Paras suoristusrauta ikinä

13.04.2019

En todellakaan kuvitellut, että suoristusraudoilla voi olla näin suuria eroja! Nyt suoriudun hommasta niin paljon paremmin ja nopeammin sekä hiukseni jäävät ihanan kiiltäviksi.

MIKSI TÄMÄ ON NIIN HYVÄ?

En aio tehdä mitään syväluotaavaa ja tarkkaa arvostelua, koska se ei ole muutenkaan tyylini. Tämä on yksinkertaisesti ihan paras. Kyseessä on siis Cloud Nine The Touch suoristusrauta*. Vertailupohjaa itselläni on Remingtonista ja GHD:stä.

Ensinnäkin Cloud Nine rauta tuntuu kädessä todella jämäkältä eikä osat siinä rämise ja heilu kuten GHD:ssä. Omassa GHD:ssäni eivät nuo “laatat” edes menneet kunnolla kiinni toisiinsa ja olin kyllä niin yllättynyt, koska yleisesti GHD:tä kehutaan. Muistelen, että omassa GHD:ssäni ei ollut myöskään lämmön säätöä, jonka koen todella hyväksi tässä Cloud Ninessa. Suoristukseen riittää mainiosti 165 astetta, ja silloin kun kiharran, niin nostan lämpötilan 195 asteeseen. Lämpötila vaihtuu todella nopeasti napauttamalla laattoja muutaman kerran yhteen. Rauta on muutenkin melkein heti valmis.

Myös ammattilaiskäyttöön tämä on loistava, vaikka Remington on ollut pakissani ihan jees. Tässä on kuitenkin tarpeeksi pitkä piuha ja näin ollen ei tarvitse kantaa jatkojohtoa mukana. Moni ammattilainen on muutenkin ihastunut tähän rautaan.

TOINEN SYY HIUSTENI HYVÄÄN KUNTOON

Cloud Nine ei ole yksin syynä hiusteni kiiltävyyteen. Kirjoitinkin aikaisemmin blogissani Briogeon Shampoista ja hoitoaineista, joita saa Suomessa toistaiseksi vain muutamista pienistä kampaamoista ja täältä NoBeBeauy -nettikaupasta*. Nämä tuoteet eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja ja vaikka mitä muuta. Luonnollisia ainesosia on 95-98% tuotteesta riipuen.

Omien hiusten kiillon salaisuus on kosteuttavat Briogeon Don’t Despair, Repair -shampoo* ja saman sarjan syväkosteuttava hoitoaine*. Nämä sopivat erityisen hyvin kuiville, vaurioituneille sekä kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Kaikki muut shampoot ja hoitoaineet on itselläni jääneet testaamatta, koska hiukseni ja päänahkani ovat olleet nyt niin hyvässä kunnossa. Poikkeuksena on juuri testaamani täysin luonnonkosmetiikkaa olevat uudet tuttavuudet. Niistä pian lisää.

POSTAUKSEN MEIKKI

Äsh.. aina ei voi onnistua ja en ollut itse tyytyväinen tähän meikkiin ollenkaan. Suurin syy tähän on paitani, joka ei sävymaailmaltaan vaan ole kasvojani vasten kaikista imartelevin ja koko setti ei jotenkin vaan toimi. Mutta jos joku tästä nyt tykkää, niin silmissäni on Anastasian Norvina-paletin* ihania sävyjä. Jos saisin valita ainoastaan yhden luomiväripaletin, se olisi tämä. Iholla on uutta Zuii LUX Luminescent Liquid meikkivoidetta* (sävy Driftwood, joka on asteen liaan tumma itselleni). Tämä on loistava meikkivoide kuivalle iholle. Huulissa on Tony Molyn pinkkiä huulipunaa* ja paita on ostettu & Other Storiesista.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Sanna

    Hei, tämä ei nyt liity asiaan millään tavalla, mutta tuli mieleen yksi postaustoive. Olisiko mahdollista tehdä tutoriaalia siitä, miten päättää silmänrajaus nätisti, jos ei halua tehdä mitään siipijuttua silmäkulmaan? Itselläni on sellaiset silmät, että luomen poimu tulee aikalailla silmän ulkonurkkaan. Haluaisin käyttää nestemäistä eyelineriä, mutta kaikissa tutorIaleissa tehdään siipi silmän ulkokulmaan, eikä missään ole sellaista versiota, jossa tuollaista ei tehtäisi. En tiedä tuliko nyt tosi epäselvästi selitettyä 😊

    • Miia Ezen

      Helou Sanna! 😊 Hyvin selitit. Mulla on aikalailla samanlaiset silmät. Jos oot IG:ssä niin kannattaa kurkata mun tutoriaaleja sieltä. Mä itse usein häivytän rajauksen pään luomivärin kanssa. Ja siis voi käyttää vaikka mustaa luomiväriä tähän. Mutta tosin itse en suosi nestemäisiä rajauksia tämän kanssa. 😊

  • Karoliina

    Mulla on ollut cloud ninen rauta n. 7 vuotta käytössä, ja edelleen toimii kuin uutena!! Aivan paras kerrassaan ja maksanut itsensä moninverroin takaisin 🙂 tätä aina jaksan kehua kaikille 😀 jos rahoilleen haluaa vastinetta niin silloin ehdottomasti cloud nine <3 pitää muistaa tuo uudempi malli sit kun tuosta omasta aika jättää.

    • Miia Ezen

      Heippa Karoliina! Onpa ihana kuulla, että myös kestää. 😍 Oon kyllä ihan myyty.

  • Miime

    Miia 🌹
    En näe meikissäsi mitään vikaa. Hyvä on.
    Mutta jos paita ei imartele, vaihda toiseen toki. Sillä totta värillä on väriä.
    Onko sinulle koskaan tehty värianalyysia? Kannattaisi.

    Minulle tehtiin 1990-luvulla CS -brändillä. Pidin vaaleita hiuksia, tyvestä vähän näkyi oma hiusten väri. Tulokseksi tuli Kristallinkirkas kesä.
    Edelleen kirkkaat värit imartelevat. Varsinkin sinisen,- vihreänsävyt. Vihreä on ihon tehosteväri. Lilaa, kylmiä punaisia, vanhaa roosaa. Ei ruskeita, kuin yksi ainut.
    Mutta hiusten väri on kuulemma suklaan ruskea? joka taittaa auringossa punaiseen.

    Suoristusrautoja en osaa käyttää lainkaan =( Minusta se on erittäin hankalaa. Kampaajani tekee suoristusraudalla kiharat.

    Miia, jotta en hukkaisi blogejasi vastaisuudessa > pikakuvake työpöydälle.

    Olet niitä harvoja, joita viitsin seurata. Koska sinussa on jotain, mikä minun silmääni miellyttää, se vaan on näin.
    Iloa viikonloppuun 😍😍😍

    • Miia Ezen

      Heippa Miime! 😊 Joo lyhyt värianalyysi on tehty. Mutta silti ostan välillä mitä sattuu, koska rakastan värejä. 😂

      Aika paljon menee nuo värivalinnat samanlailla meikeissä kuin tuossa värianalyysissä. paitsi ruskeissa on meikissä niin paljon eri taittosävyjä, joista kaikille löytyy sopiva sävy.

      Onpa kiva kuulla, että mun jutuissa on jotain sellaista, että tekee mieli aina palata uudelleen. ❤️

      • Miime

        Miia 😅
        Sama juttu > ostan koska pidän väreistä. Se siun Oranssisilmämeikki oli kyllä huikea – tykkäsin todella paljon😍😍😍 Se vaan jotenkin natsasi miun silmään ja kattelin silmiäsi kovasti, olin huikean ihastunut 😊!
        Heti seuraavana aamuna matkin siuta, tein oranssilla silmämeikin, joten se väri nosti silmistäni sinisen eniten esille 😳, kirkasti iiristä .

        Tämä menee aiheen vierestä. Mutta tykkään vaihtaa ajatuksia näistä asioista. Toivottavasti se sopii siulle Miia 🌷

        Ja ettei totuus unohtuisi niin, kyllä se on ruskea sävy, jolla häivytän luomivärin. Minulla on sellIainen YR’n mattaluomiväri kuin Gris fumé mat. Eli Gray brown englanniksi.

        • Miia Ezen

          Heippa Miime! 🙂 Joo, ehdottomasti saa jokaa omia kokemuksia täällä. Sitä kovasti toivonkin. Opitaan toisiltamme. 🙂 Joo, ja oranssi on aivan ihana sävy tuomaan siniset silmät esiin.

  • Malla

    Moikka! Ensinnäkin kiitos Miia ihanasta ja inspiroivasta blogista, täällä kirjoittelee yksi “hiljainen lukija”. Rakastan kaikkea blogisi sisältöä, mutta varsinkin minitutoriaalejasi, niistä huokuu niin sinun aitous ja positiivisuus. 😍 Minua kiinnostaisivat kaikki vinkit ihon auringolta suojaamiseen ja varsinkin tuotteet, jotka sopivat meikin kanssa. Esim. silmänympärysihon tuottet ja muut, jotka eivät olisi liian raskaita alle kolmikymppisen sekaiholle. Työskentelen itse päiväkodissa, joten ulkona tulee oltua paljon. Välillä auringolta suojautuminen tuntuu ihan turhauttavalta, kun tuotteita pitäisi vielä suositusten mukaan lisäillä pitkin päivää. 😅

  • tiinuli

    Käytätkö ennen suoristusta mitään lämpösuojaa?Aiemmin ainakin olet suositellut Lorealin Pli lämpösuojaa😊

    • Miia Ezen

      Joo yleensä joo jotain käytettävää hoitsikkaa, jossa lämpösuoja. Tuota Plitä voi toki myös käyttää. Itse oon käyttäny sitä enemmän kiharoiden alla. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram