Korealaista kosmetiikkaa teineille

11.05.2019

Kaupungilla pyöriessä usein kuulee, että teineille kyllä ostetaan meikkejä, mutta se meikin puhdistus unohdetaan. Tämä on ymmärrettävää, sillä onhan kosmetiikka kallista. Keräsinkin tähän postaukseen kolme edullista ja hyvää tuotetta teinien ihon puhdistukseen, jotka kaikki saa vielä samasta nettikaupasta (tätä on pyydetty). Ja tietenkin aivan todella tärkeää on kosteuttava kasvovesi ja hyvä kosteusvoide lukitsemaan kosteuden sisäänsä. Taas jälleen kerran sanon sen – kaunis meikki lähtee kauniista ihosta.

Tässä postauksessa on loistava rippilahjaidea tai miksei myös lahja ylioppilaalle. Tsekatkaa myös ALENNUSKOODI postauksen lopusta.

PUHDISTUSVAAHTO

Sana puhdistusvaahto on ollut itselleni jo vähän aikaa kirosana, koska useat niistä sisältävät ihoa kuivattavia sulfaatteja. Tämä Bentonin puhdistusvaahto* ei kuitenkaan sitä sisällä. Jos pitää puhdistusvaahdoista, niin nämä korealaiset ovat siihen loistavia vaihtoehtoja. Monihan käyttää tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, mutta kaikilla ei vaan ole rahaa ostaa kahta eri puhdistustuotetta. Tämä Bentonin maksaa vain 16,90€ ja on todella riittoisa. Sopii myös paremmin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Itse käytän nykyään puhdistusvaahtoja silloin tällöin viimeistelemään puhdistuksen, jos tuntuu, että naamalla oleva meikki on sinä päivänä jykevämpää tai kasvot vain tarvitsevat syvempää puhdistusta.

KONJAKKISIENI

Konjakkisieni* on oiva puhdistuksen apuväline ja olenkin kuullut jo niin monta tarinaa sen hyödyistä varsinkin epäpuhtaalle iholle. Sieniä on eri ihotyypeille, vaikka itse en ole huomannut niissä eroa. Nämä sienet kuitenkin tekevät ihon pehmoisen tuntuiseksi ja puhdistavat ihoa tehokkaasti.

Tykkään hieroa kostutetulla sienellä kasvot aamuisin, jonka jälkeen suihkuttelen perään kasvoveden. Puhdistin ennen kasvot aamulla pumpulilevyllä ja vedellä ennen kasvovettä, joten tämä on huomattavasti ekologisempi tapa. Tällä tavoin meikkivoidekin näyttää kauniilta, kun se ei tarraa ihon pieniin kuiviin kohtiin. En halua missään nimessä, että ihollani näkyy meikkivoiteen tekstuuri vaan haluan ihon näyttävän iholta.

KUORINTA

Tämä Tony Moly Egg Pore Blackhead Steam Balm kuorintavoide* on pyörinyt suosikeissani jo pitkään. Se aktivoituu eli lämpenee iholla, kun sitä levittää ja mielestäni se on aivan hurjan hauska ominaisuus. Se syväpuhdistaa ja auttaa pääsemään mustapäistä eroon. Pehmoinen ja puhdas tunne sekä tietenkin hauska lämpenemisrektio on koukuttanut minut ihan kokonaan.

-20% ALENNUSKOODI

Sain teille ale-koodin näihin tuotteisiin ja itseasiassa koko nobe beautyn verkkokauppaan*! Tämä -2o% alennus koskee yli 40 euron tilauksia ja mukana on verkkokaupan kaikki tuotteet (myös ale-tuotteet). Alennus on voimassa 31.5. asti. Koodi: MIIA

POSTAUKSEN LOOK

En pidä sitten niin yhtään vihreästä luomiväristä, mutta jotenkin sitä nyt taas ilmeistyi silmääni, kun tein Instagramissa minitutoriaalia tähän lookkiin. Luomiväreinä käytin uutta Anastasian Riviera Palettia*. Korvissa komeilee Zalandolta ostamani korvikset.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Outi Hämeenkorpi

    Heippa Miia! Kiitos hyvistä vinkeistä teinin iholle😍👌🏼Oisikko vinkannu vielä sopivan kasvoveden ja kosteusvoiteen, niin saisi tilattua samalla kertaa koko setin😅

    • Miia Ezen

      Heippa Outi! 😊 Joo Klairsin kasvovesi ja kosteusvoide on aivan huippuja. 😍 Tai Bentonin kasvovesi. Nämä kaikki saa siis tuolta Nobelta. 😊

      • Outi Hämeenkorpi

        Kiitos Miia noppeesta vastauksesta! 😊
        Tosiaan 14 v. tyttö kyseessä. Meikeistä oikeastaan ripsari vasta käytössä. Ongelma-alue otsa, johon pukkaa mustapäitä. Käyty myös kosmetologilla puhdistuksissa. Yritetty löytää soppeleita tuotteita koti puhdistukseen, mutta tuloksetta.
        Eli oisko hänelle soppeli esim. konjakki sieni, kasvovesi ja kosteusvoide päivittäiseen käyttöön ja tuo Tony Moly Egg kuorinta kerran viikkoon?
        Itselläni ei ole moisia ongelmia ollu, niin ihan pihalla näistä🙈🙊

        • Miia Ezen

          Heippa! Joo ja konjakkisienen kanssa olisi hyvä olla jokin tuote vielä puhdistamaan epäpuhtaudet pois. Itse aina aamuisin käytän pelkää sientä, kun iltaisin pesen kasvot kunnolla. 😊 Kuorintaakin voi katsoa tarvitseeko kerran viikossa vai harvemmin.

  • Erica

    Ihan mahtavaa kiitos! Itsellä kohta 16v poika jolla on iho-ongelmia ja onkin käynyt nyt säännöllisesti kosmetologilla puhdistamassa ihoaan, mutta näitä tuotteita täytyy kyl ottaa testiin. 🙂

  • kirsikka

    Hei Miia, saisiko samat vinkit luonnonkosmetiikan puolelta!

  • Nina

    Moi! Olen vasta viime aikoina innostunut hoitamaan ihoani kunnolla ja olen nyt alkanut hankkia kaikkea tarpeellista. Kaipaisin kovasti suosituksia hiukan edullisemmista ja kuitenkin laadukkaista ihonhoito tuotteista. Tiedän että halpa ei voi olla yhtä hyvää kun 50-100euron putelli, mutta kun niihin ei ole varaa (tai on liian pihi..) niin toivoisin edes sellaisia hyviä kompromissi tuotteita. Kun tyhjästä alkaa kerätä ihonhoitorutiinia kasaan tuntuu mahdottomalta laittaa siihen useita satoja euroja kerralla. Kiitos neuvoista ja ihanasta blogista!

    • Miia Ezen

      Heippa Nina! 🙂 Joo tällainen postaus on tulossa pian. Ja muuten todella laadukkaiden tuotteiden ei tarvitse maksaa 50-100 euroa purkki vaan edullisemminkin pääsee ja tuotteet eivät edes ole mitään kompromissituotteita! 😀 Mulla on todella harvoja sellaisia tuotteita, joista suostuisin tuon summan maksamaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram