Meikkivoide, joka sopii kaikille

27.02.2019

En olisi ikinä uskonut kirjoittavani tällaista otsikkoa. Tämä on nimensä mukaisesti virheetön satiini meikkivoide ja vieläpä kaikille! Kirjoitin aikaisemmin kaikkien aikojen suosikkimeikkivoiteistani, joista voit lukea TÄSSÄ. Siellä on mukana myös hieman edullisempia.

MIKÄ MEIKKIVOIDE?

Kyseessä on Sensai Flawless Satin Foundation*. Se levittyy käsittämättömän helposti ohuena kerroksena ja on kuin toinen iho. Se tosiaan “halaa” ihoa niin kauniisti, että ihailen aina kasvojani oikein läheltä levityksen jälkeen ja ihmettelen, että miten tämä onkaan mahdollista. Sanoisin voidetta keskitason eli medium peittäväksi meikkivoiteeksi – punaisuus ja ihon virheet menevät juuri sopivasti piiloon. On muuten myös ihanaa, että tämä meikkivoide ei valahda päivän aikana juonteisiin, joita itseltäni löytyy otsalta.

En ole vielä päässyt testaamaan tätä asiakkailla, mutta maskeeraaja kollegani Aarni Mikkola sanoi, että tämä sopii kyllä kaikille ja on hänen meikkipakkinsa käytetyin meikkivoide. Hänkin halusi muistuttaa, että meikkivoiteen alle on tärkeää valita ihonhoitotuotteet oman ihotyypin mukaan.

Kaikista eniten tykkään levittää tämän Real Techniquesin hieman löysemmällä kabukilla, joka löytyy heidän Brush Goals -sivellinsetistä*, mutta millä tahansa kabukilla kyllä onnistuu.

SÄVYVALINTA

Oma sävyni on 203 Neutral Beige, koska olen edelleen hieman ruskettunut reissun jäljiltä. Tavallinen sävyni olisi 202 Ochre Beige, joka on aika perus väri tavallisen vaalealle suomalaiselle. Lumikin vaalealle, kuten esimerkiksi itse Aarni Mikkolalle, oikea sävy on 101 Light Beige.

EDIT! Unohdin, että mullahan on Bangerheadille* 20% alekoodi vielä huomiseen 28.2.2019 asti. Koodilla MIIA20 saa alennuksella tätä meikkivoidetta*! 😀

P.S. Tein muuten tämän meikkilookin viime sunnuntain IG-livessä ja ihanat tummemmat ombre huulet oli teidän idea. En tarkalleen muista mitä kaikkia tuotteita käytin, mutta poskilla on ainakin Wet n Wildin superedullista highlighteria* ja värikkäinä luomiväreinä NYXin Ultimate Shadow Brights -paletin sävyjä*. Iholla on kuvassa ensimmäistä kertaa tätä Sensain meikkivoidetta, jota olen siitä asti käyttänyt joka päivä. Korvikset on ostettu Zalandolta ja kynsilakka on Essien uutuuksia sävyssä Lace Is More.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Heidi

    Moikka
    Miten tämä eroaa siitä toisesta sensain meikkivoiteesta mistä kirjoittelit jokin tovi sitten?

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! Se toinen Sensain meikkivoide on ohuempaa ja sopii paremmin kuivalle iholle. 🙂 Siitä pidän kyllä myöskin, vaikka itselläni se lähtee ehkä liikaa ajoittain kiiltelemään.

  • hennamaria

    Kyllä, tämä on todellakin hyvä, ollut mulla käytössä nyt muutaman kuukauden. Mullekin myytiin tuo sävy 203, koska myyjän mukaan ”aikuinen ei voi laittaa liian vaaleaa”…? Aina, ihan aina, on hirveän epävarma olo, kun lähden ostoksen kanssa kotiin, enkä tänä päivänäkään ole varma onko sävy mulle oikea. Mutta tämän koostumus on kyllä superhyvä ja hyvin peittää punaa ja jälkiä.
    Kiitos Weleda Skin Food Light vinkistä! Tiesin kokeilemattakin, että perusfood on mulle liian rasvainen, mutta lightversio toimii nopeasti rasvoittuvalla sekaiholla.

    • Miia Ezen

      Heippa Hennamaria! 🙂 Jee, ihanaa kuulla, että säkin tykkäät ja kiva kun Skin Foodista light versio on sun mieleen. Joo ja siis tottahan se on, että aikuisen naisen kannattaa silti valita aina mielummin hieman tummempi kuin taas liian vaalea (jos siis eli ole oikein varma omasta matchista). Mutta normaalisti kyllä pitäisi valita se oikea sävy. Ikävä kyllä meikkivoidesävyn valinta voi olla ammattilaisellekin välillä vaikeaa, jos silmä ei ole treenaantunut siihen.

  • Saril

    Helous, olen itse sinun vinkistäsi käyttänyt sitä toista Sensain meikkivoidetta ja se on IHANA. Minulla on kuiva aikuisen naisen (hassu ilmaus tuo kyllä!) iho ja ainakin minulle se sopii aivan täydellisesti 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Saril! 🙂 Joo, se on ihana ja mulla on se itseasiassa meikkipakissa ja käytän sitä usein aikuiselle kuivemmalle iholle. <3 Tämänkin postauksen meikkivoide sopisi aikuiselle naiselle (esim kuvauksiin), mutta kääntyisin kuitenkin enemmän tuohon valitsemasi meikkivoiteen puoleen.

  • Nanna

    Heippa,

    Weledasta et aikonut hetkeen blogissa puhua, mutta pakko vielä mainita, että jos ulkomailla reissaa, saa näitä löytöjä vieläkin edullisemmin. Saksan dm-kaupoissa oli nimittäin Skin Food reilut 8 e/75 ml. Ja kyllä, hamstrasin. 🙈

    Siihen liittyen tuli mieleen, voisitko kirjoittaa joskus aiheesta matkustus ja meikkaus? Esim. mistä voi ulkomailla tehdä hyviä kosmetiikkalöytöjä, mitä kosmetiikkaa mukaan, jos matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla (mitä valita, jos tilaa vähän, mutta haluaisi kuitenkin reissatessaankin laittautua) tai mitä tekisit kasvoille silloin kun lento lähtee aamulla anivarhain ja edessä on pitkä matkustuspäivä, jolloin haluaisi näyttää…noh, niin freesiltä kuin niissä tilanteissa voi. 😀

  • Åsa-Maria

    Hei, miten arvioit peittävyyden suhteessa Estee Lauderin Double Wear’iin?

    • Miia Ezen

      Ehkä ihan pienen hitusen verran ei niin peittävä. Ovat todella erilaisia. Tämä on paljon ohuempi ja ei jää vahingossakaan kiinni kuiviin kohtiin. Sanoisinko, että jos on todella rasvainen iho, niin silloin kannattaa milummin valita Estee Lauder. MUTTA näin Estee Lauder Double Wear fanina tämä on se toivottu askel kohti kuulaampaa tulosta ja ei näytä niin meikatulta. 🙂

  • Piu

    Hei!
    Sinulla on mahtava blogi 🙂
    Mitä sävyä suosittelet Sensain meikkivoiteesta minulle? Olen aika vaalea ja ihoni taittaa hieman keltaiseen. Tai luulen niin,koska rusketun helposti enkä juuri pala ja keltapohjaiset meikkivoiteet näyttävät mielestäni kasvoillani parhailta. Esim. Clinique Even Better Glow on minulle hyvä sävyssä wn04.

    • Miia Ezen

      Heippa 🙂 Voih, nyt on vaikea sanoa, koska en muista noita Cliniquen meikkivoiteen sävyjä. En meinaan pitänyt kyseisestä meikkivoiteesta ja pistin ne menemään parempaan käyttöön. 😉 Olisko sulla jotain muuta meikkivoidetta mihin verrata? 🙂

      • Piia

        Bareminerals golden fair ja loreal true match w beige gold ovat ainakin sävyltään olleet hyviä. Mulla on ongelmana löytää hyvä meikkivoide,jonka sävy näyttää hyvältä😅
        Minäkään en erityisemmin pidä tuosta cliniquen meikkivoiteesta.
        Tottakai on hyvä pitää vapaata 😊😀

        • Miia Ezen

          Heippa Piia! 🙂 Voi ei, mulla ei ole itselläni kumpaakaan noista meikkivoiteista. 🙁 Mä en nyt tällä kertaa oikein osaa auttaa.

  • Piia

    Äskeisen kommenttiin,tuo wn04 on minulle hyvä sävyssä talvella 😀

    • Piia

      Hei!
      Sinulla on mahtava blogi 🙂
      Aiempi kommenttini ei näy tässä. Mitä sävyä suosittelet minulle tästä Sensain meikkivoiteesta? Minulla on melko vaalea hieman keltaiseen taittava iho. Tai luulisin niin,koska rusketun helposti enkä juuri pala ja keltapohjaiset meikkivoiteesta näyttävät mielestäni kasvoillani parhailta. Talvella Better Glow on hyvä sävyssä wn04.

      • Miia Ezen

        Heippa! 🙂 Joo, siis sun kommentti kyllä näkyy täällä, mutta mun pitää aina hyväksyä ne ennen kuin kommentit tulee näkyviin. Viikonloppuisin koitan pitää hieman vapaata ja siksi kommentit pääsee usein läpi vasta maanantaina. Nyt poikkeuksellisesti sunnuntai aamuna teen töitä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram