Toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti x4

21.01.2019

Vihdoin on löytynyt luonnonkosmetiikan deodorantteja, jotka pitää hien hajun poissa. Olin jo luovuttamassa asian suhteen, koska mikään kokeilemistani ei toiminut. Kerronpa teille siis hieman näistä ja kokemuksieni perusteella voit miettiä, mikä deodorantti sopisi juuri sinulle.

On hyvin epäselvää voiko alumiini deodorantissa aiheuttaa rintasyöpää vai ei, mutta en halua enää ottaa riskejä, kerran toimivia alumiinittomiakin löytyy.

ENSIMMÄINEN RAKKAUS

Tämä We Love The Planet -deodorantti* oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan deodorantti, jonka huomasin toimivan. Ihastuin myös brändin ekologiseen valmistustapaan, sillä brändi valmistaa tuotteensa tehtaassa, jonka energia saadaan vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Ainoa pieni mutta on se, että kainaloni ärtyivät tästä dödöstä ja se johtuu sen suuresta ruokasoodamäärästä, joka on inci-listalla jo toisena. Toimiva mintun tuoksuinen dödö, mutta ajoittain hyvin kivulias. Toimii siis paremmin, jos kainaloja ei ole juuri sheivattu. Herkempien kainaloiden kannattaa jättää väliin. Myös itse tuote murustuu helposti levittäessä. Hinta 14,90€.

EDULLISTA SUOMALAISTA

Rimita Green -deodorantti* tuoksuu raikkaalle – eikä yhtään tyypilliselle luonnonkosmetiikan tuotteelle. Hintaakin on vain 9,90€ ja lisäksi tuote valmistettu Suomessa. Tämä on oivallinen tuote sellaiselle, joka vierastaa luonnonkosmetiikkaa, mutta haluaa kuitenkin alumiinittoman deodorantin. Perus pakkaus tutulla ja turvallisella roll on -aplikaattorilla. Itse huomasin tosin, että kainalot tuoksahtivat tämän kanssa hitusen tunkkaiselle iltaan mennessä, joten en mene ihan takuuseen kuinka hyvin se pitää oikein kunnon hikitreenin läpi.

TAKUUVARMAA

Hippimäisen ulkomuodon saanut Organic Essence deodorantti* on helposti kierrätettävä ja sen voi laittaa vaikka kompostiin. Itse tuote pitää hajut loitolla loistavasti ja tuoksuu raikkaalle (ei liian vahvalle) mintulle. Tuote puserretaan ulos vanhanajan mehujään Rio-Colan tavoin. Ei ehkä ideaalisin reissuun, koska korkki ei pysy niin hyvin kiinni ja menee hiemän lähmäiseksi deodorantista. Muuten aivan loistava ja ekologinen valinta. Hinta 14,90€.

OMA SUOSIKKI

Kun kuulin, että Fine deodorantti* on täysin ilman ruokasoodaa, eteerisiä öljyjä ja tuoksuja, niin herkkäkainaloisena kiinnostuin samoin tein. Ja hitsiläinen sehän toimii. Sain testiin myös tuoksullisen version*, joka on myös hyvin toimiva, vaikka siinä onkin ruokasoodaa. Itse pidän enemmän tuosta ruokasaadattomasta dödöstä, koska sheivatut kainaloni eivät ole siitä moksiskaan. Molempien hinta on 28 euroa, joka on ainoa miinus tuottessa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Olgamaria

    Pitävätkö nämä kainolit myös kuivina hajuneston lisäksi?

    • Miia Ezen

      Käsittääkseni antiperspiranttia on hankalampi tehdä luonnonkosmetiikassa ja en tiedä onko niitä edes olemassa. 😞

  • myy94

    Olisiko mahdollista saada useampi blogipostaus näkyviin samalle sivulle? Tämä helpottaa sitä kun haluaa selata paljon taaksepäin vanhoja kirjoituksia. Tai sitten niin, että julkaisusta näkyy pätkä ja se aukeaa kokonaan painamalla erillisestä nappulasta. Näin saisi mahtumaan useamman postauksen samalle sivulle, ilman että sivusta tulisi todella pitkä.

    • Miia Ezen

      Heippa Myy! 😊 Joo hyvä idea, että useampi postaus näkyisi. Olen ajatellut sitä itsekin. En tosin enää halua siirtyä siihen vanhaan tyyliini, joka Ellessä oli, että joutuu aina erikseen klikkaamaan postauskin auki. Se tuntui ärsyttävän monia. Ja jos etsit vanhoja postauksia niin ne löytyy nyt myös kätevästi kategorioista. 😊👌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram