Parhaat meikkisiveltimet juuri nyt x9

29.04.2019

Hyvät meikkisiveltimet tekee ainakin puolet siitä työstä, jotta meikki näyttää hyvältä. Loput onkin kiinni sitten hyvistä meikeistä ja teknisistä taidoista, jotka kaikki voi treenaamalla oppia. Tässä yhdeksän lempparisivellintäni juuri nyt.

1. MEIKKIVOIDESIVELLIN

Käytän siveltimiä paljon niin sanottuihin vääriin käyttötarkoituksiin. Tämäkin on oikeasti Real Techniques Countour -sivellin. Kevyen meikkipohjan levittämiseen tämä on loistava ja nyt näyttääkin siltä, että paljon käyttämäni kabuki-siveltimet* ovat siirtyneet hetkeksi syrjään. Kabukilla tosin edelleen levittyy loistavasti hieman tuhdimmat meikkivoiteet. Tämä sivellin löytyy Real Techniques Flawless Base -setistä* – voi kuinka toivoisin, että kaikkia merkin siveltimiä saisi myös erikseen. Tosin tässä base-setissä on myös aivan loistava sivellin voisemaisen aurinkopuuterin levittämiseen.

2. PEITEVOIDESIVELLIN

Tähän ei ole hetkeen tullut muutosta ja pidänkin kaikista Real Techniquesin tämän mallisista siveltimistä peitevoiteen levittämiseen. Tämä kyseinen sivellin kulkee nimellä Concealer Brush*.

3. AURINKOPUUTERISIVELLIN

Käytän aurinkopuuterisiveltimenä aina jotain isoa puuterisivellintä. Viimeaikoina se on ollut Real Techniques Brush Crush 300*.

4. POSKIPUNASIVELLIN (VOIDEMAINEN)

Tämä napakka Kicksin poskipunasivellin* soveltuu loistavasti voidemaisen poskipunan levittämiseen. Taputtelen tällä poskipunan poskipäille ja se häivyttyy kuin itsekseen.

5. POSKIPUNA (PUUTERIMAINEN)

Tällä pehmoisella Real Technique Brush Crush 302 poskipunasiveltimellä* on helppo levittää puuterimainen poskipuna. Taputtelen usein myös poskipunan kevyesti iholle, sillä en käytä paljon puuteria ja varsinkaan poskilla en yhtään, joten tällä tekniikalla saan poskipunan kauniisti heleään meikkipohjaan.

6. HIGHLIGHT

Käytän nykyään paljon voidemaisia highlightteja eli hohdepuutereita, mutta ne laitan sormin. Jos laitan puuterimaista hohdetta, niin silloin käytössäni on tämä sivellin. Sivellin on saatavilla Real Techniques Brush Goals Limited Edition -setistä*, mutta lähestulkoon identtinen sivellin on Real Techniques Brush Crush 304 -sivellin*, jonka saa ostettua erikseen.

7. PUUTERISIVELLIN

Niin kuin kerroin, että käytän puuteria minimaalisen vähän ja pääosin ainoastaan t-alueella. Sen vuoksi tämä Real Techniques Setting Brush on tähän tarkoitukseen loistava. Se on saatavilla Real Techniques Eceryday Essentials -setistä*, joka on aivan loistava perussetti myös aloittelijalle. Jos tällaisen siveltimen haluaa ostaa erikseen, niin hyvin samantyyppinen on myöskin Setting Brush -nimellä kulkeva Real Techniques -sivellin*.

8. LUOMIVÄRISIVELLIN

Teen tällä Real Techniques -luomivärisiveltimellä lähestulkoon koko silmämeikin. Myös tämän postauksen meikki on tehty vain tätä sivellintä käyttäen. Se on yksinkertaisesti täydellinen. Kaikki täydellisyys tosin loppuu siihen, että tämä on limited edition -sivellin ja en löydä enää mitään paikkaa, mistä sen voisi ostaa! Olisin meinaan itsekin halunnut muutaman ylimääräisen näitä pakkiini (pakki= ammattimeikkitaiteilijoiden keikoilla mukana kulkeva laukku sisältöineen). Olen kuullut jotain huhua, että Real Techniques olisi pian lanseeraamassa uusia silmämeikkisiveltimiä – en malta odottaa!

EDIT 13.8.2019 Uusia siveltimiä tuli kuin tulikin ja uudeksi lempparikseni jopa tämän siveltimen ohi meni uusi Base Shadow Brush nro 301*, jolla saa pakattua luomiväriä luomelle kuin myös häivytettyä kauniisti. Tämä sivellin tulee kahden siveltimen paketissa.

9. KYNÄSIVELLIN

En voi elää ilman kynäsivellintä! Käytän sitä silmämeikin yksityiskohtien tekemiseen, kuten tummiin ulkoreunoihin tai alaluomen luomiväriin. Käytän tällaista sivellintä myös huulimeikkisiveltimenä, koska se häivyttää reunat niin kauniisti – voitte katsoa ohjeet TÄSTÄ. Näitä siis tarvitsisin myös lisää, mutta en uskalla enää ostaa tätä suosimaani Sigmaa*, koska näistä yksinkertaisesti lähtee maalit jo ensimmäisesstä pesussa. Siveltimissä on tosin kahden vuoden takuu, joten kai sitä kannattaisi vaan pistää reklamaatiota menemään.

EDIT 13.8.2019 Uusimmissa Sigmoissa ei ole enää käynyt tätä maalien kulumista.

POSTAUKSEN MEIKKI

Luomilla käytin uutta Anastasia Beverly Hillsin Riviera -palettia* ja ripsarina mitä muutakaan kuin suosikkiani Kicksin Flirty Extensionia*. Meikkivoide on uusi suosikkini Zuii Lux Flawless Liquid Foundation*. Huulilla ainoastaan huulirasvaa ja Max Factorin huultenrajauskynää sävyssä Mauve Moment*. Poskilla & Other Stories voidemaista poskipunaa sävyssä Blissful Rose* ja hohdetta poskille tuo RMS Beauty voidemainen luomiväri sävyssä Lunar*.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Marjut

    Kiitos kaikista sun hyvistä ja käytännöllisistä meikkivinkeistä. Meikkaamisesta on tullut todella paljon hauskempaa näiden vinkkien avulla.
    Tuota real techniques luomivärisivellintä etsin myös, kunnes löysin sen adlibrikseltä usko tai älä 😃

    • Miia Ezen

      Heippa Marjut! Siis mitä ihmettä. 😀 Ja kuulin äsken, että CDon.fistä löytyy myös. Onpa erikoisia paikkoja, mutta suuntaan siis näihin. Kiitos! <3

  • Sandefjuurd

    Heippa Miia! Ihan mahtava ja informatiivinen blogi ja insta sulla – kiitos siitä! 🙂
    Tuosta Real Techniques 305-luomivärisiveltimestä, josta mainitsit ettet niitä enää löydä. En oo löytäny minäkään ennen eilistä, mutta kun käytiin Tallinnassa, niin keskustan Kaubamaja Ilumaailmasta niitä vielä löytyi. Ostin tietysti talteen, kun oot sitä niin hehkuttanut ja oli heti pakko kokeilla – siis sehän on aivan maailman paras sivellin! Kaikkien suositustesi arvoinen ostos! Joten jos matka Tallinnaan käy, niin sieltä löytyy. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Sandefjuurd! Pitää varmaan tehdä lukijamatka Tallinnaan. 😀 Hih! Ja siis niin ihana kuulla, että tykkäsit.

  • Petu

    Adlibrikseltä tilasin juuri tuon suosittelemasi täydellisen siveltimen. 😊

  • Mervi

    Moikka, ihana meikki sulla jälleen! 😊 käykö tuo Zuiin meikkivoide kuivalle iholle?

    • Miia Ezen

      Kiitos 🥰 Joo kyllä käy kuivalle. Pintakuivasta ihosta en ole varma, koska en ole sellaiseen ihoon testannut.

  • Ohmy

    Hei Miia!
    Kerrot, että käytät puuteria vain t-alueella, niin miten saat kestämään silmänalusen protevoiteen, jos ei kiinnitä puuterilla?
    Mulla on ongelmana tummat ja kuivat silmänympärykset ja haastavaa on peittäminen, helposti näyttää silmänaluset verkkomelonilta…
    mulla on käytössä Narsin Creamy concealer ja Charlotte Tillburyn flawless-puuteri.

    • Miia Ezen

      Heippa 😊 Hei hyvä kun sanoit tästä. Laitan kyllä puuteria myös silmien alle. Sulla varmasti parhaiten tähän ongelmaan auttaisi ihonhoito. Alle kosteuttava kasvovesi ja sen lukitseminen hyvällä silmänympärysvoiteella. Esim mun uusimmassa ihonhoitopostauksessa löytyy hyvät. 😊

  • Jossu

    Kiitos taas hyvästä postauksessa! Ihanan aurinkoinen meikki😍😍

    • Miia Ezen

      Kiitos Jossu 🥰

  • Sanna

    Moikka Miia! Ihana meikki, alkaa tulee kesäfiilis meikeistä ☀️☀️☺️
    Mutta! Sinun hiukset! Wow!
    Voisitko laittaa sen sun instan CurlyGirl-opetusvideon tänne, meille kaikille jotka eivät ole osa sosiaalista mediaa 😅 Ois kiva ☺️

  • Anna

    Juuri tänään kävin ostamassa tuon Everyday Essentials setin ja tuskin maltan odottaa, että pääsen huomenna kokeilemaan uusia siveltimiä.
    Ehdottaisin, että tekisit joskus blogiin jutun siveltimien puhdistusrutiinista. Kuinka useasti niitä ihan oikeasti käytännössä puhdistetaan ja millä? Ja muutenkin meikkien puhdistamisesta ja käytöstäpoistosta. Koska ne eivät enää ole käyttökelpoisia? Nykyään kun muutenkin kiinnitetään enemmän huomiota turhaan kulutukseen ja jätteen muodostumiseen, niin olisi hienoa jos pääsisi siihen tilanteeseen, että meikkinsäkin käyttäisi täysin loppuun ennen pois heittämistä. Tähän on vielä matkaa, erityisesti luomivärien osalta.

  • Tarja

    Millähän nimellä sen kyseisen luomivärisiveltimen löytäisi?

    • Miia Ezen

      Hyvä kysymys 😊 eli brush crush 305 ja Real Techniques on merkki. Kannattaa tsekata noista muiden ehdottamista paikoista. 😊👌

      • Tarja

        Kiitos! 😀

  • Maiju

    Hei Miia! Olisiko sinulla antaa vinkkiä tai mahdollisesti tehdä postausta nasolabiaalijuonteiden kanssa pärjäämiseen? Minulla on jo siis valitettavasti näin alle kolmekymppisenä aika vahvat nasolabiaalit ja tuntuu, että meikatessa ne vain korostuvat entisestään. Miten niitä saisi häivytettyä meikin keinoin?

    • Miia Ezen

      Heippa Maiju! 🙂 No meikissähän kaikki on oikeastaan valon ja varjon leikkiä ja varjoja voi tuoda ulospäin viemällä niihin valoa. Eli aina kun videoillani puhun siitä kuinka hieman omaa ihonsävyä vaaleammalla peitevoiteella voi tuoda valoa niin voit laittaa peitevoidetta kevyesti juonteisiin. MUTTA eri valo-olosuhteissa omat kasvon varjot tulevat kuitenkin esiin ja sen puolesta mihin meikki pystyy on hyvin rajallinen mitä tulee kasvojen tekstuuriin tai juonteisiin. Sitten voi tietenkin hakea apua järeämmistä aseista ja hyarylonihappotäyteaineista, jotka häivyttää nasolabiaalit. 🙂

  • Miia Koo

    Hei.
    Kaunis meikki. 😊
    Itsellä silmät osuivat juuri noihin korviksiin. Mistä tuollaiset löytää?

    • Miia Ezen

      Kiitos 😍 Korvikset on Snö of Swedenin ja niitä saa ainakin Stockalta. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram