Suosikkituotteeni, joista tuli teidän suosikkeja

21.02.2019

Päätin kysäistä Instagram-stoorissani, että mitkä ovat ne tuotteet, joihin olette kauttani tutustuneet ja ihastuneet. Vastauksia tuli aivan huima määrä ja päätin koota ne tähän kaikkien ihailtavaksi ja siinä järjestyksessä, mitkä tuotteet saivat eniten “ääniä”.

1. SUPERKOSTEUTUSTA KAIKILLE

Weledan Skin Food* ei varmasti esittelyjä edes kaipaa. Se oli aivan ylivoimaisesti teidän mielestä paras tuote, jonka olette kauttani löytäneet. Itse en voisi elää ilman sitä, koska se on vaan paras kosteusvoide ja tekee ihostani käsittämättömän pehmoisen. Käytän sitä aina meikin alla vaikka ihoni on sekaiho ja voide todella ytyä. Tekniikan sen levittämiseen voit katsoa Instagram-tilini kohokohdista otsikolla ‘kuulas iho’.

2. PARAS MEIKKIVOIDE SEKAIHOLLE

Teidän mielestä yksi parhaimmista blogini löydöistä on Estee Lauder Double Wear -meikkivoide*. No tämähän on aivan ehdoton meikkivoide seka- ja rasvaiselle iholle varsinkin juhliin ja pysyy takuuvarmasti! Jos et ole kokeillut, et voi edes uskoa kuinka hyvin tämä pysyy. Itse olen talvella sävy Ecru ja se onkin yleisin sävy, mitä käytän asiakkailleni.

3. HOITONESTEELLÄ PINTAKUIVUUS POIS

Hoitonesteistä olenkin paasannut jo niin monen postauksen verran. Mm. uusimmassa ihonhoitopostauksessa ja postauksessa, jossa ihmetellään kuivaa ihoa johon mikään kosteusvoide ei auta. Tämä Holika Holika superedullinen hoitoneste* oli se tuote jolla sain ihoni alun alkujaan kuntoon. Eli tätä vaan naamaan ennen kosteusvoidetta. Olen saanut niin paljon viestejä teiltä (päivittäin), että olette saaneet ihonne kuntoon vinkeilläni ja olen siitä niin iloinen.

4. PARHAAT SIVELTIMET

Real Techniquesin siveltimet ovat laadukkaita ja aivan käsittämättömän edullisia. Minä ja te siellä ruudun toisella puolella rakastamme tällaisia diilejä. Esimerkiksi tämä kuvan setti maksaa vain 24,90€*! Eli aivan käsittämättömän vähän jää hintaa yhdelle siveltimelle, jota voi käyttää vuosia.

5. PARAS RIPSARI

Ripsarisuositukset on aina vähän riskihommaa, sillä me kaikki ei todellakaan pidetä samoista ripsareista. Onneksi tämän Kicksin Flirty Extensions ripsarin* kohdalla kävi niin, että myös moni teistä ihastui tähän. Sain kyllä ainakin yhden viestin, että joku teistä oli tähän pettynyt. Itse rakastan kuinka tämä antaa pituutta ja erottelee ripset kauniisti.

MUITA SUOSIKKEJANNE

Paljon ääniä sai myös Max Factorin Radiant Lift meikkivoide, josta kirjoitin TÄSSÄ markettien parhaana meikkivoiteena. Moni teistä oli ihastunut myös korealaiseen hellävaraiseen Mizonin kuorintaan*. Yliopiston apteekin seerumista itseni lailla myös moni teistä fanittaa ja tummat silmänaluset piiloon laittaa myös teillä Pixin neutraloija*, joista muuten apricot on parempi hieman tummemmalle iholle ja peach taas vaaleammalle.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Nanna

    Mistä tuota Weledania kannattaisi etsiä/tilata? Stockalta, Sokokselta, Kicksistä loppu. Myös Holika Holikan hoitoneste näyttää tyhjiä varastosaldoja kaikkialla mistä sitä löysin. Nyt jo niin innostuin, että pienelläkin budjetilla haluaisin noihin investoida. Näitä postauksia voisi olla aina aika ajoin tykätyimmistä tuotteista, ainakin itseä houkuttelee entistä enemmän kun kuulee, että iso osa muistakin käyttäjistä on tykännyt 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Nanna! Joo, pitää kysellä useammin, että mistä tuotteitsa porukka on pitänyt. 🙂 Joo tosiaan harmi tuo Holika Holika, että se on niin usein jokapuolelta loppu. Weledaa saa ainakin Kicksin verkkokaupasta tuosta linkistä ja sitten Ruohonjuuresta. Heii.. hetkonen.. se olikin sun tuo toinenkin kommentti. 😀 Eli Ruohonjuuresta.

  • Nanna

    Weledaa löytyikin Ruohonjuuresta ihan paikan päältä tilaamatta, jos joku muukin etsiskelee. Nettisivujen mukaan kaikista myymälöistä saa. Saman tien testiin siis, jipii! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Nanna! 🙂 Joo Ruohonjuuresta saa.

      • Kati

        Ja Life -luontaistuotekaupasta

    • Taru

      En jaksa etsiä kaupoista, joten Weledaa ja Holika Holikaa oon tilannu suomalaisestsa Eleven verkkokaupasta. Sieltä ainakin löytyy…

      • Miia Ezen

        Heippa Taru! 🙂 Joo, nuo blogini linkit johtavat elevenille.

  • Kati

    Tulisko toi Pixin neurtaloija laittaa ennen vai jälkeen meikkivoiteen? Itsellä on tosi tummat silmänaluset ja tilasin noi molemmat värit testiin. nyt mietin, mikä paras tapa niitä laittaa…

    • Miia Ezen

      Mä laitan aina eka meikkivoiteen ja katson paljon sillä menee piiloon. Vasta sen jälkeen neutraloija. 😊

  • Jarviseila

    Rakastan tuota YA:n luonnonkosmetiikkasarjan seerumia. Mulla on ollut inciltään monelta osin identtinen Dermosilin luonnonkosmetiikan sarjan seerumi ennen tätä. Se on myös aivan super ja hinnaltaan melkein – 50%.

    • Miia Ezen

      Ooh! Hyvä vinkki. Pitääpä tsekata!

    • Kaarina

      Kävin eilen ostamassa YA:n seerumin ja muistaakseni se on helmikuussa -20% eli ei jää tuotteelle kovin korkea hinta. Taidan käydä toisen…

      • Miia Ezen

        Wau! Hyvä vinkki. 😍

  • Martsu

    Moikka, minullakin käytössä Weleda ja tuo YAn seerumi. Kiitos suosituksistasi 🙂 Kiinnostaisi tuo Holika Holikan hoitoneste, mutta onkohan siinä hajusteita? Näin hajusteherkkänä olisi kiva lisätieto tuotekuvauksiin jos tuotteet kovin hajusteisia 🙂

  • Anne

    En ehtinyt vastaamaan instastoryyn mutta minun kohdalla se on ehdottomasti Son&park -kasvovesi. Meikki ei ole koskaan näyttänyt näin tasaiselta iholla!

  • Helinä

    Tuota Holika Holikan hoitonestettä saa myös joistakin Prismoista. Ainakin Oulussa on Limingantullissa ja Linnanmaalla.

    • Mervi

      Kiitos tiedosta, pitääpä käydä sieltä ostamassa ja testata tuota. Onko tuote hajustettu vai onko mieto tuoksu joka käy myös hajusteherkälle?

    • Aino

      Päivän paras vinkki, kiitos! ☺️

  • Markit

    Heippa; Nyt olet sitten saanut uuden käännynnäisen 😂. Huomasin, että onpas minulla ryppyinen ja kuiva talvinaama, tämä selvisi suurentavasta peilistä. Reippaana tyttönä hankin Sokoksesta pari Whamisan putsaria, kuten olet neuvonut, hyvä minä 👍. Luin tuon korealaisjuttusi useaan kertaan, mutta en nyt älynnyt, että tarvitaanko se seerumi ennen kosteusvoidetta vai ei? 2x putsari, kasvovesi, hoitoneste, seerumi, kosteusvoide? Ja tuleeko minusta sitten kaunis ja siloposkinen, lupaatko?😂
    Sitä Lumenen Invisible Illumination Nordic Glow Palette en hankkinut, oli jotenkin liian hohdokas. Sen sijaan mukaan tarttui Lumenen Luminous valoa heijastava viimeistelypuuteri ja sen loisto riittää. Eikä sitä rohkene repäistä totutusta liian nopsasti. Weledalta hankin sen kevyemmän version, joku jo kirjoittikin, missä niitä nyt on. Ja Sensain, kun tarvis tulee.
    Että onnittelut vaan sinulle Miia, kun sait pääni käännettyä. 😃

  • Anni

    Aaah, kiitoskiitosKIITOS ihana Miia!! 😁 Siis tilasin vihdoin ton Pixin neutraloijan sävyssä apricot (sävyn valintaan kysyin ja sainkin sulta neuvoja) – tilausta odotellessa meinas jo alkaa harmittaa, ajattelin että ei se kuitenkaan toimi tai on liian tumma mulle tms..MUTTA se toimii ja siis on niin pelastanut palan mun maailmaa! Ilme on taas kirkas ja sinertävän tumman silmänaluset poissa ja voisi luulla etten oo koskaan valvonut öitä lasten kanssa..😂😂🙈 IHANA tuote, toi niin paljon valoa ja iloa mun naamaan! Ja kiitos Miia kaikista neuvoista näiden tuotteiden kanssa!

    Lisäksi tilasin sen Ardellin kulmatussin, jota oot käyttänyt. Ihan pro! Mulla on noin vuoden vanhat microbladin kulmat, jotka on siis jo vähän haalistuneet, ja tolla tussilla saan täydellisesti tehtyä yksittäisiä karvan vetoja koloihin. Oot pelastanut niin monta mun kauneusongelmaa, että ihmettelen sitä itsekin..! 😂❤

  • Elina

    Hei Miia!
    Olen tykästynyt tuohon Estee Lauderin meikkivoiteeseen, sävyssä Ecru. Nyt kun vähitellen mennään kesää kohti, niin mikä olisi Ecrusta seuraava tummempi sävy päivettyneemmälle iholle? Olisiko se juuri tässä postauksessa näkyvä Ivory Beige?
    Aurinkoisia päiviä sinulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! 🙂 Seuraava olisi 2N1 Desert Beige.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram