Itseruskettavat vartalolle x3

12.05.2019

Joka kevät sanon, etten enää lotraa itseruskettavien kanssa, mutta heti kun hihat ja lahkeet alkaa lyhenemään, niin mieli muuttuu. Näin uskon käyvän myös tänä vuonna. Nyt olenkin jo salaa testaillut pitkien lahkeiden alla erilaisia itseruskettavia ja keräsin tähän ne kolme parasta.

EHDOTON SUOSIKKI

Joka vuosi Vita Liberata kiilaa kärkeen omissa suosikeissani. Käytin viime vuonna heidän voidemaista itseruskettavaa, mutta nyt ymmärrän, miksi merkin Tan Mousse on niin suosittu. Ensinnäkin se imeytyy aivan hetkessä eikä jää tahmeaksi. Moussessa on nk. karttaväri, jonka avulla näkee mihin sitä on levittänyt. Lisäksi jälki on tasainen, kun ihoa muistaa kosteuttaa käyttökertojen välissä. Sitä inhottavaa itseruskettavan tuoksuakaan ei ole sen jälkeen, kun tuotteen on pessyt pois.

Tämän kyseisen pHenomenal 2-3 week Tan Moussen* pitäisi pysyä neljä kertaa pidempään kuin muiden itseruskettavien. Tästä nelinkertaisuudesta en ole vielä täysin varma, mutta aivan varma olen siitä, että se kyllä pysyy pidempään kuin mikään muu itseruskettava.

VINKKI: Levityshanska* on aivan pakollinen, jos ei halua ruskettuneita kämmeniä. Lisäksi saat todella kevyen tuloksen niin, että otat pienen vaahtopallon verran tuotetta ja puristelet tämän hanskaan. Tämän jälkeen levitä ohut kerros koko kroppaan, jos haluat vain hieman sävyä.

KEVYTTÄ SÄVYÄ

Kaikki eivät yksinkertaisesti jaksa lotrata itseruskettavien kanssa ja pelkäävät rajoja tai laikkuja, joita voi huolimattomalla levityksellä jäädä. Zuiilla on uutuutena kevyttä sävyä antava itseruskettava* ja mielestäni se onkin aivan loistava varsinkin hyvin vaaleille, jotka haluavat vain hieman sävyä iholle. Tämän kanssa ei tarvitse olla niin huolellinen ja levityksenkin voi mainioisti tehdä käsin, kunhan vaan pesee kädet lopuksi hyvin. Tuotteessa on hyvin mieto tuoksu.

KOSTEUTTAVA JA LUONNOLLINEN

Tässä voiteessa on huumaavan sitruksinen tuoksu, joka peittää alleen mahdolliset itseruskettavan tuoksut. Tämä Madaran Fake It itseruskettava* on Zuiin lailla luonnollinen itseruskettava. Se on sävyltään valkoista, joka tekee levityksestä hieman haastavaa, koska ainakin itselläni jäi jalkoihin pitkä viiru, vaikka koitin levittää voidetta todella huolellisesti. Uskon, että pienellä treenillä tämänkin levitys onnistuu loistavasti, vaikka itse käännyn mieluiten karttavärillisen puoleen. Voide kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. Koska tämä on ihan kunnon itseruskettava, niin se tarvitsee levityskintaan kaveriksi.

POSTAUKSEN MEIKKI

Teen silloin tällöin niin, että napsasen kuvan meikistäni, jonka olen tehnyt vapaapäivänä. Tässä on yksi sellainen. En siis tarkalleen muista mitä tuotteita käytin meikissä, mutta luomiväreinä on the Balmin Nude Beach -paletti*, joka on pikkuhiljaa hivuttautunut yhdeksi lempparikseni arkimeikissä (käytin tätä palettia myös TÄSSÄ meikissä). Huulilla on MACin huulikiilto sävyssä Ravishing.

P.S. Postauksen valokuvassa olin juuri aloittanut Curly Girl -metodin. Yllättävän nopeasti tämän jälkeen alkoi kuitenkin luonnonkihara päästäni löytymään.

Kirjoitin juuri vähän aikaa sitten itseruskettavista kasvoille. Postaukseen pääset TÄSTÄ.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Anu Koivunen

    Kiitos taas sinulle Miia! Olisi mukavaa, jos voisit tehdä kirjoituksen siitä, mitä etelän matkaajan tulisi ottaa matkalleen mukaan, jotta iho pysyisi kauniina myös matkan ajan.

    • Miia Ezen

      Heippa Anu! 🙂 Se on itseasiassa aika simppeliä 😀 Hyvä aurinkosuoja ja ne perus ihonhoitotuotteet, jotka on muutenkin käytössä. Vai oliko sulla mielessä jokin muu juttu? 🙂

  • Anu Koivunen

    Nojoo ; Ajattelin, että aurinko, kuuma ilma sekä suolainen vesi vaikuttaisi monellakin tapaa ihon ja hiustenhoitoon sekä meikin pysyvyyteen 🙂

    • Miia Ezen

      Joo oikeassa olet. 😊 Mainitsit tuossa vaan ihon niin tosiaan aurinkosuojalla pääsee jo pitkälle. Mutta jos siis mukana on myös hiukset, niin ne olisi hyvä myös suojata auringolta. Ja jos meikkaa, niin iho ei välttämättä tarvitse mitään kovin kosteuttavaa. Jos meikkipohjan pitää pysyä hyvänä pitkään, niin kosteassa ilmastossa voi jättää pois jopa kosteusvoiteen. 👌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram