Näyttävä, mutta luonnollinen vanhojentanssimeikki

02.02.2019

Tiesittekö, että teen säännöllisesti Instagram stoorissa minitutoriaaleja ja tämän meikin teinkin teille aikaisemmin tällä viikolla. Tallensin tutoriaalin Instagram profiilini kohokohtiin nimellä ‘vanhat meikki’, joten sieltä kannattaa käydä katsomassa tarkemmat ohjeet. Lupasin listata teille tarkemmat tiedot tuotteista tänne blogiin ja tässäpä ne olkaa hyvät. Alla näet ohjeet, miten löydät tutoriaalin Instagramistani.

SILMÄMEIKKI

Silmämeikissä käytin avaintuotteina kahta tuotetta: Anastasia Beverly Hillsin Norvina -paletin* ihania luomivärejä sekä superedullista mustaa Beauty UK -rajausta*. Silmämeikin pohjustusvoide on tietenkin aivan ehdoton, jotta meikki pysyy aamusta seuraavaan aamuun. Tähän tarkoitukseen käytin Smashboxin Photo Finish 24H primeria*.

MEIKKIPOHJA

Niin kuin olette ehkä huomanneet, että blogissani on näkynyt viimeaikoina todella ohutta meikkipohjaa. Laitoin pitkästä aikaa Estee Lauderin Double Wear -meikkivoidetta* ja kyllähän sen heti huomaa, että naamalla on enemmän pakkelia. Varsinkin leukani oli himean kuivahtanut Thaimaan auringossa ja silloinpa tällaisen meikkivoiteen kanssa näkyy heti tekstuuri. En pidä siitä yhtään. Tämä meikkivoide ei siis sovi pintakuivalle iholle, mutta rasvaiselle- ja sekaiholle se sopii ja onkin yksi maailman pysyvimmistä meikkivoiteista. Todella bueno juhliin, jossa meikin on pysyttävä. Normaalisti käytän sävyä 1N2 Ecru, mutta näin ruskettuneena käytin sävyä 2W1 Dawn, joka oli itseasiassa hieman liian vaalea.

Käytin aurinkopuuterina Chanelin voidemaista aurinkopuuteria, jonka ostin Dohan kentältä ja ikävä kyllä en ole sitä Suomessa missään nähnyt. Harmi, koska se on I-H-A-N-A. Poskipunaksi laitoin Nordic Girl! by Lumene voidemaista poskipunaa, jonka päälle taas Benecoksen puuterimaista poskipunaa sävyssä Mellow Rose (saatavuus Tokmanni).

Ja hei muuten – juhlameikissä kannattaa meikkipohja tehdä vasta silmämeikin jälkeen. Näin ei haittaa vaikka luomiväriä hieman tipahtelisikin poskille.

HUULET

Tähän moni teistä ihastui Instagramissa. Huulipunana käytin Kicks Lip Crayon huulipunaa sävyssä Darling Mauve*. Huulet rajasin lemppari nude rajauksella Isadoralta sävyssä 28*.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Heidi

    Heippa! Ei nyt liity ihan tähän postaukseen.. Yritin kyllä kommentoida sun ihonhoitoon liittyvään postaukseen, mut ei jostain syystä onnistunu🤔 mutta tosiaan joo, tuosta korealaisesta ihonhoidosta oisin vaan kyselly kun mä hommasin green&grace nimiseltä sivustolta sellasen 5-askeleen korealaisen ihonhoito paketin, ja oon kyllä todennu sen tosi hyväks, mutta ainut juttu minkä oon kuitenki huomannu, niin on otsaani ilmestynyt aikamoisesti näppyjä, mahtaako siis olla ihan normaalia vai pitäiskö lopettaa tuotteiden käyttö?🤔

    • Miia Ezen

      Hmm.. mitäs sulla on käytössä ja mikä ihotyyppi sulla on? 🤔😊 Jos osaisin auttaa. ❤️

      • Heidi

        Käytössäni on pari puhdistusainetta G9skin- puhdistuspuikko ja bentonin puhdistusvaahto. Kasvovesi löytyy merkiltä: son & park, sitten hoitoneste löytyy merkiltä COSRX ja kasvovoide olis kans bentonilta: snail bee high content. Luulisin että mulla on aika normaali iho, ei oo mitään sen kummempia ongelmia ollu koskaan ihon kanssa, vois olla kyllä hyvinkin sekaiho🤔

        • Miia Ezen

          Hmm.. nyt en osaa oikein muuta sanoa, kun että mulla oli yksi entinen työkaveri jolle kävi sama, mutta tilanne rauhottui parissa viikossa. Sitten oon joiltakin kuullut, että tuo etanalima aiheuttaa joillekin finnejä. Itselläni tosin se juurikin auttaa finneihin. 😀

          • Heidi

            Okei! Mä käytän kyllä myös tota weledan skin food-voidetta, että voihan se olla että ne on siitäkin tullu. Mites sitten kun mietin ihan yleisesti tota ihon kuntoa, kun en oo moniin vuosiin käyny missään ihonpuhdistuksissa/kasvohoidoissa🙈 että olisko se sun mielest sellanen must juttu käydä että just esim. toi korealainen ihonjuttu toimis..?

        • Miia Ezen

          Hmm.. mun on nyt pakko kyllä sanoa, etten osaa oikein auttaa. Skin Foodissakaan ei ole mitään komedogenisiä ainesosia. Yksi voi tietenkin olla, että nuo puhdistustuotteet on sulle liian rajuja. En tunne noita G9skin-tuotteita.

          • Heidi

            Okei. Kiitos kuitenki, kiva kun vastailit! 😊

    • Kirsi

      Hei Miia, Kertoisitko kenen valmistamat on sinulla kuvassa olevat korvikset?

      • Miia Ezen

        Heippa Kirsi! Aa.. uppista tuo unohtui. Glitteriltä on nämä korvikset saatu. 😊

  • MR

    Kiitos!!! Juuri oli vähän kriisiä oman vanhojenmeikin kanssa…

    • Miia Ezen

      Toivottavasti tästä on apua ja tietty IGn tutosta. 👌😊

  • Mari

    Superkaunis meikki😁….inspiroi kokeilemaan itsekin.

    • Miia Ezen

      Oi kiitos! Ihana kuulla, että tykkäät. 😍

  • Virva

    Hello. Saako tästä huulikynästä jotenkin lisää väriä? (Kicks lip crayon). Hyvä väri, mutta kovin sitä on vähän. Kiitti.

    • Miia Ezen

      Joo se on teroitettava 😃👌

  • Tarja Huuki

    todella kaunis meikki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram