Luonnonkosmetiikan meikkivoide sekaiholle

07.02.2019

Luonnonkosmetiikan meikkivoide, sekaiho ja pysyvyys on mielestäni ollut aina sellainen kombo, jotka eivät sovi samaa yhtälöön tai tulos on vähintäänkin rasvainen discopallonaama. Nyt voi heittää tuonkin käsityksen romukoppaan, koska tähän tarkoitukseen sopiva upeus on löytynyt ja vielä medium-peittävyydellä. Tämä sopii mielestäni myös kuivemmalle iholle.

UUTUUS MEIKKIVOIDE

Kysessä on Laveran Soft Liquid meikkivoide, joka on ihanan kermainen ja tekee ihosta upean kuulaan ja jopa pehmoisen näköisen. Tämä meikkivoide hoitaa ihoa ja sen kyllä huomaa, sillä iho pysyy kauniina koko päivän. Olen aivan ihmeissäni, että tämä meikkivoide ei karkaa edes nenän ympäriltä päivän aikana. TÄSTÄ voitte tsekata lähimmän jälleenmyyjän tai tilata suoraan maahantuojan verkkokaupasta, jossa tätä uutuustuotetta takuulla on.

SÄVYVAIHTOEHDOT

Tämä meikkivoide hipoo täydellisyyttä, mutta sävyvalikoima ei ole kovinkaan hyvä ainakaan meille vaaleille suomalaisille. Käytän nyt ruskettuneena sävyä 01 ja 02, ja ne ovat olleen todella hyviä. Sävy 00 on vaaleudeltaan melko hyvä talven vaalealle iholle, mutta se taittaa vahvasti punaiseen ja ei sovi esimerkiksi neutraalille tai keltaiseen taittavalle iholle. Sanoisin, että tässä on loistava meikkivoide kesäksi tai jos olet keskivertosuomalaista asteen pari tummempi. Itse en halua nyt menettää rusketustani, koska olen niin ihastunut tähän meikkivoiteeseen.

Tämä on muuten yksi niistä harvoista meikkivoiteista, jotka hapettuu ihollani. Eli sävy näyttää aluksi melko vaalealta, mutta muuttuu pian kasvoilla tummemmaksi.

POSTAUKSEN MEIKIN TUOTTEET

Rajasin silmät kauttaaltaan Lidlin Cien rajauskynällä sävyssä 11 brown ja luomiväreinä käytin Kicksin Eyeshadow Palettia, jota en ikävä kyllä löytänyt enää Kicksin verkkokaupasta. Poskilla on Nordic Girl! By Lumenen voidemaista poskipunaa sävyssä 03* ja huulilla Max Factorin nestemäistä huulipunaa sävyssä Coco Crème*.

Kynsillä on Essien uutuuslakkaa sävyssä of corset ja korvilla Hennesistä ostetut korvikset.

*Sisältää mainoslinkin. Postauksessa mainitut tuotteet saatu.

  • Aino

    Hei,

    Olet monesti suositellut sekaiholle Estee lauderin douple wear meikkivoidetta. Oletko kokeillut tätä samaa ikinä meikkipuuterina? Uusimmassa me naiset lehdessä oli tästä maininta ja mietin onko se ostamisen arvoinen (mikäli mattalookista tykkää)? Onko sinulla ylipäätään jotakin meikkipuuterisuosikkia mitä suosittelisit seka/rasvaiselle iholle?

    • Miia Ezen

      Heippa Aino! 🙂 Mä en itseasiassa suosi meikkipuutereita ollenkaan. Koen, ettei ne oikein pysy hyvin. Kauniin meikkipohjan saa paremmin meikkivoiteella – meikkipuuteri tekee ihosta mielestäni liian meikatun ja matan näköisen.

  • kukkis

    Melkein jo innostuin, hyvä kun mainitsit että hapettuu, sillä itselläni kaikki meikkivoiteet ovat hapettuneet ja näin on aina vähän arpapeliä miltä sävy lopulta näyttää. Useimmiten sävystä tulee tumma ja keltainen. Nyyh 🙁

    • Miia Ezen

      Joo siis näissä kannattaa tehdä niin, että kun testaa leukaperiin niin odottaa sen muutaman minuutin, että mihin sävy muuttuu. 🙂

  • Nanna

    Näyttää i-ha-nal-ta, vihdoin kuulas luonnonkosmetiikkameikkivoide! Mutta hmm, mistä voin tietää, mikä on ihoni sävy?🙈 Ei mitään hajua, onko naamani neutraali vai keltaiseen taittava vai jotain siltä väliltä. 😃 Osaatko sanoa, miten tätä voisi arvioida? Osaisi sitten taas ehkä sijoittaa rahansa paremmin.

  • Marika

    Tuo hapettumis ilmiö kiinnostaa kans! Usean meikkivoiteen kans lopputulema tuntuu muuttuvan iholla jotenkin ”tunkkaiseksi” ja kasvojen iho näyttää sitten jotenkin punakammalta kuin kaula ja muu kroppa (joka on ehkä ”keltaisenpi”). Ja vaikka meikkivoiteen sävyä on valittu yhdessä myyjän kanssa pitkään ja hartaasti 😕 Kerro viisaampana mistä tää johtuu!

    • Miia Ezen

      Heippa Marika! Voisiko olla, että sulle on vaan valittu väärän sävyinen meikkivoide. Sävyä kannattaa katsoa myös luonnonvalossa. Sävyn tulisi ns. häipyä leukaperiin ettei mitään rajaa näy. Yksi syy voi myös olla se, että kun meikkivoiteen laittaa koko kasvoille, niin kasvojen koliulotteisuus häviää ja naama on enemmänkin pannari. Kannattaa kurkata mun videon meikkipohjan tekemisestä. Siellä on vinkit, että miten kasvoista saa raikkaammat ja sen luonnollisen ja kauniin kolmiulotteisuuden takaisin. 🙂 Tässä linkki:

      https://miiaezen.com/2019/01/04/video-luonnollinen-ja-kuulas-meikkipohja/

  • Heidi

    Olet Miia ihan järkyttävän kaunis näissä kuvissa! 💕
    Ihanat nuo silmien rajaukset! Itse kun yritän vastaavaa lopputulosta, niin tuntuu vaan, että rajauksista tulee jotenkin vielä ”vanhentavampi” vaikutus, vaikka omiin piirteisiin periaattessa myös vahvempi meikki on aina sopinut hyvin. En ehkä osaa häivyttää tarpeeksi hyvin – tai joku kikka kolmonen puuttuu hihasta 🙁 Meikkaaminen nyt 30+ on niin paljon haastavampaa, kuin sillon parikymppisenä… pääsisipä joskus johonkin oppeihisi tai jopa meikattavaksesi!
    Osaatko sanoa tuosta Laveran meikkivoiteesta, että voisiko sopia myös liiallisesta rasvoittumisesta kärsivälle iholle? Oma iho kun kiiltelee aina loppupäivästä niin, että ”lasi-ihoa” tavoittelevat rupeavat myös miettimään toiveitaan uudemman kerran 😀
    En kuitenkaan itsekään tykkää täysin mattaisesta ihostakaan = vanhentaa ja näyttää tunkkaiselta. Mutta ei siis tuo liiallinenkaan kiilto ole kyllä kivaa 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi ja kiitos <3 Jos sulla on rasvainen iho, niin on tuskin pelkoa, että mikään meikkivoide näyttää sulla mattaiselta. 🙂 Tämä on paras tähän mennessä löytämäni luonnonkosmetiikan meikkivoide, joka tosiaan pysyy myös sekaiholla ja hieman rasvaisemmallakin. Tietenkään jos talia puskee läpi ihan tolkuttomia määriä, niin mikään meikkivoide ei siihen oikein auta. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota ihonhoitoon. 🙂

  • tiinuli

    Olet kehunut viime aikoina niin paljon hyviä meikkivoiteita ja vain yksi pitäisi valita😁 Mitä niistä suosittelisit erityisesti vaalealke pintakuivalle sekaiholleni:Milania, Max Factor Radiant Lift Foundationia,tätä meikkivoidetta vai jotain muuta? Tällä hetkellä käytössäni on Lumenen Blur Foundation, mutta mielestäni se korostaa ikävästi kuivia kohtia ihossa ja kaipaisin aavistuksen lisää peittävyyttä punakalle iholleni.

    • Miia Ezen

      Valitsisin sinuna Milanin ja ehdottomasti koreakosmetiikka käyttöön niin pääset pintakuivuudesta eroon. ❤️

  • Miia

    Millä levitit meikkivoiteen? Testinäyte haettuna Ruohonjuuresta :). Ihanan tuntoinen koostumus. Värivalikoima tosiaan vähän haastava, mutta 01 lähti mukaan.

    • Miia Ezen

      Mä käytän tällaisten kermaisten meikkivoiteiden kanssa aina kabukisivellintä. 🙂

  • Markit

    Heissan; Minäpäs menin ja ostin uteliaisuuttani tuon nestemäisen huulipunan, kun oli niin nätti. Halusin nimittäin tietää, miten paljon väri muuttuu, kun minä sitä laitan. Hyvä väri kyllä. Mutta oletkos laittanut sen huulipunan päälle jotain, kun sehän on matta? Jotain huulikiiltoa? Ja laitoitko sen siveltimellä? Hinta-laatusuhde taitaa olla aikast hyvä 😀.

    • Miia Ezen

      Heippa tarkkasilmäinen Markit! 🙂 Joo, mulla taitaa itseasiassa olla tuon alla hieman huulirasvaa. Se tietenkin vaikuttaa heti huonotavasti pysyvyyteen.

  • J

    Tämä kuulostaa lupaavalta! Osaisitkohan auttaa minua pintakuivuuteen liittyvissä ongelmissa? Käytän kyllä korealaista ksometiikkaa ja välillä Ekopharman tuotteita, joita kosmetologi mulle suositteli, mutta en pääse pintakuivuudesta eroon.
    Nyt mietin, onkohan puhdistustuotteet väärät mulle? Käytössä mulla on Misshan Ph Balancing Cleansing oil ja ph balancing cleansing foam. Kasvovetenä joku alkoholiton Erisan (harvakseltaan käytössä) ja hoitovetenä Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich. Hoitonesteitä ja seerumeita: HolikaHolikan 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid, välillä käytän Ekopharman vadelma seerumia ja Cosrx etana essenceä. Kosteusvoiteena Misshan super aqua emulsion ja välillä Ekopharman mustaherukkavoide. Kuorinta kerran viikossa tai harvemmin Holikaholikan se munakuorinta. Ihanaa jos viitsit vastata, alan olla ihan epätoivoinen. Oon käyttänyt tuota Misshan puhdistusainetta ainakin vuoden, koska en jotenkin raaski ostaa ja heittää pois kaikkea siksi, että “noh, ehkä tämä ei sovi minulle” 😀 Varsinkaan kun en tiedä, siitäkö se kiikastaa vai mistä. Joudun sekoittamaan joskus Misshan bb-voiteesenkin kosteusvoidetta, jotta se levittyy iholle ja sillon se ei kovin paljoa peitä. Mulla on pintakuivuuden lisäksi riesana mustapäitä ja suuret huokoset.

    • Miia Ezen

      Heippa! 😉 Ootko kokeillut ihonhoidossa öljyjä? Sulla on aika hyviä tuotteita kyllä käytössä. Yksi on tuo puhdistusvaahto.. se voi olla sulle liian kuivattava. Kurkkaappa tuo mun ihonhoidon alkeet postaus. Siinä vois olla sulle muutama hyvä vinkki:

      https://miiaezen.com/2018/11/25/ihonhoidon-alkeet/

  • Anniina

    Mulla on aika keltainen iho. Olen hiuksiltani ja piirteiltäni tumma, mutta iho melko vaalea. Minkä väristä meikkivoidetta mun kuuluisi siis käyttää? Keltaiseen taittava on monesti melko kelmeän näköinen, että olisiko neutraali sitten sopiva..? En ole löytänyt piiiitkään aikaan sopivan sävyistä meikkivoidetta ja olo on monesti epämukava ja aikaa ja rahaa kuluu erilaisia sekoituksia tehdessä. Iho on vielä kaiken lisäksi pintakuiva missä hormonifinnejä ja vanhoja (suht pinnallisia) arpia joten peittoakin saisi olla. 🙂

  • Essi

    Hei, miulla on pintakuiva sekaiho ja oon pitkään ehtiny sopivaa meikkivoidetta mikä kestäs nenällä ja otsalla, kun ne rasvoittuu päivän aikana. Iho on melko vaalea vaikka on ruskeat silmät. mitä meikkivoidetta ja puuteria suosittelisit, jotta meikki kestäisi? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Essi! Jos tämä kyseinen postauksen meikkivoide ei kiinnostele, niin tsekkaappa mun postaus neljästä kautta aikain parhaasta meikkivoiteesta. 🙂 Tässä sulle linkki (puutereista on tulossa pian postausta erikseen):

      https://miiaezen.com/2018/10/14/paras-meikkivoide-ikina/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram