Instagram meikkitutoriaalit

12.03.2019

Moni teistä onkin jo siirtynyt seuraamaan minua Instagramissa ja erityiskiitosta olette antaneet Instagram minitutoriaaleista, joita teen säännöllisesti. Niistä onkin tullut ihan mun IG-kanavan juttu ja on ollut niin ihana kuulla kuinka moni teistä jo oikein odottaa niitä. Jos et vielä siis ole ottanut minua seurantaan, niin nyt viimeistään kannattaa. Löydät minut Instagramista nimellä @miiajii tai suoraan TÄÄLTÄ.

Silmämeikkiin vain kaksi sivellintä

Tein näiden kuvien silmämeikin lyhyessä Instagram-tutoriaalissa, jonka tallensin profiilini kohokohtiin nimellä ‘halo eye’. Käytin silmissäni vain kahta sivellintä, jotka ovat Real Techiquesin Brush Chrush 305* ja saman merkin sivellin nimeltään Shading Brush*. Näillä kahdella teen yleensä koko silmämeikin. Luomivärinä käytin theBalm Nude Beach -palettia*, joka on täynnä upeita lämpimiä sävyjä ja niin mattaa sekä helmiäistä.

Tasainen, mutta kuulas iho

Ihollani komeilee niin ihana Laveran uusi meikkivoide, josta kirjoitin TÄSSÄ. Poskipuna on Milanin Luminoso* ja korostustuote poskipäillä & Other Stories Luminising Quad. Kasvojen reunoilla on hieman Chanelin voidemaista aurinkopuuteria, jonka ostin reissulla Dohan lentokentältä.

Mehukkaat huulet

Ei varmasti ole olemassa kiiltävämpää huulikiiltoa kuin uusi Smashboxin Gloss Angeles*. Taputtelin sen päälle hieman Hennesin huulipunaa sävyssä Coquette.

Hiukset ja korvikset

Hiukset kiharsin kreppirauta tyyppisellä Babyliksen lainekihartimella*. Korvissani on Ted Bakerilta saadut korvikset.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Mia

    Hei, mietin Laveran meikkivoiteen hankkimista. Millä kiinnität? Eli puuterisuositusta? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! 🙂 Mä oon itseasiassa juuri vääntämässä täällä postausta mun lempparipuutereista. Niistä siis tulossa pian postausta. 🙂 Mutta irtopuuterilla aina kiinnittelen.

      • Mia

        Kiitos Miia! Aivan ihana tämä sinun blogisi ja kaikki ihanat vinkit. Nyt on lähtenyt korealaiseen ihonpuhdistukseen ja kosteutukseen liittyvät tilaukset. Pääsen kokeilemaan, saavutanko tuotteilla yhtä hyvän tuloksen kuin sinä. 🙂 Ja jään odottelemaan puuterivinkkejä! <3

  • Markit

    Heips; Ihanan utuinen ensimmäinen kuva 😊. Nyt on kyllä sivellinlinkit samat, mutta ei hätää, helpostihan tuo 305 löytyi.
    Sensai suosittelemasi pintakuivan ihon meikkivoide ostettu, on loistava! Ohut, ei peittävä, mutta Blascolla tuputtaa pikkupeitettävät. Kiitos vinkistä. Mukavaa, kun ei tullut hukkaostosta 😀.
    On tämä kyllä hyödyllinen blogi ja puuterivinkkejä odotan ☺

    • Miia Ezen

      Heippa! Ihan loistavaa, että tykkäät tuosta Sensaista. 🙂 Ja uppista.. nyt on linkki korjattu. 😀

  • Nina

    Heippa ihanuus!
    Oletko testaillut BB tai CC voiteita, löytyykö niistä mitään postausta täältä? Kenties luonnonkosmetiikka versioina?

  • Anne

    Millä siveltimellä levität tuota Chanelin voidemaista aurinkopuuteria?

    • Miia Ezen

      Heippa Anne! 🙂 Tällä hetkellä mulla on jokin Kicksin isompi sivellin. Siinä on jokin merenneitohäntä. 😀 Real Techniquesin suuremmat puuteri- ja poskipunasiveltimet toimii kanssa. 🙂

  • Nanna

    Tuo Lavera näyttää niin hyvältä kasvoillasi! 😍 Ostin itsellenikin, mutta en saa sitä levittymään sitten millään. Käytössä on suosittelemasi real techniquesin professional -kabuki, mut jotenkin kaikki voide imeytyi siveltimeen enkä saanut levitettyä. Ainoa konsti oli “töpöttää” ihan pieni kasvojen osa kerrallaan, mutta ei levittynyt kyllä kauniisti. Ihoni on mielestäni hyväkuntoinen eikä muiden meikkivoiteiden kanssa ole ongelmaa. Pohjallakin tutut tuotteet (hoitoneste, sipaisu weledaa), sivellinkin juuri pesty, puhdas ja kuiva. Lopulta vaalein sävykin oli hapettuessaan liian tumma, mutta kesällä tuo voisi mennä, jos opin levittämään. Mitäköhän teen väärin? 🤔

    • Miia Ezen

      Hmm.. mielenkiintoista. Sä voisit kurkata vaikka mun IG:n kohokohdista tutoriaalin, joka kulkaa nimellä ‘meikkipohja’. Siinä on Real Techniques kabuki ja Laveran meikkivoide käytössä. Ja siis kannattaa laittaa meikkivoidetta tdoella vähän siveltimeen ja työstää se kämmenselällä kunnolla siveltimen karvoihin. Ja myöskin uusimmalla videollani käytän kyseistä meikkivoidetta RL-kabukilla. Jos niistä saisit vinkkiä? 🙂

      Tässä video:
      https://miiaezen.com/2019/03/03/musta-smoke-eye-luonnonkosmetiikalla/

  • Moira

    Saisiko postausta peitevoiteen valinnasta ja käytöstä? Lähinnä silmänalusten ja ihovirheiden peitosta. Ostin eilen Revolutionin peitevoiteen sävyssä C8 eli omaa ihonsävyäni vastaava, mutta tummia silmänalusia peittämään se oli aivan liian tumma. Menisikö finnien peittäjänä? Minkä sävyn valitsen tummille silmänalusille, kun yhdellä tuotteella haluan pärjätä? Muuten ko peitevoide vaikutti oikein hyvältä.

  • tiinuli

    Käytän nestemäistä kulmaväriä ja olisin uuden kulmasiveltimen tarpeessa, olisiko sinulla antaa suosituksia?

    • Miia Ezen

      Sigma E75 voisi olla bueno. Se on tarpeeksi jämäkkä kulmajuttuihin. 🙂

  • Absjy

    Onko kaikki meikkitutoriaalit vallan siirtyneet instan puolelle? Voisiko niitä myös tännekin laitella? 🙂

    • Miia Ezen

      No ne harvat mitä tein täällä, niin oli mun vähiten tykättyjä postauksia. 🙈 Mutta tulossa on kyllä tänne puolelle meikkimoka postauksia, jossa neuvon kuvin paremmat tavat meikata. Eli sellaista on ainakin tulossa. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram