Kuinka tehdä kevyt, mutta näyttävä lomameikki

11.01.2019

Tänään nousee meidän lentokone muutaman vaihdon kautta kohti Thaimaan Koh Samuita ja sen innoittamana tein tämän kesäisen raikkaan meikin. Moni ei koske meikkeihin lomalla, mutta itse kyllä meikkaan lomalla iltamenoihin. Haluan kuitenkin näyttää raikkaalta ja keskittyä upeaan ihoon, joten vielä tämän postauksen jaksan hehkuttaa näitä samoja meikkipohjatuotteita, joita näitte meikkipohjavideollani.

Ajattelin pitkään, että tarvitsen paksun pakkelikerroksen ja raskaat irtoripset näyttääkseni kauniilta. Kuinka väärässä olinkaan. Jokaisen meistä ei tarvitse näyttää Kim Kardashian kloonilta (vaikka kaunis hän onkin) vahvoine varjostuksineen ja tummine silmämeikkeineen. Saamme olla persoonallisia. Persoonallista kauneutta olenkin alkanut enemmän ihannoimaan ja oma kauneusihanteeni on täysin muuttunut. Tavoitteeni on, että koitan blogillani saada jokaisen hyväksymään itsensä ja löytämään ne omat uniikit puolensa.

LOMAIHO

Kaunis ja kuulas iho lähtee ihonhoidosta ja siitä voitte lukea lisää TÄSTÄ. Olen saanut oman ihoni niin paljon parempaan kuntoon korealaisella kosmetiikalla yhdistettynä luonnonkosmetiikkaan. En kuitenkaan koskaan tule saamaan sitä virheetöntä ihoa, koska olen pilannut ihoni pitkälti liialla auringolla. Vaikka ihossani on paljon virheitä, niin käytin silti tässä postauksessa MAC Face & Body super ohutta ja kuulasta meikkivoidetta* (sävy C2). Pahimmat punoitukset t-alueelta peitin lemppari peitevoiteellani Cover FX:llä* (sävy N light).

Voidemaiset tuotteet näyttävät iholla kaikista luonnollisimmilta. Siksi laitoinkin poskipäille hohteeksi Lumenen Invisible Illumination -paletin* voidemaista hohdetta ja poskipunaa. Puuteria käytin vain pienen ripauksen ja poskipäille lisäsin hieman puuterimaista poskipunaa. Pisamia laitoin ruskealla Lidlin Cien-merkkisellä kajaalilla.

KEVYT SILMÄMEIKKI

Tässä kohtaa kannattaa ottaa mielikuvitus kehiin. Lomalla voi kokeilla kreisejä värejä tai tehdä jotain todella simppeliä, kuten vain yhtä luomiväriä koko luomelle TÄMÄN postauksen mukaan. Näissä kuvissa käytin kuitenkin useampaa sävyä NYXin Ultimate Brights-paletista*, jolla pärjää mainiosti, jos haluaa ostaa vain yhden värikkään luomiväripaletin kaikilla kirkkailla sävyillä.

Kulmakarvat tein ainoastaan Laveran kulmakarvageelillä ja Ardellin Stroke A Brow kulmakarvatussilla*. Tällä tussilla saa tehtyä niin aidon näköisiä karvan vetoja – ainoa huono juttu on vaan se, että kynä kuivahtaa kesken kulmien laiton, mutta pieni kynän kärjen nuolaisu (kun kynä vain omassa käytössä) ja kämmenselällä pyöritys auttaa aktivoimaan kynän uudelleen. Itsellänihän on aivan olemattomat kulmakarvat ja tällä saa siis melko uskottavan näköiset, tuuheat kulmat. Tässä käytin sävyä soft black, koska siitä lähtee mielestäni parhaiten väriä irti.

MEHUKAS HUULIMEIKKI

Huulilla käytin rajauskynänä monessa postauksessani näkyvää Isadoran nude-puna sävyssä 28 Bare Beige* ja sen päälle laitoin ainoastaan superkiiltävää luonnonkosmetiikan huulirasvaa Novexpertiltä, josta kirjoitinkin vähän aikaa sitten (saatavuus: Sokos ja Yliopiston Apteekki).

P.S. Korvikset on saatu Glitteriltä ja pidänkin kovasti näyttävistä korviksista kauniin hulmuavan kesämekon kera.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Ellivelli

    Iiihana meikki! Ihanat sivut ja ihanaa matkaa! Itseäkin lomatuttaa.. Siinäpä tenkkapoo mistä repis rahaa, tyhjästä on paha nyhjästä ja sehän tarkoittaisi jostain LUOPUMISTA. KÄÄK.

    • Miia Ezen

      Heipap Ellivelli ja kiitos! <3 Joo näin se aina menee. Meillä ei ole kalliita harrastuksia eikä esim. juhlita koskaan. Noista säästyy paljon rahaa. 🙂

      • Ellivelli

        Sama juttu täällä… Aika minimaalista lande-elämää vietetään:). On kyllä 3 lasta, ne kuluttaa vähän niinku pakostakin +lemmikit. Vaikka seliseli.. Kyllä tulee ostettua turhaa ja tarpeetonta. Ihan varppina en ainakaan vuoteen tarvitsisi yhtään vaatetta enkä juuri mitään kosmetiikkaakaan.. Varsinkaan vaatteita tms roinaa.
        Toisaalta pitää myös punnita kökköileekö koko vuoden kotona säästäen siihen pariin loma viikkoon vai nääntyykö siihenkin.
        …Ps. varasin kyllä jo loman. Se on pakkosäästöä sitten:D

  • ala

    Olen niin iloinen, että olei innostunut kevyemmästi meikistä. Itse olen aina pitänyt kevyempää meikkiä tyylikkäämpänä, enkä itse asiassa pidä Kim Kardashian -tyylistä yhtään. Mulle se ei todellakaan edusta kauneutta.
    Ja tosiaan, sun kauneutesi pääsee ihan eri tavalla esille nyt, kun olet jättänyt pakkelit ja irtoripset.
    Tämä blogi on myös muuttunut paljon parempaan suuntaan. Tykkään tästä yksinkertaisesta perusideasta. Kasvokuva, jossa joku meikki-idea. On kiva vertailla kuvia keskenään ja analysoida, miten joku meikkijuttu muuttaa sun piirteitä – ja tietysti ottaa tästä ideoita omaan meikkiin.

    • Miia Ezen

      Heippa! Oi olipa kiva kuulla. ❤️ Istun juuri koneessa matkalla kohti Thaimaata. Oli kiva saada tällainen viesti. 😊

  • Jossu

    Ihanaa reissua teille!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram