Kesäinen luomiväripaletti kaikille

21.05.2019

Olen todella nirso luomivärien suhteen ja syystäkin. Hyvin pienet sävyerot tekevät melko suuren eron meikkiin ja tietyillä sävyillä voi ilme olla jopa todella väsyneen tai tunkkaisenkin oloinen. Haluan, että luomiväripaletti on monipuolinen ja se sisältää niin mattaisia kuin helmiäisiäkin sävyjä.

PARAS PALETTI KESÄÄN

Tämä the Balmin Nude Beach -paletti* hipoo täydellisyyttä. Siinä on upeita oranssiin taittavia ruskeita sekä myös muodikkaita punaiseen taittavia sävyjä sekä yksi luumu. Tumman ruskea on loistava sävy, jotta meikistä saa halutessaan vahvemman tai sitä voi käyttää vaikka rajauksen tekemiseen. Tiedän, että moni pitää myös vaaleista sävyistä, vaikka itselläni ne jää yleensä käyttämättä. Ne toimivat tosin hyvin kulmaluulla tai silmien sisänurkissa. Helmiäisiäkin löytyy muutama, jotka ehdottomasti kruunaavat paletin.

Tämä paletti oli mukanani viime kesän lomareissulla ja on varmasti mukana myös seuraavalla.

Sain upeat kesäiset korvikset yhdeltä teistä ja hänen töitään voi kurkkia lisää Instagramista nimellä @caacaou. Postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa huulillani on Pretty by Flormarin huulipunaa sävyssä Peachy Nude. Tätä merkkiä voi ostaa Tokmannilta ja todella suosittelen merkin upeita huulipunasävyjä. Kyseinen huulipuna on mattapuna, mutta lisäsin päälle kiiltävää huulirasvaa.

Tämän alla olevan silmämeikin tutoriaalin löydän Instagramini kohokohdista nimellä ‘meikki kaikille’. Löydät myös tälläisen simppelin smokey eye -tutoriaalin täältä blogista.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Markit

    Heissan; Taas pitää riipustaa, kun kuvasi on niin valtavan kaunis, siis tuo ensimmäinen. Loistava värimaailma, kaikki kohdallaan! Persikanväri ja meikki on nappisuoritus. Ja korvakorut on tosi kauniit, puiset?
    Jäin tuota luomiväripalettia miettimään…onko siinä monta helmiäisväriä? Olisiko tämmöisen 60+, pikkasen aran luomivärisutijan paletti (värit kuin sinulla). Olisi mukava ostaa joku paletti, josta useimmat värit tulisi hyödynnettyä ja joiden käyttö antaa teknisesti enemmän anteeksi kuin esim sininen luomiväri? Ja on helppo levittää ettei tule kökköjä 😄. Kovasti toivon mielipidettäsi, mietin sitten, mitä teen.

    • Miia Ezen

      Heippa Markit ja kiitos! 🙂 Nuo korvikset on itseasiassa tietääkseni jonkinlaiset metallilaatat.

      Mä en välttämättä valitsisi tätä palettia 60+ meikkaajalle. 🙂 Mielummin se paletti, jota käytin, kun meikkasin mun siskon videolla. Siinä ei ole yhtään hohdemaisia värejä. Video tässä:

      https://miiaezen.com/2018/09/23/videotutoriaali-meikki-aikuiselle-naiselle/

      • Markit

        Okke 😀. Pitää katsoa joku muu mattapaletti, kun tykkään noista kivijalkakaupoista 😄. Mukavaa kun muistutit tästä Siskovilmistä. Minähän olen jonkin sortin siskosifani, ostin nimittäin tuon huulipunan x 2, kun oli kertakaikkisen hyvä! Ja onhan tuo siskosi hymy kaunis ja ilme valoisa, ei siitä mihinkään pääse. Tulee ihan kuvaa katsomalla hyvä mieli ja kait se historianne vaikuttaa, siitä kun aikoinaan vaikutuin ( onko tuo oikea sana 🤔). Ja video hauska. Hyvä kertaus aikuisen naisen meikistä, kiitos.
        Ei sunkas siskol plokii oo?😀

        • Miia Ezen

          Hih.. ei ole plokii. 😀 Mutta instagra-kanava löytyy (@piiasuojala). 😀

  • Päivi

    Täysin postauksen aiheeseen liittymätön kommentti, mutta osaisitko vinkata, millä tuotteella voisi kesällä meikata kroonisesti tummat silmänaluset piiloon silloin, kun ei halua laittaa meikkivoiteita vaan mennä tyyliin aurinkovoide, vain pakollisiin kohtiin peitevoidetta, kulmakynä -linjalla? Ihonsävyni on melko vaalea enkä rusketu helposti, joten tarpeeksi vaalea tuote pitäisi olla 🤔🙂 Tämä on myös mahdollinen postausaihe.

    • Mari

      Tätä samaa kyselin myös minä pari postausta aikaisemmin. Nyt kun kasvojen iho alkaa olla hyvä, kiitos Miia sinun, en kaipaa kesälle meikkiä. Mutta silmänaluset tarviis peittoa. Hankalaa..

      Minä kaipaisin myös vinkkiä kevyempään meikkipohjaan kesälle, onko luonnonkosmetiikalla BB-tai CC-voiteita? Töihin kun pitää kuitenkin meikata.
      Mari

  • Jossu

    Tykkään ja että eka kuva on UPEA!! Todellakin kaikki kohdallaan! Meikki, pusero ja korvikset! Ihana kesäbiitsi fiilis😍

    • Miia Ezen

      Kiitos Jossu! <3

  • biibis

    Hei Miia! Osaisitko linkata luonnonkosmetiikan puolelta mitään vastaavia sävyjä, joita olet käyttänyt ensimmäisen kuvan meikkiin? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Biibis! 🙂 Tähän tosiaan tarvitsee todella pigmenttiset luomarit ja Boho on yksi niistä havoista. Heillä on sävy Carotte ja kun sen kanssa laittaa vaikka sävyä Cocoa, niin tulisi combo, joka on aika lähellä tätä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram