Hollywood-tähtien helppo huulimeikki

21.03.2019

Yllättävän monella meistä on muhkeat huulet, kun ne vaan kaivaa esiin. Tässä on tapa, jolla Hollywood-tähtien meikkitaiteilijat kaivavat upeat huulesi esiin.

Kuvat puhukoon puolestaan. Vasemman puoleisessa kuvassa näette tavallisen tavan tehdä huulimeikin ja oikealla puolella taas kauniin häivytetysti tehdyn huulimeikin. Usein kaunis huulimeikki vie aikaa, koska reunoja ei tunnu millään saavan skarpeiksi. Tämä on kuitenkin superhelppo sekä nopea tapa ja ei vaadi kovinkaan vakaata kättä. Toisesta tavasta tehdä todella tarkkarajainen huulimeikki voitte lukea TÄSTÄ.

  • Tässä näet tavallisen tavan levittää huulipunan. Ei ylirajattu vaan nopeasti levitetty huulten rajojen mukaan menevä huulimeikki. Tämä on myös se lähtötilanne, josta alan kasaamaan kauniimpaa huulimeikkiä. Eli aloitan ensin huulipunalla. Käyttämäni puna on Kicksin omaa kokoelmaa sävyssä Cream Please*.

  • Tämän jälkeen teen rajaukset pari milliä huulen reunan yli. Niin kuin huomaatte, että rajaukset ei ole kovinkaan nätisti tehty – nopeat ja vähän sinnepäin. Reuna on edelleen röpelöinen. Kannattaa pitää huulet töttöröllä, kun rajaa yli – näin näet helpommin huulten reunan. Rajaukset tein Max Factorin huultenrajauskynällä sävyssä 06 Mauve Moment.

  • Häivytän reunan silmämeikkiin tarkoitetulla Sigman kynäsiveltimellä*. Vedän vaan sivellintä huulten reunoja pitkin edestakaisin ja lisään tarvittaessa huulipunaa hieman lisää. Mitäs tykkäätte? Ja hei tämän voi tehdä myös ilman huultenrajauskynää pelkkää huulipunaa käyttäen (huulipunan tarvitsee olla silloin pigmenttinen).

POSTAUKSEN MEIKKI

Valittelinkin jo näistä uusista Urban Decayn Naked Reloaded* luomiväreistä IG-stoorissani. Ei hitsit, kun ne oli vaikea häivyttää ja tuo metallisen harmaa sävy oli ihan klönttinen. Käytin aikaa silmämeikkiin ihan tuhottoman kauan aikaa ja en silti ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen. Rajaukset tein vanhalla tutulla superedullisella Beauty UK geelirajauksella*, irtoripset on Ida Ekmanin suunnittelemat Sweedlashesille. Meikkipohja on iki-ihana Sensain meikkivoide, josta kirjoitin TÄSSÄ. Korvikset on saatu Cailapilta. Poskilla on jenkeistä tilaamaani Glossier Cloud Paint poskipunaa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Vesseli

    Nyt oli vasta J.Lopezilla tuollainen huulimeikki.. plää.. Näytti ihan juuri siltä, että nyt on vedetty huulipunaa huulista yli ja vähän sellainen viiksimäinen vaikutelma. Pelle Hermanni-meininkiä.
    Täytyy kuitenkin sanoa, että sinulla ei tässä tule sellaista vaikutelmaa.

    • Miia Ezen

      Heippa Vesseli! Itseasiassa Jenniferin meikkitaiteilijalla on tähän ihan tietynlainen tekniikka ja hän tekee sellaiset varjostukset huulien ympärille. Oon kyllä sun kanssa aika samoilla linjoilla, että näyttää vhään viiksiltä. Kokeilin meinaan niitä itsekin. Jos niin paljon kiinnostaa, niin tässä on videota, kun J Lo:n meikkitaiteilija tekee J Lo -meikin yhdelle suosikkitubettajalleni. Hänelle tosin tuo tekniikka istuu kauniisti ja uskonkin, että Jenniferilläkin nuo näyttävät hyviltä videolla tai promokuvissa. 🙂 tässä video: https://www.youtube.com/watch?v=ovAru8WOg3g&t=379s

      • ROSE-MARIE

        Näin tämän J.Lopez tyylisen meikkauksen eilen ja ei se ollut hullumpi mutta Miian on kyllä kauniimpi ! J. Lopezillä on luonnostaan melko kapeat huulet joihin voi jopa olla vaikeuksia saada volyymiä pelkällä meikillä ja vaarana on että kuin huulet rajaa niin suupielet valahtavat alaspäin ja tulee surullinen ilme ja siksi ei pidä rajata ylähuuli koskaan suupieliin asti !

        • Miia Ezen

          Kiitos Rose-Marie! 😍 Ja siis aivan superhyvä vinkki sulta: tosiaan huulia ei kannata ylirajata suupielien kohdalta. En tajunnutkaan laittaa tätä postaukseen. 😊👌

  • Anu

    Mulla on tuo sama max factorin rajauskynä ja oon ihan ihmeissäni sen kanssa. Siis miten sitä kuuluu teroittaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Anu! 🙂 Ihan normi terottimella, mutta pitää vaan olla tosi terävä teroitin. Esim Laveran terottimella onnistuu. 🙂

  • Nadja

    Hei! Olisiko mahdollista saada instatutoa vihreästä silmämeikistä? Tämä väri tuottaa hankaluuksia vuodesta toiseen ja uskosin, että olisi pukeva väri kuitenkin meille ruskeasilmäisille 🙂 Nimenomaan sitä perinteistä metaänvihreää esimerkiksi.

  • Nanna

    Hei mitenkäs kun on ylähuulessa vielä lisäksi luomi? Mietin aina pitäiskö se yrittää meikillä jotenkin häivyttää ja sitten meikata huulet muttei se kyllä kokonaan piiloon mene kuitenkaan :/

    • Miia Ezen

      Heippa Nanna! Ei kannata peittää! 🙂 Se on osa sua ja tekee lookista persoonallisemman. <3

  • Jossu

    Upealta näytät! Wau😀

    • Miia Ezen

      Kiitos Jossu! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram