Miksi kuvaan vain toista puolta kasvoistani?

14.01.2019

Olen pariin kertaan saanut kummastuneen kommentin Instagramiin tai blogiini, että miksi kuvaan vain kasvojeni vasenta puolta. Mietin aina itsekseni, että voih, kun näkisitte. No sainkin idean näyttää myös oikean puoleni kasvoistani. Tarvitseeko tämä oikeastaan sen enempää selittelyjä? Mieheni kanssa revettiin molemmat alla olevalle kuvalle. Näytän kuin olisin saanut köniin ja naama olisi jäänyt vinoon. On ihan sama miten päin poseeraan, niin naamani näyttää oikealta puolelta tuolta. Mitäs mieltä te olette? Koomista – eikö?

Moni muukin varmasti tietää, mikä puoli on itsessään kuvauksellisempi. Mutta sen tietää parhaiten ammattimallit. Tämän lisäksi he tietävät missä asennoissa heidän kroppansa näyttää paremmalta.

Tuskin tulette siis jatkossa näkemään kasvojeni hassua toista puolta. Onneksi eräs kuvaaja ja miehenikin sanoi, että näytän livenä kyllä tuolta postauksen ensimmäiseltä kuvalta. Vaikka väliäkös sillä nyt toisaalta on. Se olen minä ja olen ihan tyytyväinen tähän eriskummalliseen naamaani. Asiat voisivat olla huomattavasti huonommin.

Näiden kuvien myötä! Oppikaa rakastamaan molempia puolianne, mutta opetelkaa silti kumpi on se parempi puoli. Onhan se tietenkin kivempi nähdä itsensä kuvissa mahdollisimman nättinä. Sellaisia me ihmiset ollaan.

P.S. Huomenna (15.1.2019) on viimeinen päivä, kun voitte tilata Twistben Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksen* koodilla MIIAEZEN huimaan alennushintaan 82€, sillä normaalisti kurssi maksaa 127€. Voit lukea lisää tästä mullistavasta kurssista TÄÄLTÄ. Tämän kurssin vuoksi olen lopettanut todella monen kosmetiikkatuotteen käytön ja saanut ihoni parempaan kuntoon.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Anu

    Mä nyt en nähnyt tässä mitään kummallista tai hassua, mun mielestä olet kaunis molemmissa kuvissa. Ja oon seurannut sua jo jonkin aikaa täällä. 🙂

    • Miia Ezen

      Oi kiitos! ❤️ Voi olla että se on vaan sitten ihmiset, jotka näkee mua joka päivä niin huomaa sen eron. 😅

  • Niina/ Oh so many reasons

    Mulla on ihan sama, vain toinen puoli toimii 🙂
    Kasvot ovat muutenkin todella eri paria, toinen silmä roikkuu ja kulma on alempana. Oikea puoli on jotenkin vino ja samalla lättänä. Jos otan kuvan oikeasta puolesta, niin näytän siltä kuin nenää olisi venytetty ja kasvoja litistetty 😀

    Siksi aina vasen puoli kuvissa 🙂

    • Miia Ezen

      Hih.. eli vähän samoja juttuja kuin mulla. Naama näyttää venytetyltä. 🤣

  • Maija

    Kiitos hei tästä! Samastun todella vahvasti, itselleni on aivan katastrofi jos esim ryhmäkuvissa jotenkin päädyn väärällä puolelle esittelemään kasvojeni ”oikeaa” puolta. Ei vaan näytä yhtään hyvältä – ainakaan omasta mielestäni. Huomaan kyllä sinunkin kasvojesi puolissa eron, mutta hyvältä näyttää kumpikin näin ulkopuolisen silmään! Oli miten oli, tärkeintä on että itse voi olla tyytyväinen kuvaan. Oikeat poseeraustekniikat kohentaa kyllä itsetuntoa kun ei tarvitse voivotella näyttävänsä kuvissa ”ihan karseelta”.

  • minnis

    Sinulla on ihan super kauniita silmämeikkejä ja ihastelen aina kauniita värejä luomillasi. Olisikohan ihan kamalasti vaivaa jos joskus lisäisit instaan tai blogin puolelle mitä luomiväriä silmillesi on päätynyt? Saa näistä toki ilmankin tarkempia tuotetietoja ihanasti inspiraatiota omaankin meikkiin!

  • MHR

    Aina tuota hieman kriiseillytkin, kun ihan kumma naama, epäparia. Helpottava kuulla, että muilla samaa 😁. Mutta niin, ittensä näkee eri tavalla kuin muut, minusta oot kaunis toisessakin kuvassa😘

  • Laura

    Täällä täysin sama juttu! Oon monesti ihmetellyt miksi toinen puoli kasvoista näyttää kamerassa niin idiootilta, yrittänyt väännellä kasvoja vaikka mihin asentoon mutta ei, aina sama homma. 😄 Kiva etten oo ainoa!

  • Ellivelli

    Odotin jotain dramaattista:D.. Itselläni on vasen puoli jotenkin huono. Ei ainoastaan kasvojen ulkonäkö vaan vasemmalla puolella huonompi näkö, hartia, selkä, hampaat, poskiontelo, jopa syylä joka ei lähde on vasemmalla puolella! Kääk! Olen aika varma, että kuolen sydäriin, koska eikös sydänki ole vassaripuolella?

  • Marjut

    Tuntuu oudolta, että 37vuotiaana menee pistohoitoon. Itse en tuon ikäisenä edes ajatellut mitään hoitoja/ruiskeita/leikkauksia. En kyllä ajattele vieläkään 68vuoden iässä. Ehkä silmäluomia voisin leikata joskus, mutta siihen se sitten jäisi. No, jokainen tekee mitä tykkää omille kasvoilleen.

    • Miia Ezen

      Ymmärrän sua. 😊 Niin se tuntuu itsellekin oudolta, jos esim. 20-vuotias menee piikin alle. Mutta meillä jokaisella on niin erilaiset kasvot ja tietenkin ajatusmaailma. Kasvoissa saattaa esim todella nuorena olla jo supervahvat silmäpussit ja se häiritsee. Tai sitten kauneusihanne on sellainen, jolla muhkeat huulet.

  • Santtu

    Mä en nyt ymmärrä ollenkaan, mikä tuossa kuvassas siis olevinaan on vikana? Naama “jäänyt vinoon”, häh? Katsoin kuvaa monta kertaa, enkä edelleenkään ymmärrä. Aivan täysin normaalin näköinen naama. Näkevätkö ihmiset yleensäkin itse itsensä näin vääristyneesti……???

    • Miia Ezen

      Hih! 😀 No en tiedä, ehkäpä! 😀 Minä ja mieheni ainakin nähtiin kuvassa suuri ero.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram