Paras glitter-paletti kesän festareille

14.05.2019

Myös vuonna 2019 glitter-trendi pysyy ja sen loppua ei ole ainakaan vielä näkyvissä. Kesän festareillekin se on helppo tapa tuoda lookkiin festaritunnelmaa. Itse en ole irtoglitterin suurin ystävä, joten tässä postauksessa on sille vaihtoehto ja myös vinkki, miten saat glitterin pysymään koko päivän.

HELPPOKÄYTTÖINEN GLITTER-PALETTI

Jos olet sattunut kurkkaamaan Instagramini kohokohdista tutoriaalin nimeltä ‘glitter-meikki‘, niin tiedät, kuinka hämmästynyt olin tästä upeasta Smashit Metallic Glitter -paletista*, kun otin sen ensimmäistä kertaa käyttöön. Glitterit levittyvät käden käänteessä ja todella intensiivisesti, jos näin haluaa. Lisäksi ne pysyvät paikoillaan eivätkä leviä minne sattuu.

Jos et innostu näin paljon väreistä, mutta glitter kiinnostaa, niin Smashit Cosmeticsilla on myös kaksi hieman maanläheisempää glitterpalettia, jotka löydät TÄSTÄ* ja TÄSTÄ*.

PALETIN KÄYTTÖ

Huomasin paletin asiakasarvosteluista monen sanovan glittereiden tipahtelevan poskille alta aikayksikön. Ja kyllä näin käy, jos et käytä glitter-liimaa. NYXillä on edullinen glitter primer*, joka painellaan ensin luomelle joko sormin tai siveltimellä ja heti perään glitter. Liiman ei saa antaa kuivua, koska muuten glitter ei tartu siihen. Kannattaa kiinnittää glitter yksi pieni alue kerrallaan, ettei liima kuivu.

Jos haluat postauksen ensimmäisen kuvan tyylisen tarkkarajaisen glitterin, niin sinun tulee käyttää littanaa sivellintä, jolla levität ensin liiman tarkasti ja sen jälkeen päälle glitterin. Loistava sivellin tähän on MAC Cosmeticsin 242 -sivellin*. Sorminkin lisääminen onnistuu ja siitä on esimerkki alla olevassa kuvassa. Mielestäni tällainen kuvan mukainen “mieto” glitter on kiva vaikka toimistolle perjantain kunniaksi.

VINKKI: Lisää glitteriä vain liikkuvalle luomelle ja laita luomivaosta ylöspäin jotakin ruskeaa luomiväriä tuomaan lookkiin syvyyttä. Ruskea luomiväri sopii minkä tahansa värisen glitterin seuraksi.

HUOM! Nämä eivät ole eko-glittereitä, eli sen vuoksi poistathan glitterin ensin vanulapulla ennen kuin peset kasvosi.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Xandra

    Moikka Miia, voisitko tehdä postauksen silmämeikeistä ja meikkisävyistä jotka korostavat parhaiten oman silmän väriä. Kiinnostaisi minua ainakin 🙂 Seurailen juttujasi ja pidän niistä kovasti.

  • Jusu

    Wow, Miia. Upeat meikit! 🙂 !!

    • Miia Ezen

      Kiitos Jusu! <3 Joo mäkin tykästyin tähän meikkiin tosi paljon. Se Sopii niin festareille kuin vaikka kesän Pride-kulkueeseen. <3

  • MeikkiBeibi

    Ihana että muistutit ettei glitterit kuulu pesuveden joukkoon. Olen sitä itsekin julistanut viime aikoina. 😄 Ilmastovaalit herätti mussa pienen ilmastosoturin.

  • Diana

    Iiiihania glitter-meikkejä! 🤩😍 Kyllä tuollaissa kelpaisi lähteä kesää juhlimaan minne vain! Kyllä glitter tuo juhlan tuntua mihin tahansa tilanteeseen. 😄

  • Kristina

    Hei!

    Ylimmässä ja alimmassa kuvassa sulla on extrakauniin väriset huulet. Mikä huulipuna/-kiilto on kyseessä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram