiontoisia monipuolisuudessaan. Otat huomioon eri ikäiset naiset ja vaihtoehtoja on tarjota eri budjeteille. Haasteita meikkaamisessani ja ihonhoidossa riittää lähes kaikilla osalueilla. Haastavinta ehkä silmämeikin pysyvyys 50+ v. silmälaseja käyttävän silmäluomilla. Olen kokeillut lähes kaikkien merkkien pohjustusvoiteita. Tutkailen parhaillaan auttaisko asiaan, jos laittaa pohjustuksen alle sy-voiteen.

  • Emmi

    Kuiva iho.

  • Essi

    Sopivien tuotteiden löytäminen ihonhoitoon ja meikkaamisen oppiminen.

  • Minna

    Haastavinta on hyväksyä oman ihon kauneusvirheet, joista monet eivät ole virheitä lainkaan vaan lehti- ja mainoskuvien ja mm. joidenkin youtubevideoiden luomaa väärää mielikuvaa ihosta osana meitä. Siksi on ollut ilahduttavaa seurata blogiasi ja sen kehitystä juurikin tuohon kauniimpaan, luonnollisenpaan, kuulaanpaan ihoon joka meiltä monelta löytyy kun sitä hoitaa oikein 😍

  • Anu

    Haastavinta meikkauksessa on peittää suurentuneet ihohuokoset. Kuulas ja kevyt meikkipohja epätasaisen ihon kanssa on vaikea yhdistelmä.

  • Marleena

    Haastavinta ihonhoidossani on aknearvet 😦 ja silmäpussit 😕

  • Tiia

    Haastavin juttu on ehdottomasti atooppinen iho joka saattaa oireilla kasvojenhoito tuotteille ja kosmetiikalle.

  • LAVJUUEVERYBODY!

    Haastavin asia meikkaamisessa / ihonhoidossa on piilottaa tai edes häivyttää erittäin tummat ja siniset silmänaluset.

    Huomenna tulee taas yksi vuosi ikää lisää (!!!!!) ja tuntuu että tummuuden lisäksi silmänaluset jotenkin korostuu erittäin omituisesti, ikään kuin posket nousee ylöspäin turpeammiksi ja silmänaluset painuu sisäänpäin, öööö… 😅

  • Riia

    Haastavinta ihonhoidossa on löytää tasapaino kuivan mutta epäpuhtaan ihon hoidossa.

  • Elisa

    Olisi ihana saada tämä boxi! Haastavinta meikkaamisessa on punaisuuden peitto..

  • Marika Ojala

    Rajaukset ja kulmakarvat ovat hankalia

  • Kata

    Haastavinta on epätasainen ja elottoman näköinen iho. Haastavaa myös saada kaunis meikkipohja ja järkyttävän tummat silmänaluset piiloon. Puhumattakaan niistä iän tuomista juonteista!😅 Haasteita siis riittää🙋‍♀️ Olisi niin ihanaa saada tämä boxi😍😍😍🤩🤩🤩

  • Nelliina

    Miten meikata silmät, kun käyttää miinuslinssejä, siinäpä kysymys. Mukaan kivaan arvontaan:)

  • Maruzella

    Värien valinta, kuten huulipunan, meikkivoiteen…

  • Pauliina

    Mun haaste meikissä on supertummien silmänalusten peittäminen ilman että ne näyttää pakkellille muihin kasvoihin verrattuna. Myöskin siihen sopivat meikkituotteet on vielä löytämättä.

  • Aikku

    Haastavinta on aknen selättäminen niin ihonhoidossa kuin meikissäkin

  • Tanja Kauppinen

    Haastavinta on kuulaan, peittävän ja pysyvän meikkipohjan tekeminen ja oikeiden tuotteiden löytäminen omalle ihotyypille. Mutta onneks sulta saa hyviä vinkkejä 😉

  • emmiina

    Vaikein asia ihonhoidossa on ehdottomasti näppyjen/finnien torjunta. Niitä vain tulee, vaikka kaikki olisi kunnossa ruokaa ja hoitotuotteita myöten… Loputon suo. Alkaa tuntua siltä, että se on jostain tähtien asennosta kiinnk milloin ja minne niitä tulee. Eikä meikilläkään saa piiloon.

  • Satu

    Ihan huippujuttu tämä sun boksisi! Sun suosituksiin uskaltaa aina luottaa, koska suosittelet ainoastaan hyväksi testattuja tuotteita. Ehdottomasti haastavin meikkiin liittyvä asia on silmämeikki ja olen sun minitutorialien avulla saanut paljon parannusta meikkaamiseen.

  • Tiina T.

    Mulle haastavinta on saada ihon kiiltely päivän aikana kuriin – tähän ei meinaa mitkään neuvot tai tuotteet toimia. Lisäksi oikeanlaisen (kestävän ja omalle naamalle riittävän peittävän) meikkivoiteen löytäminen on aina yhtä työn ja tuskan takana!

  • Milla

    Haastavinta meikkauksessa on kuulaan kevyen meikkipohjan teko iholle jolla epäpuhtauksia ja täten värivirheitä. Oispa mahtavaa voittaa arvonnassa! 🙂

  • Jennukka

    Ongelmani on älyttömän hitaasti paranevat finnien “arvet”.

  • Noora

    Atooppisen ihon kanssa meikkaaminen ja pärjääminen ylipäätään. 😊

  • JK

    Haastavinta on luonnollisen ja kuulaan pohjan tekeminen, kun epäpuhtauksia on aika ajoin paljolti. Toinen on aurinkopuuterin käyttämättömyys mutta kovasti haluaisin asian korjata mutta e

  • pauliina

    Näin kuumaan aikaan haasteita tuo kasvojen hikoilu 🙁 ja myös sopivan aurinkosuojan löytäminen kasvoille, sellaisen mikä ei ole lähmäinen ja kiiltävä ja minkä päälle meikkikin asettuu kauniisti.

  • Heli

    Haastavinta on saada ihon sävy näyttämään tasaiselta ja kuulaalta. 😊

  • Kati

    Rajauksien tekeminen.. Aikaisemmin niiden tekeminen sujui melko hyvin, mutta tuntuu että taito on hävinnyt jonnekin. 😀

  • Tiina

    Talvella haastavin on EHDOTTOMASTI todella kuiva iho, erityisesti T-alue on kuin sahara aina talven tullessa 🙁. Kesällä on haastavaa saada meikki kestämään koko päivän, kun teen töitä pääasiassa ulkona. Mutta aina yhtä vaikeaa on kulmat..miten niistä saisi edes vähän ihmisen näköiset 🤦‍♀️🤣

  • Miiu

    Haasteena saada meikkipohja pysymään hyvänä. Etenkin työpäivän ajan..

  • Tiina

    Haastavin on meikkipohja – sen saaminen pysyväksi ja sopiva peitto, kuulautta unohtamatta (kuiva iho). Lisäksi luomivärien pysyminen.

  • Rouva Hanhi

    Haasteeni ovat kuivat silmänympärykset, joita on lähes mahdoston meikata nätisti. 👁👁

  • Satu

    Rajaus

  • jansku

    Haastavinta meikkaamisessa/ihonhoidossa on ihon rasvaisuuden hillitseminen,mikä on ollut haastavaa e-pillereiden lopettamisen jälkeen,vaikka tästäkin jo 1,5 vuotta. Myös hiukset täytyy pestä rasvoittuvuuden takia päivittäin
    Kiitos vielä upeasta blogista,joka on antanut minulle paljon! ❤️

  • Minna

    Meikkipohjan pysyminen 🙂

  • Terhi

    Haastavinta on tehdä kaunis meikkipohja, koska kasvoissa pintakuivuutta ja vastaavasti rasvoittuvia kohtia.. Sekä tummempien luomivärien häivyttäminen Onnistuneesti.. vaikeaa. 🙂

  • Neea

    Haastavinta on vaihdella ihonhoitotuotteet vuodenaikojen muuttuessa kun ihoni tarpeet muuttuvat.

  • Minnali

    Haastavinta on saada meikkipohja joka on samalla kuulas mutta peittävä.

  • Johanna Piekäinen

    Haastavinta on saada symmetriset ja kauniit kulmakarvat 🤔 en vieläkään ymmärrä miten saat ne tehtyä niin upeiksi!

  • Leena

    Haastavaa on yhdistelmä meikkivoide + rypyt ja silmien osalta haastetta lisäävät vielä voimakkaat +-linssit.

  • Sari

    Haastavinta on rasvaisen kiillon poispitäminen kun tavoitteena kuulas ja ohut (&simppeli!) meikkipohja koko päiväksi…

  • Elina

    Jee, ihana arvonta!

    Haastavinta on tummien silmänalusten peittäminen, varsinkin nyt kun atooppinen iho ärtyilee jostakin syystä luomilla..
    Apua ihon rauhoittamiseen sain aiemmasta postauksestasi ja twistbe:n tuotteista!!!

  • Tinja

    Silmien meikkaus ehdottomasti! En vain vieläkään osaa tehdä kaunista silmämeikkiä tai rajauksia, luomiväri on vuodesta toiseen se sama. Olisi kiva löytää nyt erityisesti kesään sopiva sävy ja vinkkejä myös helposti tehtävästä rajauksesta😊

  • Jennie

    Haastavinta on löytää juuri omalle iholle sopivat tuotteet.

  • Hertta

    Haastavinta on juurikin kuulaan ihon saavuttaminen, helposti tulee kuivan näköinen meikkipohja.

  • Bea

    Haastavinta on saada tasainen ihonsävy

  • Ilona

    Haastavinta on löytää tuotteet, jotka peittävät kasvoilla olevan syntymämerkin ja sen punoittavan ja huokoisen tekstuurin. Vaikka se aluksi peittyisi, peitto ei pysy kauaa. Boksi olisi ihana😊

  • Anna

    Haastavinta on kulmien meikkaaminen, miten saada niistä samanlaiset ja oikean väriset. Ihana ois saada tää boxi!😍

  • Mari

    Haastavinta meikissä on varjostukset ja korostukset…ja ihonhoidossa pigmenttiläikät…jännä nähdä mitä sun boxi sisältää…itse oon niin tiukalla budjetilla, että en voi boxia lunastaa😑

  • Satu

    Haastavinta on siirtyä synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan ilman suurta määrää hutiostoksia, niin ihonhoidossa kuin meikeissäkin.

  • Sarianna

    Huikea arvonta! Vaikeinta meikkaamisessa on löytää iholleni sopiva meikkivoide ja sen sävy. Tuntuu että juuri mitkään meikkivoiteet eivät kestä ihollani pitkään ja jos kestääkin vähän pidempään niin on sitten liian mattainen. Täydellistä nudepunaa huulilleni etsin myös edelleen. Ihoni on herkkä, joten sopivien ihonhoitotuotteiden löytäminen on myös hieman haastavaa.

  • Ninni

    Luomivärit! En vaan saa kauniisti tehtyä…

  • Ida

    Sopivan meikkipohja löytäminen sekaiholle 🙈

  • Mirka

    Haastavinta on muutos, olen vuosikaudet meinannut suht samalla tavalla ja aina ajattelen, että nyt ostan esim. Eriväristä luomiväriä, mutta silti pysyn aina samoissa.

  • Jenni Pynnönen

    Haastavinta on saada hyvä pohja meikille 🤔

  • Terhi Lehtonen

    T-alue kiiltää ja haaste löytää oikeanlaista meikkivoidetta. Kesä tuo tähän extraahaastetta. Kaikki vinkit ovat tervetulleita.

  • Ulla Lehtonen

    Minulle haastavinta on löytä iholleni kuulaan raikas meikkivoide. Ihoni on sekaiho. Ihoni on ikääntyvän naisen iho.

  • Salli

    Haastavinta on silmänympärys ihon tummuuden peittäminen.

    • Iida

      Mahtava arvonta! Boxi kiinnostaa kovasti❤️ Minulle haastavinta on se, että en toisina aamuina meinaa millään saada meikattua silmäripsiä samanlaisiksi niin, että ne miellyttäisi itseä täysin. Olen varmasti turhan kriittinen tässä asiassa. 🙊😂

  • Laura

    Meikkaamisessa haastavinta on sen kauniin pohjustuksen löytäminen. Olen juuri täyttänyt 30 ja aina ennen lätännyt suoraan sen meikkivoiteen naamaan jne. Nyt kun olen seurannut sinua vuoden verran olen oppinut laittamaan kosteusvoiteen edes alle. Sen oikean voiteen löytäminen on ehkä vähän hakusessa… Mutta ihonhoitoon kokonaisuudessa pitäisi perehtyä 😅

  • Ronja

    Haastavinta on herkkä atooppinen iho, joka saattaa oireilla itselleen epäsopiville tuotteille.

  • Heidi

    Tummien silmänalusten meikkaaminen on haastavinta.

  • Teikku

    Haastavinta on saada pintakuiva, rasvoittuva, hormoniakneen taipuvainen iho pysymään päivittäin hyvässä kunnossa. Lisäksi herkkä iho johon käy vain tietyt tuotteet, hyviksi todettujen tuotteiden poistuminen on aina katastrofi koska uusien sopivien tuotteiden löytäminen on hankalaa ja kallista.

  • Heidi

    Hei!
    Olisi niin ihanaa voittaa tämä 😍
    Ennen meikkasin paljon ja nykyään en niin jaksa murehtia meikkaamisen suhteen, suurin haasteeni minulla on erittäin tummat ja lisäksi omistan silmäpussitkin niin niiden kanssa takkuan usein ja kun silti haluan kuulaan ihon.

  • Jenni

    Haastavinta on, kun iho reagoi helposti kaikkeen. Kylmyys, aurinko, kuiva sisäilma, ilmastointi, sauna…

  • Erika

    Haastavinta on aika. Aamuisin aikaa ei ole, mutta haluan tehdä silti huolellisen meikin 😊

  • Minna Puupponen

    Hei, ensinnäkin haluan sanoa kiitos! Sinua seuraamalla olen vihdoin oppinut hoitamaan ihoani. Nyt seuraavana perehdyn meikkaamiseen, jossa haasteena koen tällä hetkellä kauniin ja kestävän silmämeikin tekemisen. T. Minna

  • Katri

    Riittävän peittävä, mutta kuulas iho

  • Matami

    Haastavinta on saada pintakuiva sekaiho tasapainoon. Päivän mittaan iho rasvoittuu ja meikkiä pitää koko ajan korjailla.

  • MariaK

    Meikkaaminen ylipäätään on haastavaa. Aiemmin käytin vain mineraalimeikkipuuteria ja ripsiväriä, nyt repertuaari on laajentunut myös peiteaineeseen, kulmageeliin ja poskipunaan. Ehkä seuraavaksi uskaltaudun kokeilemaan huulimeikkiä 😀

  • Anna-Mari Lankinen

    Haastavinta löytää itselle sopivia tuotteita loputtomasta kosmetiikka viidakosta😅 täältä sun blogista nyt yrittäny napata vinkkejä ihonhoitoon ja meikkkaukseen👍

  • Päivi Hoo

    Suurin haaste on ollut pysyvän meikkipohjan aikaansaaminen rasvaiselle iholle. Onneksi siinäkin olen edistynyt mm. sun vinkeillä ja ymmärryksellä, ettei mattaiho ole tavoiteltavaa. 😊

  • Tytti

    Haastavinta on silmämeikin teko ja luomivärit.

  • Nina.L.

    Ihana arvonta, mukana ehdottomasti! Haastavinta on ehkä sopivan meikkipohjan löytäminen. Olen aikeissa kokeilla sinun suosittelemaa sensain pohjaa, peittotarvetta itselläni ei juurikaan ole mutta pysyvyyttä kaipaan. Tuntuu että niin moni meikkipohja vaan häviää jonnekin päivän aikana

    • Miia Ezen

      Heippa 😊 kannattaa sitten tosiaan valuta oikea Sensai oman ihotyypin mukaan. Se ohuempi ei pysy niin hyvin rasvoittuvalla iholla esim.

  • Emma

    Haastavinta on ollut löytää ihonhoitotuotteet kuivarasvaiselle iholle.

  • MarjaKoo

    Silmämeikki, oma luonnollinen tyyli. Siinä haastetta.

  • Laura

    Onnea omasta kauneusboxista! ❤️ Silmämeikin tekeminen (luomiväri + rajaukset) on kivaa mutta haastavaa siinä on käyttää riittävän vähän väriä kerrallaan ettei jäljestä tule suttuinen. Silmä kovana katson aina tutorialisi ja harjoittelen ahkerasti! 👍

  • Sari

    Haastavinta on ehdottomasti kulmakarvojen meikkaaminen! Pitäisi löytää hyvä tuote, ja osata vielä käyttää sitä. Ja saada kulmista keskenään symmetriset.

  • Matleena

    Haastavinta juuri nyt löytää hormonaaliseen akneen oikeat tuotteet.Onneksi blogistasi saan vinkkejä meikkaukseen ja löydän helposti parhaat tuotteet.Kiitos loistavista vinkeistä!

  • Emmi

    Luonnollinen ja kaunis meikkipohja, joka pysyy.

  • Satu Hämäläinen

    Haastavinta on tehdä meikkipohja, joka on samaan aikaan peittävä, mutta silti kuulaan ja luonnollisen näköinen. Sinulta saadut vinkit ovat olleet kultaakin arvokkaampia!

  • Susa

    Haastavaa on ihontarpeiden mukaiset hoitotuotteet löytää vuodenajan vaihteluiden mukaan. Sekä kesäkuumalla meikin pysyminen iholla kauniin näköisenä.

  • Kira

    Hei Miia! Opiskelen alaa, jonka opintoihin kuuluu vähintään 8 tuntia treeniä päivässä. Hikoilen siis todella paljon ja haastavinta ihonhoidossa on sen vuoksi pitää kasvot raikkaina, kosteutettuina ja poistaa epäpuhtauksia. Meikkaamisessa haastavinta on silmärajaukset, mutta olen alkanut suosia luonnollisempaa meikkiä sinun ansiostasi, joten olen jättänyt ne pois. Ehkä vielä joskus harjoittelen. Ehdottomasti mukana arvonnassa, suosittelemasi tuotteet ovat niin huippuja! Ihanaa kesää! 😊

  • Sara

    Haastavaa on luomivärien käyttö 🙂

  • Susanna

    Heippa Miia! Eniten hankaluutta itse koen siinä, että löytää hyvät valinnat itselle. Tuntuu ikävälle pistää rahaa hukkaan esim huulipunaan, joka ekalla käyttökerralla jo rullaantuu rumasti huulilta tai meikkivoiteiseen, joka rasvoittaa ihoa hirveästi.
    Siksi yhä enemmän luen eri tuotesuosituksia ja tykkään siitä, että aidosti ja rehellisesti tuot omat mielipiteesi esille. Kauttasi olen löytänyt hyviä vinkkejä meikkeihin ja meikkaamiseen. Kiitos siitä!

  • Paula

    Haasteellisinta on saada meikkipohja tasaiseksi ja peittäväksi, mutta samalla kuulaaksi. Lienee mahdoton yhtälö kaiken kaikkiaan 😀

  • Tiina Loukusa

    Mukana arvonnassa!🤗😍 haastavinta mulle on saada se kuulas ja siistinnäköinen meikkipohja. Hyviä oivalluksia saanut sinulta meikkaamiseen, kiitos siitä😌

  • Heidi

    Oma ongelmani on ihonhoidossa rasvoittuva iho ja meikkaamisessa haastavin on oikean meikkivoiteen löytäminen ja meikkivoiteen levitys.

  • Milla

    Haastavinta on löytää oikeanlaista pohjustustuotetta/meikkivoidetta. Pintakuiva sekaihoni saattaa alkaa kiiltelemään päivän aikana ja sitä on sitten hankala korjailla niin että lopputulos näyttäisi hyvältä

  • Katariina

    Sopivan ja hyvän kulmatuotteen löytyminen on haastavaa. Jotenkin itselle sopivaa sävyä ei meinaa millään löytyä.

  • Maija

    Silmien rajaus tuottaa harmaita hiuksia 😅😫

  • Maisu

    Haastavinta on saada eyelaineri pysymään paikoillaan, ilman että se tarttuu luomivakoon. Minulla on raskaat luomet ja aina rajaus löytyy luomivaosta.

  • Nanna

    Haastavinta on tehdä luonnollinen ja kuulaan kaunis silmämeikki 😊

  • Sabina

    Haastavimmaksi koen luomivärien käytön sekä ripsivärin ja nestemäisen rajauksen kontrolloinnin tässä yhteydessä. Eli, ettei myöskään osu silmiin levitettyihin luomiväreihin :/

  • Martina

    Kajalin tai eyelinerin laitto! Luovutin niiden suhteen muutama vuosi sitten! 😀

    Ja haastavinta ihonhoidossa on saada possunpunainen ja herkkä ihoni näyttämään hyvältä ilman meikkivoidetta.

  • Marja

    Ihon kostetus huomioiden vuodenaika ja ikä🙊

  • Elise H.

    Haastavinta meikkaamisessa on rajausten teko, siis se että pitää huononäköisenä ilman silmälaseja nähdä ne tehdä, ja käsikin on niin epävakaa. Mukana ihanassa arvonnassa! 🙂
    netteri@gmail.com

  • -n

    Haastavinta on ihon tasapainoisuuden säilyttäminen! Tuntuu, että siihen vaikuttaa niin herkästi sekä ruokavalio että hormonit ymsyms. Huomaan ihossa mm sen, jos olen käyttänyt liikaa maitotuotteita 🙄 onneksi ihonhoitoon on muuten kuitenkin löytynyt hyviä niksejä, kuten riittävä ja oikeanlainen kosteutus 😊

  • Leena

    Ikääntynyt iho ja ikänäkö 🤓

  • Jenni Räisänen

    Ihonhoidossa ehdottomasti haastavinta on vuodenaikojen vaihtelut – niitä ei vielä 36-vuotiaanakaan tule riittävästi huomioitua 🙁

  • NinniJ

    Haastavinta on mielestäni ihon kuulauden säilyttäminen siten, ettei vaikuta liian meikatulta mutta että näyttäisin koko päivän huolitellulta (meikki-ihanteeni on ranskalainen nude -look). Mukana ihanassa arvonnassa!

  • Pirjo

    Ehdottomasti haastavinta ihonhoidossa on oman hormoonitoiminnan tuomat vaihtelut – joskus iho on loistokunnossa, mutta seuraavana päivänä peilistä katsoo teinivuosien finninaama.

  • Paula

    Haastavinta itselleni meikkaamisessa on tummien ja hieman kuopalla olevien silmänalusten meikkaaminen piiloon. Tuntuu, että näytän aina väsyneeltä ja ikäistäni vanhemmalta, kun tummuus kuultaa läpi vaikka miten meikkaisin.

    Toinen on se, kun haluaisin pitää meikkipohjan kuulaana, mutta epätasaisen ihonsävyn, vaihtelevan atooppinen ihottuma- ja finnitilanteen takia päädyn kuitenkin paksuhkoon pohjaan, jolloin esim. juonteet erottuvat entistä selvemmin.

  • smettis

    Kulmat, kulmat ja kulmat 🙂

  • Henna

    Tekoripsien laitto on haastavinta ja ihon hoidossa saada ihohuokoset varsinkin nenästä pysymään pieninä.

  • Jaana

    Toivottavasti onni potkaisisi 😍

  • Jaana

    Meikkaamisessa on ehdottomasti haastavinta silmämeikin tekeminen! En vaan yksinkertaisesti osaa ikinä tehdä hyvää silmämeikkiä.
    T. Jaana
    janemarukka@gmail.com

  • Anni Jaakkola

    Raikkaan meikkipohjan tekeminen😊

  • Maarit

    Smokey eyeta varten on tehty lukuisat testit ja katsottu lukuisat youtube videot ja uou name it..! Mut aina vaan saan sen näyttämään aivan vehkeeltä! 🤮

  • Johanna

    Kuiva iho ja samoihin tuotteisiin jumittuminen on ongelma. Kaipaisin kirkkautta, raikkautta ja uudistusta.

  • Jensku

    Luonnollinen ja kuulas meikkipohja on haastavin meikkaamisessa 😊

  • Johanna Keskitalo

    Kaipaan kuivaan ihoon lisää kirkkautta ja raikkautta. Samat tuotteet pyörivät vuodesta toiseen joten nyt olisi hyvä mahdollisuus uudistua.

  • Päivisusanna

    Kaikkein haastavin asia on +40v. naisella silmänalusten meikkaaminen, tai lähinnä silmäpussien/turvotuksen häivyttäminen.

  • P

    Haastavinta on meikata erittäin rasvoittuva ja herkästi punoittava iho, niin, että meikki pysyisi rullaamatta iholla päivän mittaan. Ihan kevytkin meikki rullaa t-alueella hetkessä. Kesä varsinkin on haastavinta aikaa. 🙈😅 Lisä haasteen tuo kemikaaliyliherkkyydet ja akneen taipuvainen iho.

  • Tiina Ahlgren

    Mulle ehdoton haaste meikkaamisessa on tummat silmän aluset 🙁 uh! Hyvää peitettä niille en vaan ole löytänyt..ehkä tästä boxista? 😍

  • Alyssa

    Ongelmani on pohjustajista huolimatta liukumaan lähtevät luomivärit. Rajaus pysyy, mutta luomivärit vain katoavat.

  • Laura

    Minulle haastavinta on löytää hyvä ja oikean sävyinen meikkivoide. Olen vaalea ja punaiseen taittavat meikkivoiteet näyttävät kasvoillani sinertäviltä ja keltapohjaiset ovat usein liian tummia. Useat meikkivoiteet myös sulavat ihoni rasvoittuvilta kohdilta pois. Kiitos Miia kivasta blogista.

  • Rea Träskelin

    Haastavinta on saada vaihtelua meikkailuun ja löytää hyviä tuotteita. Onneksi olet auttanut asiassa monet kerrat 🙂 kiitos siitä.

  • Tiina

    Haastavinta meikkaamisessa on silmänrajausten tekeminen.

  • Jenna H

    Meikkipohja! Rasvoittuva, mutta silti osittain pintakuiva iho ja finneistä jäävät punaiset arvet joita on vaikea piilottaa. Meikit sulaa kasvoilta päivän aikana ja näyttää paksulta pakkelikerrokselta kun joutuu peittämään virheitä 😫 Siksi oon todella innoissani sun boksista jos sieltä löytyisi jotain huipputuotteita minullekin 😍

  • Anna

    Haastavinta ihonhoidossa on kuiva iho! Miten saada iho pysymään heleänä ympäri vuoden. Ihanaa kun tulee tällainen boxi!

  • M.

    Atooppisen ja muutenkin herkän ihon kanssa haastavinta on löytää itselle sopivia tuotteita. Rahaa on palanut ja ihottumia/muita reaktioita on vuosien varrella tullut liiaksikin.

  • Anne Pihlaja

    Haastavinta sekä meikissä, että ihon hoidossa on löytää juuri ne itselle sopivimmat tuotteet.

  • Anna

    Kiitos jo tähän asti kaikista meikkivinkeistä.

  • Ulla

    Tummat silmänaluset ovat hankala juttu.

  • Myy

    Poskipunan sijoittelu!

  • Minna

    Vaikeinta ehdottomasti on silmänalusten peittäminen, pikkulapsiarki vaatii veronsa 🙂

  • Minna J.

    Olen vastikään alkanut kiinnostumaan enempi meikkauksesta ja innoittajana oletkin sinä Miia 🤗 Olen ns. “Elovenatyttö”, joten yleensä meikkini on ollut hyvin kevyt ja neutraali. Ongelmana siis lähes kaikki osa-alueet meikkauksesta 🙈 mukana siis arvonnassa !!

  • Johanna

    haastavinta on oikean meikkivoiteen löytyminen, ei saa olla liian peittävä, mutta kuitenkin peittää ongelmakohdat :O

  • Helena Mäntylä

    Ihonhoidossa haastavinta on pitää nenän mustapäät loitolla sekä välttyä leuan alueen epäpuhtauksilta. Minua myös mietityttää silikonien määrä tuotteissa ja pohdin siirtymistä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaan.

  • Teija

    Haastavinta on couperosan peittäminen ilman, että meikistä tulee raskas. Toinen on saada leuan epäpuhtaudet pois samalla kun muu iho on kuiva.

  • Juuli

    Haastavinta on meikin pysyminen edes suhteellisen nättinä koko työpäivän. Kiilto ei meinaa pysyä kurissa.

  • A.W.

    Haastavinta on se kun ihon tarpeet muuttuu vuosien varrella ja vuoden ajan mukaan. Eli kun oot juuri löytänyt hyvät tuotteet ja rutiinit niin knappas ei toimikaan vähän ajan päästä enää ja rupee taas uusien metsästys ja kokeilu😄. Onneks nyt oppinut paljon ihonhoidosta, mutta voih kun olisi tiennyt nämä jutut teininä!

  • Aada

    Haastavinta on se kun ihon tarpeet muuttuu vuosien varrella ja vuoden ajan mukaan. Eli kun oot juuri löytänyt hyvät tuotteet ja rutiinit niin knappas ei toimikaan vähän ajan päästä enää ja rupee taas uusien metsästys ja kokeilu😄. Onneks nyt oppinut paljon ihonhoidosta, mutta voih kun olisi tiennyt nämä jutut teininä!

  • Iisa

    Vaikeinta meikissä on luomivärin laittaminen kun omaa raskaat luomet

  • Tiina L

    Kuulas ja luonnollinen meikki rasvoittuvalla ja epäpuhtaalla iholla, jossa on jo hivenen juonteita ja suurentuneet ihohuokoset.

  • Elli K

    Itsellä on arpi toisessa kulmakarvassa jonka takia siinä on huomattavasti vähemmän kulmakarvoja verrattuna toiseen kulmaan. Vaikeinta on meikata arvellinen kulma vastaavanlaiseksi kuin toinen kulmakarva.

  • Heidi

    Haastavinta on kokeilu. Ei tee mieli ostaa “uusia” tuotteita jos ne eivät toimikaan itselle. Silloin yleensä tyytyy samoihin tuotteisiin, joilla menty teiniajoista lähtien.

  • Janina

    Haastavaa on saada peittävä mutta kuulas meikkipohja
    Ja joka pysyisi koko päivän hyvänä

  • Janette K

    Haastavinta on löytää koko päivän toimiva primer meikkivoiteen alle.

  • Laura

    Häämeikistä tuli todella upeeohjeillasi ja onnistu 👌 mukana boxi kisassa ehdottomasti 🥰

    • Miia Ezen

      Ihana kuulla! 😍 Boksit on ikävä kyllä jo arvottu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram