Vaihtoehto alaluomen rajaukselle

18.01.2019

Kirjoitin noin puolitoista vuotta sitten erilaisista meikkimokista ja tämä on yksi niistä. Näitä näen varsinkin aikuisilla naisilla – alaluomelle on piirretty vahva epämääräinen rajaus, joka tekee meikistä todella suttuisen näköisen. Tosin meikkaamisessa kaikki on sallittua ja en missään nimessä halua arvostella toisten mieltymyksiä, mutta näin ammattilaisen näkökulmasta haluan kertoa, että tämän rajauksen voi tehdä toisellakin tapaa.

HELPPO VAIHTOEHTO

Yksinkertaisesti tuo luomiväriä alaluomelle kynäsiveltimellä*. Näin saat siistin ja hieman utuisen rajauksen käden käänteessä. Voit käyttää ihan mitä tahansa väriä – vaikka mustaa. Itse käytin näissä kuvissa vaalean ruskeaa, joka ei kovin hyvin kuvissa näy, mutta livenä näyttää kivan luonnolliselta. Toinen vaihtoehto on käyttää kevyesti kajaalia ja käydä se läpi tällä samoisella siveltimellä. Näin rajaus häivyttyy kauniisti, eikä näytä suttuiselta.

Linkkasin tuohon Sigman kynäsiveltimen. Se on muodoltaan täydellinen sivellin, mutta itselläni on lähtenyt osa maalista siveltimen varresta. Ammattikäytössä tosin pesen siveltimiä todella usein. Nykyään Sigman siveltimillä on kahden vuoden takuu, joten luulisin laadunkin parantuneen. Käytän usein silmämeikkiin ainoastaan kynäsivellintä ja häivytyssivellintä*.

POSTAUKSEN AVAINTUOTTEET

Kulmakarvat on piirretty yksittäin Ardellin Stroke A Brow -kulmatussilla* (sävy soft black). Silmissä käytin Anastasia Beverly Hillsin Norvina -palettia*. Ihan paras paletti ikinä! Huulilla on Max Factorin nestemäistä huulipunaa sävyssä Coco Creme*, jonka levitin superohueksi kerrokseksi. Yllättävää kyllä tämä ei kuivata huulia niin kuin muut nestemäiset huulipunat vai onnistuinko vaan levittämään niin ohuen kerroksen?

Korvikset on saatu Snö of Swedeniltä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.  

  • Jossu

    Kaunis meikki!! Ja mullakin joskus käynyt noin kun kajalilla yrittänyt kevyesti laittaa ettei varsinaista rajausta olisi, sitä kun yritti korjailla niin vaan paheni😂 Sit keksin laittaa tummanruskeaa luomiväriä niin johan onnistui! Miltä muuten näytit 90-luvulla?

    • Miia Ezen

      Kiitos ❤️ mulla oli lyhyet tummat hiukset ja näytin pojalta. 😅 Ja tietty lökäpöksyt, kultaketju sekä hirveesti meikkiä. 🙈

      • Jossu

        Apua!!😂😂😂 Ihana ysäri!!!

  • EveKH

    Hei te viisaat ihmiset! Oletteko tietoisia onko Miian paljon käyttämä NYXin poskipunapaletin valmistus lopetettu? En ole löytänyt sitä enää mistään myynnistä. Mikä voisi olla hyvä korvaava poskipunapaletti?
    Mukavaa lomaa Miia!

    • Miia Ezen

      Heippa EveKH! 😊 Täällä mä viestejä moderoin lomallakin. Yritin etsiä sulle tuota NYXiä, mutten nopealla googletuksella ainakaan löytänyt. 😞 Pitää siis etsiä jokin toinen korvaava paletti. 🤔

  • Ulla

    Moikka, kiitos hyvistä vinkeistä. Mitä ehdottaisit couperosaihon (poskissa)kuorintaan.Tietty otsaj a leuka olis hyvä kuoria.
    Kävin kasvohoidossa ja 20plus kosmetologi muistutti asiasta.
    Muuten mulla on herkkä ja ohut iho. En ole juuri kuorinut…ikää 52.

    • Miia Ezen

      Kannattaa kurkata Twsitben sivuilta suositukset. 😊 Siellä on osaavaa porukkaa. Mä en osaa vielä ikävä kyllä auttaa couperosa ihon kanssa.

  • Markit

    Hei; Tämä on hirmu hyvä neuvo. Joskus käskit ostaa sellaisen pikkuruisen siveltimen rajaukseen. Ostin, olikohan Duroy, mutta niin pieni, että en enää pysty rajausta pahasti sottaamaan. Eikä ne meikäläisen rajaukset niin kummosia ole, mutta kasikymppisenä olen varmaan jo mestari! 😂 Tuo sinun on isompi, ja vissiin sillä saa pehmeämpää jälkeä, utuisemmin, rajaukseen liian iso, eikö?
    Muuten kysyn mielenkiinnosta, että nyt kun irtoripsiä käytät vähemmän, niin onko nyt ripsivärillä väliä? Aiemmin sanoit, ettei ole ( ellen väärin muista…). Olen nimittäin edelleen sitä mieltä, että kyllä sillä on kovinkin paljon väliä, ainakin minulla.
    Ja hei, kyl mää ainaski tätä blogii luen jatkoskii. ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 😊 Joo tää kyseinen sivellin on liian suuri rajauksiin, mutta sillä saa kauniin utuisen varjon silmän alle tai vahvistettua tummuutta silmän ulkonurkkiin.

      Joo, ja kyllä ripsarilla on nyt väliä, kun en käytä ripsirivejä. Niistä onkin tulossa ensi viikolla postausta. 😊

      Ja kiva kuulla, että pysyt täällä. ❤️

  • Säde

    Hei Miia, voisitko neuvoa vaikka postauksen muodossa koko silmän mustat rajaukset? Olisi joskus kiva tehdä oikein tosi mustat rajaukset ja dramaattiset silmät 😊 Ripsien ulkopuolelta rajaamalla ei tule vastaavaa vaikutusta, ja sisäpuolelta taas tulee helposti ”teinisilmät”. Miten se tehdään siis oikein? 😏

    • Miia Ezen

      Heippa Säde! 🙂 Hei tähän olisi varmasti kaikista paras ihan musta smokey eye ellei halua sellaista editorial fiilistä, joka tosiaan näyttää helposti noilta mainitsemiltasi teinisilmiltä. 😀 Voisin tehdä mustasta smokey eyesta ihan tutoriaalin tänne blogiin tai IG stooriin. Siellä teen nykyään viikottain minitutoriaaleja. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram