Edullista korealaista kosmetiikkaa

23.02.2019

Korealainen kosmetiikka on tunnettu toimivista ja myös edullisista tuotteista. Ymmärrän, ettei moni todellakaan pysty laittamaan paljon rahaa ihonhoitoon, mutta useilla on silti toiveena kaunis iho. Olenkin tässä jo hetken etsinyt edullisia tuotteita simppeliin korealaiseen ihonhoitorutiiniin, jotka maksaisivat mahdollisimman vähän. Tässä on nyt parhaat löydökseni.

KAKSOISPUHDISTUS

Kerrataanpa aivan ensiksi kaksoispuhdistus. Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa poistetaan meikki ja muu lika öljypohjaisella putsarilla ja toisen vaiheen putsarilla poistetaan vesiliukoiset epäpuhtaudet ja viimeistellään puhdistus. Tällä tavalla saan ihoni varmasti puhtaaksi, mutta myös hellävaraisesti. Saattaa tuntua työläältä, mutta eron kyllä huomaa. Kasvoillani on enää harvoin epäpuhtauksia.

Holika Holika Moisture Cleansing Oil* (19,70€)puhdistaa tehokkaasti liat ja meikin. Tämä tuote levitetään siis kuivalle iholle ensimmäisenä. Kun kaikki meikki on ns. sulanut, niin se pestään pois vedellä. Tämän jälkeen kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen on loistava ja superedullinen ratkaisu Holika Holikan puhdistusvaahto. Näitä on montaa eri, kuten Rice cleansing foam* tai Green Tea Cleansing Foam*(6,80€).

KOSTEUTUS

Kosteutuksen kerrostaminen on korealaisessa kosmetiikkassa avainjuttu ja sillä pääsin pintakuivuudesta eroon. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon vesipesun jälkeen. Tässä on elevenin sivuilta* bongattu aivan loistavasti kiteytetty asia: “Ihon runsas rasvoittuminen tai voimakas kuivuus ovat usein merkkejä ihon liian emäksisestä pH-arvosta. Kun ihon pH on liian emäksinen, voi iho kuivua, minkä seurauksena sille voi ilmestyä hentoja juonteita ja ryppyjä.” Älä siis ikinä skippaa kasvovettä!

Kasvoveden jälkeen laitetaan hoitoneste, joka on korealaisen kosmetiikan sydän. Sen tehtävä on kosteuttaa ihoa ja auttaa seuraavia tuotteita (seerumia ja kosteusvoidetta) imeytymään. Tykkään usein laittaa monta kerrosta hoitonestettä, jos ihoni tuntuu erityisen kuivalta. Usein muuten etsitään sitä supertehokasta kosteusvoidetta, mutta ratkaisu saattaakin löytyä tästä.

En ikävä kyllä löytänyt laadukasta ja todella edullista kasvovettä. Tämä Bentonin Moist and Mild Toner*(31€) päätyi lopulta tähän postaukseen ja se on jäänyt tämän hetkiseksi kasvovedeksi. Pidän sen kosteuttavasta tehosta ja siitä, että sen ainesosaluettelo ei sisällä haitallisia aineita.

Hoitonesteistä varmasti yksi edullisimmista on Holika Holikan 3 Seconds Starter Hyarulonic Essence*(15,80€). Siitä on tullut myös monen teidän lukijoiden suosikki. Se on todellakin toimiva tuote, mutta sen ainesosaluottelo ei ole parhaimmasta päästä.

Kosteusvoiteista en löytänyt edullista ja tehokasta korealaisesta kosmetiikasta ollenkaan. Siksi suosittelenkin jo kyllästymiseen asti Weledan Skin Foodia, koska se on toimiva ja superedullinen. Pieni purkki maksaa vain kympin luokkaa*. Lupaan, ettei tätä tuotetta näy hetkeen blogissani. 😉

ALEKOODIT

Kerran tässä postauksessa puhutaan edullisesta koreakosmetiikasta, niin hankin teille alekoodit kahteen eri kauppaan, joista saa tämän postauksen korealaisia tuotteita.

Eleven*: Koodilla MIIAE11 saa kaikista verkkokaupan ihonhoitotuotteista 11% alennuksen (ei koske jo alennettuja tuotteita eikä voi yhdistää muihin alennuksiin) Voimassa 28.2.2019 asti. Lisäksi vielä tänään (23.2.2019) on voimassa vielä parempi tarjous, eli kun ostaa mitä tahansa normaalihintaisia tuotteita 100 eurolla saa 20% alennuksen.

Bangerhead*: Koodilla MIIA20 saa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 28.2. asti.

P.S. Tämä olikin melko hankala aihe, sillä korealaisesta kosmetiikasta kyllä löytyy myös todella edullisia tuotteita, mutta raaka-aineet eivät välttämättä ole ainakaan enää omien arvojeni mukaisia. Silti ymmärrän, ettei kaikilla ole varaa ostaa hieman arvokkaampia tuotteita. TÄSTÄ voit lukea tämän hetkisestä ihonhoitorutiinistani. Käytän nykyään paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta korealaisin ihonhoitorutiinein. Eli korealaista ihonhoitorutiinia voi toteuttaa vaikka suomalaisilla tuotteilla.

POSTAUKSEN MEIKIN OHJEET LÖYTYY INSTAGRAMINI KOHOKOHDISTA NIMELLÄ ‘KEVÄTMEIKKI’.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Jenna

    Moi! Haluaisin aloittaa kokeilemaan kaksoispuhdistusta. Onko tämän postauksen tuotteet kaikki hyviä myös todella kuivalle ja pintakuivalle iholle?

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 No jos on TODELLA kuiva, niin vaahtoavat putsarit on aina hieman siinä ja tässä. Voi vaikka käyttää muuten öljyputsaria ja pari kertaa viikossa perään toinen vaihe ja hiljalleen näin aloittaa ja vähän katsoa mitä oma iho siihen sanoo.

  • Maija

    Hei Miia, tutustuin Bentoniin ja ajattelin tilata postauksen kasvoveden. Jäin sitten katselemaan muitakin tuotteita, niin onko sinulla kokemusta tuosta Bentonin aloe bha skin tonerista?

    • Miia Ezen

      Joo se on tosi hyvä jos ihossa on epäpuhtauksia. 😊 Kuivemmalle iholle tuo Benton on parempi.

  • Satu

    Hei taas Miia. Minä jo kirjoitinkin omista kokemuksistani.

    Ostin WHAMISA tuotteita, ja ne eivät sopineet pintakuivalle

    iholle. M itä suosittelisit minun ostavan,kirvelevää ja

    punoittavaa ihoa ja pieniä näppyjäkin on.

    Tässä nyt näyttää olevan monta kiinnostavaa tuotetta.

    Kokeiluun hinnat tuntuivat mukavilta.

    • Miia Ezen

      Heippa Satu! 😊 Joo mä huomaan, että oot laittanu useamman viestin tästä aiheesta ja en ole niitä kerinnyt vielä julkaisemaan. Tosiaan viestit tulee läpi vaan mun hyväksynnän läpi ja jätän usein julkaisematta, kunnes mulla on aikaa paneutua vastaukseen kunnolla. ❤️ Koitan näin viikonloppuisin pitää hieman vapaata ja siksi voi olla etten pääse edes julkaisemaan viestejä. 😊

      Mitä Whamisan tuotteisiin tulee ja mitä on tuolla sun tekstejä vielä hyväksyttävänä niin kuulostaa, että ihosi on vaan herkistynyt jollekin raaka-aineelle Whamisassa. Eli se ei tarkoita suoraan sitä, että tuote ei sopisi jollekin ihotyypille. Punaiseksi lehahtaminen nimittäin kuulostaa siltä. 😞 Itsekin kirjoitin aikaisemmin blogiin, että Whamisan tuotteet on ihan huippuja, mutta sain kyseisen merkin kasvovedestä reaktion. Ja juuri tuon, että kasvot lehahtivat punaiseksi. Tässä tapauksessa sun kannattaakin kokeilla tuote kerrallaan mikä sopii, joten en jättäisi suoraan kaikkia käyttämättä. Tietenkin eri tuotteiden yhteisvaikutuksetkin voi joskus olla syynä. Eli älä vielä osta heti uusia. Uskon, ettet kuitenkaan ole herkistynyt noille kaikille tuotteille. 😘

  • Marika

    Heippa, tuo Weledan voide on ollut käytössä jo tovin ja aivan loistavaksi havaittu 😊 Näin jossain mainoksen että siitä olisi tullut ns. light versio, oletko kokeillut sitä? Mietin että mm. kesäaikaan jokin kevyempikin tuote voisi riittää.

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Joo olen kokeillut ja olikin mulla reissussa mukana eli kesäksi just hyvä. 👌

  • Tiia

    Hei! Onko sinulla kokemusta Mossa-sarjan kirkastavasta kasvovedestä (SKIN SOLUTIONS Clarifying toner)? Ei ole koreakosmetiikkaa mutta luonnonkosmetiikkaa kuitenkin, en kuitenkaan ole törmännyt tähän postauksissasi.

    • Miia Ezen

      Heippa Tiia! 😊 Joo on kokemusta, mutta ei ole ehkä mulle kaikista sopivin tuote. Sopii tosin pienelle budjetille ja jos iho on epäpuhtauksiin taipuvainen.

  • Mervi

    Elevenilla muuten maksaa 30ml tuubi Weledan Skin Food 7,90 eli paljon edullisempi kuin tuo Kicksin minkä linkitit 😊👌

    • Miia Ezen

      Oho wau! 😍 En huomannutkaan, että elevenillä on. Hyvä, että vinkkasit. 👌

  • Mervi

    Tai Skin Food Elevenilla oli itse asiassa vielä halvempi eli on 7,40 eikä 7,90 kuten laitoin 😄

  • Omppu

    Hei! Kaksoispuhdistuksen eka vaihe on siis laittaa öljy kuivalle iholle? Voiko öljyä hieroa myös silmiin? Aloittelijan kysymys

    • Miia Ezen

      Heippa Omppu ja hyvä kysymys. 🙂 Joo oöjy kuivalle iholle ja silmiin voi hieroa. Sillä lähtee myös vedenkestävä meikki. 🙂

  • Kauhistunut

    Hei kiinnostais nuo koreakosmetiikan ”huonot ainesosat” tai jotka eivät ole arvojesi mukaisia, mitä tarkoitat?
    Tykkään käyttää koreatuotteita kun ne usein sopivat iholleni ja ovat tehokkaita, oon itse vaan niin huono(laiska?) ottamaan selvää tuollaisista ja kiinnostaisi tietää onko niissä yleisestikin jotain huonoa mitä olisi syytä vältellä.

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Vastasin tuohon alemmaksi hieman perustietoa. Jos nämä asiat kiinnostaa niin suosittelen lämpimästi Uusi Alku Ihollesi -kurssia, joka on todella silmiä avaava. Sen vuoksi jaksan siitä kokoajan vouhottaa. 😀

  • Essi

    Mitä tarkoitat tuolla, että Holika Holikan hoitonesteen ainesosaluettelo ei ole parhaimmasta päästä? Mitä huonoja ainesosia siinä on? 🙂 olisi kiva tietää kun sen on niin hypetetty ja olen harkinnut sen hankkimista

    • Miia Ezen

      Heippa Essi! 🙂 Vaikka tuote sisältää kasviuutteita ja hyarulonihappoa, niin ikävä kyllä inci-listan alkuosassa (eli sitä mitä tuotteessa on eniten) löytyy Disodium EDTAa (haitallinen luonnolle), PEG-emulgaattoreita (liuotin, sisältää muovia ja vie myös kosmetiikka syvemmälle ihoon eli myös niitä haitallisia aineita) ja akrylaatteja (muovia). Eli nämä eivät ole todellakaan hoitavia ainesosia. Yllättävintä on se, että näitä ainesosia on tosiaan niin paljon tässä tuotteessa.

      Tässä vielä inci-lista tarkisteltavaksi:
      Water, Disodium EDTA,iBis-PEG-18 Methyl EtherlDimethyl Silane, GlyceryllAcrylate/Acrylic Acid Copolymer,iPropylene Glycol, Glycerin,lButylene Glycol, Betaine,iPeucedanum Ostruthium LeaflExtract, Hydrolyzed ViolaiTricolor Extract, Polysorbatei80, Platinum Powder,iVaccinium Myrtillus Fruit/LeaflExtract, Saccharum Officinaruml(Sugar Cane) Extract,iAcer Saccharum (SugariMaple) Extract, CitruslAurantium Dulcis (Orange)iFruit Extract, CitrusiMedica Limonum (Lemon)lFruit Extract, NelumbiumlNucifera Flower Extract,iNelumbo Nucifera LeaflExtract, Nelumbo NuciferaiRoot Extract, NelumboiNucifera Seed Extract,iPortulaca Oleracea Extract,iGlacier Water, Phospholipid,lCarbomer, Xanthan Gum,iSodium Hyaluronate, AmmoniumiAcryloyldimethyl Taurate/VP Copolymer,lGlycereth-26, Triethanolamine, Ethanol,iPEG-7 Caprylic/Capric Glycerides,iMethylparaben, Phenoxyethanol, PEG-60iHydrogenated Castor Oil,lFragrance.

  • Anne

    Mihin väliin poispestävä naamio tulee korealaisessa ihonhoitorutiinissa?

    • Miia Ezen

      Eli ensin tulee kaksoispuhdistus, sitten kuorinta ja sen jälkeen pois pestävä naamio, koska sen jälkeen tosiaan on vielä vesipesu, jonka jälkeen ihon pH pitää vielä tasapainottaa kasvovedellä. 😊

  • Heidi

    Moikka Miia!
    Miettiin että vaikkei meikkais joka päivä niin suositteletko käyttämään kaksoispuhdistusta päivittäin? Käytätkö aamuin ja illoin? Minulla alkanut finnejä tulemaan kun olen päivittäin käyttänyt kaksoispuhdistusta ja käytössä sinun suosittelemat tuotteet 🤔

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! 🙂 Hmm.. pureudutaas tähän ongelmaan. Eli ensinnäkin mikä on ihotyyppisi ja mitä tuotteita sulla on käytössä? Kuinka kauan olet käyttänyt kyseisiä tuotteita? Aluksihan iho saattaa puskea ulos likaa. Ja kyllä kaksoispuhdistusta tulee käyttää päivittäin, koska lika (ja myös mahdollinen meikki) on saatava iholta pois joka päivä. Itse sekaihoisena pyyhin aamulla vaan kasvot kasvovedellä, joten siloin en käytä kaksoispuhdistusta.

      • Heidi

        Elikkäs skin79 cleanest, murumuru puhdistusvaahto, mizonin kasvovesi, ya seerumi ja weleda skin food.
        En ole ihan täysin varma ihotyypistäni mutta sekaiho/rasvoittuva, ennen oli kuivuutta mutta se on poissa. Olen käyttänyt öljyputsaria, murumuru putsaria ainakin 3kk ja mizon, weleda, ya seerumi ovat olleet käytössä vain 3vk.

      • Heidi

        Finnejä on alkanut tulemaan hiusrajan lähelle, ei muualle.

  • Miia Ezen

    Heippa Heidi! Voisiko olla, että olet unohtanut vain kunnolla puhdistaa hiusrajan? Itselläni käy usein niin. Vaihtoehtojahan tässä on nyt muutamia. Jos finnit ovat tulleet vasta nyt, niin “syynä” voi olla jokin viimeisimmistä tuotteista. On siis hankala sanoa, että mikä niistä, kun aloitit kaikki samalla kerralla. Voithan kokeilla, että jätät aina yhden pois vähäksi aikaa. Olen kuullut, että tuo Skin Food olisi jollekin tehnyt finnejä, mutta se ei kyllä oman tutkailuni mukaan sisällä komedogenisiä raaka-aineita. Mutta tosiaan kaikki ei sovi kaikille. Mietin vaan, että jos epäpuhtaudet on selkeästi tulleet vain yhteen kohtaan, niin olisiko syy jossain muualla? Ruokavalion muutos?

    • Heidi

      Kuorin myös ihoni mizonin kuorintavoiteella säännöllisesti. Aika tarkasti myös hiusrajan puhdistan, mietin kun käytän fudgen hopeashamppoota että eihän se aiheuta tätä🤔 ruokavalio pystyny samana että ei siinäkään ole muutosta ja juon myös vettä paljon.

    • Heidi

      Mun viesti ei vissiin tullut läpi.. Miettiin kun olen noin reilu kk sit alkanu käyttää fanolan hopeashamppoota, että enhån ole sille yliherkistynyt koska siinähän on ei toivottuja raaka-aineita. Puhdistan kyllä omasta mielestäni tosi tarkasti kasvot joka puolelta ja ei ole ruokavalion muutoksia ollut.

      • Miia Ezen

        Heippa! Joo, oli viesti tullut läpi, mutten vielä hyväksynyt sitä, koska halusin, että mulla on aikaa perehtyä sun asiaan. Jos päästän läpi tänne blogin puolelle, niin unohdan vastata. 😉

        Joo no tuo Fanola sun kannattaa ainakin lopettaa, mutta en tiedä vaikuttaako se kasvojen ihoon, ellei sitä tosiaan pääse kasvoille. Ehdottaisin, että jättäisit nyt vuorotellen aina jonkun tuotteen pois. Esim ensin tuon Skin Foodin. On siis hyvin vaikea sanoa, että mikä finnit voisi aiheuttaa, koska sulla on tosiaan käytössä niin monta ihonhoitotuotetta. Ja se voi olla jokin ihan tietty raaka-aine. Jotkut ovat myös sanoneet, että ovat saaneet finnejä etanalimatuotteista.

        • Heidi

          neiti malttamaton täällä 😅 okei jätän sen alkuun pois. Olin alkuviikosta etten käyttänyt mtn niin iho alkoi kuivumaan 😣

          • Miia Ezen

            Aa.. joo.. siis sitten taas ihon kuivuus on finneille tosi huono. 🙁 Laita vaikka jotain toista kosteusvoidetta, jos kotoota löytyy.

  • Janina

    Hei!
    Itse ole innostunut ihonhoidosta ihan uudella tavalla blogia lukiessasi! 🙂
    Mikä on hoitonesteestä seuraava ehdotuksesi Mizonin etanalimaa sisältävän ja Holika Holikan jälkeen? Etanalimaa sisältävistä tuotteista iholle tullut epäpuhtauksia lisää ja Holikaa en mielellään ainesosien suhteen ostaisi. Itsellä siis sekaiho, pintakuiva, johon tulee helposti tukkeumia eli siis kosteutusta kaipaisin. Kaksoispuhdistus käytössä ja aion nyt ottaa käyttöön joko Whamisanin deep rich tonerin tai Bentonin cacao moist and mild tonerin kasvovedeksi.

    • Miia Ezen

      Heippa Janina! 🙂 Joo, hyviä vaihtoehtoja nuo kasvovedeksi. Whamisan Deep Rich Toneria voi sinänsä jo itseään kerrostaa ja toimii mielestäni hyvin myös hoitonesteenä. Itselleni tosin kyseisessä kasvovedessä on jotain mikä ei sovi iholleni tai liian tehokkaat fermentoidut ainesosat saa mun naaman lehahtamaan punaiseksi ja se on pakko pestä pois. Tätä ei kuitenkaan tapahdu joka kerta. Muuten kyllä pidän tuotteesta ja niin taitaa moni muukin siitä pitää. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram