Luonnolliset kulmakarvat helposti

03.05.2019

Kulmakarvani ovat hyvin olemattomat ja tähän mennessä olen tarvinnut niiden muotoiluun aika monta tuotetta. Nyt olen kuitenkin löytänyt nopean tavan niiden tekemiseen ja alan todella pitämään siitä miltä ne näyttävät. Alla näette aloitustilanteen ja miltä nakunaamani kulmakarvat näyttävät.

KULMAKARVAGEELI

Harjaan ensin kulmakarvani ylöspäin käyttäen Laveran värillistä kulmakarvageeliä*. Käyn karvat muutamaan kertaan läpi. Jos sinulla on todella itsepäiset ja vahvat karvat niin silloin suosittelen Anastasia Beverly Hillsin kulmakarvageeliä*.

KULMAKARVATUSSI – UUSIN IHASTUKSENI

Teen yksittäisiä karvan vetoja MACin kulmakarvatussilla*. Tussista ei aluksi meinannut tulla yhtään tuotetta ja sen vuoksi se jäi ainakin kuukaudeksi sivuun, kunnes kollegani oli tehnyt samoisella tussilla niin ihanat kulmat, että otin tämän uudestaan käyttöön ja johan alkoi luistaa. Kynässä on myös toinen puuterinen pää, jolla voi tehdä kulmiin enemmän tummuutta ja varjoa, mutta en ole vielä sitä edes testannut, koska tämä tussi on niin täydellinen. Käytän sävyä Fling.

Tällä tussilla on niin paljon helpompi tehdä kulmakarvoja kuin aikaisemmin maitsemani Ardell Stroke A Browlla.

POSTAUKSEN MEIKKI

Tein tämänkin meikin Instagram-stooreissa. Silmämeikissä käytin erilaisia poskipunan sävyjä ja Essencen violettia hohdepuuteria niin poskipäillä kuin liikkuvalla luomella. Huulissa on MACin Powder Kiss huulipunaa sävyssä Lasting Passion 315* ja huulten ulkoreunat rajasin ruskealla kajaalilla (alempi kuva). Ylemmässä kuvassa on Maybellinen ja Puman yhteistyössä tehty Superstay Matte Ink nestemäinen huulipuna sävyssä 09. Tämä kyseinen huulipuna oli tosin todella vaikea levittää ja tuntui huulissa todella epämukavalta. Meikkipohjana on taas Zuii Lux Flawless Liquid Foundation* sävyssä Driftwood.

P.S. Pakko muuten sanoa, että ihoni värikkyys on rauhoittunut huimasti, kun olen muuttanut ihonhoitoani yksinkertaisemmaksi. Tämän postauksen meikittömässä kuvassa naamani on vielä melko kirjava (kuva otettu muutama kuukausi sitten.

*Sisältää mainoslinkin. Laveran ja Essencen tuotteet saatu.

  • Taina

    MACin kulmatussi on huipputuote! Ja se kestää päivittäisessäkin käytössä kauan. Olen ostanut ensimmäiseni viime syksynä, ja edelleen käytän sitä. Jossain vaiheessa hankin jo varakappaleen, mutta ei sitä ole vielä tarvinnut avata.
    😊

    • Miia Ezen

      Heippa Taina! 😀 Siis aivan huippua kuulla, että vielä kestää pitkään. <3

      • Taina

        Sen kummemmin en ole kynän millimääriä verrannut muihin vastaaviin, mutta tuntuu tosi riittoisalta. Olen olettanut värisäiliön olevan ehkä isompi, kun siinä on se kuulakin sisällä ja kynää ravistetaan. 😃

      • Tarja Tamminen

        Ihana meikki sulla🙏❣Samat aineet minäkin hänkin. Kiitos!

  • Markit

    Hei; Ekas kuvas vallattomat kulmakarvat ja ei-kiva-huulipuna luomiväriin nähden munst. Toka kuvas Miia ja siitä hyvä kuva, kun on silleen ” oikeesti” ja tuommost ain arvostan. Ja kolmannes kulmakarvat järjestyksessä ja nätti meikki. (Nyy mää en jaksa kirjottaa kirjakieltä, ku mul o semmonen olo 😃.) Mut noist sun silmist mää kyl tykkään, ku sul on ripsii, vaiks ain sanot ettei oo.
    Ja tuo edellinen postaus kiharoitten värkkäämisest! Kyl mää ny ootan seuraavaa hullutust, ku kyl mul aikaa olis piehtaroida eri aineitten kaa, mut kärsivällisyyt ei! Ja olis luontuvainen hiuskii. Ja mää kyl kauhiast tykkään, ku sul on suorat hiukset, katos ku sun kauniit kasvonpiirteet näkyvä silleen paremmin. Korostuvat vai kui sen ny sanosin.
    Kyl oli mukavaa kirjottaa nii ku puhuu ja aattelee. Tsemppaan taas ens kerral ja kirjotan viksummin 😄. Pahoittelut tästä pullautuksesta 🤣.

    • Miia Ezen

      Hahaa! 😀 Ihan loistava pullautus. Pitipä ihan keskittyä lukemiseen. Ja kyllä tuo Curly Girl tarvitsee hieman kärsivällisyyttä, jotta oikeat tavat ja hyvät tuotteet löytyy. 🙂

  • Kaarina

    Miia! Olet ihan super siinä, että uskallat laittaa myös kuvia itsestäsi ilman meikkiä.

    • Miia Ezen

      Kiitos Kaarina! 🙂 Joo ehdottomasti. Se on mun naama ja siltä mä oikeasti näytän. On kivaa kuinka paljon meikillä saa sitä muutettua ja muunneltua.

  • Heli

    Kiitos taas loistavista vinkeistä! Todella hienot kulmat osaat loihtia! Minulla on Anastasian kulmatussi, jonka kanssa törmäsin juurikin mainitsemaasi ongelmaan, eli siihen, että väriä ei tahdo jäädä iholle. Kertoisitko, minkä ratkaisun keksit pulmaan Macin kynän kanssa. 💐

    • Miia Ezen

      Heippa Heli! 🙂 Ai Anastasiallakin on kulmatussi! Onpa hyvä tietää. No mulla lojui tuo hetken tuolla kaapissa ja sitten vaan aloin käyttämään. En tehnyt mitään sen erityisempää. Mutta tuossa sun kynässä voi olla ihan eri koostumuskin. Eli voihan olla, että se on tuon Ardellin kynän tyyppinen ja vaati säilytystä kärki alas päin ja levittäessä aina hieman aktivointia kämmenselällä. Saatan myös nuolaista tussin kärkeä. 😀 #ällöminä

  • Alina

    Tossi ihanaa 👌

  • Kristalli

    Lohduttavaa nähdä että jollain muullakin on surkeat kulmat omasta takaa 😀 , ootko nyppinyt ne nuorempana vai eikö sulle vaan kasva? Kauniisti osaat ne meikata! Itselläni oli nuorena tosi paksut, suorat ja tuuheat kulmat, mut inhosin niitä yli kaiken, koska muodissa oli paljon ohuemmat ja kaartuvat kulmat, ja nypin omani pois melkein kokonaan, ja piirsin tilalle uudet, ja jatkoin samaa rataa vuosikaudet. Voi hemmetti että olen myöhemmin katunut tuota! Nyt oon yrittänyt kasvattaa kulmia takaisin ties kuinka monta vuotta, mutta projekti etenee käsittämättömän hitaasti. Onneksi uusia karvoja kuitenkin kasvaa edelleen, ja meikkaamalla niistä saa feikattua jopa suhteellisen kivannäköiset. Toi Macin tussi alkoi kiinnostaa, kun just sellainen millä saisi yksittäisiä karvoja piirrettyä olis hakusessa. Ootko UD:n sitä uutta kulmatussia kokeillut? Mietin tässä mikä olis paras tuote, oon paria eri tussia kokeillut mut en oo sopivaa vielä löytänyt.

    • Miia Ezen

      Heippa Kristalli! 🙂 En oo nyppinyt vaan ne on olet tuollaiset aina. 😀 Ihanaa kuulla, että sulla on hiljalleen alkanut kulmakarvat kasvamaan. Niin moni sanoo, ettei karvat enää ole kasvaneet takaisin. Aa.. enpä edes tiennyt että UD:lla on. Onpa kiva kuulla, että näitä alkaa nyt vihdoin tulemaan brändeille, koska kulmakarvat muuttuu kokoajan tuuheampaan ja luonnollisempaan suuntaan. 🙂

  • S

    Mitä oot mieltä niistä maybeauty tuotteista, jotka otit testiin mielenkiinnosta kun monet vaikuttajat niitä niin mainostaa? En oo ite kiinnostunut ostamaan, mutta tykkään kuulla sun mielipiteitä, koska tiedän niiden olevan rehellisiä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa S! 🙂 Mä oon itseasiassa pian tekemässä postausta ripsiseerumijutuista ja tuo May Beauty on siellä mukana. 😀 Mutta siis voin kertoa jo näin etukäteen etten huomannut mitään eroa, kun käytin sitä.

  • Henna

    Hei!
    Jos on tuuheat kulmakarvat niin tarviiko niille tehdä mitään? Itse siis värjään kulmiani mutta muuten meikatessa en tee niille yhtään mitään 😅
    Kysyit joku aika sitten postausideoita. Mua kiinnostais tietää miten hoidat kasvoja perus ihonhoidon lisäksi. Käytätkö joitakin tehohoitoja tai naamioita aina silloin tällöin? Ja lisäksi vartalonhoito kiinnostaisi. Suosituksia vartalokuorinnoista, rasvoista jne. Ja näin kesää kohden olisi kiva jokin helppo, nopea ja kevyt kesämeikki.

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! 😊 Hei aivan loistava postausidea ja haluankin sen pian toteuttaa. 😍 Ja kulmakarvoille ei välttämättä tarvitse tehdä mitään, jos ne on jo valmiiksi hyvät. Oon kade sulle. 😉 Tietty kulmien siistiminen nyppimällä tekee niistä paremmat. Niin ja hei kesämeikkijuttujakin on tulossa. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram