Kauneusboksi by Miia Ezen – Unboxing

22.06.2019

Aivan aluksi haluan sanoa suuret kiitokset siitä kuinka otitte vastaan ensimmäisen kauneusboksini. Olen suoraan sanottuna häkeltynyt, että boksi myytiin parissa minuutissa loppuun. Kerroinkin jo Instagram stooreissani, että päätin tehdä toisen kauneusboksin mitä pikimmiten. Seuraavalla kerralla bokseja tulee olemaan enemmän.

Nyt kuitenkin syöksytään ensimmäisen kauneusboksini sisällön kimppuun ja katsotaan mitä suosikkituotteitani sieltä löytyi. Tulen tekemään boksista ensi viikolla tube-videon, jossa kerron tuotteille parhaat käyttövinkit. 

KOSTEUTTAVA PUHDISTUSGEELI

Enpä olisi ikinä uskonut, että kirjoitan nuo kaksi sanaa samaan otsikkoon. Puhdistusgeelit kun ovat usein hyvin kuivattavia. Tämä Huxleyn puhdistusgeeli* on toista maata ja se ei jätä iholle kiristävää tunnetta. Itse käytän tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, eli ensin poistan meikin ja lian balmimaisella putsarilla ja tämän jälkeen viimeistelen puhdistuksen geeliputsarilla. Kuivempi-ihoisena käyttäisin tätä pari kertaa viikossa syväpuhdistamaan ihoa ja rasvaisemmalla iholla joka päivä. Kannattaa fiilistellä, että mikä sopii omalle ihotyypille.

Jopa Suomen kruunaamaton koreakosmetiikkakuningatar Virve Vee kehui tätä blogissaan otsikolla “Maailman paras puhdistusgeeli on löytynyt“. En siis usko, että puhdistusgeeli voi tämän paremmaksi enää mennä.

PARAS AURINKOPUUTERI

Olen käyttänyt tätä Physicians Formula Butter Bronzeria sävyssä Bronzer* jo todella pitkään ja se on ehdottomasti paras puuterimainen aurinkopuuteri. Se on niin hyvä, ettei ole edes mitään mielenkiintoa testata muita. Toki testaan muitakin, mutta palaan aina tähän takaisin. Tässä aurinkopuuterissa on huumaavan trooppinen tuoksu, joka ei kuitenkaan jää iholle. Se levittyy todella kauniisti ja sisältää myös ihoa hoitavia ainesosia.

Nettikaupoista tätä on saanut jo vähän aikaa, mutta nyt merkin tuotteita on saatavilla myös 12:ssa Citymarketissa.

SUOMALAISTA OSAAMISTA – PARAS KOSTEUTTAVA SEERUMI

Ei varmaan edes tarvitsisi erikseen hehkuttaa tätä Yliopiston Apteekin Naturae seerumia, koska se on näkynyt jo niin monessa ihonhoitopostauksessani. Itseasiassa se on tällä hetkellä ainoa seerumi, jonka edes omistan! Olen meinaan hankkiutunut todella paljosta kosmetiikasta eroon ja haluan pitää vaan ne parhaat. Omalla ihollani ei ole oikeastaan muita erityistarpeita kuin se, että ihoni tarvitsee tehokasta kosteutusta erityisesti talvella ja tämä on ollut ehdottomasti paras seerumi tähän tarpeeseen. Hintakin on vain noin 20 euroa, joten haukon henkeäni, kun näen superkalliita seerumeita, koska edullisemmallakin pärjää.

Pari aivan erityisen tärkeää ominaisuuttaa tässä seerumissa on kosteutuksen lisäksi kaksi: tuote on luonnonkosmetiikkaa ja sen tuoksu on niin huumaavan upea, että senkin takia en halua koskaan olla ilman tätä tuotetta.

Tämä seerumi on myynnissä Yliopiston Apteekissa.

ILMAN KASVOVETTÄ EI VOI OLLA KUKAAN

Piste. Kirjoitin aikaisemmassa postauksessani näin: “Kasvoveden pois jättämistä en missään nimessä suosittele, sillä se tasapainottaa ihon pH-arvon vesipesun jälkeen ja aloittaa ihon kosteutuksen. Jos ihon pH-arvo jää liian emäksiseksi, niin se aiheuttaa ongelmia, kuten kuivuutta, rasvoittumista tai epäpuhtauksia. Iho tarvitsee vettä, jonka kosteusvoide sitten sulkee ihoon.”

Vaikka olen siirtynyt ihonhoidossa hyvinkin paljon luonnonkosmetiikan puolelle, niin korealaiset kasvovedet tai hoitonesteet vaan vetävät puoleensa – erityisesti nämä hieman paksumpaa koostumusta olevat. Niiden superkosteuttavaa tehoa ei voi kukaan kieltää. Tämä Klairisin kasvovesi* on kaikista paras mielestäni siten, että sen painelee käsin kasvoille. Jos iho on pintakuiva, niin tätä kannattaa kerrostaa iholle ainakin kolme kertaa. Voisin melkein lyödä vetoa, että pintakuivuus lähtee pois (okei, myös puhdistus pitää olla kunnossa).

JOKAISEN NAISEN MEIKKIKAAPISSA

Apeironin jojoba-teepuuöljy* on täydellinen tehopakkaus, joka mielestäni kuuluu jokaisen “must have” -ihonhoitotuotteisiin. Silloin kun en tiennyt kosmetiikasta mitään, niin tällainen muutaman raaka-aineen tuote kuulosti tylsältä. Itseasiassa se onkin hyvä, että tuote sisältää runsaasti vaikuttavia raaka-aineita ja juuri siihen ongelmaan, jonka meistä suurin osa aina välillä kohtaa – eli finnit.

Jos naamaani on noussut finni, tai olen sortunut sitä räpläämään, niin se rauhoittuu nopeasti tämän tuotteen avulla. Laitan öljyä vain paikallisesti finnin päälle ihonhoitorutiinin lopuksi. Teepuuöljy puhdistaa ihoa ja rauhoittaa tulehdusta. Jojobaöljy taas kosteuttaa ihoa, jotta siihen ei tule sitä ärsyttävää kuivaa ihon plänttiä vielä pitkäksi aikaa, kun muuten finni on jo häipynyt.

Tätä tuotetta myy Twistbe*, joka on yksi lempparikaupoistani ihonhoidossa. Kaupan omistajilla on sydämet kohdallaan ja heiltä saa aivan mieletöntä palvelua juuri omiin tarpeisiin.

TEHOKOSTEUTTAJA TÄRKEÄÄN PÄIVÄÄN

Kangasnaamiot ovat hemmottelua, jota suosittelen jokaiselle mökkireissulle, tyttöjen iltaan ja tietenkin morsiamelle. Yksi suosikeistani on Tony Molyn Collagen -kangasnaamio*, joka vei muuten myös blogikollegani Erika Naakan sydämen. Erikahan ei edes normaalisti tykkää kangasnaamioista. Tämä on kuitenkin THE naamio, joka tekee ihosta extrakuulaan ja pehmoisen.

HEHKUA JA RAIKKAUTTA KASVOILLE

Voidemaiset poskipunat ovat iholla todella luonnollisen näköisiä ja siksi olenkin niihin tykästynyt. Tämä Tony Molyn Panda’s Dream Dual Lip & Cheek* voidemainen tuote huulille ja poskille vei sydämeni, koska se levittyy kauniisti ja sävyt ovat todella imartelevia monelle ihon sävylle – erityisesti vaaleaihoiselle suomalaiselle. Oma suosikkini on tämä kuvassa näkyvä Pink Baby sävy. Tämäkin tuote on näkynyt blogissani ja Instagramin stooreissa lukuisia kertoja.

MITÄ MIELTÄ TE OLITTE BOKSISTA?

Nyt saa antaa risuja ja ruusuja! <3 Otan kaikki huomioon seuraavaa boksia ajatellen. Sen jo tiedänkin, ettei bokseja riittänyt kaikille halukkaille ja olen siitä todella pahoillani. Vastailin boksin loppuunmyynnin jälkeen teidän harmitteluviesteihin viiden tunnin ajan non-stop, koska itseänikin harmitti. Mutta kuten sanoin – bokseja on rajoitetusti ja myös seuraavassa boksissa tulee olemaan sama juttu. Silloin tosin osaan antaa teille parhaat vinkkini nopeaan tilaukseen. 😉

Erityiset kiitokset haluan antaa Nordic Beauty Importin Annikalle, jonka kanssa olen tätä boksia laittanut kasaan. Kun on yöunet menneet, niin tukena on aina ollut Annika! 

P.S. Tämän postauksen meikistä tulee video-tutoriaalia Instagramin IG-TV:seen sekä Facebookin puolelle, joten kannattaa ottaa jompi kumpi kanava haltuun.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Tiina

    Minulla on menossa tämä projekti: pyrin vaihtamaan kaikki tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Olisi siis ihana jos saisit sovittua jonku luonnonkosmetiikka myymälän kans boxin tekemisestä. Tilaisin sen heti kiljuen :). Ja joo huomasin että tässäkin on luonnonkosmetiikka mukana, mutta tosiaan kun on päättänyt enää olla muuta ostamatta niin tää ei ny käyny. Ihana boxi ja varmasti loistavat tuotteet! By the way, ootko löytänyt hyvää luonnonkosmetiikka dödöä? Tästä toivisin postausta luonnonkosmetiikan käsisaippuat, dödöt, suihkusaippuat , hiustenhoito, vartalo- ja jalkavoiteet. Noista löytyy aika vähän juttuja tuotekokemuksista ja niitä kuites päivittäin käytetään. Olis kiva löytää ei kuivattavia huipputuotteita. Oman testailun mukaan ainakin marketeista löytyvät on ihan kökköjä. Urtekram jne kuivattavat, hiuksista tulee takkupallo, mikään ei oikein toimi.
    Blogisi on ihana, jatka samaan malliin!

    • Miia Ezen

      Kiitos Tiina <3 Mä laitan sulle tähän muutaman postauksen, jotka vois olla sulle kiinnostavia. 🙂

      Mun lemppari luonnonkosmetiikka dödöjä (vanha postaus, mutat edelleen samat tuotteet käytössä):
      https://miiaezen.com/2019/01/21/toimiva-luonnonkosmetiikan-deodorantti-x4/

      Luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita (vaikka onkin Curly Girl -postaus, niin nää sopii kaikille):
      https://miiaezen.com/2019/05/01/curly-girl-method-luonnonkosmetiikalla/

    • Anna

      Suosittelen Famon hiustuotteita, ihan parhaita ja oon itsekin kokeillut monia! Plussaa on että valmistetaan Suomessa eikä muovipakkauksia. Nurmelta saa hyviä saippuoita, esim kookossaippua on ihana vartalopesuun (Virosta saa muuten paljon edullisemmin), kosteutukseen vartalovoi, esim. organic shop.

    • Mari

      Hei Tiina ja muut luonnonkosmetiikan ystävät.

      On olemassa FB ryhmä, johon luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet voivat liittyä. Jaetaan kokemuksia ja tietoa luonnonmukaisesta elämäntavasta. sekä löytyy myös DIY vinkit esim. Oman deodorantin tekoon ja muihinkin kodin tuotteisiin.
      Haluatko mukaan tutustumaan miten voit saavuttaa hyvinvointia ja kauneutta luonnosta?
      Tervetuloa.

      (Tiina, Annan mielelläni lisäinfoa jos haluat tulla jälleenmyyjäksi luonnonmukaisille tuotteille.)

      EDIT: Mainos poistettu. Ikävä kyllä blogissani ei voi mainostaa omia palvelujaan ellen ole ne itse ensin kokenut hyväksi.

      T. Mari

  • TeijaH

    En ollut boksia tavoittelemassa, mutta kokonaisuus on tosi kiva. Erityisesti panen muistiin YA:n seerumin. Kunhan seerumijono hellittää, hankin sen ehkä ensi talveksi käyttöön!
    Minua kiinnostaisi kuulla boksin kokoamisesta: mistä idea ja yhteistyökumppani, millaisia vaiheita prosessiin kuului ja etenkin, mikä aiheutti unettomia öitä ja paineita?

    • Miia Ezen

      Heippa TeijaH! 😊 Mulla oli tässä kaikista tärkeimpänä yhteistyökumppanina NoBe, koska he pakkasi boksit. Unettomia öitä aiheutti se etten millään meinannut saada boksiin tuotteita, joista oikeasti pidän. Ajattelin jo, etten saa sitä kasaan ollenkaan, koska huonoilla tuotteilla en julkaise boksia. Tosiaan moni firma ei halunnut lähteä tähän mukaan. Katsotaan, jos mieli muuttuu nyt kun tästä tuli näin hyvä juttu. 😉

  • Piia

    Aivan superihana boksi oli 🙏❤👍. Kiitos Miia! Seuraavaa odotellessa 🙂. Luonnonkosmetiikkapainotteinen voisi olla hyvä idea.

    • Miia Ezen

      Ihanaa kuulla Piia! 🥰 Joo, katsotaan mitä saan kasaan, mutta olis kyllä ihana. Olen niistäkin niin tarkka, etten hyväksy ihan mitä vaan. 😉

  • Aino

    Eli tuleeko uuteen boxiin sitten eri tuotteet? Tämä boxi on aivan aivan aivan aivan täydellinen, harmi etten uskaltanut sitä lähteä ostamaan

    • Miia Ezen

      Heippa Aino! 😊 Joo, uudet tuotteet tulee seuraavaan boksiin.

  • Paula

    Kiitos aivan ihanasta boxista ja blogista! Kaikki tuotteet boxista ovat jo päässeet käyttöön. Miestä nauratti kun laitoin myyntiä edeltävänä iltana herätyskellon soittamaan ja päivittelin nettisivua minuutteja ennen myynnin alkamista, mutta eipä naurattanut kun huikkasin että boxit myytiin minuuteissa ja ehdin onneksi saada omani. 😄 Olen saanut sinulta todella paljon hyviä vinkkejä ihon hoitoon ja meikkaukseen ja ihoni ei ole ikinä näyttänyt niin hyvältä kuin nyt. Olen myös saanut siskoni innostumaan monista suosittelemistasi tuotteista ja fiilistelemme yhdessä uusia kosmetiikkajuttuja. Kokosimme myös äitienpäivänä äidillemme lahjaksi kosmetiikkaboxin, johon laitoimme suosikkituotteitamme, joista moni oli suosittelemasi. Blogisi on siis tuonut iloa myös muille perheeni naisille. Iso kiitos! 😊❤

    • Miia Ezen

      Heippa Paula! ❤️ Olipa niin ihana kommentti ja oon niin iloinen, että näillä jutuillani oon voinut teitä auttaa. Jaksaa jatkaa eteenpäin! Kiitos ja kumarrus. 😍

  • Emppu

    Hyvä ettei tässä ollut ihon sävyyn sidonnaisia tuotteita! Toivottavasti ei seuraavassakaan 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Emppu! 😊 Joo ei tule.. se oliskin aika tylsää, koska sitten tulisi monelle tuotteita, joita ei käytä.

      Vaikka jos tarkkoja ollaan, niin poskipuna ja aurinkopuuterikin on ihon sävyyn sidonnaisia ja oikeastaan kaikki värikosmetiikka. 🙈

  • Sonja

    Ihan huippu sisältö! Saan omani vasta huomenna, mutta en jaksanut enää vältellä somea vaan katsoin sisällön nyt etukäteen 😀

    Arvasin kyllä, että sisältö tulee olemaan timanttia, kun se sisälsi sinun suosikkeja! 🙂 Innolla odotan seuraavaa boksia!

  • Anu

    Ihan mieletön boksi! Paras sisältö mitä olen nähnyt 🙂 En siis boksia omista, mutta kaikki olisi mennyt käyttöön jos olisin boksin saanut. YA seerumin ostoa harkitsen myös.
    Ja uusi kasvovesi olisi ostoslistalla. Tällä hetkellä käytössä Holika Holika 3 sec starter ja Lacto linen alkoholiton kasvovesi, joka on vegaaninen. Osaatko sanoa tuosta jälkimäisestä tuotteesta mitään?
    Olisi supermielenkiintoista kuulla mitä tuotteita oli vaihtoehtoina boksiin, mutta se lienee asia jota et voi kertoa?

  • Pia

    Sopiiko tuo Tonymolyn voidemainen poskipuna oliivin sävyiselle iholle?

    • Miia Ezen

      Heippa! Kyllä sopii. 😍 Se tietenkin riippuu kokonaisuudesta ja kuinka tumma ihosi on. 😊 Jos olet reilusti tummempi kuin esim minä, niin silloin valitsisin tuon toisen sävyn Tony Molyn poskipunista. 👌

      • Hanna

        Ihanko sormin tuota poskipunaa levitetään vai siveltimellä? Onko se hygieenistä sormin käyttää? 🙂

  • Mari

    Voisikohan seuraavaa boxia rajata ensisijaisesti niille, jotka jäivät ilman ekaa? Esim. minä tein kaikkeni, koriin sen sain, mutta siihen homma tyssäsi. Harmittaa ihan vietävästi!
    Nyt jo valmiiksi pelkään, että jään ilman sitä seuraavaakin.

    • Hanna

      Tai vaihtoehtoisesti 1 boxi/hlö, näin ollen mahdollisimman moni tilaaja saisi ostettua. 🙂

  • Essi

    Minä toivoisin myös luonnonkosmetiikkaboksia! Olisin ehdottomasti ostamassa, jos sellainen tulisi <3

  • Anna

    Blogipostaus boksin suunnittelusta, rakentamisesta ym. olisi kyllä kiinnostava 😊

    Luonnonkosmetiikkaa sisältävä boksi olisi kyllä kiinnostava, tässäkin boksissa ainoat tuotteet missä ei ole mikro/nanomuoveja on Apeironin ja Ya naturaen tuotteet!

  • Porkkis

    Boksi kotiutui viimeinkin, blogiasi en ole siis voinut lukea hetkeen paljastuksien pelossa 😁 Olen todella positiivisesti yllättynyt boksin sisältöön, kaikki tuotteet pääsevät käyttöön. YA:n seerumi ja aurinkopuuteri ovat olleet ostoslistalle jo pitkään, mutta en ole saanut hankittua, tulevat siis tarpeeseen. 😉 Seuraavaa boksia odotellessa ja pelkkä luonnonkosmetiikka olisi kyllä mahtava idea.

    • Miia Ezen

      Heippa Porkkis! <3 Siis niin ihana kuulla. Hyvin oot pystynyt välttelemään, kun mäkin oon melkein joka kanavassa jo näiden kanssa riehunut. 😀

  • Liilatar

    Kiitos oikein hyvästä boksista! Mietin, että miksei seuraavaan, mahdollisesti luonnonkosmetiikkaa sisältävään boksiin voisi pyytää ennakkotilauksia? Tällöin kaikki halukkaat sen saisivat ja voisihan niitä tehdä jonkin verran enemmän kuin ennakkotilausten määrä on.

    • Miia Ezen

      Heippa Liilatar! 😊 Ikävä kyllä ennakkotilaukset ei ole mahdollisia, koska myös ne aukeaisivat tiettyyn kellonaikaan ja sama ryysis syntyisi silloin. Eli siinäkin nopeimmat saisivat boksit. Tuotteita tilataan toimittajilta aina tietty määrä ja useassa tuotteessa toimitusajat on useamman kuukauden. Eli tuotteita on tilattava näin alkuun tietty määrä ja sillä on mentävä.

      Uskokaa pois, että teen kaikkeni, jotta bokseja olisi kaikille. ❤️ Mutta se on aika sama kuin esim suosituissa keikkalipuissa tai jossain ale-tuotteissa, joita on rajoitettu määrä. Niitä vaan on se tietty määrä ja jotkut jäävät ilman. 😞

  • Pirjo

    Haluaisin myös seuraavan boxin. Mistä löydän sen?

    • Miia Ezen

      Heippa Pirjo! 😊 Seuraavaa boksia vasta kasataan. Infoan sitten lisää, kun tiedän milloin tulee myyntiin.

  • Taina Ojala

    Hei, mistä bokseja voi tilata?

    • Miia Ezen

      Heippa Taina! 🙂 Kuten tuossa ihan postauksen alussa taisin mainita, niin ikävä kyllä nämä kauneusboksit myytiin loppuun parissa minuutissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram