Viikon löytö: metallinen luomiväri

09.03.2019

Aloitan blogissani postaussarjan nimeltään ‘viikon löytö’. Instagram-kyselyn perusteella tämä idea oli teidän mielestänne loistava. Voi olla, että ihan joka viikko ei jotain hyvää löydy, mutta pääsääntöisesti tämä olisi blogissani näkyvä säännöllinen juttu.

MIKÄ TUOTE?

Tämän viikon löydöksi pyyhältää ehdottomasti Kicksin uusi Liquid Eyeshadow*.

Olen muutenkin aivan hullaantunut kaikkeen nestemäiseen tai voidemaiseen meikissä, koska ne levittyvät niin kauniisti ja helposti. Saman tekee tämä nestemäinen luomiväri. Sen voi levittää joko littanalla siveltimellä tai ihan sormin. Tällainen vahvasti metallinen luomiväri kannattaa jättää vain liikkuvalle luomelle ja tuoda luomivakoon jotain mattaa luomiväriä, kuten kuvassa. Upeinta tässä luomivärissä on sen kesto ja aivan upea metallinen hohto, joka ei kyllä pääse oikeuksiinsa yhtään kuvissa.

Laitan alle kyllä kuitenkin luomivärin pohjustusvoiteen ja tämän siihen suoraan päälle ilman puuterointia. Tämä muuten kuivuu tosi nopeasti, joka on hyvä. Näin nestemäinen luomiväri on helppo levittää ja jatkaa heti meikkausta.

HINTA JA SÄVYT

Putelin hinta on 12,90€. Sävyvalikoima on kuvassa näkyvät kolme sävyä vasemmalta lueteltuna: Dazzled (kultainen sävy, joka on upea tummemmilla ihosävyillä), Hypnotized (luomella näyttää enemmänkin violetilta) ja sitten oma lempparini Mesmerized, jonka näette luomillani tämän postauksen kuvissa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Nanna

    Ihailen aina näissä sävykuvissa paitsi upeaa sormustasi, myös hoidettuja käsiäsi. Teetkö niille jotain erityistä/käytätkö tiettyjä tuotteita?

    Ja ihana tuo käyttämäsi luomivärisävy, vaikka on säihkyvä niin kuitenkin niin maltillisen oloinen, että voisi itsekin uskaltaa ottaa kokeiluun!

    • Miia Ezen

      Heippa Nanna! 🙂 Ja kiitos! No ainakin mun käsisaippua on sulfaatiton, niin pysyy kädet hyvässä kunnossa talvellakin. Tykkään Essien lakoista, kun ne pysyy hyvänä pitkään ja aina enne kuvausta käytän käsirasvaa. Siinäpä se. 😀

  • kukkis

    Ihana meikki…..mitä muita tuottrira käytit meikkiin?

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis ja kiitos! 🙂 Vitsit nyt on pakko myöntää, etten enää muista, koska kuva on otettu pari viikkoa sitten. Pitää parantaa tapojani ja muistaa laittaa myös muut meikissä käytetyt tuotteet.

  • Emmi Rantanen

    Wouuu ihania!! 🤩🤩 Sun instastooreja on niin kiva kattoo ja inspiroituu💖💎💯

    • Miia Ezen

      Kiitos Emmi! <3 Olipa niin ihana kuulla, kun tänään ei menny ihan putkeen ja sen takia vähän harmittaa. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram